Forza Motorsport 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5

Tunning Evo 10, megy mint az álom, a Rally di Positano pályán annyira belemerültem a csapatásba , hogy elfelejtettem hogy ez pályaautó és nem pedig rally játék:DDD

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Hello, nekem a Forza 2 van meg és gondolkodok azon, hogy megvegyem -e az újabb részét. A kérdésem a következõ: A box -ba vannak már valami animáció, hogy kicserélik a kerekeket v tankol a kocsinkba? Mert az elõzõ részébe semmi nem volt csak beáltál és kész.. Válaszotokat elõre is köszi!

Totti5
Hogy lehet törökni a forza.netrõl a feltöltött képeket? nem enged újaka felrakni...

Sinyo70
ha azt pl kekeckedésnek lehet venni hogy én veszek egy jó féktávot ,olyat amivel ha elõttem van simán beférek mellé ! és ha õ van mögöttem ,úgy telibe ver fék nélkül ,mintha ott se lennék !na erre mondtam ,hogy kiszámíthatatlan !persze ez nem általános de elõfordul !Van némi fejlõdés
de ha nem csak a külsõségekkel foglalkoznának akkor ezek hangolására is lenne még idõ !

Totti5
Teljesen rendben van az Ai, erõszakos ha kell, beszúrja az orrát ha hagyok neki helyet, hibázik stb...

mrmilan
Kiszámíthatatlan a videlkedésük? Mármint arra gondolsz, hogy nem tudni, mikor akar veled valaki verseny közben kekeckedni? Ez miért baj?

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

Sinyo70
azért azt megjegyzem PC-n sem valami fejlett az AI még mindig !Az LFS és az rFactor is single ben nagyon gáz !!Ideje volna ha fejlesztések ebbe az irányba is kihatnának végre !Ez sajnos a forzára is igaz!ez az összeragadunk és be forgatlak néha nagyon idegesítõ!Eléggé ki számíthatatlan a viselkedésük..

deep
Itt is állítható a belsõ nézet. Kapcsold be a 3 képernyõs setupot és állítsd 70-80 fok közé.
mrmilan
"Ms kormany? Azzal megy?"
Ezt most nem nagyon értem. Minimum, hogy a Microsoft által, direkt XBOX360-hoz gyártott cuccal mennie kell.

CSOCSO
Ms kormany? Azzal megy? Nekem most csak logitech momo van. Jo lenne beujitani a kuplungosra... de allitolag horribilis ara lesz
CSOCSO
Ja es azokat se ertem akik fikazzak a belso nezetet. Szvsz az elso jatek amiben elvezheto a jatek es lathato a palya. ( leszarom az lfs-t... tudom hogy abban be lehet allitani akarmilyenre a belso nezetet...) akinek a tores a gyengeje az menjen burnouttal jatszani. Ha kicsuszok a 6 korben, hidd el vissza fogom tekerni hogy a scionomal ne osszetorve jussak a celba :-) nem zaklat a tores. Van.. elvezheto de nem szakad kette az auto mint a burnoutban. Szerinted a burnoutban miert csak kepzeletbeli markak vannak?
mrmilan
Tegnap nekem is megjött a limitált gamma. Kifejezetten tetszik. Fõleg, ha csak az ABS-t tartom meg a segítségek közül. Egyébként van egy elvem. Azoknál a verdáknál, melyeknél tudtommal nem volt blokkolásgátló, azoknál azt is kiveszem. Nem kell az a szar vonalvezetés sem. Mûszerfal nézettel semmi bajom. Hangok faszák. Grafika is elmegy. Ja, és MS kormánnyal kell kipróbálni. Úgy nagyon fasza.

