Forza Motorsport 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Holnap megjön a játék nekem is.Vegyetek fel.wolves004 a gamertagom.Ez lesz az elsõ játékom Xboxra.
C-C-C-C-COMBO BREAKER!

mrmilan
Mára ennyit a fórumozásról.

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

mrmilan
Na bazmeg 😊

mrmilan
Bazmeg 😊

mrmilan
Bár megtanulhatnék hiba nélkül írni, no de hát az izgalom...

mrmilan
Bár hiba nélkül is meg kellene tanulnom írni, no de hát az izgalom...

mrmilan
Már majdnem szívrohamot kaptam 😊. Nekem "sajnos" xsak holnap jön meg. Azt hiszem addig be sem kapcsolom a boxot, böjtölök addig is. Rózsafûzér morzsolgatásával várom a megváltást. Ilyen PGR4, TDU meg Burbout Paradise "szarokra" meg nem pazarolom az erûmûvet. A FORZA EREJE LEGYEN MINDENKIVEL!!!

Amíg megjön a teljes, kipróbáltam a demóját, nekem kifejezetten tetszik, de érezni, hogy az élvezhetõségre mentek rá, meglepetés nem ért, épp ahogy vártam, még a GTR sorozatnak is több köze van a valósághoz, mint ennek, de ettõl függetlenül jó kis szimes autóka, szépek az autók, jó az autó kínálat, ahogy végig böngészgettem a teljesben elérhetõ autólistát.

Szóval annyira rosszra sikeredett, hogy eddig még nem mertél ideírni? 😄

Totti5
Hogyne lenne meg😊)

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Úgy látom ma se lett meg senkinek. <#vigyor>

DarkSector
jah értem
akkor jol mondtam neki, hogy csak 2 egyedi festésû kocsedlitõl kell lemondania...

thx
további szép napot.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

deep
Hogyne lehetne már. Csak egy kódot vettek ki belõle, amivel pár kocsit le lehetett volna tölteni.
DarkSector
nem én hanem ismerös megkért hogy vegyek neki, de aszonta közben hogy kivették a live opciot belõle, de én meg mondom neki, akkor überkonzolosoknak se lenne nyilatkozat, hogy ne mennyenek live-ra vele péntek hajnalig...
csak biztosra szeretném tudni hogy akkor hogyisvanez?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

AnarchoiD
van ebben splitscreen ? mint a 2-ben is volt ?

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

mrmilan
Hogyhogy nem lehet majd? Mit hallottál/olvastál?

DarkSector
nah most mi van akkor ezzel a live-al?
europai verzióval nem lehet multizni majd??????????
::?::::::::?::?:?:?<#conf>

Nehogy azt hidd, égek a vágytól, hogy kritikus szemmel megvizsgáljam. 😄

Waczkor
Mindenképp hívd fel õket,mert ha marad is nekik,nem biztos hogy nap végére is lesz.Felhívod õket idõben és félrerakatsz magadnak.
Necces a CE,de ha ott nem is marad biztos lesz olyan bolt,ahol félreraknak egyet neked.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Katun
Sziasztok!

Most akkor én hogyha bemegyek a Züberkonzolba akkor tudok-e venni forzát holnap? Vagy ezt felejtsem el? Azok kapnak akik rendeltek? Mert kinéztem magamnak a CE-t <#gonosz1>

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Totti5
Ha CEt rendeltél akkor hétfõn fogod megkapni a csúszás mindenkinek betett.

Totti5
Hova hova, most tudok vele pár órát játszani aztán a hétvége teljesen kilõve sajnos, de sajna ma már nem lesz, csak holnap😞

deep
De te kb. pont leszarod a Forzát. Van aki meg június óta csak ezt várja...
Kicsit se vagy fanatikus, hova sietsz ennyire? 😄
Nekem vmikor szombaton hozzak hazhoz, de boven jo ugy is, dolgom addig ugy is rengeteg, nem ernek ra Forzazni egy orat se.

Totti5
Én nem fogok online játszani, sem netre menni, pont ez volt a kérdés hogy mit néz az MS. Csak azt hogy megjelenés elõtti napon ki megy fel és próbálja online is használni vagy azt nézi h ki tette be a gépébe megjelenés elõtt, mert az pénteken látszódni fog hogy én szerdán már játszottam vele ( igen én ma fogok😊 ), igaz offline, nettõl, lájvtól elzráva, de mivel mindig így csináltam gondolom most sem lesz máskép és így nem gond.

Amikor 23-án felül lesz írva a mentés egy újjal, akkor már elvileg fel lehet menni nem?

