Forza Motorsport 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Hû, ezzel a kommentel odatetted magad rendesen 😄D

Szerintem rajtad kívül mindenki tudta, hogy miért kerültek be a valódi fényképek. Sõt, te is tudnád, ha elolvasnád a szöveget.
Istencsászár
Amúgy az nem Honda, hanem Nissan GTR

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
És a PS3ét? vagy azon már túl is lépett? mert a Grind 360on fix fpsel, 4szeres AAval tökéletesen futot, PS3on meg össze vissza vsyceli magát...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

én reálisan azt mondom ,hogy grafikában a gridnél jobbat ne várjunk ,a grid szerintem már feszegette az xbox360 tudásának határait. a nagy képbelinkelgetésben meg beraktatok ide pár valódi autó fényképét is ,az ilyenekre azért figyeljetek oda , az egyik a bmw a hegyes háttérrel a másik meg a honda ezek rendes fényképek.
Remélem legalább ebben a szimben lemodellezik majd az LP670 SV-ét is, az LP640 már lerágott csontnak tûnik számomra.

deep
<#finom>
Istencsászár

Istencsászár
jóak, ha játékba nem is lesz ilyen szép , de ha fotómodba ilyeneket tudok csinálgatni akkor már jóó

DanielT
Na pár kép amitõl nem taccsolok:

deep
DanielT
😄DD
narumon
"3. Az M3-as BMW 1 féle fehér színben létezik, aminek a neve Alpine White."

Akkor az ott a felsõ képen egy Silverstone szürke. No kész is pont. 😄

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

deep
Kétszázas kisték😊 Semmi kép? Semmi vidi?
Most komolyan, akinek az a legnagyobb baja egy autó-szimulátornál, hogy mennyire èlethû az autó lakkrètege(ráadásul külsô kameraállásból), annak lehet nem való ez az irányzat.

deep
Na kus, inkább képeket, vidókat<#pias>
DanielT
Neem, a vakság egészen más dolog. Szerepel a kórlapodon 😄D
guardian hero
Túl sokat bámultad a GT5 szalonfényezésû irreal autóit, már képtelen vagy valós fény- és tükrözõdési viszonyok között a színek felismerésére <#hehe>

asszem ezt az új betegséget nevezhetjük GT5-vakságnak

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

deep
Nem szürke, hanem mondjuk ami a #185-ben van.
De teljesen mindegy milyen színû, mert neked az az igényed, hogy hótsteril papírdodgemek pattogjanak le egymásról, nekem meg az hogy jó legyen az irányítás, legyen fizika meg damage. És ez jól van így, csak ne mondd rá valamire, hogy fos, mikor nem az. Felõlem hupikék is lehet az a kurva autó.
DanielT
Látod ez a szörnyû. Hogy nem lehet egy autó színét eldönteni.

Ha szerinted ez egy szürke autó akkor ok. Szerintem egy fehér autó, Forza 3 tükrözõdéssel.

Ha valóban szürke, akkor a legigénytelenebb amit valaha láttam.

deep
"Véletlen sem ugyanakkor mentek egy kört ugyanazzal az autóval, hogy lefotózzák és felrakják. Közben festegették! Ráfestették a különleges "Brillant Takonyszürke" fényezést!

Az egy fehér M3."

Kurvára 3 különbözõ színû autó van a 3 képen. Igen, közben festegették. Brilliant takonyszürkére.
DanielT
Mirõl beszélsz?!?!?!

"3. Az M3-as BMW 1 féle fehér színben létezik, aminek a neve Alpine White."

Egy féle fehér. Nem egyféle színben létezik. Úristen.
deep
Ez most selfpown volt, elõfordul, nem dõl össze a világ😊
DanielT
Ne legyél elmebeteg. Egy féle fehér. Nem azt mondtam, hogy egy féle színben létezik az autó.

Mindegy, egyébként pontosan ezt érdemlitek, amit kaptok. 😛 Kár a gyöngy a disznók elé.
deep
<#hehe><#fogmosas><#banplz><#taps>
deep
Nofene, mégse csak fehér létezik?😊
DanielT
Jólvan srácok. Hagyjuk.

