Forza Motorsport 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Race Onnal ahogy egyre többet játszok ( napi pár kör ) egyre jobban kijön mekkora moslék visszamaradott szemét, egyszerûen zavaróan ronda és elavult, de legalább nyugodt szívvel letölöttem mert ott van a polcon a szinte ugyan olyan csak normálisan kinézõ Race Pro ( bár csak volt, de 2szer megvettem... ) és a Race 06.
Azt meg végkép nem értem hogy a Race Onba minek rakták bele azt a pár amcsi autót. Böhöm, lusta, 2 tonnás, nehezen kezelhetõ, bálnák, de legalább ha egyenesbe rátaposok megindul, csak a kanyar elõtt 5ször többet kell fékzeni mire megáll és 2szer lasabban menni mint egy WTCCnél, szörnyû mennyire szarok és élvezhetetlenek, persze ügyesen kiszedték belõle a GTR autókat amik használhatóak voltak, vedd meg külön hozzá addonként ha kell alapon. A másik meg a Formula Masters ami baromi jó lenne, de nem hiszem el hogy ennyire ragasztó és ennyire kezes, esélyem sincs hogy kipörögjek vagy megcsússzak, mert 2 lábbal is a gázon állhatok a kanyarokba, pedig jólenne, csak így semmi értelme, semmi kihívás, semmi élvezet, akár nyilakkal is adhatnám a gáz, ugyan az lenne.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nemár, ne legyél már elvakult, a Forza sorozat sok mindenhez közel van, csak az rFactorhoz nem.
Szerintem nem tévedek túl nagyot, ha azt állítom, hogy a Forza 3 közelebb van az NFS Shift elveihez (a szimulátorok közé sorolható, mely erõsebb kompromisszumokkal született a fizika és az grafika/élvezhetõség/tartalom közt). Persze ez az arány a Forza 3-ban és az NFS Shift-ben is kicsit másabb.
Már a Forza 2-ben is néhol olyan vicces fizikai modellezések fordultak elõ hc szim szemmel nézve, hogy csak a szép grafikáért voltam hajlandó huzamosabb ideig játszani, mint szim mûfajt. A Forza sorozat kompromisszum a grafikai ejakuálás (meg a tartalom,élvezet) és a hc fizika között, nagyjából ezt az elvet követte az NFS Shift is. Most az, hogy a megpróbálják hc-ként beadni (a három képernyõs cuccokkal meg a Fanatech kormányos videókkal egy fasza reklám, nem több) de ettõl még nem az.
Az rFactor inkább a hc szimek felé sorolható, bár, a dobogós helyezés szerintem az iRacing, LFS S2, netKar Pro képviseli a hc kategóriában.
A szimek közt a legjobb grafikjúak persze a GT5, Forza 3, ez vitathatatlan, de ez a fizika oltárán áldoztatik, ez van, nincs tökéletes minden all in one szimultor pakk, mindegyiknek van elõnye és hátrnya, meg talán harmadikként a Race On ami ott van grafikában a szimulátorok közt, már csak a gépigénye miatt is (igen, nem is a Boxos Race Pro, ha megnézted volna a 2008-as content-et, az amcsi verdákat meg a 2008-as pályákat, a színek sokkal jobban a helyén vannak a pályááknál és az autóknál is, mint a Race 07-ben, meg az autó kidolgozása is jobb lett ha megnézed az acsi verdákat, hiába, tovább lett gyúrva a grafikai motor valamivel, csak te mindig az évekkel ezelõtti content-et nézed, a Race 07-et, meg gondolom az opciók közt a kocsi és a környezet beállításai nem Maximumon vannak nálad, hanem visszaveszel sok mindenbõl...)
A vásárolt autókat hogy tudom használni a heti versenyeken vagy a vasárnapi bajnokságban?

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
http://xbox.hu/blog/2009/oktober/forza-motorsport-3-belsonezet/
Ne haragudj, ez érdekelne. Hogy lehet átverni?
Steam acc: kange82
Szavatosság: Nagyon is van különbség. Belsõ nézet vacak, habár át lehet verni és akkor azért nagyobb szöget látsz be.
