1263
Forza Motorsport 3
-
#262 Megint nem figyelsz -
#261 23 -
#260 november ??-ára igérik a játékot?? -
#259 Nincs. -
RYO21 #258 Van rá esély, hogy átportolják PC-re? Mert szerintem nyugodtan megcsinálhatnák a GFWL rendszerrel. -
Leky #257 Limitált változat tartalma:
-
#256 Kép!
Megtekintését 1mb-alatti nettel rendelkezőknek nem ajánlom. -
Leky #255 Három hazai beszámoló a játékról:
Dreampage beszámolója
Tommy Angelo beszámolója
Alex Menrich beszámolója -
#254 -
janihunk #253 Akoris van szeb nála dobozképre nem raknám ki az biztos. -
#252 Versenyző a néni ráadásul az F2-ben:) -
janihunk #251 Hát nem a legjobb nő akit láttam.. -
#250 Megvan a játék arca! -
#249 nem valószínű -
Norberto91 #248 sztem amit mutattak La Mansban, az sztem csak egy demo verzió volt. Sztem több autó lesz majd. -
#247 + pálya nagyon szép
+ autó nagyon szép
+ motorhang még mindig sterilnek tünik, de ebből a rossz felvételből nehéz megítélni
- 8 autó... hétvégén 50 indult a La Mansban:), itt max egy kategória fog körözni, az sem teljes mezőnnyel
- az idétlen autó körül forgó kamerát nem sikerült kidobni a kukába:( -
#246 Forza Motorsport 3
One Le Mans lap -
#245 Természetesen nem fos a PS3, de tudom hogy guardian hero annak tartja, ezért írtam úgy, hogy ha tényleg gáz akkor hogy bír el 2x annyi és szebb autót a GT5.
Az a sok hablaty a Cell-ről meg szép és jó csak sajnos nem sokat ér az X-el szemben úgy, hogy közben a grafikus egység egy szűkebb keresztmetszetet alkot a PS3-ban.
De hagyjuk ezt, mert itt a Forza3-ról kellene diskurálni:) -
High end PC #244 Hát, ha neked ennyire a teljesítmény a lényeg, akkor a PS3 számítási teljesítménye is elbújhat egy Core i7 Extrem-el és GTX295 SLI-vel felszerelt PC mellett, mely többszörösen is ráver teraflops-ban a PS3-ra, akkor most a PC lenne az űber platform ezek szerint? :D
-
#243 Az PS3 Celleje és a 360an Xenon központi magja nagyon sok mindenben megegyeznek, volt is ebből egy kisebb botrány hogy az IBM mind a kettőhöz, de főleg a 360ashoz használta fel azoknak a dolgoknak egy részét amiket Cellhez fejlesztett ki.
Aza tény hogy a Cell ebben a formában sok mindenre nem jó, főleg játékokhoz nem, mármint a 6 magja, a 360 CPUja ebben is jobb. Amit a PS3ból kihoznak az az elkötelezett fejlesztők, a bőséges idő, mondhatni nincs nekik megszabva hogy meddig csinálják a játékukat ( GT, GoW, Heavy Rain stb... ) a rengeteg pénz és persze a tehetség, de ez nem a PS3 érdme. -
lacokpatok #242 Ja meg annyit a ps az nem fos csak hasonlitsd ossze kulsore a gepeket meg a karokat.... meg mindent... -
lacokpatok #241 "A magokat 192 gigabájt sávszélességű buszgyűrű köti össze. Az új rendszer használatához a programozóknak egy új programozási rendszert kell kitanulniukNEM AKAROK ITT IDEZETEKET IRNI HA VALAKI FIGYELEMMEL KOVETI A FEJLESZTESEKET MIND SOFTWARE MIND HARDWARE AKKOR NEM LENNE SZUKSEG VEDENI A PS3 AST. A TENYEK MAGUKERT BESZELNEK AZ XBOX AZ MINDIG PC ALAPU LESZ VERSENY VANMINEK SUGJON A POLYPHONY A T10 nek? ENNYIRE BENAK HOGY MAGUKTOL NEM TUDJAK MEGOLDANI A FEJLESZTESEKET MINDENT CSAK OSSZE VISSZA LOPKODNAK.HOGY MINDENBOL PENZT CSINALJANAK NA NEKEM CSAKEZ A BAJOM AZ XBOXOSGARDAVAL. -
