Forza Motorsport 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mi az hogy INGYÉ? nem inkább INGYEN? ez valami új szokás?

Totti5
Ingyé storeon :) FORZA MOTOSPORT 3 PAL-DVD1-

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DanielT
Igen? Hol?
TitaniumRR
Ma jelent meg a PAL-os verzió, magyarul. 2 DVD-s.

Captain Sonar 2024 Remake

Waczkor
Addig is itt van pár videó,egy 30 perces review,meg egy Abart 500-as replay,hogy kibírja mindenki a jövõ heti megjelenésig:)

Quick look Forza Motorsport 3

Forza Motorsport 3 - Abarth 500 Full Replay HD

Örülök hogy bekerült a kis 500-as is a játékba!
Még a 600-as kellene bele,a maga kis nyitott motorháztetejével:)

XBOX Live Gamertag:Waczkor

deep
Nemmondod:)
Totti5
Feltehetõleg warezra gondol, abból van amcsi.

deep
Melyik boltban?
NTSC-s változatban már elérhetõ.

Waczkor
Elsõ video review.

IGN Video:Forza Motorsport 3 Video Review

9.4 pont:)

WiZZaRD
Sikerült pár próbakört megtenni a játékban, én maximálisan elégedett vagyok vele, grafika, hangok, irányítás, fizika, mindenen javítottak. A belsõ nézetben a nézelõdés valóban furcsa kicsit, de ezt lehet javítani késõbb, akár egy patch formájában is. Marad az elõrendelés az LCE verzióra:).

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

Smuge
Azt azért nem illik elfelejteni , hogy GT5P már lassan egy 3 éves(!!) demo(!!) ami az akkori már még korábbi állapotot tükrözi . Semmi értelme hasonlítgatni a kettõt egymáshoz persze hogy a Forza 3 kiforrottabb (2009) . Majd végleges GT5-t, de akkor az isten irgalmazzon mindenkinek...!

deep
Egyébként én arra emlékszem, hogy a legelsõ gameplay videoknak iszonyat jó motorhangjaik voltak. Nem is tudom, valami lambo volt asszem, de az úgy hörgött, mint valami pokolból szökött démon:D
Totti5
nem vettem észre, amúgy a motorhang élethû az nagyon is rendben van jobb nagyon nem is lehetne, csak effektszegény:(

Jaja a Shiftben nagyon jól meg van csinálva a hõefekt.

SD456
Hi all!

Eddig tetszik a játék, a kocsi hangokon nem a legjobbak, meg belsõ kamera egy kicsit lehetne távolabb is.

PS3 ID: SDani456

deep
Startnál itt is látszik a hõ effekt nem? Hangokat még nem teszteltem, belátaom, nem is figyeltem rájuk nagyon. Majd ma.
Totti5
hangok:( legalább ha a kipufugó durrogna már nagyot dobna rajta, nomeg a lángcsóva effekt:) Evo x

Shiftbe még hõ effektis volt, milyen k. jól nézett már ki...

WiZZaRD
A grafesz annyira nem is érdekel, nagyon örülök viszont a sok pályának meg verdának, a tartalom a legfontosabb és itt abból nem lesz hiány:D

deep
Azt nem, speciel az is jobb lett szerintem. Nem szúrtak el semmit. Mindenen javítottak. Ezért is nem értem a sok elégedetlenkedõt. Mit vártak? Foto mód képeket mutogattak a játékból, nyilván nem lehet olyan játék közben.
WiZZaRD
Egyre kíváncsibb vagyok, délután végre lecibálhatom a demo-t, aztán lehet csapatni:D

Nekem az eddigi két rész is bejött, fizikára is, egy nagyon jól eltalált irányítási modellje volt, remélem azt nem szúrták el:(.

deep
FM3 átvett egy keveset a GT fizikájából. Ez elõnyére vált, de még megtartott annyit a Forza mivoltából, hogy ne legyen olyan unalmasan steril, mint a GT. Egy olyan egészséges, pörgõs(sebességérzet!!!) fizikát sikerült így eltalálniuk, ami nekem speciel nagyon bejön. Én végignyomtam a GT5P 3 kaetgóriáját, majdnem mindet aranyra, de az nekem az elsõ pár verseny után csak szenvedés volt, nem élveztem, kínlódtam. Unalomba fullad a vezetés. A Forzánál ezt valahogy nem érzem, sokkal pergõsebb, jobb érzés vezetni. Nekem.
Totti5
Fizika terén mik a tapasztalataid GT5p vs Forza3 viszonylatban? amúgy a az egyik legszebb autós játék ami létezik bár a GT5 és az FM3 annyira kiemelkedõ ezzel a látványával a brutális autómodell palettával és kidolgozottsággal, hogy a közelükben sincs semmi és a pályáikkal, amiben max a PGR4 van pariban, de az sem egy mai gyerek és mindez kiváló képminõséggel fix 60fpsel egy 2005/06os gépen.