Zene/hang: Sztem egyáltalán nem jók a hangok. Majdnem ugyanolyan minden autó hangja... :(
UI: HALOOVER: TE ne reagálj!
Evo 10et top gearba is tesztelték és mondták róla hogy egyszerûen nem lehet vele keresztbe haladni annyira stabil és kezes. Elsõ kerekes autók meg nem fognak driftelni, csak orrt túrni a 4 kerekesek stabilak, vagyis marad a hátsó kerék azokkal lehet keresztbe haladni, de ez így is van rendjén.
De:
Grafika:olyan amilyennek írtad.
Játszhatóság:csak annyit fûznék hozzá,hogy nekem csak a demóhoz volt szerencsém egyelõre(szerdán már megérkezik a CE-m),de már ott is kitûnt,hogy pl az EVO X-es olyan,mint amilyennek mondják és keményen betapad a kanyarokban még ha minden segítség ki is van kapcsolva.Ferrarinal már más volt a helyzet,meg-megindult a feneke,a Porsche-nál viszont nagyon észnél kellett lenni,hogy gyorsít ki az ember.
Arról nem is beszélve,hogy az sem mind1,milyen a gumi hõmérséklete,mert elõször hajlamos csúszkálni,másik meg hogy fékezéskor könnyen beblokkolnak a kerekek ha izomból lépünk a fékre.
Szavatosság:szaksajtó szerint az eddigi legötletesebb és legjobb carrer móddal állunk szemben a forzában.Mindenki megtalálja a neki való versenyeket,ha nem szereti az R osztályos autókat,vagy nincs oda bizonyos fajta versenyekért,akkor olyanokat kínál fel neki a játék,amik elnyerik a tetszését.Ennél szerintem nem kell több.A szavatosság legnagyobb húzóereje a festések,tuningolások,amiket fel lehet rakni majd a store-ra,valamint a multi.Iszonyat nagy a forza community.
Összegzés:"Ha olyan belsõnézetes vezetési élményt keresünk, ahol összességében közelebbi a szimulátor érzés, akkor vásároljunk mellé egy Need for Speed: Shift-et is"
A need for speed nagyon jó lett,azonban amit attól kapunk az nem szimulátorérzés,hanem rendkívül élvezetes játékérzés.Azért mert már-már túlzottan is erõs a sebességérzet belsõ nézetben.Folyamatosan úszik a kocsi,mintha ladik lenne,ezzel azt éri el,hogy a játékosnak folyamatosan korrigálnia kell,ezzel azt érezve,hogy együtt él az autóval.Ebben valóban erõsebb (lehet),mint a forza.A belsõ nézet az eddigi legjobban kidolgozott belsõnézet,amit valaha készítettek játékhoz.
De a külsõ nézet gáz,a mosódás is,valamint semmi köze az autóknak ahhoz,hogy milyenek a valóságban.
Minden más egy 4-es értékeléssel ér fel kb.Mind a karrier,mind az autófelhozatal,tuning,részletesség stb.
Egyébként meg van egy eladó NFS-em ha érdekel vkit,9.000ért karcmentes,nem sokat toltam,amúgy is vinyóról ment.
Akinek nem tetszik Forza,azok az NFS-sel remekül szórakoznak majd.
A Forza egészen addig trónon marad,amíg nem jön egy új PGR,vagy Forza.
Bár a pgr megint más,szal ezt ne is vegyük ide.
Vetélytársa nem lesz,majd max a GT5-höz fogják hasonlítani,de mivel két különbözõ konzolról van szó,így ez megint csak arra lesz jó hogy egymásnak ugorjanak a ps3 és xbox tulajok.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Grafika: gyönyörû szép. Az autók textúrája és a versenypályák körülötti táj high-res a javából. Végre egy olyan játék, ahol a freeplay módban is valóban élvezhetõ az autózás. A menü felépítése ízléses és jól áttekinthetõ. A színek és az elosztás miatt erõs minõségi hatást kelt.