Ha nincs szemetek az igényességhez, nektek a jó.
guardian hero
Sok fogalma nincs a fénytanról 😄

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

guardian hero
Ahha. Tehát a középsõ képen sem egy fekete BMW látható, hiszen csak a fehérrel mentek egy kört. Csak ott is szarul van fényezve. LOL 😄

deep
Egyenlayer, ja. Úgy hívják, tükrözõdés.
DanielT
Óhátpersze. Véletlen sem ugyanakkor mentek egy kört ugyanazzal az autóval, hogy lefotózzák és felrakják. Közben festegették! Ráfestették a különleges "Brillant Takonyszürke" fényezést!

Az egy fehér M3. Nem tudják normálisan megoldani a tükrözõdést, egyenlayer van minden színen, pedig minden szín máshogy viselkedik a fényben. Ennyi.

guardian hero
1. lehet hogy van, de nem látsz vele
2. milyen többi képen? egy darab kép van róla lejjebb, ami korántsem biztos, hogy ugyanazzal a festéssel készült
3. a forza motorsportban viszont nem egy féle fehér szín létezik, sõt vannak világos ezüst színek is, sõt külön választhatsz metál vagy nem metál fényezés között

Soha nem értettem, miért kell eszetlenül fikázni azt, ami jó.

DanielT
1. Van szemem.
2. A többi képen, ahol nem látszik az a tuskóegyszerû, übermesterséges csillogás layer, egyértelmûen látszik.
3. Az M3-as BMW 1 féle fehér színben létezik, aminek a neve Alpine White.

Soha nem értettem, hogy miért kell védeni, mi szar.
guardian hero
Ki mondta neked, hogy az az autó fehér??? Úristen...

DanielT
Jajj, bocsánat! Futokmá'!
DanielT
Ja, a szpotlámpákkal megvilágított környezet tükrözõdik. De ha neked ez ugyanaz ami a lenti képen látható, akkor nincs sok vitaalap.

Máté94
Na jó takarodj innen!Menj vissza a GT5 topicba és ott fikázz!Most mi a fene bajod van?Ne ezen a játékon töltsd ki a dühödet!
DanielT
Akik nem értenek hozzá, azok igen. A renderkép egy olyan rendervideóból származik ami nem a játék enginnel készült, hanem egy szimpla animáció 3Dstudióval és társaival.

Ez egy posteffektezett ingém kép.
deep

Tessék ez is fehér, csak tükrözõdik rajta a környezet, oszt minnyá nemlesz fehér. De te csak köpködni tudsz mindenre, ami nem GT5.
Egyébként a köznyelvben erre használják a renderkép kifejezést?

DanielT
Ezen plusz élsimítás van. Ennyi.

Fotómódból ilyeneket csinálhatsz. A modellek, textúrák, mind-mind így néznek ki, csak ezzel a képminõséggel nem bírja megmozdítani a gép.
Meg ez is, ilyen kvalitású grafikát a játékban biztosan nem lehet majd látni.

Istencsászár
lököttek<#vigyor>

DanielT
Azért remélem látod mi a pálya. Mi az a fehér színû autó. Meg mi nincs egy fehér színû autón. Szürke egyencsillogás-layer.
deep
Neked én a pszichiátriát ajánlanám...
Habár nem nagyon vágom, hogy ilyenkor hogyan csinálják ezeket a képeket, de nem akarom elhinni, hogy egy ilyen kép a játékból való, a második kép, amin a fekete BMW van, már szinte olyan volt mikor elõször rápillantottam az asztal túloldaláról, mintha a valóságból lett volna lefotózva, nem akarom elhinni, hogy ilyenre képes az X360 hardvere.
Nyakamat rá, hogy mikor majd a játékot beteszem az X360-ba, a Sony HD 1080p TV-émen ilyet nem fogok látni, hanem majd kis felbontású textúrákat, elmosódott részleteket, meg a többi...

DanielT
Nekem is. Nézd meg a lentebbi képet. Aztán nézd meg a Forzát. Aztán nézd meg a 3 GT képet. Aztán menj szemorvoshoz 😛
deep
Jó. Ebbõl nekem elegem van.
DanielT
Ez plasztikus -e?

DanielT
Fehér, fotoreal.
Máté94
PC-emu-t neki!😄