912
Cities XL
-
bruna #272 kösz már jó is :) ,és van a játékban szabad mód ,ahol vagy a pénz végtelen ,vagy hasonló ? -
#271 Elöbb patch, de ha letöltöd a hivatalos patch-et, és utána crackeled úgy is működik, és valamivel egyszerűbb. -
bruna #270 lenne 1 kérdés ,először crackelni kell ,és utána a patchok ,vagy fordítva ? :/ -
coolcar #269 OK, kösz! -
#268 Kicsit utána olvastam, és nagyon úgy tűnik, hogy a vonat még nincs benne a játékban! Csak a videókon szerepelt. A későbbiekben várható hogy megvásárolható lesz valami pack keretében. -
#267 Single player-ben van néhány dolog amivel nem lehet kereskedni, pl emberi erőforrások.
Nálam a ski gem építés nem megy sajnos. A tutorial-ban nincs ski gem gomb, valamint a második tutorial-nál kilép. -
coolcar #266 Lenne egy kérdésem a játékkal kapcsolatban:
Vasútat mikor lehet építeni?
Amugy szerintem a crack nem tökéletes, mert tradelni nem lehet normálisan. -
#265 Már van crack a játékhoz. És működik is rendesen!!! -
#264 4 hozzászólással visszább... -
#263 jól tudom megszünt az online mód ? -
#262 de zsidócigányok, jó h megvettem eredetiben :D, kapják be a 2011-es kiszerelésüket- hülye franciák, monte cristo-tól se fogok soha többet eredetiben játékot venni. azért valami patchet csinálhattak volan ehhez a kiszereléshez h a tömegközlekedés meg ilyenek benne legyenek, ehelyett megpróbálják még jobban lehúzni a vásárlót egy 2011-es szarral. most őszintén, aki ismeri a játékot az ezek után nem biztos h meg fogja venni, mert ugyanúgy drága lesz ez is ahhoz képest amit nyújtani tud- tömören parasztvakítás az egész. amúgy anno a city life-val is ezt csinálták ki adták a sima játékot ami csak háromnegyedig volt kész és utána piacra dobták a kész verziót ezt is valami hülye edition néven. most lehet kövezni a véleményemért meg a dúrva hangnemért, de aki ismeri a játékot és az elődjét az tudja h igazam van. -
#261 Szignál. -
bruna #260 akkor ezentúl signal lessz ? ,vagy ingyenes ? -
#259 megszünik a [URL=http://www.citiesxl.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3498&Itemid=128]"Planet Offer"[/URL] része; vagyis s multija. -
scott90 #258 Üdv! Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek van-e esély rá, hogy egy ilyen gépen fusson a game valamilyen szinten: Intel Pentium Dual-Core T4400 2,2Ghz; 4096 MB DDR3; ATI Mobility Radeon HD4570, vagy mindenképp több kell neki?köszi -
#257 CDGALAXIS -
#256 Ezt itthon lehet egyáltalán valahol kapni? -
bruna #255 szerintem még nem lett feltörve,vagy hasonló... :( -
#254 Továbbra sincs semmi? -
szaba16 #253 Sziasztok!
Gondolom senki se tudja, hogyan lehetne a bolti változattal valahogy játszani. Mert még egy normális crack sincs sehol, pedig már 1 hete megjelent a játék. :((( -
bruna #252 hát bocs... ,de ezek szerint nem tudja senki ,hogy hogyan érhető el a " single" része ? :( -
Zsod1 #251 A fizetős részével nincs gond. 10 euró az filléres tétel. Pláne Amerikában, ami már önmagában elég nagy, hogy fenntartsa a piacot, de európaiak is biztos lesznek szépszámmal. Bár nem értem, mit kell 1 várossal hónapokat játszani egyfolytában, elvégre nem RPG, felépült a város oszt jóvan. Ebből viszont egyenesen következik, hogy értelmetlen MMO-ként működtetni. Vagy a netes tamagocsik mintájára mindig meg fog kelleni nyomni egy gombot, hogy továbbgördüljön az élet?
Bruna: az nem signal, hanem single. -
#250 érdekes...
