1263
Forza Motorsport 3
  • WiZZaRD
    Sikerült pár próbakört megtenni a játékban, én maximálisan elégedett vagyok vele, grafika, hangok, irányítás, fizika, mindenen javítottak. A belső nézetben a nézelődés valóban furcsa kicsit, de ezt lehet javítani később, akár egy patch formájában is. Marad az előrendelés az LCE verzióra:).
  • Smuge
    Azt azért nem illik elfelejteni , hogy GT5P már lassan egy 3 éves(!!) demo(!!) ami az akkori már még korábbi állapotot tükrözi . Semmi értelme hasonlítgatni a kettőt egymáshoz persze hogy a Forza 3 kiforrottabb (2009) . Majd végleges GT5-t, de akkor az isten irgalmazzon mindenkinek...!
  • deep
    Egyébként én arra emlékszem, hogy a legelső gameplay videoknak iszonyat jó motorhangjaik voltak. Nem is tudom, valami lambo volt asszem, de az úgy hörgött, mint valami pokolból szökött démon:D
  • Totti5
    nem vettem észre, amúgy a motorhang élethű az nagyon is rendben van jobb nagyon nem is lehetne, csak effektszegény:(
  • RYO21
    Jaja a Shiftben nagyon jól meg van csinálva a hőefekt.
  • SD456
    Hi all!

Eddig tetszik a játék, a kocsi hangokon nem a legjobbak, meg belső kamera egy kicsit lehetne távolabb is.
  • deep
    Startnál itt is látszik a hő effekt nem? Hangokat még nem teszteltem, belátaom, nem is figyeltem rájuk nagyon. Majd ma.
  • Totti5
    hangok:( legalább ha a kipufugó durrogna már nagyot dobna rajta, nomeg a lángcsóva effekt:) Evo x

Shiftbe még hő effektis volt, milyen k. jól nézett már ki...
  • WiZZaRD
    A grafesz annyira nem is érdekel, nagyon örülök viszont a sok pályának meg verdának, a tartalom a legfontosabb és itt abból nem lesz hiány:D
  • deep
    Azt nem, speciel az is jobb lett szerintem. Nem szúrtak el semmit. Mindenen javítottak. Ezért is nem értem a sok elégedetlenkedőt. Mit vártak? Foto mód képeket mutogattak a játékból, nyilván nem lehet olyan játék közben.
  • WiZZaRD
    Egyre kíváncsibb vagyok, délután végre lecibálhatom a demo-t, aztán lehet csapatni:D

