Cities XL

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
Franc, remélem lesz lehetõség megváltoztatni/kiegészíteni a jelentkezést. Már leadtam kód nélkül és nagyon nem akarom kockára tenni az egészet egy dupla-jelentkezéssel.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

nyirog
a regisztrációnál a promó kód: DIRK16

forrás: simtropolis.com

nyirog
nyílt béta!!!!:

ITT

Passz.
Pedig a hivatalos oldal fórumán írt egyvalaki a fejlesztõk közül és ott is írta hogy csúszni fog.

Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás

nyirog
és akkor a hivatalos oldalon miért írnak mást?

Monte Cristo plans to release CITIES XL in August of 2009

Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás

nyirog
a city life-ból adtak ki és mivel a cities xl a city life tovább gondolása ,ezért gondolom igen + a monte cristo a játékaiból nagy gyakorisággal szokott demót is készíteni.

És Demóra számíthatunk?

akkor jó 😊/már türelmetlen vagyok...

nyirog
de:

"When will CITIES XL™ be released?

We expect to launch CITIES XL in the first quarter of 2009." tehát elsõ negyed év!
forrás:http://www.citiesxl.com/index.php?/content/view/24/65/lang,en/

Nem azt mondták ,hogy megjelenik 2009 elsõ negyedévében (Január,Február,Március) ??

Christian88
ez most mégis honnan jött?

http://www.twitch.tv/hegii

A játék vajon megjelenik 1-2 héten belül ?

Christian88
Engem az online lehetõsége érdekel az még elsõre biztos nem sikerül valami jól, de remélem használható lesz

nyirog
meg anno azt mondták(mutatták), hogy könnyen lehet majd épületeket importálni a játékba, meg elég lesz csak a valóságban lefényképezett épületek képeit rárögzíteni egy 3d-s modellre akárcsak a Gmaxban, ám itt mind ez itt nem fogja igényelni különösebben a szürkeállomány használatát😄. meg még az utakkal lehet majd variálni egy csomót. De ami tetszik hogy a játék támogatja a nem lienáris városok felépítését, így majd még valósághûbb várost lehet benne építeni. így távolról jónak hangzik, de majd élesben is ilyen szuper lesz -e? 😛

Christian88
Grafikailag ha lehet hinni a videóknak mindenképp szebb lesz.A közlekedésre és úgy magára ahogy felépül kiváncsi leszek

nyirog
már nem sokára ki fog jönni 😛, már csak március hónap van hátra 2009 elsõ negyedévébõl 😄, kíváncsi leszek rá, hogy vajon tényleg felül tudja e majd múlni a nagy SC sorozatot (fõleg a SimCity 4-et, mert a társadalmak az kritikán alul is szar volt 😄, am majd lassan lehetne bannert is csinálni a topiknak, ha valaki vállalkozna rá <#vigyor2>

ok, igaz 😊

Christian88
Régen néztem honlapjukat, ha jól tudom még nincs hivatalos dátum.De én inkább azt szeretném hogy tökéletes legyen =).

Ez mikor fog megjelenni ?

LeWyTy
ÕÕÕ azt mutatják hogy modellezik a házakat.Nemhiszem hogy lesz benne modellezõ.Vagy oan mint a City Life ban 😄

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Nem rossz!

Sok olyan dolog van benne ami a sim cityben nincs.De a játék motorjára is kíváncsi leszek. A házépítõ része szerintem bonyolult lesz.

Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.

LeWyTy
2 új vidi
Csak hogy legyen már valami.<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
zsírkirály!

Christian88
http://www.gametrailers.com/player/usermovies/250104.html

egy kis út építés, nem rossz =P

Tetsuo
2009 elso negyedeveben jelenik me, legalabbis a hivatalos honlap szerint. 😊

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Gerbill
A City Life-ra szerintem ez egyáltalán nem igaz, mivel a házakat egyesével is lehet rakni ezért oda és úgy rakod ahogy akarod és ez semmit nem ront a városod sikerességén. Például egyszer úgy építettem meg egy lakóövezetet, hogy felvezettem egy magasabb dombra az utat körbe és azt végigépítettem házakkal. A Sim Cityre lehet hogy igaz a "vagy szép és közepesen sikeres, vagy ronda és nagyonsikeres" de a CL-re szerintem semmiképp.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

LeWyTy
A Cities Unlimited lett volna a City Life 2, de a Cities XL lessz az.

VRSDM
nem simcitykel játszottam a 4ig, kiegekkel már nem.
nem értetted a lényeget, vagy szép és közepesen sikeres, vagy ronda és nagyonsikeres 😄

u dont have to listen anybody else but me

Gerbill
Ne arra törekedj, hogy a legsikeresebb legyen a vársod, hanem arra, hoy minél szebb legyen. Akkor hiányzik belõle a kreativitás, ha benned sincs elég. Nemtudom játszottál e a City Life-al ott nagyon nem a téglalapon van a hangsúly lásd bármerre húzható utak térkitöltõ alkalmatosságok(pláza, park, újságos "placc" stb.)

