Forza Motorsport 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Megint nem figyelsz <#ejnye1><#ravasz1>
deep
23
DaW3
november ??-ára igérik a játékot??

- Tudod, mikor lesz kész a négyes metró? - ??? - Amikor a gyerekednek euróban adod a zsebpénzt a Budapesti Olimpiára.

Máté94
Nincs.
Van rá esély, hogy átportolják PC-re? Mert szerintem nyugodtan megcsinálhatnák a GFWL rendszerrel.

Limitált változat tartalma:

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

LeWyTy
Kép!
Megtekintését 1mb-alatti nettel rendelkezõknek nem ajánlom.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Máté94
<#bee1>
Akoris van szeb nála dobozképre nem raknám ki az biztos.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Máté94
Versenyzõ a néni ráadásul az F2-ben😊
Hát nem a legjobb nõ akit láttam..

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Máté94
guardian hero
nem valószínû

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

sztem amit mutattak La Mansban, az sztem csak egy demo verzió volt. Sztem több autó lesz majd.

Istencsászár
+ pálya nagyon szép
+ autó nagyon szép
+ motorhang még mindig sterilnek tünik, de ebbõl a rossz felvételbõl nehéz megítélni
- 8 autó... hétvégén 50 indult a La Mansban😊, itt max egy kategória fog körözni, az sem teljes mezõnnyel
- az idétlen autó körül forgó kamerát nem sikerült kidobni a kukába😞

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Afe
Természetesen nem fos a PS3, de tudom hogy guardian hero annak tartja, ezért írtam úgy, hogy ha tényleg gáz akkor hogy bír el 2x annyi és szebb autót a GT5.

Az a sok hablaty a Cell-rõl meg szép és jó csak sajnos nem sokat ér az X-el szemben úgy, hogy közben a grafikus egység egy szûkebb keresztmetszetet alkot a PS3-ban.

De hagyjuk ezt, mert itt a Forza3-ról kellene diskurálni😊

Hát, ha neked ennyire a teljesítmény a lényeg, akkor a PS3 számítási teljesítménye is elbújhat egy Core i7 Extrem-el és GTX295 SLI-vel felszerelt PC mellett, mely többszörösen is ráver teraflops-ban a PS3-ra, akkor most a PC lenne az ûber platform ezek szerint? 😄

Istencsászár
Az PS3 Celleje és a 360an Xenon központi magja nagyon sok mindenben megegyeznek, volt is ebbõl egy kisebb botrány hogy az IBM mind a kettõhöz, de fõleg a 360ashoz használta fel azoknak a dolgoknak egy részét amiket Cellhez fejlesztett ki.

Aza tény hogy a Cell ebben a formában sok mindenre nem jó, fõleg játékokhoz nem, mármint a 6 magja, a 360 CPUja ebben is jobb. Amit a PS3ból kihoznak az az elkötelezett fejlesztõk, a bõséges idõ, mondhatni nincs nekik megszabva hogy meddig csinálják a játékukat ( GT, GoW, Heavy Rain stb... ) a rengeteg pénz és persze a tehetség, de ez nem a PS3 érdme.

Ja meg annyit a ps az nem fos csak hasonlitsd ossze kulsore a gepeket meg a karokat.... meg mindent...
"A magokat 192 gigabájt sávszélességû buszgyûrû köti össze. Az új rendszer használatához a programozóknak egy új programozási rendszert kell kitanulniukNEM AKAROK ITT IDEZETEKET IRNI HA VALAKI FIGYELEMMEL KOVETI A FEJLESZTESEKET MIND SOFTWARE MIND HARDWARE AKKOR NEM LENNE SZUKSEG VEDENI A PS3 AST. A TENYEK MAGUKERT BESZELNEK AZ XBOX AZ MINDIG PC ALAPU LESZ VERSENY VANMINEK SUGJON A POLYPHONY A T10 nek? ENNYIRE BENAK HOGY MAGUKTOL NEM TUDJAK MEGOLDANI A FEJLESZTESEKET MINDENT CSAK OSSZE VISSZA LOPKODNAK.HOGY MINDENBOL PENZT CSINALJANAK NA NEKEM CSAKEZ A BAJOM AZ XBOXOSGARDAVAL.
AFE TOBB JAPAN FEJLESZTO NYILATKOZTA HOGY A HEAVY RAINT MEG AZ EYE TOY VALOS FIZIKAI SZAMITASAIRA CSAK A PS 3 KEPES EZERT SEM LESZ HEAVY RAIN XFOSRA SZERINTED MIERT VAN A PS3 BAN " az X360 teljesítménye 1 teraflopsos (ezer milliárd matematikai mûvelet egy másodperc alatt). A Sony is megtette a válaszlépéseket, a gép központi és grafikus egységének összteljesítménye 2, 18 teraflops, több, mint kétszerese a konkurens gépnek. Ebbõl a 2,18 teraflops teljesítménybõl a Ps3 grafikus rendszere jegyez 1,8 teraflopsot. A Playstation 3 lelke egy teljesen új koncepciójú processzor. Az IBM, a Sony és a Toshiba közös fejlesztése, a Cell. A Cell a központi processzorok között eddig igen szokatlan architektúrával rendelkezik, felépítése leginkább a digitális jelfeldolgozó processzorokéra hasonlít (DSP), amelyeket célterületekre terveznek (pl. szimuláció, érzékelési feladatok). Felépítése viszonylag egyszerû, de mégis összetett rendszer. Alapja egy PowerPc mag, amelyhez kapcsolódik még 8 másik szinergikus mag (SPU, SPE)"
Afe
Megoldható, csak nem ezen a grafikai szinten. 😛

Afe
Az összes Forza3-as videon 8 autó van, direkte kifigyeltem. Még a lenti #203-on is.

