Forza Motorsport 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem rajtad kívül mindenki tudta, hogy miért kerültek be a valódi fényképek. Sõt, te is tudnád, ha elolvasnád a szöveget.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Akkor az ott a felsõ képen egy Silverstone szürke. No kész is pont. 😄
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
asszem ezt az új betegséget nevezhetjük GT5-vakságnak
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
De teljesen mindegy milyen színû, mert neked az az igényed, hogy hótsteril papírdodgemek pattogjanak le egymásról, nekem meg az hogy jó legyen az irányítás, legyen fizika meg damage. És ez jól van így, csak ne mondd rá valamire, hogy fos, mikor nem az. Felõlem hupikék is lehet az a kurva autó.
Ha szerinted ez egy szürke autó akkor ok. Szerintem egy fehér autó, Forza 3 tükrözõdéssel.
Ha valóban szürke, akkor a legigénytelenebb amit valaha láttam.
Az egy fehér M3."
Kurvára 3 különbözõ színû autó van a 3 képen. Igen, közben festegették. Brilliant takonyszürkére.
"3. Az M3-as BMW 1 féle fehér színben létezik, aminek a neve Alpine White."
Egy féle fehér. Nem egyféle színben létezik. Úristen.
Mindegy, egyébként pontosan ezt érdemlitek, amit kaptok. 😛 Kár a gyöngy a disznók elé.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Az egy fehér M3. Nem tudják normálisan megoldani a tükrözõdést, egyenlayer van minden színen, pedig minden szín máshogy viselkedik a fényben. Ennyi.
2. milyen többi képen? egy darab kép van róla lejjebb, ami korántsem biztos, hogy ugyanazzal a festéssel készült
3. a forza motorsportban viszont nem egy féle fehér szín létezik, sõt vannak világos ezüst színek is, sõt külön választhatsz metál vagy nem metál fényezés között
Soha nem értettem, miért kell eszetlenül fikázni azt, ami jó.
2. A többi képen, ahol nem látszik az a tuskóegyszerû, übermesterséges csillogás layer, egyértelmûen látszik.
3. Az M3-as BMW 1 féle fehér színben létezik, aminek a neve Alpine White.
Soha nem értettem, hogy miért kell védeni, mi szar.
Ez egy posteffektezett ingém kép.
Tessék ez is fehér, csak tükrözõdik rajta a környezet, oszt minnyá nemlesz fehér. De te csak köpködni tudsz mindenre, ami nem GT5.
Fotómódból ilyeneket csinálhatsz. A modellek, textúrák, mind-mind így néznek ki, csak ezzel a képminõséggel nem bírja megmozdítani a gép.
Nyakamat rá, hogy mikor majd a játékot beteszem az X360-ba, a Sony HD 1080p TV-émen ilyet nem fogok látni, hanem majd kis felbontású textúrákat, elmosódott részleteket, meg a többi...