CSOCSO
Kiprobaltam ma a jatekot a kormannyal.... bazz mennyivel jobban erezni az autot! Az erdekes hogy a vonalvezetes nelkul sokkal jobb sebesseggel tudok beerkezni egy kanyarba. Persze ismeretlen palyakon sok a kicsuszas :) eldontottem hogy meg se szerzem a jatekot amig nincs kormanyom. Amugy forza3 utan az uj nfs iranyithatatlan szar. Sokat vartam az nfs tol de egyszeruen iranyithatatlan szarhalmaz! Vagy alapbol el van baszva az iranyitas bellitasa.
itt is annyi van, azt hiszem

DarkSector
jah értem már.
thx az infot. ez se utolsó szempont.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Waczkor
Át lehet állítani és akkor nem ül annyira közel,tehát látszik a kocsi belseje,nem csak a kormány teteje.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

DarkSector
mi van az állítható belsõ nézettel?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
nah ma hozta a futár.
ismerõsnek közvetitettem, ugyhogy nem tudom kipróbálni.de majd késõbb viszem át neki, és akkor nála megnézem, remélem nem lesz akkora csalódás, mint a demo....

Meg tudnátok mondani, hogy pontosan hány szint van a játékban? Csakmert a forza 2-be 50 volt.

TitaniumRR

Captain Sonar 2024 Remake

Sinyo70
Amióta kiderült ,hogy állítható belsõnézet azóta már inkább pozitív a véleményem az egészrõl.Bár azért abban is van kivetni való pl.. a pilóta animáció ,vagyis váltáskor meg sem mozdul a kéz !
A kormány még ha egy szigorú kanyarban mész akkor sem fordul nagyon 1/4 nél nagyobbat..
No meg persze vajon miért nem tették ezt az állítási lehetõséget a kijelzõ menüjébe ??
De ami még mindig nagyon negatív az a kontroller kalibráció szegényes
megvalósítása ,gondolok itt a speed sensityvi re amivel nagyobb sebességnél állítható az érzékenység.Ez sokat javíthatna az irányíthatóságon.Megint a Gran Turismo -t tudom példának hozni, ott alapból jól hozzá van kalibrálva a pad !

sapkafej
basszus, én azon szoktam kiakadni magamban hogy te miket tudsz alakítani, de az nagyon odabasz hozzád képest is amit itt rendeztek! beszartam

György

DanielT
És ez min változtat? Sok jóízlés hiányos embernek sok jellegtelen szart lehet eladni rohadt drágán.
Jaja, az a fos most vásárolta fel a Porsche-t, de a Bugatti meg a Lamborghini, Audi is "foswágené", ahogy még vagy fél tucat márka, a következõ kiszemelt áldozat meg a Suzuki vagy a Ducati motorrészlege lehet ahogy nyilatkozott a VW fejese.

Igen, evvel a típússal kuplunglás nékül lehet az elõre és hátramenetet fokozatmentesen változtatni.
Egyébként nem tudom típús hiba e, de mostanság a hátramenetet rohadt nehezen veszi be elég sokszor.

DanielT
Egyébként valami hihetetlen ami ebben a topikban megy.
DanielT
Ó, mennyire illik hozzád, hogy FOSvágennel jársz, pláne a Passat :DDD

BOCS EZ KÉRDÉS VOLT. A TIÉDBEN IS HIDROSZTATIKUS HAJTÁS VAN?
ÉN MEG ILYENEKET IS JAVÍTOK CSAK MÁS MÁRKÁT AZOKAT EGY MILLIÓ KÖRÜL VESZTEGETIK PEDIG NEM JOBB MINT AZ MTD, A TE MTD-NEK 500 KÖRÜL VOLT AZ ÁRA ATTÓL FÜGGÕEN HOL VETTED. A TIÉDBEN IS HIDROSZTATIKUS HAJTÁS VAN.
<#conf>
ez rohadtul úgy néz ki mint egy quad, vagy mi a tököm amikkel az erdõben mennek, csak azokon nagyobb az abroncs, meg a hasmagasság...

