1263
Forza Motorsport 3
-
jointboy #423 AZ UTOLSÓ JÓ NFS A HOT PURSUIT 2 VOLT PS2-ŐN, XBOX-ON NEM VOLT JÓ AZ UGYAN OLYAN SZAR VOLT MINT A PC-ÉS. MÉG AZ UNDEGROUND 1 ELMENT PS2-ŐN , UTÁNA MINDEN NFS EGYRE SZARABB ÉS SZARAB LETT. EZ AZ ÚJ MEG AZTÁN KÉSZ AZ IRÁNYÍTÁST EL SEM HISZEM. -
High end PC #422 hű téged se láttalak már időtlen idők óta :DDDDD -
jointboy #421 FORZA 3. PONT OLYAN LETT MINT AMIT GONDOLTAM ÉS LE IS ÍRTAM RÉGEN, EGY CSILLOGÓ VILLOGÓ TARTALMATLAN ÉLVEZHETETLEN GAGYI. JÁTÉK KÖZBEN ÚGY NÉZNEK KI AZ AUTÓK MINTHA EGY RAJZFILM LENNE, NEM TŰNNEK IGAZINAK AZ AUTÓK, AZ IRÁNYÍTÁS NÉHA VICCES NÉHA IDEGESÍTŐ, NÉHA SZÁNALMAS. HANG ELMEGY IRÁNYÍTÁS KB UGYANOLYAN BÉNA MINT AZ ELŐDÖKNÉL, TÖRÉSMODELL EGY VICC, RAGADNAK EGYMÁSHOZ AZ AUTÓK MINTHA RAGASZTÓVAL LENNÉNEK BEKENVE. GRAFIKAI SZINTJE ÉS MÁS SEM,MÉG MINDIG MEG SEM KÖZELÍTI A PS2-ES GT3 SZINTJÉT. NAGYON JÓL LEÍRTÁK A TESZTBEN ,HOGY A FORZA 3 FIZIKAI ILLETVE GRAFIKAI SZINTJE MEG SEM KÖZELÍTI A COLIN DIRT 2-ŐT ILLETVE A RACE DRIVER GRIDET. CSAK EGYET TUDOK VELE ÉRTENI. EGY UJABB SZEMÉT AMIBŐL 1000 AZ EGY TUCAT. JOBBAN TETTÉK VOLNA HA LEKOPPINTJÁK A GRANTURISMO 1-ET PS1-RŐL FELSPÉCIZIK A GRAFIKÁT XBOX360 SZINTJÉRE. DE MÉG ERRE SEM KÉPESEK INKÁBB MEGINT KIADTAK EGY SZEMETET. KÖSZÖNJÜK MICROSOFT.
-
KillTheKonzol #420 Szerintem is a Shift jobbra sikeredett irányításra, autó viselkedésre, ami nem kis szó, egyáltalán nem vagyok NFS párti, remélem a jövőben is csinálnak ilyen NFS-t a GT Legends készítői. -
#419 Csámcsogtok a hülyeségeken...
Fm3 teszt:)
+ mindazon hibák amikt az első részben nem tetszettek ki lettek javíta
+ hangok terén jó fele mentek el, végre van mélysége és érezni az erőt bennük és vannak kiegészítő effektek pl turbó, kompresszor, cincegések, sziszegések stb... sőt a kipufogó felől is jönnek durrogások! igaz ehhez sport rendszer kell ( az kár hogy vizuálisan nincs lángcsóva )
+ sebességérzet motorháztetőről nagyon rendben van
+ a fizika sokkal dinamikusabb és élvezetesebb, élvezet vezetni minden autót, FFb is rendben van
+ grafikai megvalósítás sokat fejlődött, éles textúrák, letisztult élénk színek, nagyon szép autómodellek
+ a menü elegáns és könnyen átlátható, kezelhető pedig van benne tartalom dögivel
+ az új pályák hihetetlen sokat dobtak a játék hangulatán, végre nem azokon az amcsi kígyós fosbarna noname pályákon kell lenni hanem vannak normális európai ringek illetve a szerpentiket, persze meg lett tartva az előző részből is pár jó pálya
+ karrier tényleg nem lett unalmas, minden versenyhétvége után felajánl lehetőségeket hogy merre akarok nyitni, új autókkal, új pályákkal vagy a megszokott autóval akarok e továbblépni, pl nekem nincs kedvem amcsiba autózni így 1 kivételével eddig elekerültem az összeset!
