912
Cities XL
-
#432 Am tömören egy Unlocker Mod a Cities XL 2011 -hez, a tartalmát (azaz h mit unlock-ol -> old fel) meg a korábban linkelt oldalon tudod megnézni :) -
#431 Olvasd el, ott van, le van írva ott minden... -
#430 De most ez mire jó, mihez tartozik? -
#429 EZ -
#428 Az mi? -
#427 Simtropolison van a 2011-hez Unlocker mód - kúrva jó, csak ajánlani tudom... -
krsten #426 Megtaláltam köszi!
Tényleg ott van bocs! -
#425 Nekem ott van bal felül az ikon.
-
krsten #424 Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Most kezdtem el játszani a cities xl 2011-el és azt szeretném kérdezni, hogy a főmenüt játék közben hogy lehet előhívni? Az oktatórészben van egy xl ikon a bal felső sarokban, de a játékban már nincs. Kilépni is csak 3 gombbal tudok. Valamint ha a nézet panelt ki x-elem hogyan tudom újra előhozni? Remélem tudtok segíteni! Előre is köszi! -
spl2 #423 Én speciel abban találom meg a kihívást, hogy abban az egy városban tevékenykedek csak amit éppen építek és kizárólag az Omnicorp-al kereskedek. Eddig 4 milliós a város. Mivel holiday lehetőség nincs, most éppen ezzel küzdök keményen. -
#422 Egész jól haladok egyébként, már +170 ezerben vagyok, csinálok pár olyan várost, ami csak egy dologra szakosodik, de persze azt is kicsit kiépíteni és azzal több nagy várost feltudok húzni, így az omnicorp-ra sincs szükségem. -
#421 Ja, ééértem :D akkor bele fog telni pár hónapba :D köszi a válaszod. :) -
Borg #420 Úgy, hogy van 50 másik városod, ami mind ide nyomja az 1-2 token túltermelését. -
#419 Na épp ezaz, hogyha sokat termelek belőle, akkor meg az a baj.. tehát ezt nem értem, hogy tudok annyit összeszedni... azaz azt tudom, csak azt nem, hogy ne mondjon csődöt az egész. -
Borg #418 Túltermelsz annyit belőlük.
Vagy másból, és tradeled őket.
Ergo sosem fog összejönni, mivel amint túltermelsz valamiből, a város kibillen az egyensúlyból, és fokozatosan csődbe mész... -
#417 Egy kérdés!
Vannak most olyan épületek amiket valamiféle token-ekkel lehet felépítenem, tehát írja, hogy 60 gyáripar meg 40 áram kell hozzá vagy mifene, namost ezekre hogy tudok szert tenni? Meg hol látom, hogy ha már megvannak? A ballanszt kell nézni, hogy minél több legyen belőle, tehát jobbra legyen a ballansz csík? Vagy hol lehet ezeket figyelemmel követni? -
#416 Kitűnő munka!!!
Köszönjük!! -
#415 köszi! -
#414 Itt csak metro vonalakat lehet majd építeni, vagy magát a várost is? -
#413 Köszi sasa5671!
Amennyit kipróbáltam nálam tökéletes a fordításod,de nálam sajnos uninst. mivel hiába van jóval túl a min. configon a gépem, 100k lakosság fölött már iszonyúan szaggat tökig lebutítva (nem nagy külömbség). Sovány vígasz hogy olvasgatva külföldi fórumokat erőgépeken is problem.
Mindenesetre pihend ki magad 2011 Febr. 25.-ig, mert hogy akkor jön a Cities in Motion amit nagyon várok:)
Metro tréler -
#412 Köszi!
Megnéztem és tényleg az a verzió van meg! -
sasa5671 #411 Félreérted a verziószám kérdést!
Csak anyit közöltem, hogy a fordítás ennek a verziónak a szövegállományából készült. Jelenleg lehet, hogy nem is létezik másmilyen.
A Magyarországon megvásárolható játéknak ez a verziószáma, frissítést úgy tudom, még nem adtak ki hozzá hivatalosan.
A "CitiesXL_2011.exe" fájl tulajdonságánál meg lehet nézni, mi a te játékod verziószáma. -
#410 Valaki tudna segíteni honnan lehet tőlteni ezt a frissítést ami ki van írva a honosítás mellé?(1.0.4.723)?
A hivatalos honlapon nem találom,ott csak a teljes játékot lehet letőlteni! -
#409 http://sasa5671.uw.hu/
Innen. :) Én már fel si tettem, remek! :) -
#408 Bocsánat, de honnan is? -
#407 Ezekszerint tévedtem szerencsére!
KÖSZÖNJÜK!!!!!!! -
#406 köszi :) -
#405 Nagyon szépen köszönjük sasa a munkádat! Igazán rendes tőled, hogy ennyi fáradtságot fordítasz a fordításokra! :) -
sasa5671 #404 Ne izguljatok tovább, lehet letölteni a fordítást! -
#403 Szerintem a pár nap az inkább a hétvége lesz... -
#402 Rákérdeztem és azt írta sasa, hogy pár napon belül jön a fordítás, remélem már holnap, mert már szeretném elkezdeni. Ráadásul új vga-t vettem, amivel remélem nem fog akadozni, bár az alapból játékhiba lehet nem tudom. -
#401 :D majd kiderül, egyelőre a fordítást várom nagyon, mert újra szeretném kezdeni az egész játékot. -
#400 Fórumon angol részen azt mondják nem készül, francia részen azt, hogy lesz. :D -
#399 J hát nemtom végülis beírtam hogy 2011, aztán ezt dobta ki, de nem teszem fel :D valami patch jöhetne már, bár nem hiszem, hogy lesz. -
#398 Szerintem a 2009-hez van. -
#397 Ez hivatalos patch lenne? :
http://www.strategyinformer.com/pc/citiesxl/patch/35261.html -
#396 konkrétan egyáltalán nincs benne vasút, csak a metrót tudod kivezetni a föld felé -
horthy #395 Ebbe a játékban nincsen teher vagy személyszállitó vasút ?? -
#394 Naigen.. :S -
Borg #393 Ezzel nem is lenne baj, ha a játék maga nem hibás...