Forza Motorsport 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Szimulátornál? FIZIKA
bardocz
Aki szimulátorozni akar,az egy jódarabig nem fog konzolt venni,mivel nincsen rá igai szimulátor :-) Tudom milyen a kettõ,játszottam vele eleget,de eléggé árkád,mindent kikapcoslva,még mielõtt valami okos kezdi,hogy kapcsoljam ki a segítséget,úgy nehéééz.
Bõvebben tudást eredményez itt az SG-n a XBOX 360 topic banner alatt a Kijelzõ FAQ!

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

guardian hero
Jó döntés <#eljen>

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

w77d
köszi, még a héten beruházok, ez a rohadt TV csere tartott vissza de komolyan XD

guardian hero
Ha ezen múlik vegyél nyugodtan. VGA kábel mindenképp kell, lehet hogy van utángyártott is ami jó, az XBox topicban érdeklõdj.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

fanka93
ok mester,értettem<#worship>

guardian hero
Nem zavar be, a játékok 99%-a tökéletesen támogatja a 4:3-as képarányt, a maradékot meg max. 16:9-ben játszod alul-felül csíkkal, az se vészes.

w77d
szóval szerinted nyugodtan vegyek konzolt, tökéletesen tudom használni a monitorommal?? akkor kell ilyen MS VGA kábel???

guardian hero
Mert egy tudálékos, arrogáns kis pöcs vagy, azért b.meg :D

guardian hero
szóval 4:3-as 1280x1024 natívval, azzal semmi gond/torzítás nem lesz. 16:10-es monitoroknál lehet torzítás, mert az buzi képarány.

fanka93
amúgy neked mér kellett ezt beszólni,amit írtál?? neked nem írtam semmit...

w77d
a képarány sem zavarna be???

w77d
Samsung SyncMaster 710T

guardian hero
Milyen monitorod van? Egy MS VGA kábel kell hozzá esetleg, de annyi...

guardian hero
Azta kemény vagy srác, ezt az oltást még a nagycsoportosok is megirigyelnék! <#hehe>

w77d
ne basszatok már ki, holnap veszek egy X360 at XD

w77d
tehát a mostani LCD monitoromhoz hozzákötve tudnám tökéletesen használni????

fanka93
mér a saját apádból indulsz ki? nem mindenkié olyan mint a tiéd,sry!!

guardian hero
Simán lehet LCD monitorra, meg képcsöves tévére is csatlakoztatni.

deep
"azt mondták, hogy szar lenne a kép..."
Akkor erõsen félretájékoztattak.
w77d
engem eddig csak az tartott vissza a konzolvásárlástól, hogy venni kell hozzá egy Hd ready TV-t, és így összességében árban egy komolyabb PC jön ki. Ráadásul ha a mostani TV-m helyére berakom az LCD TV-t, akkor nem tuom a kormányt sehogysem elé biggyeszteni, hogy autózzak. Ha meg a TV-t rakom az asztalra (a kormányt csak arra tudom ráerõsíteni), akkor meg az ágyról nem látom a TV-t XD

egy idõben ezért érdeklõdtem, hogy konzolt nem e lehet LCD monitorhoz csatlakoztatni, de azt mondták, hogy szar lenne a kép...

deep
Lolz hozzáállás. Egyébként 10 körül vannak megjelenéskor a pécé játékok és az a vicc, hogy ennyiért sem veszik meg, szemben a konzolos játékok 14-17k áraival, amik meg szépen fogynak. Jah és bájdövéj használtan is lehet pécé játékokat venni 3-4 ezerért, de ez má eléggé off.
guardian hero
Mér õ vegyen, apád elissza a segélyt?

w77d
én pl megvenném, ahogy megvettem a GT Legends, GTR, GTR2, NFS: PS, GTI racing, Colin: Dirt játékokat is ....

fanka93
akkor vegyél már nekem 15 ezer forintért eredeti PC játékot,kösz!