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

John Cena
e zigeeen

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

[HUN]FaTaL
+fav

http://goo.gl/gd6Zi5

LeWyTy

LeWyTy
És bocsi az OFF képért<#vigyor5>

LeWyTy
Csak rákell érezni és kreatívnak kell lenni.

LeWyTy
Jah és a Simcity4-ben soha nemvoltak ojan egyszerû táblás városaim.
Ez teljesen csalás nélkül csináltam!
Csak épületeket meg utakat meg ieneket töltöttem le.
De az egyik elrontotta.

LeWyTy
Hát azé én a Simcity 3000-el meg a Simcity4-el jól elvoltam<#nyes>
De izlés kérdése.

VRSDM
az a baj az ilyen városépítõkkel, hogy pont a kreativitás veszik ki belõlük, akkor lehetsz a legeslegeslegsikeresebb város tulaja ha szabványosan téglalap alapúak a telkek stb. mindent a célja érdekében építesz.
elveszik így a szépségük 😞

u dont have to listen anybody else but me

nem valószínû, az IGN szerint '09 dec. 31. és a Kotaku és a PCG is '09-et ír
LeWyTy
De az lehet kamu is!

LeWyTy
az ajnem 2év<#rinya><#rinya><#rinya>

LeWyTy
Elhúzza a határomig az utat és azt kezdek vele amit akarok?
Érdekes lesz<#nyes>Alig várom!!!<#felkialtas><#felkialtas>

mama2
Utána kerestem a neten, és azt találtam az egyik jutubos videó kommentjei között hogy realse date😄ecember 2009

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

LeWyTy
Mondjuk én arra leszek nagyon kiváncsi!!

Pepsi Twist
nice /fav

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

LeWyTy
Egyenlõre csak enyit tudni megjelenés:2009

LeWyTy
"A Cities XL online lehetõségei lehetõvé teszik majd a játékosok számára, hogy egy virtuális bolygón közös erõvel építsenek összefüggõ városokat."
<#wow1><#wow2><#wow1><#wow2><#wow1><#wow2><#wow1><#wow2>ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!Könyezik a szemem az örömtõl!!<#sir><#nyes>

LeWyTy
PC GURU Hír!:
A városépítgetõs játékok piacán a SimCity sorozat mind a mai napig egyértelmû etalonnak számít. Voltak már próbálkozások a koronázatlan király megdöntésére, de annak ellenére, hogy volt köztük vállalható alkotás is, nem könyvelhettek el különösebb sikereket maguknak. (Illetve de: a City Life nemrégiben az egyik PC Guru teljes játékaként tetszeleghetett - mi ez kérem szépen, ha nem siker?) A Cities XL már ismerõs lehet nektek, hiszen eddig se volt titok, hogy a fejlesztõk - ami jelen esetben a Monte Cristo névre hallgató csapatot takarja - egy újabb városmenedzselõs játékon dolgoznak, csak eddig éppen Cities Unlimited munkacímen futott. A névváltoztatás, s ezzel együtt a hivatalos bejelentés is megtörtént. A fejlesztõcsapat neve már ismerõs lehet, hiszen többek között az elõbb említett City Life is az õ nevükhöz fûzõdik.

Mindent megkapunk, ami egy ilyen játéktól elvárható: a játékosoknak megfelelõ szociális szolgáltatásokat, kikapcsolódási lehetõségeket, munkahelyeket, lakókörnyezetet kell teremteniük, és az ezzel járó ügyes-bajos gondokat ellátniuk. Mindezt különféle környezetbe ültetve tehetjük: hegyeket, völgyeket, partszakaszokat, kanyonokat kapunk különbözõ éghajlati övezetekben, így a sivatagoktól kezdve a trópusokig mindenhol szerencsét próbálhatunk. A társadalom szórakoztatásáról pedig állatkertek, parkok, klubok telepítésével és rendezvények szervezésével gondoskodhatunk. Mindezek felett pedig a közlekedési hálózat kiépítése is a mi nyakunkba zúdul. Látható, hogy lesz dolgunk bõven, s az elõzetes képek alapján kijelenthetõ, hogy grafikát tekintve méltó kihívója érkezik a SimCitynek. Realisztikus, teljesen három dimenziós világot kapunk, amelyben az épületek elsõsorban az amerikai, ázsiai és európai építészet stílusjegyeit viselik magukon.

A Cities XL online lehetõségei lehetõvé teszik majd a játékosok számára, hogy egy virtuális bolygón közös erõvel építsenek összefüggõ városokat. Egy nagyszabású koncert szervezésével például akár saját városunkba is csalogathatjuk a többi település lakóit. A megjelenésrõl sajnos annál többet nem hajlandók elárulni a készítõk, minthogy leghamarabb jövõre lehet szerencsénk hozzá. Nincs más dolgunk hát, mint várni 2009-ig, és kiderül, hogy a trónfosztót köszönthetjük-e a Cities XL-ben, vagy ismét csak egy mutatós, de erõtlen próbálkozásnak lehetünk szemtanúi.

mama2
Megjelenési dátumot nem tud valaki?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.