Istencsászár
min. 30 max 40 Nascaros, full töréssel érdekes lehet, na erre kiváncsi leszek hogy oldják meg

Afe
Bár ha megcsinálják az autók törését ott is, akkor lehet hogy leszednek néhányat. Valami kompromisszumot muszáj lesz hozniuk.

Istencsászár
izgalmas koncepciónak hangzik, hogy ha egy liszenszelt szériára rágyúr egy csapat egy adott, kész és jól mûködõ motorral, akkor csodákat lehet mûvelni és tényéleg lehet riõl drájvingot csinálni

guardian hero
nagyon hallgatnak róla, úgyhogy gyanús, hogy marad a 8... nem láttam nagy tömegjeleneteket shotokon/videókon sem. Aztán lehet, hogy ez csak a végsõ optimalizálások során dõl majd el... de meglepne, ha 12 fölé mennének.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

guardian hero
valamiért van egy olyan érzésem, hogy a Nascar és a WRC külön fizetõs kiegészítõk lesznek. Mondjuk lenne benne ráció, minek csináljon 2-3 csapat saját engine-t, mikor ott a "real driving simulator", csak ki kell egészíteni official mod-okkal, amolyan Rfactor módra? Jöhetne késõbb indycar, wtcc meg mindenféle más széria is GT5 engine-el, nem is lenne rossz...

Istencsászár
volt errõl szó hogy hány db autó lesz?

guardian hero
Na ja, nem bánnám, hanem csak 8 autó körözgetne a pályán...

Istencsászár
erre én is hogy hogyan fog festeni 40 db nascar autó a képen, igaz az körpálya lesz, ennyi elõnyük van...

Afe
A Polyphony még azt súghatná meg a T10-nek, hogy hogyan bír megjeleníteni a fos PS3 2x annyi versenyautót, ami még jobban is néz ki.
Talán ha a 2 csapat összeülne és csinálnának egy tökéletes multiplatform szimulátort, akkor mindenki ki lenne elégítve 😊

Istencsászár
hát az max szeptemberben...

DanielT
Akarhatnának rohadt gyorsan egy demót.
Istencsászár
Semmi meglepõ nincs ezen. Még a Polyphony is csodájára jár hogy hogyan lehet egy GT5höz hasonló tartalommal bíró játékot emberi idõ alatt elkészíteni😄 mindenkit meglepett hogy a Turn10 beállított egy gyönyörû autós játékkal, amit idén ki is akarnak adni.

guardian hero
helyes! némi túlórázás, és akár még a Forza 4 elõtt játszhatunk a GT5-el!

DanielT
Bruhahaha 😄 Majd jól belehúznak! 😊
guardian hero
lenne mit amúgy... reméljük hasznukra válik, és feljönnek kicsit a Forza mellé 😊

DanielT
Ja. Biztos mentek tanulni 😄D LOL. Kedvenc hírem 😄
Istencsászár
Forza 3 és a Polyphony Digital

"A Turn 10-es fejlesztõk arról számolnak be, hogy legmeglepõbb esemény számukra az volt az E3-on, amikor a Polyphony Digital néhány fejlesztõje megjelent náluk és saját kezûleg próbálták ki a Forza 3-at, jegyzeteltek, fényképeztek, kérdezgettek. Elmondásuk szerint ez fõleg azért volt meglepõ, mert a PD nem az a stúdió ami szívesen ismerné el más játékok érdemeit."

<#idiota>

Van benne valami.

DanielT
Nem csak a polygonszámon meg a textúrákon múlik a szépség, sõt! Egy Grid szintû cucc lehetne lehengerlõen gyönyörû, ha a készítõknek lenne szépérzékük és ne ezt a parasztvakító csicsapicsa dizájnt erõltetnék.
Ki tudja hol van a technikai fejlõdés határa...
40 év múlva lehet, hogy már térbe vetíti ki nekünk egy készülék háromdimenzióban a játékokat, és fáról-fára egyezõ valós tájakat rögzítenek majd valamilyen eljárással, mintha csak lekameráznák, és olyan lesz a térbe vetített játék, mint valami térhatású szimulált valóság, már ha megéljük 😄
Aztán lehet, hogy csak az utódaink...
Szóval van még feljebb, attól nem kell félni.
A közeljövõben a felbontás növekedése lesz szerintem várható.

tudom ,hogy a grid szépen fut x360-on csak az én véleményem az ,hogy annál sokkal jobb grafikára nem igen számítanék ,az autók lehetnek szebbek de akkor meg a táj környezet textúrázottságából kell visszavenniük.
Istencsászár
tulzás hogy fotórealisztikus, még a GT5 sem az, de lehet olyan szépen beállított képeket csinálni amik egy laikust akár meg is téveszthetnek, de játék közben azért még nem tartunk ott

Én csak azt nem tudom, hogyha már fotorealisztikusak a jelenlegi játékok, akkor mondjuk 3 év múlva hogy fogják tudni eladni a nextgen konzolokat?

balla27
szerintem,azért egy sony exlusive játéknál lehet látni,hogy nem egy grid grafikás játéknál , van vége a gép tudásának.

<#wilting>