BaLeeX
Mindez live-on történõ online játékra vonatkozik persze.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

BaLeeX
Azokat csapják ki akik megjelenés elõtt játszanak a játékkal. Mivel ha jól meg van csinálva azt nem állapítják meg, hogy warez vagy nem...

Szóval ha te csütörtökön hazaviszed a játékot azért, mert nálunk másnap ünnepnap és a bolt jófej akar lenni, hogy ne várj szombatig téged ugyanúgy kib*szhatnak, mint aki warez példánnyal játszik. Mert még nem volt hivatalos megjelenés. Ennyi.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Totti5
Most nem értem ezt a nagy aggodalmat. Warezosokat csapják ki annak a módja szerint az összeset aki bármivel netre megy.

Fable 2, Halo Wars, ODST is megvolt megjelenés elõtt napokkal, de csak annyit tettem hogy nem mentem fel netre, ennyi elég nem? aztán pénteken majd felmegyek netre, addig játszom offline, mert nincs kedvem másik profillal elkezdeni és aztán pénteken újra elõrõl.

Waczkor
Überkonzolos tájékoztató:

Normál és Limited kiadás személyes átvétele üzletünkben
CSÜTÖRTÖK 10.00 órától
(Csütörtökön 19.30-ig leszünk nyitva!)

Akik kiszállítással kérték, CSÜTÖRTÖKÖN napközben viszi ki a futárcég !

FONTOS FIGYELMEZTETÉS !!!

Hivatalos megjelenés 23-a péntek, de mivel ez ünnepnap és mindenki ZÁRVA lesz, ezért átvehetõ már CSÜTÖRTÖKÖN az alábbi feltételekkel:

KIZÁRÓLAG A MEGJELENÉS NAPJÁN (23-ÁN) LEHET 00.01 PERCTÕL
JÁTSZANI A FORZA 3-AL.
AKI NEM TARTJA BE ÉS 22-ÉN JÁTSZIK VELE, AZT A MICROSOFT BANNOLJA, KITILTJA !
Lásd itt:
KATT

Mindenkivel aláíratunk egy papírt errõl átvételkor, aki pedig kiszállítással kérte,
nekik emailben vagy faxon kell visszaküldenie aláírva !!!

Köszönjük

ÜK TEAM

XBOX Live Gamertag:Waczkor

mrmilan
Most hívtak, szombaton jön a cucc.

WiZZaRD
😄

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

mrmilan
Én tegnap felhívtam az 576-ot. Azt a tájékoztatást adták, hogy 24-én, azaz szombaton szállítják ki (elõrendeltem), de elõtte felhívnak. Úgyhogy lehet 24-e is Nemzeti Ünnep lesz 😊.

DanielT
Dehogynem! A Magyar Gárda viszi ki mindenkinek 😄
WiZZaRD
23-án biztos nem fogják szállítani...

Ugye ha 23.án jelenik meg (pénteken), akkor nem aznap szállítják rögtön vidékre? Csak mert lehet pénteken csak késõ délutánra érek haza. :S
Remélem jövõ hét hétfõn hozzák, akkor otthon leszek...

WiZZaRD
És még mindig nem szóltak vissza az elõrendelésem miatt...grrr...hát mikor lesz nekem így végre full Forza3-mam? <#nemtudom>

TitaniumRR
Ne bántsátok egymást. - Kinek a pap, kinek a paplan. 😊

A Forza 3-at érdemes mindazoknak kipróbálnia, akik kicsit is szimpátiát éreznek az autózás iránt. A többi pedig ízlés dolga.

Captain Sonar 2024 Remake

nekem meg pont fordítva van. A Forza meg a GT5 esik ki a versengésbõ. (najó a GT5-t majd kipróbálom egy pár év múlva emulátoron.

"Én nem mondtam hogy HC szim lenne a Forza"

"van annyira hc mint az rfactor"

Ezt a két állítást valahogy nem bírom egy kalap alá venni. 😄

"mitõl hc egy szim?"

szerintem ott kezdõdik, hogy ha megnyalom a korlátot a korláttal párhuzamosan haladva, ne fordítsa már körbe egy láthatatlan hátsó tengelyre ható erõ a Forza-ban a sportkocsit, meg ne legyen benne majd félezer autó aminek a leprogramozásakor is a legtöbb idõ a külsõ meg a belsõ fortoríílre csiszolásával telt, vagyis lehet valósághûségre törekedtek e közben is, na de ebbõl nekem csak az jön le, hogy mindezt sokkal jobban meg tudták volna csinálni ötöd ennyi autónál meg nem ennyire a külsõségekre hajtva.

Egyébként az elõbb elõrendeltem én is a Forza Motorsport 3 Limited Edition-t az 576 KByte-tól, kíváncsian várom.

