5079
htc_one_banner_1.jpg
  • Bandee1987
    Hm....nem rossz.
  • desigo
    Tattoot kéne venni szokni az Androidot...
  • franc0
    A Speedshopnak egész jó akciói lesznek pénteken. Aki HTC-t akar venni annak itt az alkalom :)
    Touch2 80K, TP2 135K, Dia2 100K, Tattoo 70K
  • franc0
    Az Opera Mobile 10 beta2 jelenleg a legjobb böngésző, de a flash-t nem tudja.
    Ha mindenképp kell akkor próbáld ki a Skyfire-t. Marketplace-ről tölthető.
  • Renátó1985
    htc hd2 leo, milyen böngészőt érdemes használni? jelenleg az operával küszködök nem találok hozza flash playert esetleg van valami tippetek melyikkel érdemes vesződni?
  • kn00bis
    Tessék
  • Renátó1985
    Most vettem egy HTC HD2 leo-t én is itt nagyon dicsértétek hát nem hiába nagyon ott van a szeren.
    Tudnátok egy linket adni ahol találok hozzá magyarítást némi leírással?
    Köszi előre!
  • Világpolgár
    Igen, akkor már lehiggadnék én is.:)
  • circa
    Már csak az 1GB ROMot kéne előcibálni belőle aztán meg is nyugodna mindenki, mondjuk nekem így sincs gondom vele :D
  • Bucser
    NA a fapados leod ugyanolyan mint az Amcsiban árult csak a szoftverben rejtették el a maximum ramot.
  • kn00bis
    Lenne egy kérdésem HD2 ROM frissítéssel kapcsolatba, nem rég van meg a készülék és úgy látom van egy friss ROM verzió, ez most miket tartalmaz, az összes eddigi frissítést egyben? És ha felteszem aztán ráteszem ennek a magyar változatát(ami most is rajta van), akkor a frissítés után is magyar nyelvű lesz a készülék?
    Bocs a lámáskodásért :D
  • Világpolgár
    A telefonnal meg vagyok és szerintem meg is leszek elégedve ebben az évben. Nekem csak ez a magatartás nem tetszik a HTC részéről, hogy kiadják ugyanezt a telefont jobb hardverrel a megjelenés után nem sokkal (most eltekintve a méretkülönbségtől, meg a "HD2b" elnevezéstől). Ha majd ki tudnak adni egy ilyen telefont az Államokban, akkor ki tudták volna itt is. És nem vagyok hajlandó azt a magyarázatot elfogadni hogy "mindig lesz jobb". No de várjuk ki a végét, ahogy olvasom XDA-n, még akármi kiderülhet a mi "sima" "fapados" Leónkról.

mflex: Neked mi a véleményed ezügyben?

• kn00bis
    Mármint azért mert valami bajod van a készülékkel, vagy mert ők jobbat kaptak?
  • Világpolgár
    Nekem ez volt az első és utolsó HTC telefonom. Ez konkrétan a vásárlók megerőszakolása.
  • kn00bis
    Izmosabb lesz a HD2 az USA-ban
  • Világpolgár
    Igen sajnos néha nálam is elfelejt csatlakozni. Lehetséges hogy a WiFi Settings/Power Save Mode-nál kell valamit állítgatni? A HKLM\Comm\BCMSDDHD1\Parms-ban 11nModeDisable-t átírtad 0-ra? Egyéb ötletem nincs.

Viszont nálam most érkezett el az első HR ideje, majd 2 hónap után. Az lehetséges szerintetek hogy a hirtelen hideg betett neki? Hívás közben lefagyott és nem reagált egyik gombra sem.
  • mflex #822
    Van valakinek ilyen okoskája? Nem tudom miért, de néha nehezen csatlakozik wifire (2-3 perc is), van amikor meg rögtön

ha valaki tud okosat mondani, előre is kösz.
  • desigo
    OpnMarket - Ingyenes Windows Mobile alkalmazások gyűjtőhelye
  • HiPPoNaX
    A hibaleirasod nagyon preciz, igazad van :D Az apk fajlok telepitok, de a warezolt igohoz nem ertek, azugyben #819
  • franc0
    Srácok, ha már ennyire warez, akkor google: ppcwarez.
  • 16gaborm
    Esetleg valaki tud linkelni egy működő IGO-hoz hasonlító GPS programot?
    Köszönöm
  • joebacsi
    Valamit csinálni kell akkor, hogy jó legyen! :)
  • 16gaborm
    Jó rendben de mikor elindítom a készüléken kiirja hogy a SD-kártyával valami van!!
    Esetleg az IGO indító fájlja lenne androidos készülékre?
  • HiPPoNaX
    Gondolom ez az iGO GPS navigacios szoftver Androidos valtozata
  • 16gaborm
    Hali
    Olyan kérdésem lenne hogy ez a fájl"program" mire is jó valójában?
    iGOMyWay_8.4.2.124036.apk
  • joebacsi
    Jah, szinkronizációtól félek én is kicsit, outlook+winmo nekem is nagyon pöpec most, remélem androidra is lesz/van hasonlóan jó megoldás.
  • joebacsi
    "mivel az Apple store-jában igényesebb programok vannak átlagban mint az Android Market-en."