DanielT
Höhö. :P
deep
Namost ez egy 2005-ös gép. Csodákat ehhez mérten kell várni, és ehhez képest és onmagához képest a Turn10 hozta az elvárható szintet. Sajnos õk nem japánok, és nem áll rendelkezésükre végtelen idõ és budget. Soha nem fognak olyat alkotni mint a GT5 autói. Pályában már leverték a GT5-öt, de színekben, fényekben nem fogják sajnos. Mindenki ezt várta, de ez utópia. Mindemellett a játék maga jobb, mint a GT5p. A GT5-nál nem tudom mit fognak változtatni, de a prologue-ot összességében veri, ha grafikában el is marad.
GP2100
Tényleg jobb lett mint az elõzõ rész, de nem annyira mint kellene, fõleg grafika terén. Leginkább a belsõ nézet idegesít, mert még a shift-ben is jobb(legalábbis high-on, pc-n) és ez mégis csak egy nagy exkluzív cím amitõl szinte csodákat vártam(nem kellett volna...). Ettõl függetlenül jól elleszek a játékkal, a sokkal rondább elsõ és második résszel is több száz órát játszottam. <#buck>

\"elég volt ebbõl a faszom fütty nemzetbõl egy életre\" by tirexi

deep
Fogalma nincs mirõl beszél. Kurvajó a Forza 3. Mindenen javítottak az elõzõ rész óta. Volt mit.
WiZZaRD
Kicsit kifejtenéd, hogy mi nem tetszik benne? Nekem csak holnap estefele jut idõm a kipróbálásra sajna:(. Amúgy én is elõrendeltem. De mi változott az elsõ és a második rész óta, ami miatt nem jött be?
Dirt2 se rossz demo alapján, de ne hasonlítsuk már a FM-hoz, semmi közük egymáshoz, a Dirt2 egy full árkád száguldás, hangulatos, de nem több annál.

deep
Hát, ahhoz gratulálnék...
Mert nincs hozzá xboxom.

Magától nem is fog, ha jó írtad ki akkor Mixed Media-t ír ki a dvd-re és a demók között meg fogod találni.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

GP2100
Nekem sem tetszik annyira, mint amennyire vártam. <#szomoru1>

\"elég volt ebbõl a faszom fütty nemzetbõl egy életre\" by tirexi

Nekem nem indul el. <#rinya>

Hát nem tudom,hogy ti hogy vagytok vele,de nekem nem nagyon tetszik.Jobban bejön a Dirt2.El is gondolkodtam,hogy visszavonom az elõrendelést.
Akinek nincs goldja az innen töltheti: Forza Motorsport 3 Demo

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

jah,értem.Azt hittem van,mint a Dirt2-ben.:(Na mind1,akkor várom a megjelenését,hogy megkapjam.de attól még fel lehet ám venni.
AntiHero
*demoba

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

AntiHero
A Deoba nincs multi sajna:(

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Már töltöm.Valaki játszik majd velem?gamertagom wolves004.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Akkor király!!!

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

deep
Holnap.
Nem 27. én jön a demó?

Sziasztok!Én már elõ is rendeltem a játékot.Még új vagyok az Xboxozás terén,úgy hogy ellenem könnyû lesz az elején egy kicsit.De nem biztos,gyakorlok addig ezerrel.Vegyetek fel légyszi.gamertagom: wolves004
Már nagyon várom!!!

Waczkor
Holnap demóóóó!!!
:)

Katun
Lesz benne Audi Q7, meg BMW X5. Tyühíííííí. Ha már a való életben nem telik rá, virtuálisan hadd nyüstöljem már :)

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Aranylemezen a Forza Motorsport 3

A Turn10 és a Microsoft bejelentése szerint, aranylemezre került az idei év legjobb autósjátékának ígérkezõ Xbox 360 exkluzív játék a ” Forza Motorsport 3”. A kiadás elõtti utolsó mérföldkövet elhagyva, már semmi nem állhat a „Forza3” útjába, így a játék 2009 október 23-án (mivel ez Nemzeti Ünnep, így lesznek boltok, ahol csak 24-én) megtalálható lesz a hazai üzletek polcain is.

A játék demója 2009 szeptember 24-tõl letölthetõ lesz az Xbox LIVE Marketplace-rõl. A demóban kipróbálható lesz a „Camino Viejo” nevû versenypálya, valamint az alábbi modellek:

Porsche #80 Flying Lizard 911 GT3-RSR on Camino Viejo Full Circuit
Audi R8 V10 5.2 FSI quattro
Ferrari California
Mitsubishi Evo X
Mini Cooper JCW

A demót letöltõ játékosoknak lehetõségük lesz kipróbálni az újdonságként megtalálható belsõ nézetet (cockpit view), de ezenfelül megtapasztalhatják a teljes törésmodellt csakúgy, mint a nagyobb ütközéseket követõ borulásokat is. A kevésbé tapasztalt pilóták számára nagy segítséget nyújtó újdonság a „rewind” opció, lehetõséget nyújt, hogy menetközben korrigálhassák a száguldás közben elkövetett hibáikat, hiszen tetszõleges ideig visszatekerhetik a versenyt.

Magyarországon a „Forza Motorsport 3” normál és Limited Collector’s Edition kiadásban is megvásárolható lesz.

Forrás: Gamestar.hu

deep
Te meg húzzá a GT5 topikba<#mf1>
deep
október