5079
htc_one_banner_1.jpg
  • desigo
    dettó jól elvagyok velük
    Microsoft MyPhone gyorsan,hibátlanul szinkronizál
    iGO8 hibátlanul navigál
    stb...
  • joebacsi
    Még sokkal nem (talán nem hajlamos annyit "gondolkodni" mint a winmo), de jóval nagyobb potenciál van benne sztem, mivel fejlesztői oldalról egy álom és a store-ja is komolyabbnak tűnik.
  • Világpolgár
    A képernyő eddig még bírta fólia nélkül (másfél hónap), ezután sem tervezek rátenni.Egy hátránya van: a sok tapizástól mindig retkes. Viszont ami kophat/karcolódhat az a vékony gumis réteg, úgyhogy egy ilyet szerintem érdemes beszerezni:

Ezt láttad? Tanúsíthatom tényleg bírja.:)
  • Bucser
    Én annyira jól megszoktam a winmo6.5-öt SPBshellel hogy igazából nem tudom mivel nyújthatna többet az android.
  • HiPPoNaX
    Letezik hozza sima 220-as tolto is. En a sajat HTC-met (Kaiser) egy osregi motorola miniusb-s 220-as toltojevel szoktam tolteni :]
  • kn00bis
    Nekem most egy HP voicemessenger 514-em van, ez Windows Smarth Phone(nem érintőképernyős), és abból is a szarabb fajta, szóval windows immúnis vagyok már :D
    A multitouchot csak az Acer S200-ra értettem mert abban nincs, Nexusban van de azzal meg annyi bajom volt, hogy nem tom mikortól lehet kapni majd idehaza olyan formában, hogy garancia meg miegymás(függetlenítve), meg majd mennyiért, elvileg azt mondják kb. annyi lesz mint a droid de lesz az drágább is sztem.
    Szóval így lett HD2, jövőhét elején jön elvileg két év gyári garival, öröm van és bódogtá

Csak hogy ne legyen az egész hozzászólás offolás, a képernyő mennyire karcosodik, gondolom fólia alap rá, csak mert egy videón láttam hogy valaki ollóval meg késsel berheli és utána meg büszkén mutogatta hogy semmi baja.
    Esetleg valakinek van hozzá ilyen bölcsője amiben tölteni meg szinkronizálni lehet? Az érdekelne, hogy olyan van-e, hogy a géppel is össze lehet kötni meg csak konnektorral is(az azért lenne jó mert este éjjeliszekrényre le tudnám tenni stabilan és a sötétbe meg nem verném le véletlenül se).
  • Világpolgár
    Anroid a Blackstone-on:

Reméljük nemsokára meg lesz oldva Leo-n is.
  • KILLER2
    Nexuson én is gondolkozom, de én szerintem amint lesz pénzem rá, ebay-ről veszek egyet, felesleges várni az EUsra. SIM zárról nem tudok, előfizetésre meg úgyse venném, multitouch meg van az amcsiban is, csak nem az alap programokban, de külső programokban működik.
    Én windows-os telefon soha nem vennék. Egy haveromnak van egy régi HTC-je, az örök emlék marad nekem, ha WMet látok :)
    Persze biztosan jó kezekben jól működik, de elég nekem PCn szopni a windows hülyeségeivel és lelki gondjaival :)
  • kn00bis
    Hát hosszas vívódás után a HD2 nyerte el a legjobban a tetszésemet, szóval már csak valahol be kell szereznem ahol elfogadható az ára
    Amúgy sokat vacilláltam az Acer s200 meg a Nexus One mellett, de az Acerből hiányolom a multitouch-ot, Nexus One-ra meg a fene se fog várni, főleg ha csak voda fogja forgalmazni...

ui: Most már én is remélem hogy majd lesz win7 HD2-re
  • Világpolgár
    Viszonylag erőteljes használat mellett (wi-fi be, napi átlag 2-3 óra telefonálás, internethasználat) nekem bírja kb. 1-1,5 napig. A WinMo7 meg talán februárban fog kiderülni (Mobile World Congress), szerintem esélyes úgyhogy reméljük a legjobbakat.
  • kn00bis
    Sziasztok, HD2-vel kapcsolatban szeretnék kérdezni, aksija átlagos használat mellett mennyit bír kb. (1230 mAh nem kevés ekkora kijelzőhöz, a többi hasonló telóban 1400 van úgy tudom).
    Másik, azt lehet tudni, hogy lehet-e majd frissíteni win7-re?
    Köszönöm a válaszokat.
  • GregSB
    Ja és HD2-ben LCD kijelző van, NO-ban meg AMOLED.