Ja, õt kihagytam, tavaly lett beszerezve a fûnyíró traktor, de ez is van vagy 15 ló 190 kg-ra, a fûgyûjtõjét még le is lehet szedni, így mégkönnyebb lesz, a tuningon már rég gondolkozom, ha lejár a gari, lesz valami átalakítás az biztos. :DDD

Totti5
remélem nem akkor jöttök szembe 160al amikor én is arra járok, de azért néha gondolok rátok amikor az út széli síremlékeket látom... amúgy mivel Esztergomi vagyok javarészt mindig arra megyek Budapest fele

Tudom mirõl beszélsz, a Pilisszentkereszhez közeli útszakaszokra gondolsz, úgy két éve mi is motoroztunk arra az egyik hétvégén. :)
De oda fõként a Budapestiek mennek, ahhoz van közel.
http://sportmotor.hu/motoros_videok/all/
Ide elég sokszor szokták feltölteni az elkészült vidiket a Pilisszentkereszthez menet, nagyon népszerû útvonal az országban a sportmotorosok közt. Haverral mi is tervezzük, hogy a tankfedélre kamerát szerelünk, de a rögzítését nem tudtuk megoldani, meg akkor nem tudok bebújni a plexi mögõ ami nem túl kellemes, meg ha lerepül, a mögöttem levõnek nem váltom ki a háláját.

pfff...
mondjuk az való igaz, hogy szerintem mindannyian vezetünk itt a való életben is sztem, csak a totti5 nem, így meg kit érdekel milyen hülyeségeket ír, ezt én is megértem, mondjuk nekem egy régi 318-as BMW-ém van, és egy gyõri gyorsulási versenyen való csapatásnál tovább nem jutottam, inkább csak a közúton húzom a száját, valahol Dobogokõ fel szeretek menni ott kurvajó kanyarok vannak, a motorosok is mennek ott mint az állat, tipiukus motoros útvonal hétvégére.

Totti5
no látod, ha nem úgy írod le hogy itt van baze én vagyok a kiskirály te meg a taknyos hülyegyerek, akkor azt írom hogy elismerésem erre a repetoárra ( bár azt hogy közúton hogy szágoldozik valaki azt én nem tudom hova tenni és értékelni, mert közveszélyes és feleseges dolog )

én nem csaptam fel a gokartal, csak írtam, miért ne tehetném? akármilyen közúti autód van a gokart egy másik világ, az is ugyan olyan izgalmas és kiváló versenyélmény, még ha te látható módon le is nézed...

Egyébként meg mindezek után kezdtem el a hobbiból közelmúltban szimezni, és emlékszem, akkor az LFS-re is azt mondtam, hogy totál unreal, a való életben ilyeneket simán megcsinálok a való életben hasonló sebességnél a gyengébb autómmal.
Persze még mindig azt mondom, kb az LFS van a legközelebb a valósághoz, minden más szinte csak reklám.
Motoros szimet meg még nem láttam olyat, ami megközelítené a valóságot.

"a te tapasztalatod sem több az enyémnél, azt meg hogy a közúton mivel és hogyan harcolsz lényegtelen"

Na jólvan, ne tedd már magad nevetségessé, mintha sose dugtál volna, és meg akarnád magyarázni, mi a szex.
Csak kívánom, hogy egyszer, csak egyszer gyere fel mikor megyek az Euroringre, vagy a Hringre motoros nyílt napra a CBR600-al, csak egyszer ülj fel hátulra, lehet mutatni tudok neked egy kis vezetõi tudást, meg fizika ismeretet.
Nem mellesleg olyan autók is megfordultak már a tulajdonomban, mint egy Audi Turbo Quattro, EOS Turbo, jelenleg egy PassatCC-t hajtok, de ebben is benne van már agy 200 e.km, összesen meg vagy 600 ezret lenyomtam, volt egyszer egy feltuningolt Passat 4MOTION-om is, amivel gyorsulási versenyekre jártam, mondjuk megvan még az is a garázsban, annak eldaráltam a vadi új gumigarnitúrát mind a négy keréken két hét alatt, de a keményebb keverékût, ja és közúton ahol gyatra a tapasás és a súrlódás, azt mondták a VW szakszerviz hálózatban, hogy ez náluk a tizennemtudom hány év alatt messze a rekord, persze a gumi oldalfala volt teljesen sima, a Balatoni kanyargós utakon gyilkoltam meg. De evvel az autóval egyszer Siófokról felértem fehérvárra kb 9 perc 50 másodperc alatt autópályán, átlag kb 220 km/h-val (ennyi volt kb az autó vége, magyán egyszer nem lassítottam, ahol lehett két autó közt, leállósávon, mindenhol, még egy zsarut is lenyomtam mint a szart mondjuk egy terepjáró volt nem volt kérdéses, de ha az Octavia RS-el jön hiába erõsebb a kocsija ha nem tud vezetni, úgy otthagyom mint a fost)
Aztán egyszer volt egy Aprilia RS EXtrema mocim is, de pályán összetörtem, nekem meg sérvem lett de ennyivel megúsztam, a moci ment a roncstelepre.

