Cities XL
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyelõre feketén próbálgatom, még a tutorialok végére sem értem. Remélem nem válik unalmassá, vagy túl bonyolulttá...
Az utolsó ilyen játék amit toltam a SimCity2000 volt...
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Pár nappal ezelõtt megvettem a Cities XL-t Steam-en. Kaptam hozzá serial kódot, azzal regisztráltam is az oldalon. Ha be akarok jelentkezni a megadott felhasználónévvel és jelszóval, akkor gondolkodik egy darabig, majd kiírja, hogy Invalid Login or Password. Tegnap este kértem jelszó emlékeztetõt, de azt sem kaptam meg. Mit lehet ilyenkor tenni?
Adíg még nem tudok belépni, nem tudok játszani Single módba se.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Itt meg lehet venni.
Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás
Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás
Az autosave-et ki lehet kapcsolni?
Options-ban nincs ilyen.
Amikort a városomban belépek a menübe van egy olyan menüpont hogy Add Money és olyankort kapok 500 milliót.
Ilyen másnál is van?
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
Valaki nem tudja hogy honnan tölthetném le a patcheket ami 1.0 rol patchel 1.0.3.297 re?
Akár több patch akát 1 db.
Se a Citires xl oldalán se a patch gyüjtõkön nem találom.
Nekem nagyon bejön a játék, a mostani városban már 1,2 millióan "élnek". 😊
Csak annyi lenne a kérdésem: hova ment a játék?
Szeretném a meglévõ városaimat is átrakni egy másik gépre, de nem tudom hol keressem a mentést. (Már minden lehetséges helyen kerestem.)
Elõre is köszönöm a segítséget!
Hogy lehet elinditani a játékot?
Hogyan tudok továbbfejleszteni egy laktóterületet egy következõ szinté anélkül hogy lerombolnám?
Pl: Van egy Elite városrészem, és a lakosságszámom eléri azt a szintet hogy megkapom a következõ szintû épületeket. Hogyan tudom akkor ezt a városrészt átalakítani?
Sim City 4-ben csak áthúztam rajta az újat de itt nem mûködött
Van egy eladó Cities XL accountom. 10800 Ft ért vettem meg a játékot még ~3 hónapja de mostnában már egyrészt nincs idõm játszani, másrészt meg anyagilag picit megszorultunk.. 😞
Akit érdekel az vegyen fel nyugodtan MSNre: [email protected]
Vagy ugyanerre a címre írhat levelet is és megbeszéljük.
Irányár a teljes accountért: 6k Huf
-Van rajta 4 város is de ebbõl egy elég tápos 😊
Üdvözlettel,
Tibi
Az a kérdésem hogy: van olyan pálya amelyen nincs olaj,víz,meg ilyen szarok.
Na hogy ott ugye kell a városnak víz de ha nincs akk hogy szerezzek?
thx
Tudna valaki segíteni, hogy mire kell módosítani Updater nevû fájlt?
Van pénz cheat a játékhoz?
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
Nálam a ski gem építés nem megy sajnos. A tutorial-ban nincs ski gem gomb, valamint a második tutorial-nál kilép.
Vasútat mikor lehet építeni?
Amugy szerintem a crack nem tökéletes, mert tradelni nem lehet normálisan.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu