Forza Motorsport 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tunning Evo 10, megy mint az álom, a Rally di Positano pályán annyira belemerültem a csapatásba , hogy elfelejtettem hogy ez pályaautó és nem pedig rally játék:DDD

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
de ha nem csak a külsõségekkel foglalkoznának akkor ezek hangolására is lenne még idõ !
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
Ezt most nem nagyon értem. Minimum, hogy a Microsoft által, direkt XBOX360-hoz gyártott cuccal mennie kell.
thx az infot. ez se utolsó szempont.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
XBOX Live Gamertag:Waczkor
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ismerõsnek közvetitettem, ugyhogy nem tudom kipróbálni.de majd késõbb viszem át neki, és akkor nála megnézem, remélem nem lesz akkora csalódás, mint a demo....
A kormány még ha egy szigorú kanyarban mész akkor sem fordul nagyon 1/4 nél nagyobbat..
No meg persze vajon miért nem tették ezt az állítási lehetõséget a kijelzõ menüjébe ??
De ami még mindig nagyon negatív az a kontroller kalibráció szegényes
megvalósítása ,gondolok itt a speed sensityvi re amivel nagyobb sebességnél állítható az érzékenység.Ez sokat javíthatna az irányíthatóságon.Megint a Gran Turismo -t tudom példának hozni, ott alapból jól hozzá van kalibrálva a pad !
György
Egyébként nem tudom típús hiba e, de mostanság a hátramenetet rohadt nehezen veszi be elég sokszor.
ez rohadtul úgy néz ki mint egy quad, vagy mi a tököm amikkel az erdõben mennek, csak azokon nagyobb az abroncs, meg a hasmagasság...
Ja, õt kihagytam, tavaly lett beszerezve a fûnyíró traktor, de ez is van vagy 15 ló 190 kg-ra, a fûgyûjtõjét még le is lehet szedni, így mégkönnyebb lesz, a tuningon már rég gondolkozom, ha lejár a gari, lesz valami átalakítás az biztos. :DDD
De oda fõként a Budapestiek mennek, ahhoz van közel.
http://sportmotor.hu/motoros_videok/all/
Ide elég sokszor szokták feltölteni az elkészült vidiket a Pilisszentkereszthez menet, nagyon népszerû útvonal az országban a sportmotorosok közt. Haverral mi is tervezzük, hogy a tankfedélre kamerát szerelünk, de a rögzítését nem tudtuk megoldani, meg akkor nem tudok bebújni a plexi mögõ ami nem túl kellemes, meg ha lerepül, a mögöttem levõnek nem váltom ki a háláját.
mondjuk az való igaz, hogy szerintem mindannyian vezetünk itt a való életben is sztem, csak a totti5 nem, így meg kit érdekel milyen hülyeségeket ír, ezt én is megértem, mondjuk nekem egy régi 318-as BMW-ém van, és egy gyõri gyorsulási versenyen való csapatásnál tovább nem jutottam, inkább csak a közúton húzom a száját, valahol Dobogokõ fel szeretek menni ott kurvajó kanyarok vannak, a motorosok is mennek ott mint az állat, tipiukus motoros útvonal hétvégére.
én nem csaptam fel a gokartal, csak írtam, miért ne tehetném? akármilyen közúti autód van a gokart egy másik világ, az is ugyan olyan izgalmas és kiváló versenyélmény, még ha te látható módon le is nézed...
Persze még mindig azt mondom, kb az LFS van a legközelebb a valósághoz, minden más szinte csak reklám.
Motoros szimet meg még nem láttam olyat, ami megközelítené a valóságot.
Na jólvan, ne tedd már magad nevetségessé, mintha sose dugtál volna, és meg akarnád magyarázni, mi a szex.
Csak kívánom, hogy egyszer, csak egyszer gyere fel mikor megyek az Euroringre, vagy a Hringre motoros nyílt napra a CBR600-al, csak egyszer ülj fel hátulra, lehet mutatni tudok neked egy kis vezetõi tudást, meg fizika ismeretet.