+ autó tunning, festegetés, matricázás most is nagyon összetett és mély, csudás dolgokat lehet kreálni, már akadnak profi munkák a neten
+ narrátor hang a főmenübe:)
+ gigászi autófelhozatal, nem 1000 hanem csak 400 de van minden ami szem szájnak ingere
+ autó hangról már írtam, de meg kell hogy említsem a GT500as Shelbyt, aminek kiköpött olyan a hangja mint pl a Knight Riderbe, benne van az a jellegzetes kis magas hang amikor gyorsul, 100% élethű ennél jobb nem is lehetne
+ a sivatagi pálya a legjobb szvsz, már említettem is hogy hihetetlen élmény amikor az alagútbúl kijövet ráfordulunk az ovális arénára és közben tombol a közönség s hallani, ezt nagyon eltalálták a Turn 10es srácok
persze vannak hibák is
- belső nézet szar
- a FM2ből átvett pályákkal sokat nem foglalkoztak, látszik is rajtuk itt ott, bár az új pályák mellett elenyésző a számuk szerencsére
- itt ott előjön egy kis árnyékbug az ellenfél autóján játék közben, remélhetőleg peccselik
- egy kicsit több AA még erre is ráfért volna
- 8 autón túl kellett volna lépni
- eső, éjszaka, normális belső
- látványosabb vizuális törés
8/10 többet semmikép sem mert a játékhoz sokat nem tettek hozzá, csak a 2. részt csiszolták fényesre, olyanra aminek lennie kellett volna, az érdemi ( eső, éjszaka, normális belső, 8 autó ) már nem maradt idő... kár, pedig akkor ultimatie car részing lenne.
És persze végig szim érzetem van, ez hc szim, egészen minimális kompromisszumokkal. Kormánnyal minden segítség nélkül ez az, a fizika, a telemtria, setup és minden egyéb megvan benne.
-
High end PC #418 A törésmodell meg egyenesen katasztrófa még mindig, ezen a szinten szerintem nem is nagyon történ előrelépés a második rész óta...
-
#417 jah de ez miatt néztem nagyokat, mert mit összehype-olták, meg nyomatták a jó screenshot-okat.
nem csúnya, csak valahogy nem érezteti a játék, hogy igazi autoval megyek, ami igazi aszfaltot tapos...
valahogy a régi mecsboxozás érzését tapasztalom.
dirt 2-ben mikor küldtem a gyorsaságit, azmellett ez elbújhat. -
High end PC #416 A jó grafikát az autószimulátorokhoz mérten értettem én is, tudva levő, hogy a túlnyomó többség ebben a műfajban nem erre megy rá leginkább, éppen ezért nem is sikerednek ilyen "szépre".
Mondjuk ha nem autószimulátor viszonylatban nézem a Forza 3-at, a grafika tényleg nem olyan hanyattdobom magam féle, pl a korlát melletti emberek mintha egy 2002-es autósjátékból lennének odatéve...
Az irányítás is tényleg elég gáz, meg az autók viselkedése is, de én nem csalódtam, nem vártam sokkal többet, mint a Forza 2 szintje, ami ugyancsak tartalommal teli élvezetes autóka irányába ment szép graffal, akárcsak a Forza 3. Szerintem a Forza 3 leginkább az NFS Shift-hez hasonlítható, ott is a grafikára, meg az élvezetes autókára mentek, nem a kőkemény szimezésre.
Akinek meg mindegyik fontos volna (pl nekem), az kénytelen több autószimmel nyomulni.
Tényleg csinálhatnának már egy GT5 szintű grafikával és iRacing fizikával rendelkező szimulátort, az biztosan tarolna... -
#415 háát kövezzetek meg, nem láttam a full játékot, de a demo az kifejezetten kibaszottlehangolóra sikerült.
Én nem vagyok autos játékok iránt nagyon elfogult, és valahogy többet vártam volna, lehet én akartam sokat, de az irányitás+grafika, szégyen gyalázat iet mondanom, de szerintem a meglepő modon döbbenetessen jóra sikerült NFS:SHIFT-et alulmulta...lehet rosszul teszem ezt a kijelentést egy demo alapján de, ez jött le nekem....
mert x360-on a shift demo kibaszottkemény. -
KillTheKonzol #414 Baszki, amilyen csúszásokat meg lehet bennt fogni fékezéssel pff...
Meg a kormányrángatás a félig gyepen félig aszfalton lévő autóra jóformán lófasz hatással sincs, ha majdnem a teljes autóval lefutok a gyepre, nyél gázon vissza tudok jönni még a több mint félezer lovas R8-assal is, majdnem csutkára eltekert kormánnyal... Az ülés pozíció és a féktávérzet is botrány.
Ezt az arcade cuccot nekem nem adják el, többet vártam a FM2 óta, még jó, hogy volt demó, köszi Turn10, nem kell.