még nincs "kiprobálható" verzió. -
bruna #249 tudja valaki ,hogy hogyan érhető el a signal része a játéknak ? -
bruna #248 csatlakozom hozzád ebben...! :D:P -
#247 ja, amúgy azt kifelejtettem: ha ez a játék most Sim City 5 néven lenne forgalomban, még akkor is így vélekednék róla. Meg aztán sim city résznek elég gyenge eresztés lenne, kb az sc társadalmak szintjére jutna... ha sc lenne. -
#246 am sim city 4-nek egy baja van így 2009-re, hogy nem 3d-s, meg nehéz benne nonlinear városokat építeni, ez a 2 dolog amivel előnyt próbálnak szerezni a cities xl-el, de az első kivételével a másodikat is meg lehet valósítania z SC-ben csak ott sokkal nehezebb szóval marad 1 dolog és ez az egy dolog nem elég ahhoz h ez a játék sikeres legyen. Jó most ott van h nyersanyagok meg stb, de emellé a játékban egy teljesen óvodás gazdasági model van, amit ha kiismersz akkor lazán felhúzhtasz egy 1milliós várost(mikor a demót próbáltam már akkor feltűnt ez a hiba és a teljsebe így se került bővebb model). Plusz ha városodba betelepül az elit lakosság minden gond nélkül akkor csak úgy jön a lóvé (elárulom h ez a dolgo már a City Life -ban is megvolt), miért baj ez? Unalmas lesz a játék egy idő után, nem lesz benne kihívás - ergo gyorsan beépíted az amúgy nem nagy térképet és már vége is, ja és ezért fizettél 7 eurót, ezek után nem hiszem valakinek van kedve még egy várost felhúznia ugyan ezen séma alapján. Továbbá, igen SC-ben nincsenek nyersanyagok, de ehelyett van egy teljesen reális gazdasági model amit közgazdászok segítségével programoztak a játékba... szokták is mondani h az SC-ben minden összefügg mindennel és hogy gyakori a dominó elv a játékban, de az ami a szépségét is adja, akinek meg nehéz a játék annak nincs megtiltva h csaljon. Ám ha csalsz és megalopoliszokat építesz nem vagy kisegítve hiába vagy pluszba és vagy tele lóvéval, nagyobb lakosság nagyobb dugók (pl), gondok így is lesznek, sőt....
Tehát mikor a gameszaron ilyen cikkeket olvasok akkor elgondólkodok h ezek tényleg játszottak e az SC 4-el (mert ez a sorozat legkomolyabb és legjobb darabja), amúgy kár h ezt már más játékoknál is eljátszották, már egy ideje teljesen hiteltelennek veszem amiket ír az istenáldotta szaksajtó...
Ezt muszáj volt elmondanom, amúgy lehet érte szidni nyugodtan, sőt ha valakinek van ehhez hasonló pozitív vagy negatív véleménye én szívesen meghallgatom, mert lehet h túl elfogult voltam. -
bruna #245 hát ,attól még messze van ,de ha feltörik egyszer talán ,kitudja... :P
de egyenlőre ahhoz képest semmi sztem:P -
#244 http://gamestar.hu/cities-xl-launch-trailer.html
A sok ember valamiért nagyon isteníti -.- . Látszik h nem játszottak még úgy igazán egy SC4-el, ráadásul a csóka aki a hírt írta a bevezetőben így fogalmaz: "A Simcity-utódnak kikiáltott MMO városépítés immáron élesben is elérhető." -> ennyi mára elég volt ahhoz h kiugorjak az ablakon... EZ MINT SIM CITY UTÓD........... ATYA ÉG!!!!!! -
#243 Mondjuk fura h én beszélek aki megvette eredetiben :D, habár én városépítős játékok terén gyűjtő vagyok, majdnem minden sc meg van, amúgy valaki kért képeket, na majd töltök föl :D csináltam egy szép "kis" világvárost. -
tycoon14 #242 A játékosok max 20%-a fogja ezt kifizetni mert aki okos tudja hogy ennyit nem ér egy játék jó meg minden de 10EU-t nem fizetek érte EGY HÓNAPRA. -
bruna #241 és így is van... :) -
bruna #240 ez gyönyörű volt ^^ :D ;) -
#239 igen ezt én sem szeretem :@, továbbá szerintem a monte cristo így akar gyorsan meggazdagodni, hát erre csak három szavam van: basszák az anyjukat :D. Nem olyan nagy koponyák ők h ezt megérdemeljék, nem alkottak semmi különlegeset, csak tovább gondolták a sim city 4-et... -
bruna #238 én is így vagyok vele ,és reménykedem ,hogy egyszer feltörik ,mert a játék maga szerintem jó... ,csak hogy fizetni kell érte ,ezzel nagyon elcseszték :( -
tycoon14 #237 Azt a rohadt anyjukat nem enged játszani 10Eu-t egy hónapra én nem fogok fizetni és sztem sokan így vannak vele inkább maradunk a jór öreg si city 4-nél. -
bruna #236 vagy mégsem... ,most nekem is gondokat vannak vele :/ -
bruna #235 eleve az indul el ,ha a multit nem veszed meg... -
bino512 #234 hali mindenki,lehet h fura kérdés de hogy inditom el a single playt? -
bruna #233 Valaki tudna feldobni pár képet 1 olyan városáról ami már egészen nagy ,és még nem ment csődbe ?:P