Kb ennyi vagy, egy nulla, ez a "gokartoztam már", még az általános suliban elment volna kisgyerekként, de baszki, nem is mondok inkább semmi mást.

deep
Na elég lesz, menjél szépen és nyomj egy kör NFS-t és fújd ki magad.
ne lámázzál te kamugép, 12 óra neked 2 nap??

"a full játékról, 2 napnyi nyüstölés, állítgatás és minden apró részlet szemügyvre vétele után, szigorúan kormánnyal, FFBvel, teljes szimuláción"

tökéletesen látszik, hogy szánira kamuzol össze-vissza, ezt már nem mosod le.

Totti5
1, azt hogy ebbe a topikba péntek 0:06kor tettem be képeket, még nem jelenti azt hogy akkor bontottam ki
2, a leáldozott topiknak készítettem a képeket elsõsorban, oda lett berakva csütörtök 6 fele
3, csütörtökön 6tól éjfélig vagyis kb 6 órát, pénteken még egy 6-7 órát nyüstöltem, miután kialakult a végleges véleményem róla ez összesen 12-13 óra játékidõ
4, nézd meg a kép adatlapját

Orientation of image: 1
File change date and time: 2009:10:22 16:57:32
Image description:
Image input equipment manufacturer: SONY

<#lama>

szóval csütörtökön megvetted, péntek hajnalban félegykor feltetted a képeket hogy megvan és kicsomagoltad a dobozt, majd 20 órára rá tegnap este 8-kor feltetted a szuper teszted, bár, gondolom aludtál is közben vagy 8 órát, meg mást is csináltál napközben, szóval pár óra alatt letesztelted, és azt hangoztatod hogy 2 napig nyûstölted a szuper teszted elõtt, te kamugép

senki ne higgyen a totti5-nek össze vissza kamuzik!!!!

Totti5
Fogalmam sincs mivel nyomod, és nem is érdekel, de mivel konzol ás Forza hater vagy nem hiszem hogy egy drága MS kormánnyal is berendezkedtél, csak a Forza kedvéért, mert más nagyon nincs konzolon amihez kormány kellene, max a DIRT 2.

Csütörtök plusz péntek azaz két nap<#heureka>

ezt mibõl szûrted le hogy kontrollerrel próbáltam, mit hazudozol?
meg hogy 2 napig tesztelted te kamugép!!!! tegnapelõtt azt irtad, valahol ott van a lap alján, hogy nem szerezted meg, tegnap délután bejelenntetted hogy megvetted és egybõl felnyomtál egy pro kontra tesztet hûûûû de letesztelted, össze vissza kamuzol!!!!!!

Totti5
Ok, akkor majd ha vezettél WTCC BMWt, vagy Forma BMWt én adni fogok a véleményedre, addig a te tapasztalatod sem több az enyémnél, azt meg hogy a közúton mivel és hogyan harcolsz lényegtelen, hacsak nem egy Lambo áll a garázsodba:)

Totti5
Még mindig tõlem jöt az egyetlen valós és velsõ pró illetve kontra gyorsteszt a játékról, a full játékról, 2 napnyi nyüstölés, állítgatás és minden apró részlet szemügyvre vétele után, szigorúan kormánnyal, FFBvel, teljes szimuláción. Akik a demo alapján kontrollerrel szakértik itt a dolgokat azoknak a véleménye egyenlõ semmivel.