-
piamania #413 Holnap megjön a játék nekem is.Vegyetek fel.wolves004 a gamertagom.Ez lesz az első játékom Xboxra. -
RYO21 #412 C-C-C-C-COMBO BREAKER! -
#411 Mára ennyit a fórumozásról. -
#410 Na bazmeg :) -
#409 Bazmeg :) -
#408 Bár megtanulhatnék hiba nélkül írni, no de hát az izgalom... -
#407 Bár hiba nélkül is meg kellene tanulnom írni, no de hát az izgalom... -
#406 Már majdnem szívrohamot kaptam :). Nekem "sajnos" xsak holnap jön meg. Azt hiszem addig be sem kapcsolom a boxot, böjtölök addig is. Rózsafűzér morzsolgatásával várom a megváltást. Ilyen PGR4, TDU meg Burbout Paradise "szarokra" meg nem pazarolom az erűművet. A FORZA EREJE LEGYEN MINDENKIVEL!!! -
High end PC #405 Amíg megjön a teljes, kipróbáltam a demóját, nekem kifejezetten tetszik, de érezni, hogy az élvezhetőségre mentek rá, meglepetés nem ért, épp ahogy vártam, még a GTR sorozatnak is több köze van a valósághoz, mint ennek, de ettől függetlenül jó kis szimes autóka, szépek az autók, jó az autó kínálat, ahogy végig böngészgettem a teljesben elérhető autólistát. -
High end PC #404 Szóval annyira rosszra sikeredett, hogy eddig még nem mertél ideírni? :D -
#403 Hogyne lenne meg:))
-
High end PC #402 Úgy látom ma se lett meg senkinek. -
#401 jah értem
akkor jol mondtam neki, hogy csak 2 egyedi festésű kocsedlitől kell lemondania...
thx
további szép napot. -
#400 Hogyne lehetne már. Csak egy kódot vettek ki belőle, amivel pár kocsit le lehetett volna tölteni. -
#399 nem én hanem ismerös megkért hogy vegyek neki, de aszonta közben hogy kivették a live opciot belőle, de én meg mondom neki, akkor überkonzolosoknak se lenne nyilatkozat, hogy ne mennyenek live-ra vele péntek hajnalig...
csak biztosra szeretném tudni hogy akkor hogyisvanez? -
#398 van ebben splitscreen ? mint a 2-ben is volt ? -
#397 Hogyhogy nem lehet majd? Mit hallottál/olvastál? -
#396 nah most mi van akkor ezzel a live-al?
europai verzióval nem lehet multizni majd??????????
::?::::::::?::?:?:? -
High end PC #395 Nehogy azt hidd, égek a vágytól, hogy kritikus szemmel megvizsgáljam. :D
-
#394 Mindenképp hívd fel őket,mert ha marad is nekik,nem biztos hogy nap végére is lesz.Felhívod őket időben és félrerakatsz magadnak.
Necces a CE,de ha ott nem is marad biztos lesz olyan bolt,ahol félreraknak egyet neked. -
#393 Sziasztok!
Most akkor én hogyha bemegyek a Züberkonzolba akkor tudok-e venni forzát holnap? Vagy ezt felejtsem el? Azok kapnak akik rendeltek? Mert kinéztem magamnak a CE-t -
#392 Ha CEt rendeltél akkor hétfőn fogod megkapni a csúszás mindenkinek betett. -
#391 Hova hova, most tudok vele pár órát játszani aztán a hétvége teljesen kilőve sajnos, de sajna ma már nem lesz, csak holnap:( -
#390 De te kb. pont leszarod a Forzát. Van aki meg június óta csak ezt várja... -
High end PC #389 Kicsit se vagy fanatikus, hova sietsz ennyire? :D
Nekem vmikor szombaton hozzak hazhoz, de boven jo ugy is, dolgom addig ugy is rengeteg, nem ernek ra Forzazni egy orat se. -
#388 Én nem fogok online játszani, sem netre menni, pont ez volt a kérdés hogy mit néz az MS. Csak azt hogy megjelenés előtti napon ki megy fel és próbálja online is használni vagy azt nézi h ki tette be a gépébe megjelenés előtt, mert az pénteken látszódni fog hogy én szerdán már játszottam vele ( igen én ma fogok:) ), igaz offline, nettől, lájvtól elzráva, de mivel mindig így csináltam gondolom most sem lesz máskép és így nem gond. -
tom235 #387 Amikor 23-án felül lesz írva a mentés egy újjal, akkor már elvileg fel lehet menni nem? -
#386 Mindez live-on történő online játékra vonatkozik persze. -
#385 Azokat csapják ki akik megjelenés előtt játszanak a játékkal. Mivel ha jól meg van csinálva azt nem állapítják meg, hogy warez vagy nem...
Szóval ha te csütörtökön hazaviszed a játékot azért, mert nálunk másnap ünnepnap és a bolt jófej akar lenni, hogy ne várj szombatig téged ugyanúgy kib*szhatnak, mint aki warez példánnyal játszik. Mert még nem volt hivatalos megjelenés. Ennyi. -
#384 Most nem értem ezt a nagy aggodalmat. Warezosokat csapják ki annak a módja szerint az összeset aki bármivel netre megy.
Fable 2, Halo Wars, ODST is megvolt megjelenés előtt napokkal, de csak annyit tettem hogy nem mentem fel netre, ennyi elég nem? aztán pénteken majd felmegyek netre, addig játszom offline, mert nincs kedvem másik profillal elkezdeni és aztán pénteken újra előről.