1263
Forza Motorsport 3
-
#302 Sikerült pár próbakört megtenni a játékban, én maximálisan elégedett vagyok vele, grafika, hangok, irányítás, fizika, mindenen javítottak. A belső nézetben a nézelődés valóban furcsa kicsit, de ezt lehet javítani később, akár egy patch formájában is. Marad az előrendelés az LCE verzióra:). -
#301 Azt azért nem illik elfelejteni , hogy GT5P már lassan egy 3 éves(!!) demo(!!) ami az akkori már még korábbi állapotot tükrözi . Semmi értelme hasonlítgatni a kettőt egymáshoz persze hogy a Forza 3 kiforrottabb (2009) . Majd végleges GT5-t, de akkor az isten irgalmazzon mindenkinek...! -
#300 Egyébként én arra emlékszem, hogy a legelső gameplay videoknak iszonyat jó motorhangjaik voltak. Nem is tudom, valami lambo volt asszem, de az úgy hörgött, mint valami pokolból szökött démon:D -
#299 nem vettem észre, amúgy a motorhang élethű az nagyon is rendben van jobb nagyon nem is lehetne, csak effektszegény:( -
RYO21 #298 Jaja a Shiftben nagyon jól meg van csinálva a hőefekt. -
#297 Hi all!
Eddig tetszik a játék, a kocsi hangokon nem a legjobbak, meg belső kamera egy kicsit lehetne távolabb is. -
#296 Startnál itt is látszik a hő effekt nem? Hangokat még nem teszteltem, belátaom, nem is figyeltem rájuk nagyon. Majd ma. -
#295 hangok:( legalább ha a kipufugó durrogna már nagyot dobna rajta, nomeg a lángcsóva effekt:) Evo x
Shiftbe még hő effektis volt, milyen k. jól nézett már ki... -
#294 A grafesz annyira nem is érdekel, nagyon örülök viszont a sok pályának meg verdának, a tartalom a legfontosabb és itt abból nem lesz hiány:D -
#293 Azt nem, speciel az is jobb lett szerintem. Nem szúrtak el semmit. Mindenen javítottak. Ezért is nem értem a sok elégedetlenkedőt. Mit vártak? Foto mód képeket mutogattak a játékból, nyilván nem lehet olyan játék közben. -
#292 Egyre kíváncsibb vagyok, délután végre lecibálhatom a demo-t, aztán lehet csapatni:D
Nekem az eddigi két rész is bejött, fizikára is, egy nagyon jól eltalált irányítási modellje volt, remélem azt nem szúrták el:(. -
#291 FM3 átvett egy keveset a GT fizikájából. Ez előnyére vált, de még megtartott annyit a Forza mivoltából, hogy ne legyen olyan unalmasan steril, mint a GT. Egy olyan egészséges, pörgős(sebességérzet!!!) fizikát sikerült így eltalálniuk, ami nekem speciel nagyon bejön. Én végignyomtam a GT5P 3 kaetgóriáját, majdnem mindet aranyra, de az nekem az első pár verseny után csak szenvedés volt, nem élveztem, kínlódtam. Unalomba fullad a vezetés. A Forzánál ezt valahogy nem érzem, sokkal pergősebb, jobb érzés vezetni. Nekem. -
#290 Fizika terén mik a tapasztalataid GT5p vs Forza3 viszonylatban? amúgy a az egyik legszebb autós játék ami létezik bár a GT5 és az FM3 annyira kiemelkedő ezzel a látványával a brutális autómodell palettával és kidolgozottsággal, hogy a közelükben sincs semmi és a pályáikkal, amiben max a PGR4 van pariban, de az sem egy mai gyerek és mindez kiváló képminőséggel fix 60fpsel egy 2005/06os gépen. -
#289 Höhö. :P -
#288 Namost ez egy 2005-ös gép. Csodákat ehhez mérten kell várni, és ehhez képest és onmagához képest a Turn10 hozta az elvárható szintet. Sajnos ők nem japánok, és nem áll rendelkezésükre végtelen idő és budget. Soha nem fognak olyat alkotni mint a GT5 autói. Pályában már leverték a GT5-öt, de színekben, fényekben nem fogják sajnos. Mindenki ezt várta, de ez utópia. Mindemellett a játék maga jobb, mint a GT5p. A GT5-nál nem tudom mit fognak változtatni, de a prologue-ot összességében veri, ha grafikában el is marad. -
#287 Tényleg jobb lett mint az előző rész, de nem annyira mint kellene, főleg grafika terén. Leginkább a belső nézet idegesít, mert még a shift-ben is jobb(legalábbis high-on, pc-n) és ez mégis csak egy nagy exkluzív cím amitől szinte csodákat vártam(nem kellett volna...). Ettől függetlenül jól elleszek a játékkal, a sokkal rondább első és második résszel is több száz órát játszottam. -
#286 Fogalma nincs miről beszél. Kurvajó a Forza 3. Mindenen javítottak az előző rész óta. Volt mit. -
#285 Kicsit kifejtenéd, hogy mi nem tetszik benne? Nekem csak holnap estefele jut időm a kipróbálásra sajna:(. Amúgy én is előrendeltem. De mi változott az első és a második rész óta, ami miatt nem jött be?