" Race Onnak nincs színvilága, vagy ha a való világba minden szürke akkor én egy másik dimenzióba élek😄 "

Race 07 contet szürke, Race On contet-et nézd (amcsi verdák, 08-as pályák).

Totti5
Én nem mondtam hogy HC szim lenne a Forza, csak azt hogy minden olyan elemmel rendelkezik amitõl szim kategóriába sorolandó és van annyira hc mint az rfactor, vagy mitõl hcbb az rfactor? mitõl hc egy szim? attól hogy kezelhetetlen a cucc?

Totti5
Race Onnak nincs színvilága, vagy ha a való világba minden szürke akkor én egy másik dimenzióba élek😄

na mentem ellteszem magam, remélem legközelebbre megjavulsz, hali 😄D

majd nézd meg hogy néz ki egy valódi GT versenyautó kormánynézetbõl, meg milyen ocsmány színeket használ ehhhez képest a Race Pro, pl a mûszerek világítása, meg ilyeneket nézegess sûrûn, olyannyira élénk ocsmány túlzottan színtelített világ a játékban, hogy kár ráfogni, hogy mennyire gyönyörû, inkább sokkal jobban unreal, a Race ON színvilága a legtöbb helyen reálisabb. Effektekkel dettó ugyanez a helyzet, minek pl a tükrözõdés effekt ha hányásan unreal? MInek a dinamikus árnyéék effekt, ha totál unreal a mozgása egy kanyarban, és oltárira eltúlzott?

"Race Onnal ahogy egyre többet játszok ( napi pár kör ) egyre jobban kijön mekkora moslék visszamaradott szemét, egyszerûen zavaróan ronda és elavult, de legalább nyugodt szívvel letölöttem mert ott van a polcon a szinte ugyan olyan csak normálisan kinézõ Race Pro"

Áhh, javíthatatlan vagy. 😄
Race On legalább kinéz valahogy, nem úgy, mint a hányás effektekkel teli a Race Pro, és akkor ezzel ráfogjuk, hogy milyen gyönyörû, kár ráerõltetni. Nem tudom, te mit nézel? Medium kocsi/környezet beállításokon a Race meg a Race 07 tartalmát? Jóhogy hányás. Tedd már be tûzpirosban valamelyik Race ON amcsi verdát, egy 08-as pályán, pl a Macau 08-on, ami 2008-as pályák színtelítetttebbek, mint az original Race contetnt, de nem annyira eltúlzott ocsmány rágógumi rajzfilm, mint a Race Pro-ban.
Esküszöm megadom a lakcímem, hogy kijöhess, és megnézd mirõl beszélek, otthon a hd tv-re van kötve a box, a hd monitorra meg a pc minden maxon, azt megnézed egymás mellett mi a helyzet egyazon pályánál, mert hihetetlen miket hiszel meg írsz össze, én ezeket az összehasonlításokat megcsináltam egymás mellett, de komolyan, nem akarsz eljönni hozzám?
A Race Pro-ban a nem statikus hanem dinamikus árnyékok az ami pozitívum, de a többi effekt meg szín...rajzfilm.

Én ezt értem, de barátunk állandóan egy lapon említi elvakultságból a Forzáját, a kedvencét, a hc szimekkel, amikor totál más elveken készült.
Az egyik szim grafikára/tartalomra/élvezetre a másik fizikára gyúr, nulla játékmenettel, szar grafikával, kevés tartalommal. Ez van, ha valaki mindegyikre vágyik, több szimmel játszik. Totál felesleges ráerõltetni a Forzára hogy hc szim, ugyanúgy felesleges az iracingre rámondani hogy csúcs grafikai motorja van.

WiZZaRD
Én azért örülök, hogy semmi közük egymáshoz. Az az ISI motor se éppen tökéletes, ráadásul már vagy 10 éve foltozgatják...inkább bámulom a forzát😊. Na meg LFS, netcar, rfacxtor nincs konzolra, szóval azok ki is vannak zárva a "versengésbõl" szerintem😊.

fogd már fel hogy az anomália és a szarul megirt fizika nem ugyanaz!!!!!!

az anomália nem rekonstruálható, még ugyanavval az autóval a pálya hasonló szegletében sem, mutatsz egy iracing anomáliát, nem tudom elõhpozni, a forza 2 meg mindig ugyanolyan hülyén viselkedik ugyanabban a helyzetben másik autónál másik pályánál, nem tudom mi a faszért vagy ilyen elvakult

most komolyan, vannak olyan játékprogramok, amikben nincs bug??? ne gyere már evvel az anomália szöveggel, tök száni