Nekem az eddigi két rész is bejött, fizikára is, egy nagyon jól eltalált irányítási modellje volt, remélem azt nem szúrták el:(.
  • deep
    FM3 átvett egy keveset a GT fizikájából. Ez előnyére vált, de még megtartott annyit a Forza mivoltából, hogy ne legyen olyan unalmasan steril, mint a GT. Egy olyan egészséges, pörgős(sebességérzet!!!) fizikát sikerült így eltalálniuk, ami nekem speciel nagyon bejön. Én végignyomtam a GT5P 3 kaetgóriáját, majdnem mindet aranyra, de az nekem az első pár verseny után csak szenvedés volt, nem élveztem, kínlódtam. Unalomba fullad a vezetés. A Forzánál ezt valahogy nem érzem, sokkal pergősebb, jobb érzés vezetni. Nekem.
  • Totti5
    Fizika terén mik a tapasztalataid GT5p vs Forza3 viszonylatban? amúgy a az egyik legszebb autós játék ami létezik bár a GT5 és az FM3 annyira kiemelkedő ezzel a látványával a brutális autómodell palettával és kidolgozottsággal, hogy a közelükben sincs semmi és a pályáikkal, amiben max a PGR4 van pariban, de az sem egy mai gyerek és mindez kiváló képminőséggel fix 60fpsel egy 2005/06os gépen.
  • DanielT
    Höhö. :P
  • deep
    Namost ez egy 2005-ös gép. Csodákat ehhez mérten kell várni, és ehhez képest és onmagához képest a Turn10 hozta az elvárható szintet. Sajnos ők nem japánok, és nem áll rendelkezésükre végtelen idő és budget. Soha nem fognak olyat alkotni mint a GT5 autói. Pályában már leverték a GT5-öt, de színekben, fényekben nem fogják sajnos. Mindenki ezt várta, de ez utópia. Mindemellett a játék maga jobb, mint a GT5p. A GT5-nál nem tudom mit fognak változtatni, de a prologue-ot összességében veri, ha grafikában el is marad.
  • GP2100
    Tényleg jobb lett mint az előző rész, de nem annyira mint kellene, főleg grafika terén. Leginkább a belső nézet idegesít, mert még a shift-ben is jobb(legalábbis high-on, pc-n) és ez mégis csak egy nagy exkluzív cím amitől szinte csodákat vártam(nem kellett volna...). Ettől függetlenül jól elleszek a játékkal, a sokkal rondább első és második résszel is több száz órát játszottam.
  • deep
    Fogalma nincs miről beszél. Kurvajó a Forza 3. Mindenen javítottak az előző rész óta. Volt mit.
  • WiZZaRD
    Kicsit kifejtenéd, hogy mi nem tetszik benne? Nekem csak holnap estefele jut időm a kipróbálásra sajna:(. Amúgy én is előrendeltem. De mi változott az első és a második rész óta, ami miatt nem jött be?
    Dirt2 se rossz demo alapján, de ne hasonlítsuk már a FM-hoz, semmi közük egymáshoz, a Dirt2 egy full árkád száguldás, hangulatos, de nem több annál.
  • deep
    Hát, ahhoz gratulálnék...
  • RYO21
    Mert nincs hozzá xboxom.
  • Leky
    Magától nem is fog, ha jó írtad ki akkor Mixed Media-t ír ki a dvd-re és a demók között meg fogod találni.
  • GP2100
    Nekem sem tetszik annyira, mint amennyire vártam.
  • RYO21
    Nekem nem indul el.
  • piamania
    Hát nem tudom,hogy ti hogy vagytok vele,de nekem nem nagyon tetszik.Jobban bejön a Dirt2.El is gondolkodtam,hogy visszavonom az előrendelést.
  • Leky
    Akinek nincs goldja az innen töltheti: Forza Motorsport 3 Demo
  • piamania
    jah,értem.Azt hittem van,mint a Dirt2-ben.:(Na mind1,akkor várom a megjelenését,hogy megkapjam.de attól még fel lehet ám venni.
  • AntiHero
    *demoba
  • AntiHero
    A Deoba nincs multi sajna:(
  • piamania
    Már töltöm.Valaki játszik majd velem?gamertagom wolves004.
  • janihunk
    Amúgy találtam új fejlesztői videót.
  • janihunk
    Akkor király!!!
  • deep
    Holnap.
  • janihunk
    Nem 27. én jön a demó?
  • piamania
    Sziasztok!Én már elő is rendeltem a játékot.Még új vagyok az Xboxozás terén,úgy hogy ellenem könnyű lesz az elején egy kicsit.De nem biztos,gyakorlok addig ezerrel.Vegyetek fel légyszi.gamertagom: wolves004
  • Leky
    Már nagyon várom!!!
  • Waczkor
    Holnap demóóóó!!!
    :)
  • Katun
    Lesz benne Audi Q7, meg BMW X5. Tyühíííííí. Ha már a való életben nem telik rá, virtuálisan hadd nyüstöljem már :)
  • Leky
    Aranylemezen a Forza Motorsport 3

A Turn10 és a Microsoft bejelentése szerint, aranylemezre került az idei év legjobb autósjátékának ígérkező Xbox 360 exkluzív játék a ” Forza Motorsport 3”. A kiadás előtti utolsó mérföldkövet elhagyva, már semmi nem állhat a „Forza3” útjába, így a játék 2009 október 23-án (mivel ez Nemzeti Ünnep, így lesznek boltok, ahol csak 24-én) megtalálható lesz a hazai üzletek polcain is.

A játék demója 2009 szeptember 24-től letölthető lesz az Xbox LIVE Marketplace-ről. A demóban kipróbálható lesz a „Camino Viejo” nevű versenypálya, valamint az alábbi modellek:

Porsche #80 Flying Lizard 911 GT3-RSR on Camino Viejo Full Circuit
    Audi R8 V10 5.2 FSI quattro
    Ferrari California
    Mitsubishi Evo X
    Mini Cooper JCW

A demót letöltő játékosoknak lehetőségük lesz kipróbálni az újdonságként megtalálható belső nézetet (cockpit view), de ezenfelül megtapasztalhatják a teljes törésmodellt csakúgy, mint a nagyobb ütközéseket követő borulásokat is. A kevésbé tapasztalt pilóták számára nagy segítséget nyújtó újdonság a „rewind” opció, lehetőséget nyújt, hogy menetközben korrigálhassák a száguldás közben elkövetett hibáikat, hiszen tetszőleges ideig visszatekerhetik a versenyt.

Magyarországon a „Forza Motorsport 3” normál és Limited Collector’s Edition kiadásban is megvásárolható lesz.

Forrás: Gamestar.hu
  • deep
    Te meg húzzá a GT5 topikba
  • deep
    október