Játszhatóság: Jól irányítható - túl jól. Az elõzõ részekhez hasonlóan sok minden állítható. Az összes segítséget kikapcsolva 65-35 arányban szimulátor-árkád stílus. Sok az FWD, RWD "sínautó". Ezt a játékos akkor érzi, ha van fogalma milyen 250 LE feletti FWD, RWD és AWD autókat vezetni. Nem olvasott anyag alapján. Villanó tekintet továbbá a nem testreszabható gombleosztás miatt.
Szavatosság: A grafika miatt sokáig élmény maradhat. A játszhatóság szempontjából számomra kétséges. Nincs nagy különbség az autók vezetési technikája között. A sebességérzet jó. A vezetõ-ülés nézet élménye és az itt keltett vezetési élmény 4/ (értsd:4-es alá). Van jobb jelenleg a konzol piacon ilyen tekintetben.
Zene/hang: az autók hangjai szériában igen valósághûek. A zene engem nem érdekel - halkra van véve. A tuningolt autók hangjai azonban nem vagy igen csekély mértékben változnak.
Egyéb: A matricázás biztosan jó - én nem próbáltam. Az alufelni felhozatal márkákban bõvelkedik, de azon belül csekély a modell kínálat. Az AI néha csal: a nem annyira ideális íven irreálisan nagy sebességgel fordul utánad FWD autóval alulkormányzás jelensége nélkül. A belsõ nézet csak elõre irányban kidolgozott - oldalra és hátra eltûnik az autó. Az eddig próbált autók között még nem volt balkormányos.
Összegzés: Érdemes megvenni a szép grafika miatt és ízlés szerint a játémenet miatt is. Ha olyan belsõnézetes vezetési élményt keresünk, ahol összességében közelebbi a szimulátor érzés, akkor vásároljunk mellé egy Need for Speed: Shift-et is.
Captain Sonar 2024 Remake
Nem tudja valaki, hogy a "bemondó"-t és a versenyek elején lévõ automatikus motor túráztatást ki lehet-e kapcsolni valahogy???
Valamint mindig utolsó helyrõl fogok rajtolni?
Vagy ebben végre lesz a késõbbiekben mondjuk idõmérõ...
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
btw, a Rally di Positano csak nekem fagy le Free Playben? :o
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
a demo alapján nagyon bejott!
PSN ID:misi2mezei
Újra szeretném kezdeni a gammát.
Hogyan tudok a jelenlegi profilommal új játékot kezdeni?
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Nintendo rajoongók figyelem: október tizenhatodikán a Mammut bevásárlóközpont szülinapja alkalmából a plázában megrendezésre kerül egy Mario kiállítás.
A földszinten a szokásos szökõkút helyett található lesz egy Wii Living Room, amelyben a Super Paper Mario játékkal lehet majd játszani. A Living Room-on kívül található Wii állványokon ki lehet próbálni a Mario Party 8-t és a Super Mario Galaxy-t is, a rendezvény fõ attrakciója azonban egy 10 állomásos Mario kiállítás lesz.
Helyszín: Budapest, Mammut bevásárlóközpont
Idõpont: október 16, péntek, 10:00 - 20:00
Azon látogatók között, akik a kiállítás alapján egy speciális kitöltõ lapon helyesen válaszolnak a kérdésekre, ki lesz sorsolva egy Wii gép. Mario valamelyik rajongója haza vihet majd egy fényképet, amelyen õ fog szerepelni Mario és barátai társaságában.
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Érzésem szerint lepontozták a játékot 8-at adtak rá.
Ez így van. És itt a mondat vége. Senkinek sem kötelezõ játszani vele. Egyébként meg nemsokára fény derül az igazságra.
400 autó - O.K.
Teljes személyre szabhatóság - O.K.
Ezek ma már nem egyedi tényezõk.
Külsõ nézetes "filmnézés"-módban tényleg szép, viszont a belsõ nézet adta összesített vezetési élmény valahogy nem jön át.
No comment... :)
#310 - Légy találékony és böngészd át hazánk egyik legprominensebb apróhirdetés oldalát. :)