Forza Motorsport 3
← ElőzőOldal 26 / 26
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nincs nekem erre pénzem"
vs
"ASUS P5K,C2D E6550+ZM 9700LED,2Gb kingmax mars800,Gainward 8600GTSGS+Zalman vf900,120GB seagate,320Gb SAMSUNG sata2,logitech x530-g15,a4tech x7,samsung 225BW,Chieftech GPS-500AB"
<#wilting>#wilting>
vs
"ASUS P5K,C2D E6550+ZM 9700LED,2Gb kingmax mars800,Gainward 8600GTSGS+Zalman vf900,120GB seagate,320Gb SAMSUNG sata2,logitech x530-g15,a4tech x7,samsung 225BW,Chieftech GPS-500AB"
<#wilting>#wilting>
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Tetszik, de már csak azért sem veszek x boxot...
Nincs nekem erre pénzem: D
Nincs nekem erre pénzem: D
Na szép, öcsémnek el ne áruljátok, mert kiügrik a bõrébõl ha meghallja, hogy készül a folytatás. Autómániás....
Fix 60 alap, inkább legyen ronda, de legyen fix 60.
Amin változtatni kéne: legalább 20 autó lehessen egyszerre a pályán, jobb AI, kicsit izgalmasabb bajnokságok, esetleg változó idõjárás.
Jah, és egy cockpites belsõ nézet se ártana...
Amin változtatni kéne: legalább 20 autó lehessen egyszerre a pályán, jobb AI, kicsit izgalmasabb bajnokságok, esetleg változó idõjárás.
Jah, és egy cockpites belsõ nézet se ártana...
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
alig várom a 2 is az egyik legjobb autós játék amit eddig játszottam
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
LE A KONZOLOKKAL! <#idiota>#idiota>
A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor
a 2 sztem is nagyon jó volt, de bele lehetett unni sajnos..remélem a 3-ikban lesz sok extra ami hosszútávú játékot eredményez..mondjuk jó kis zene a futamok alatt, ilyen apróságok..
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
Elõször is a fix 60 frémet hagyják el, mert ez a rész is ronda lesz. Mindamellett imádom a Forza2-t, mert messze a legélethûbben viselkednek benne az autók. Remlélem kijavítják az apróbb hibákat és a legjobb szim lesz konzolra.
Van xboxod?😮
Már korábban lehetett hallani, hogy 2009-re várható a Forza Motorsport szimulátor-sorozat 3. tagja, de több információ eddig még nem került terítékre. A mai nap egy kicsit okosabbak lettünk.
A hírek szerint a játékba több mint 400 autó kerül bele, amelyeket egészen szánk ízére alakíthatjuk majd át. Továbbá több mint 100 pályán randalírozhatunk majd vadi új játékmódokban. Az ígéretek szerint a pályák valósághû törésmodelleket kapnak majd.
A játék kiszerelését tekintve pedig dupla lemezes lesz. Az ára pedig: 59.99$
A játék megjelenése után sem lesz vége a "jóvilágnak", havonta 10-es csomagokba érkeznek majd új verdák, amelyeket az Xbox LIVE-on keresztül szerezhetünk be 4.99$-ért. Pár hónappal pedig a megjelenés után egy nagyobb kiegészítõ is várható amiben 30 új autó és további pályák lesznek.
forrás:jatekok.hu
Gamekapocs cikk.
A hírek szerint a játékba több mint 400 autó kerül bele, amelyeket egészen szánk ízére alakíthatjuk majd át. Továbbá több mint 100 pályán randalírozhatunk majd vadi új játékmódokban. Az ígéretek szerint a pályák valósághû törésmodelleket kapnak majd.
A játék kiszerelését tekintve pedig dupla lemezes lesz. Az ára pedig: 59.99$
A játék megjelenése után sem lesz vége a "jóvilágnak", havonta 10-es csomagokba érkeznek majd új verdák, amelyeket az Xbox LIVE-on keresztül szerezhetünk be 4.99$-ért. Pár hónappal pedig a megjelenés után egy nagyobb kiegészítõ is várható amiben 30 új autó és további pályák lesznek.
forrás:jatekok.hu
Gamekapocs cikk.
← ElőzőOldal 26 / 26