A többi különbség az elenyésző.
  • GregSB
    Már van. Az a neve hogy HD2 :) (ugyanaz a processzor, memória, csak a kijelzője nagyobb)
  • Bucser
    Specifikáció alapján nem tűnik rossznak az új google telefon... vajon WINMO verzió lesz belőle?:)
  • dragon11
    PM ment, hogy ne offoljunk!:)
  • franc0
    Namost ezt nem értem. Azt mondtad qwerty-s kell. Azok között nagyon is jól néznek ki amit írtam. Vagy a kicsúsztatós billesekre gondolsz? Azokat még kényelmetlenebb hordani, mert 1,8-2 cm vastagságúak. Élőben is meg kéne nézned, nem csak képekről.

A Diamondot hiba volt eladni, mert az összes felsoroltnál jobb, csak egy jó romot kellett volna rá feltenni. Hasít az értő kezekben. De az már kezd leesni hogy Nokia lesz neked a megfelelő :)

Az S730 régi lassú szar, ráadásul WM Standard oprendszere van, ami akkora zsákutca mint a SE P1 UIQ-ja.

Nokia E51, N78, E65, ebben a sorrendben. Az N78-ban GPS is van, és ennek a legnagyobb a kijelzője.

BUÉK

• dragon11
    A Nokia E63 nem tetszik, ahogyan a Blackberryk sem..:( meg kényelmetlen lenne hordanom is..

A HTC Diamond, az a Touch diamond akar lenni? Nekem volt már olyan, de nem tetszett a lassúsága miatt..

Esetleg 35ezerért valamilyen más Nokia?
    Hja, miért nem jó a HTC S730?(mi a gond vele)

Köszönöm szépen!:)

Boldog Új Esztendőt Mindenkinek.:)
  • franc0
    Hát a 25K nagyon beszűkíti a lehetőségeket. Én azt javaslom inkább nézz ki magadnak egyet ami ugyan kicsit drágább, de mégis jó, és rakj félre rá pénzt.
    25K-ból szerintem vitán felüli hogy Nokia E51 a nyerő. 20-ért is találni már.
    Ha rádobsz egy tízest, akkor viszont bővül a kör: használt HTC Diamond (elvégre ez egy HTC topik :), használt Nokia E63, használt Blackberry 8320, újonnan T-Mobile-nál 2 év hűséggel Blackberry 8520. Látod itt már a qwerty is jelen van :)
    Ha nem gond egy új előfizu (vagy valamelyik rokonnak), szerintem a Blackberry 8520 neked a legjobb 35-ért.
  • KILLER2
    Most nézem, hogy N80at is néztél. Nekem olyan volt az előző telefonom. Jó az, csak annyi vele a gáz, hogy elég gyenge a wifi antennája és egy délelőtt alatt kinyírható a telefon netezéssel.
  • KILLER2
    Manapság sajnos nehéz olyan telefon találni, ami sokat tud és az akksija is erős, sok áramot zabálnak ezek össze.
  • dragon11
    Hát, elvárásaim a következőek:
    -Jó akksi, minimum 1,5napot bírjon ki erőteljes használat mellett is..
    -Wi-fi
    -min.2mpx-es kam. bőven elég, mind1 hogy autofocusos-e, mert már 2mpxszel szép képeket lehet csinálni.:)
    -Qwerty bill.,de elengedhető.. de jó lenne azért:-D
    -Gyors legyen..
    -mp3 lejátszás, az alapok.. min 4gbig bővíthető legyen..:)

Amennyit rászánok, akár használtan is 25k.