Waczkor is kontrollerrel játsza.

itt csak te írsz hülyeségeket fogd már fel!!!! senki se gondolja ett ebben a topikban azt a játékról amit te fogd már fel baszki!!!
idézlek a tegnapi mondókádból:
"És persze végig szim érzetem van, ez hc szim, egészen minimális kompromisszumokkal"
ha visszaolvasod az összes eddigi hsz-t, rájöhetsz baszki, hogy csak neked ez a véleményed.
Waczkor mondta meg a frankót eddig:
"Senki sem mondta,hogy hc sim.Azt mondták,hogy sim és arcade között lesz,simhez közelebb.Így is van"
Mondom, maximum a demóval nyomulok, mag ha átjön haver, talán majd egy év múlva beszerzem használtan valakitõl, de hogy mostennyiért ezt megvegyem, köszi, nem kell, sokkal többet vártam, mint egy grafikában forza2 szint és fizikai engine-ben ugyanolyan 360hz-es csak a forza2 physics engine-jét foltoztó cuccot. ez az igazság, nyisd ki a szemed végre!!!

Nekem nincs szükségem arra, hogy megmagyrázzam, mennyi tapasztalatom van a külvilágban, meg mennyire van realitásom a körülöttem lévõ világhoz. Itt arról van szó, hogy neked kb 0 az elmondottak alapján.
Így egyáltalán nem mérvadó a véleményed.

Totti5
Neked az lenne a legjobb ha felszívódnál, igazából senki sem kíváncsi a hülyeségeidre, ha nem tetszik nem kell vele játszani, megértettük. By.

Totti5
Nos akikkel Forma 1ezek neten azok nem kispályások és tudnak vezetni, igaz van köztük kimagaslóan jó aki OB futamokon indul, õnála jobb gokartos nincs nálunk, 1 kör alatt kettõt ver rád kb:D de a gokart a legjobb mérce arra hogy az ember vezetõi képességét feltudjuk mérni, játékos formában biztonságosan és mégis lehet vele versenyezni meg csapatni. Amúgy aki a játékban szar ( rfactor ) az gokartal is lassú. Teljesen ugyan az erõviszony a játékban mint ami gokarton szokott lenni, milyen érdekes... azt hogy 2. lettem számomra óriási élmény, mert volt a csoportomba aki 20 kilóval könnyeb és õket is legyõztem, ami itt sokat számít iõdbe, mármint a súly.

Akkor a Forza 3 nagyon közel áll, mert valami elképesztõen nagy élmény terelgetni benne az autókat, ha nem így lenne hidd el én szidnám a legjobban, az FM2nél is mindig leírtam hogy szar, és az FM3ban sem hallagatom el hogy pl a belsõ egy szemét ganékupac, amiért mindenhol megkaptam a magamét hogy hülye vagyok:D nos ez az igazság, pl a Race Onba olyan a belsõ amilyennek lennie kell és itt nem a grafra gondolok:))

Nekem fontos a grafika, a tartalom és a szavatosság, ez így együtt összeért a Forza 3ban, így bátran jelentem ki hogy jelenleg az egyik ( meghagyva a kiskaput neked:) ) legjobb autós játék ami valaha is napvilágot látott és itt most a szim félékre kell gondolni, árkédba teljesen más etalonok vannak. ( PGR4, DIRT 2, MC:LA számomra )

jaaa, szóval azt kéne értenem hogy vagy 600 órád van a forzában, hát gratulálok, így tényleg nincs értelme min vitatkoznunk, most már mindent értek, nekem is elpusztult volna ilyen körülmények között a realitásom!