lacokpatok #240 AFE TOBB JAPAN FEJLESZTO NYILATKOZTA HOGY A HEAVY RAINT MEG AZ EYE TOY VALOS FIZIKAI SZAMITASAIRA CSAK A PS 3 KEPES EZERT SEM LESZ HEAVY RAIN XFOSRA SZERINTED MIERT VAN A PS3 BAN " az X360 teljesítménye 1 teraflopsos (ezer milliárd matematikai művelet egy másodperc alatt). A Sony is megtette a válaszlépéseket, a gép központi és grafikus egységének összteljesítménye 2, 18 teraflops, több, mint kétszerese a konkurens gépnek. Ebből a 2,18 teraflops teljesítményből a Ps3 grafikus rendszere jegyez 1,8 teraflopsot. A Playstation 3 lelke egy teljesen új koncepciójú processzor. Az IBM, a Sony és a Toshiba közös fejlesztése, a Cell. A Cell a központi processzorok között eddig igen szokatlan architektúrával rendelkezik, felépítése leginkább a digitális jelfeldolgozó processzorokéra hasonlít (DSP), amelyeket célterületekre terveznek (pl. szimuláció, érzékelési feladatok). Felépítése viszonylag egyszerű, de mégis összetett rendszer. Alapja egy PowerPc mag, amelyhez kapcsolódik még 8 másik szinergikus mag (SPU, SPE)" -
#239 Megoldható, csak nem ezen a grafikai szinten. :P -
#238 Az összes Forza3-as videon 8 autó van, direkte kifigyeltem. Még a lenti #203-on is. -
#237 min. 30 max 40 Nascaros, full töréssel érdekes lehet, na erre kiváncsi leszek hogy oldják meg -
#236 Bár ha megcsinálják az autók törését ott is, akkor lehet hogy leszednek néhányat. Valami kompromisszumot muszáj lesz hozniuk. -
#235 izgalmas koncepciónak hangzik, hogy ha egy liszenszelt szériára rágyúr egy csapat egy adott, kész és jól működő motorral, akkor csodákat lehet művelni és tényéleg lehet riől drájvingot csinálni -
#234 nagyon hallgatnak róla, úgyhogy gyanús, hogy marad a 8... nem láttam nagy tömegjeleneteket shotokon/videókon sem. Aztán lehet, hogy ez csak a végső optimalizálások során dől majd el... de meglepne, ha 12 fölé mennének. -
#233 valamiért van egy olyan érzésem, hogy a Nascar és a WRC külön fizetős kiegészítők lesznek. Mondjuk lenne benne ráció, minek csináljon 2-3 csapat saját engine-t, mikor ott a "real driving simulator", csak ki kell egészíteni official mod-okkal, amolyan Rfactor módra? Jöhetne később indycar, wtcc meg mindenféle más széria is GT5 engine-el, nem is lenne rossz... -
#232 volt erről szó hogy hány db autó lesz? -
#231 Na ja, nem bánnám, hanem csak 8 autó körözgetne a pályán... -
#230 erre én is hogy hogyan fog festeni 40 db nascar autó a képen, igaz az körpálya lesz, ennyi előnyük van... -
#229 A Polyphony még azt súghatná meg a T10-nek, hogy hogyan bír megjeleníteni a fos PS3 2x annyi versenyautót, ami még jobban is néz ki.
Talán ha a 2 csapat összeülne és csinálnának egy tökéletes multiplatform szimulátort, akkor mindenki ki lenne elégítve :) -
#228 hát az max szeptemberben... -
#227 Akarhatnának rohadt gyorsan egy demót. -
#226 Semmi meglepő nincs ezen. Még a Polyphony is csodájára jár hogy hogyan lehet egy GT5höz hasonló tartalommal bíró játékot emberi idő alatt elkészíteni:D mindenkit meglepett hogy a Turn10 beállított egy gyönyörű autós játékkal, amit idén ki is akarnak adni. -
#225 helyes! némi túlórázás, és akár még a Forza 4 előtt játszhatunk a GT5-el! -
#224 Bruhahaha :D Majd jól belehúznak! :) -
#223 lenne mit amúgy... reméljük hasznukra válik, és feljönnek kicsit a Forza mellé :)