Forza Motorsport 3
-
LFSt hobbiszinten fejlesztik páran, a Forzát egy komplett hadsereg végtelen pénzből főállásban, szóval lehet jól skálázott fizikai paramtereket, a valósághoz igen közelieket a 400 autó alá rakni, persze van némi kompromisszum, de miben nincs?
"Az előbb még azt mondtad, hogy az FM3 egy kicsinosított FM2, most meg totál ellent mondasz magadnak, és azt mondod neked az FM2 nem, de az FM3 nagyon tetszett, ezt nehéz összekötni."
Mint említettem, a hangok, a sebességérzet, a dinamikusabb fizika, a normális karrier, és a valaha látott legjobban összeválogatott pályafelhozatal teszi az FM3at végre olyanná amit én az FM2ben nem találtam meg, szerencsére a Turn10 tudodd hova fejlődni majdnem minden téren jó irányba, a Simbinnről ez pl egyátalán nem mondható el az idei teljesítményüket nézve. Még a Kódmestereknek sikerült ugyan ez a DIRT2vel, amit nem hittem volna a Dirt/Grid gyalázatos hibái után.
Az NFS egy jó játék, semmi bajom vele, de nem szim, csak egy szimes árkéd, erőteljes fizikai butítással és a belsőnézet iletve az élmény számára szinte mindent beáldoztak hogy látványos egyedi és hangulatos legyen, ez sikerült is, de az FM3mellett megemlíteni mint ellenfél vicces, mert tartalomban tizede kb, kidolgozásában a Shift korrekt, de az FM3 profi munka, fizikában az NFS árkéd, a FM3 szim.