Dirt2 se rossz demo alapján, de ne hasonlítsuk már a FM-hoz, semmi közük egymáshoz, a Dirt2 egy full árkád száguldás, hangulatos, de nem több annál. -
#284 Hát, ahhoz gratulálnék... -
RYO21 #283 Mert nincs hozzá xboxom. -
Leky #282 Magától nem is fog, ha jó írtad ki akkor Mixed Media-t ír ki a dvd-re és a demók között meg fogod találni. -
#281 Nekem sem tetszik annyira, mint amennyire vártam. -
RYO21 #280 Nekem nem indul el. -
piamania #279 Hát nem tudom,hogy ti hogy vagytok vele,de nekem nem nagyon tetszik.Jobban bejön a Dirt2.El is gondolkodtam,hogy visszavonom az előrendelést. -
Leky #278 Akinek nincs goldja az innen töltheti: Forza Motorsport 3 Demo -
piamania #277 jah,értem.Azt hittem van,mint a Dirt2-ben.:(Na mind1,akkor várom a megjelenését,hogy megkapjam.de attól még fel lehet ám venni. -
#276 *demoba -
#275 A Deoba nincs multi sajna:( -
piamania #274 Már töltöm.Valaki játszik majd velem?gamertagom wolves004. -
janihunk #273 Amúgy találtam új fejlesztői videót. -
janihunk #272 Akkor király!!! -
#271 Holnap. -
janihunk #270 Nem 27. én jön a demó? -
piamania #269 Sziasztok!Én már elő is rendeltem a játékot.Még új vagyok az Xboxozás terén,úgy hogy ellenem könnyű lesz az elején egy kicsit.De nem biztos,gyakorlok addig ezerrel.Vegyetek fel légyszi.gamertagom: wolves004 -
Leky #268 Már nagyon várom!!! -
#267 Holnap demóóóó!!!
:) -
#266 Lesz benne Audi Q7, meg BMW X5. Tyühíííííí. Ha már a való életben nem telik rá, virtuálisan hadd nyüstöljem már :) -
Leky #265 Aranylemezen a Forza Motorsport 3
A Turn10 és a Microsoft bejelentése szerint, aranylemezre került az idei év legjobb autósjátékának ígérkező Xbox 360 exkluzív játék a ” Forza Motorsport 3”. A kiadás előtti utolsó mérföldkövet elhagyva, már semmi nem állhat a „Forza3” útjába, így a játék 2009 október 23-án (mivel ez Nemzeti Ünnep, így lesznek boltok, ahol csak 24-én) megtalálható lesz a hazai üzletek polcain is.
A játék demója 2009 szeptember 24-től letölthető lesz az Xbox LIVE Marketplace-ről. A demóban kipróbálható lesz a „Camino Viejo” nevű versenypálya, valamint az alábbi modellek:
Porsche #80 Flying Lizard 911 GT3-RSR on Camino Viejo Full Circuit
Audi R8 V10 5.2 FSI quattro
Ferrari California
Mitsubishi Evo X
Mini Cooper JCW
A demót letöltő játékosoknak lehetőségük lesz kipróbálni az újdonságként megtalálható belső nézetet (cockpit view), de ezenfelül megtapasztalhatják a teljes törésmodellt csakúgy, mint a nagyobb ütközéseket követő borulásokat is. A kevésbé tapasztalt pilóták számára nagy segítséget nyújtó újdonság a „rewind” opció, lehetőséget nyújt, hogy menetközben korrigálhassák a száguldás közben elkövetett hibáikat, hiszen tetszőleges ideig visszatekerhetik a versenyt.
Magyarországon a „Forza Motorsport 3” normál és Limited Collector’s Edition kiadásban is megvásárolható lesz.
Forrás: Gamestar.hu -
#264 Te meg húzzá a GT5 topikba -
#263 október