Eddig Nokia N80(gyenge akksi:() és HTC S730ban gondolkodtam..
  • franc0
    Nem nagyon.
    Figy, látom eléggé tanácstalan vagy. Ha megmondod mit vársz el a készüléktől és mennyit szánsz a dologra, megmondom neked mi a best buy.
  • dragon11
    S730 jónak számít?
  • eLiXir
    Hm, leszedtem a core pocket media playert es el sem indul hanem varatlan programhibaval kilep :( mi lehet a problema?
  • eLiXir
    Milyen keszuleket valasszak az encoder progiban ami jo lenne WVGA-ra?
  • eLiXir
    elolvasom, koszonom! WVGA-ra kellene
  • HiPPoNaX
    En eleve nem 3gp-be konvertalnam, ha mar pda-m van, nem pedig valami gagyi telefonom :] divx/xvid lejatszas nem gond, ugyhogy en ajanlanam ezt a cikket, nekem qvga-hoz tokeletesen bevalt, nezd meg, megfelel-e neked is
  • eLiXir
    Es azt megtudhatnam, hogy hogyan? privatba is johet, ha esetleg off topic lenne. elore is koszonom!
  • HiPPoNaX
    Kisebb felbontasbol sosem fogsz nagyobb felbontast konvertalni ugy, hogy annak a minosege is jo legyen :] Ha megvan az eredeti, normalis felbontasu, akkor viszont tudsz belole akkorat konvertalni, amekkora a Diamond2-n jol mutat.
  • DannyL
    Sziasztok!

Nem tudjátok honnan tudnék olyan Flash Player-t letölteni ami működik WM6.5-el? Van erre valami megoldás?

Az Adobe Flash Player nekem nem működik. feltelepíti de semmit se csinál.

Köszi!
  • eLiXir
    hali, az lenne a kerdesem, hogy van par filmem 3gp formatumban, viszont nem teljesen abban a meretben amiben "elvezhetonek" lehetne mondani touch diamond 2-n. van erre valami megoldas, vagy letezik egyaltalan?
  • Világpolgár
    Egyébként ha valakit érdekel itt van leírva az UI magyarítás.
  • Világpolgár
    Gyanús volt:) Np.
  • eLiXir
    Most latom hogy HD2hoz kerestel WinMo6.5t, amit en linkeltem az TD2re valo, sorry.
  • Világpolgár
    Köszönöm a gyors választ! Nekem is ez a véleményem. Nektek is kellemes ünnepeket!
  • eLiXir
    Sokak szerint a magyaritas okozhat nemi hibakat, eppen ezert en az angolt preferalom. Viszont innen letudod szedni a hivatalos WinMo6.5-t magyar nyelvvel is (nem az en feltoltesem!). SpeedShopban peldaul 120k magyaritva 6.5-tel, angol verzioval pedig 110k, velemenyem szerint nem er 10 ezer forintot egy magyaritas hozza, amilyen egyszeru megszerezni :)
    Remelem segitettem, kellemes unnepeket!
  • Világpolgár
    WinMo 6.5-öt -konkrétan HD2-őn- hogyan lehet lokalizálni? HTC Support oldalon nem találtam magyar nyelvre vonatkozó infót, viszont láttam néhány boltban magyarítva árulják.
  • eLiXir
    koszonom szepen a gyors valaszt!
  • desigo
    Ha nincs .exe akkor nézd meg,hogy van-e .cab fájl.
    Ha igen akkor azt másold a telefonra (mindegy melyik memóba) és a telefonon katt rá feladatkezelőben és már települ is.
    Az .exe kiterjesztésű programokat a PCn kell telepíteni miközben csatlakoztatva van a telefon hozzá és fut ActiveSync vagy Mobile eszközpont.
  • eLiXir
    Szeretnek egy olyat kerdezni, hogy ha letoltottem egy programot/jatekot, a kicsomagotl fileok kozott sehol sincs egy exe. Igy hogyan tudom telepiteni a telefonon? Es mindegy hogy az SD-re vagy a belso memoriajara masolom?
    Elore is koszonet!