Istencsászár
A játék kidolgozotsága = esztétikai látvány, aprólékosan kidolgozott vizuális élmény
fizikája = autó mozgása, autó törése, visszajátszások vagyis vizuális élmény
hangulat = a körítés minden eleme vizuális élménybõl áll
Jól felépítet carier mód = látványos versenyek, kidolgozott pályák és modók vagyis ez is vizuális élmény

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mama2
Én is pont ezt akartam írni. Amúgy várom, szeretem az autós játékokat<#eljen>

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

AntiHero
A játék kidolgozotsága, fizikája, hangulat, Jól felépítet carier mód.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

edios
Az a baj, hogy vagy lassú lesz (<60fps), vagy csúnyább, mint GT5. Én spec nem ragaszkodnék a stabil fps-hez, de mivel szimulációról van szó, és nem nfsbroáf játékról, emiatt sajnos 60 fps-re kell tervezniük. Viszont ha jól sikerül, és lesz olcsó bundle, akkor lehet, hogy benevezek boxra megint:)

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Istencsászár
Mi a lényeg?

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

AntiHero
Nem a garfika a lényeg.... (nyilvan a garfika is számit, de nem sokat)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Istencsászár
Mi a lényeg? hogy tudod az uj ficsóröket átérezni hogyha nincs kidolgozva? a grafika igen is lényeg. Nézz meg egy GT5 bétát vagy egy PGR4et esetleg egy Forza2õt, messze szebbek mint egy pécés szim... és igen a grafika lényeg meg hogy a kép follyon a kijelzõn egy röccenés nélkül és hogy a HD kijelzõn közelítsen a valós látvány felé.

bertino
azért egy szimulátornál messze nem a graf a lényeg :P

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

guardian hero
30FPS elég kevés egy szimulátorhoz, fõleg a magasabb kategóriákban.

Istencsászár
Pécén nincs más mint az ISI enginére épülõ Simbin játékok, amik mára már elavultak grafika és kidolgozás terén, persze versenyszimulációkban no1, de ez nem elég a sikerhez... meg amugyis ezek rétegjátékok pécén.

guardian hero
Jólvan neked elég a mostani monitorod is, ha a pécédhez elég volt...

Istencsászár
30 fpsel is jól meglehet oldalni... legyen olyan szép egy PGR4, bár nemkellenek olyan aprólékos városi pályák, meg feleslegesek is. Lehet városi pálya de az legyen egy Makaó max vagy valamilyen versenypálya, pl Monaco, Pau stb... zárt versenypályákból több kellene, minél változatosabb és látványosabbak.

Idõjárás effekt szinte kötelezõ, de hó nemkell, hanem elég az esõ is, de az legyen állejtõs mint a PGRben.

Törésmodell az lehetne olyan mint a Dirtbe legalább...

Cockpit szintén kötelezõ kell hogy legyen, változtatható üléspozícióval megspékelve.

Karrier mod lehetne ötletesebb, változatosabb.

És persze a fizika ne butuljon vissza a 2höz képest, hanem legyen mégjobb.

Ha ezek meglesznek akkor egy szavam sem lesz rá:)

bertino
nem számít, mivel PCn van 3x annyi autósjáték generáció (ami szim) mint a dobozon... "akár 2560" pixel felbontással vagy még nagyobbal...

de a konzol annyira menõ dolog gyerekek :D

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Az is megint 140 k.

"Minimum 106 centis FULL hd"

Minek neked 106 centis FullHD a jelenlegi konzolgen-ben, mikor még a 720p natívval is szenved mindkét gép? Kifogás?

(szar 82 centis hádéredi évek óta bolgog tulajdonosa)

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Istencsászár
Full HD csak blûréj filmekhez kell ( meg majd a következõ konzol generációban 3+ év mulva ), ezekhez a konzolokhoz nem. 82 cmeres HD Ready vagy Hdtévé is tökéletes ahhoz amit ezek a konzolok nyujtanak, s pécéhez is kiválóan lehet használni.

Ha már hd képes a fos-zol, akkor majd elhiszed, hogy egy szar 82 centis tv n nyomom? Minimum 106 centis FULL hd, ami nem olcsó.

deep
Lenne, ja. A torrent oldalakon tutira...
Rossz az aki...

w77d
XD

PoisonChihuahua
Fúúúúúúj...
w77d
aztakurva, csak ezért fogok veni Xboxot.......

amúgy nagy kár, hogy ilyeneket nem adnak ki PC-re, pedig lenne rá kereslet...

A számból vetted ki...

"mondjuk jó kis zene a futamok alatt"

Minek? Be tudsz tenni saját zenét amit akarsz. :)