Van egy kis helyzeti előnye az apple store-nak jelenleg :)
  • HiPPoNaX
    Ertem az erveidet, de ugye nem minden eszkozon van qwerty... :]
  • Bucser
    JA Csak M$ exchange-t exchange szerverrel vagy a Google saját cloudjával tudom szinkronizálni. ott meg lásd a todo és task listát...
  • Bucser
    Hát talán majd a Rhodium utódja:)
  • franc0
    Rezisztív képernyőn nekem kényelmesebb a gépelés. A legjobb talán a kapacitív képernyő + csúsztatható hardveres bill lenne (nekem), de ilyen WM gép még nincs :c Érdekes hogy a HTC nem tervez ilyet kidobni 2010-ben :c
  • franc0
    Ezzel ma már egyáltalán nem áll meg. Lásd WM 6.5.3.
    Fülek? Bárhol oldalra scrollozol a képernyőn fület lép. Checkbox? Nem kell beletalálni, ha a szöveget nyomod akkor is bejelöli stb...
    Stylusra maximum a hard resetet követő 10 percben lehet szükség amíg testreszabok minden apróságot (egyáltalán nem muszáj, de kényelmesebb)
  • franc0
    Valóban, egy kicsit gyorsabb az Android hasonló rendszeren. De azok is Snapdragon-nal meg Cortex A8-cal jönnek manapság, ilyen procik mellett pedig már tökmindegy.
    Lehet hogy nagy benne a potenciál, majd eldől. A WM-nak viszont pont az az előnye (pedig sokat szidják miatta), hogy régi. Egyszerűen mindent meg lehet rajta csinálni ami értelmes. Hogy nincsenek rá csilivili játékok az engem mondjuk pont nemérdekel. Get the job done, ez a lényeg.

Az Android olyan nekem mintha az új évtized Symbianja lenne modern köntösben. Átlagjánosnak is faszán működik amikor kiveszi a dobozból (ez a rész nem feltétlenül igaz régi WM buildek alatt), de értő kezekben sok jó dolgot ki lehet hozni belőle. De nem jobb mint egy WM-nál ha annak gazdája hozzáértő. Dehát nézzük meg, az iPhone-t is fel kell törni és mókolni kell hogy megérje az árát.

A Store-ok user szempontból annyira nem érdekes dolgok, a warez magától értetődő dolog. Sosem volt Symbian Store sem és hány progi van rá (amúgy utálom a Symbian-t, csak jó példa:)? Fejlesztői szempontból meg azt kell mondjam ez Európában szerintem nem bejövős modell, USA-ban pedig már behozhatatlan az Apple. Úgy tűnik ez a fejlesztőknek (mármint a profiknak) is nyilvánvaló, mivel az Apple store-jában igényesebb programok vannak átlagban mint az Android Market-en.
  • GregSB
    Elvileg támogatja az Android a Microsoft Exchange-t az 1.6 vagy 2.0 óta.
  • Bucser
    Tévedés. MyPhone-t meg Outlook-ot használok. A naptár nem tökéletesen a todo/Task lista meg egyáltalán nem működik google szinkronizációval.

A contact listát meg még nm próbáltam.
  • desigo
    Gmaillel lehet szinkronizálni az Androidot gondolom
    ott pedig megvannak a levelek,kontaktok
  • Bucser
    Inkább adja nekem minthogy ilyen szarságot csinál:)
  • Bucser
    Az Universal 3,6-os képernyőjén nincs ilyen problémám gépelni meg a billentyűzetével szoktam ami sokkal hasznosabb mint bármilyen ujjhasználat gépelve. Nem beszélve arról, hogy a rezisztív képernyő sokkal precízebb mint a kapacitív (ha valaki esetleg szívesen játszik rajta oda is kell a stylus pontossága vagy egyéb profi alkalmazásokhoz)... Az Androiddal az egyik legnagyobb problémám, hogy nem tudom mennyire szinkronizálható a M$ pushsync szolgáltatásaival. Azaz mennyire tudom áthozni az új androidos gépre a winmo-s adataimat. akár a gép adatbázisát használva cross referencenek.
  • HiPPoNaX
    Az egesz rendszer arra van kihegyezve, hogy kezzel tudd kezelni. Az SPB shell es tarsai jok, ott van meg a FingerSuite is, ami sokat segit, de ettol meg egy csomo eleme az alaprendszernek akkora, hogy csak stylussal tudod kenyelmesen nyomkodni. Lasd fulek, checkboxok es tarsaik. Az Android viszont nem stylusra irodott, fuggetlenul attol, hogy kapacitiv vagy rezisztiv kijelzoje van az Androidos kutyunek.
  • kn00bis
    Drop test... ez hülye És ők se okosabbak :), de tényleg jól bírja