Nem mellesleg olyan autók is megfordultak már a tulajdonomban, mint egy Audi Turbo Quattro, EOS Turbo, jelenleg egy PassatCC-t hajtok, de ebben is benne van már agy 200 e.km, összesen meg vagy 600 ezret lenyomtam, volt egyszer egy feltuningolt Passat 4MOTION-om is, amivel gyorsulási versenyekre jártam, mondjuk megvan még az is a garázsban, annak eldaráltam a vadi új gumigarnitúrát mind a négy keréken két hét alatt, de a keményebb keverékût, ja és közúton ahol gyatra a tapasás és a súrlódás, azt mondták a VW szakszerviz hálózatban, hogy ez náluk a tizennemtudom hány év alatt messze a rekord, persze a gumi oldalfala volt teljesen sima, a Balatoni kanyargós utakon gyilkoltam meg. De evvel az autóval egyszer Siófokról felértem fehérvárra kb 9 perc 50 másodperc alatt autópályán, átlag kb 220 km/h-val (ennyi volt kb az autó vége, magyán egyszer nem lassítottam, ahol lehett két autó közt, leállósávon, mindenhol, még egy zsarut is lenyomtam mint a szart mondjuk egy terepjáró volt nem volt kérdéses, de ha az Octavia RS-el jön hiába erõsebb a kocsija ha nem tud vezetni, úgy otthagyom mint a fost)
Aztán egyszer volt egy Aprilia RS EXtrema mocim is, de pályán összetörtem, nekem meg sérvem lett de ennyivel megúsztam, a moci ment a roncstelepre.
Kb ennyi vagy, egy nulla, ez a "gokartoztam már", még az általános suliban elment volna kisgyerekként, de baszki, nem is mondok inkább semmi mást.
"a full játékról, 2 napnyi nyüstölés, állítgatás és minden apró részlet szemügyvre vétele után, szigorúan kormánnyal, FFBvel, teljes szimuláción"
tökéletesen látszik, hogy szánira kamuzol össze-vissza, ezt már nem mosod le.
2, a leáldozott topiknak készítettem a képeket elsõsorban, oda lett berakva csütörtök 6 fele
3, csütörtökön 6tól éjfélig vagyis kb 6 órát, pénteken még egy 6-7 órát nyüstöltem, miután kialakult a végleges véleményem róla ez összesen 12-13 óra játékidõ
4, nézd meg a kép adatlapját
Orientation of image: 1
File change date and time: 2009:10:22 16:57:32
Image description:
Image input equipment manufacturer: SONY
<#lama>#lama>
senki ne higgyen a totti5-nek össze vissza kamuzik!!!!
Csütörtök plusz péntek azaz két nap<#heureka>#heureka>
meg hogy 2 napig tesztelted te kamugép!!!! tegnapelõtt azt irtad, valahol ott van a lap alján, hogy nem szerezted meg, tegnap délután bejelenntetted hogy megvetted és egybõl felnyomtál egy pro kontra tesztet hûûûû de letesztelted, össze vissza kamuzol!!!!!!
Waczkor is kontrollerrel játsza.
idézlek a tegnapi mondókádból:
"És persze végig szim érzetem van, ez hc szim, egészen minimális kompromisszumokkal"
ha visszaolvasod az összes eddigi hsz-t, rájöhetsz baszki, hogy csak neked ez a véleményed.
Waczkor mondta meg a frankót eddig:
"Senki sem mondta,hogy hc sim.Azt mondták,hogy sim és arcade között lesz,simhez közelebb.Így is van"
Mondom, maximum a demóval nyomulok, mag ha átjön haver, talán majd egy év múlva beszerzem használtan valakitõl, de hogy mostennyiért ezt megvegyem, köszi, nem kell, sokkal többet vártam, mint egy grafikában forza2 szint és fizikai engine-ben ugyanolyan 360hz-es csak a forza2 physics engine-jét foltoztó cuccot. ez az igazság, nyisd ki a szemed végre!!!
Így egyáltalán nem mérvadó a véleményed.
Akkor a Forza 3 nagyon közel áll, mert valami elképesztõen nagy élmény terelgetni benne az autókat, ha nem így lenne hidd el én szidnám a legjobban, az FM2nél is mindig leírtam hogy szar, és az FM3ban sem hallagatom el hogy pl a belsõ egy szemét ganékupac, amiért mindenhol megkaptam a magamét hogy hülye vagyok:D nos ez az igazság, pl a Race Onba olyan a belsõ amilyennek lennie kell és itt nem a grafra gondolok:))
Nekem fontos a grafika, a tartalom és a szavatosság, ez így együtt összeért a Forza 3ban, így bátran jelentem ki hogy jelenleg az egyik ( meghagyva a kiskaput neked:) ) legjobb autós játék ami valaha is napvilágot látott és itt most a szim félékre kell gondolni, árkédba teljesen más etalonok vannak. ( PGR4, DIRT 2, MC:LA számomra )