HTC okostelefonok

← ElőzőOldal 102 / 102

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Na igen. Nekem is tetszenek a HTC készülékei, csak a Windows Mobile-al nem vagyok kibékülve, tapasztalatom szerint (Asus P510) egy idõ és pár felrakott progi után elég durván be tud lassulni.

Elviekben év végén érkezik majd HTC készülék Android OS-el, arra kíváncsi leszek 😊

Nokiát már nem vennék. Ez van.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

oneal1
nermossz csak kár hogy ezért a mobile winfosért😄

!Forza Ferrari!

Ódivatú vok 😛

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

haggyukmá 😄
régi szar 😄d

-tRs-Landor

Ilyet vettem februárban a Vaterán. Nem bántam meg. Csak ajánlani tudom. Benne van minden, GPS, WiFi, BT, GSM, IrDa, HSDPA, 3G.

fenrir: 130 a touch cruise, 86 a sima touch (p3452)

-tRs-Landor

LoDMaSt
Ja, hát pont így igen 😄

@ Hellomarci

-tRs-Landor

Fenrir
Én 130-ért vettem 😊

A halál csupán a kezdet...

Énvagyokazapád
86.000... 😞
csak egy fellángolás volt így 😞

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Énvagyokazapád
hát nekem keel egy HTC Touch 😊

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

LoDMaSt
Lassabbak, nagyobbak, de sokkal okosabbak 😊

@ Hellomarci

jobb.. sokkal modulárisabb a windows os, mint a symbian

-tRs-Landor

stp4trick
szerintem igen, a HTC kifejezetten csak ilyeneket gyárt, nem nagyon van low end kategóriás telefonja
havernak van E90-e, de csak az íróasztalán tartja, mert nem lehet használni, olyan bonyolult neki

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Taranov
Jobbak ezek, mint mondjuk a Nokia okostelefonjai?
E90, E61 stb.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Bandee1987
Én is ilyen beszerzését terveztem még 2-3 hónapja, aztán kijött a diamond meg a touch pro, és már inkább ezekre pályázom 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

stp4trick
Nekem csak MDA III verziós Kaiserre futotta, de életem legjobb készüléke eddigi tapasztalataim szerint

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Fenrir
Nekem jelenleg egy ilyen Touch Cruise-om van:

A halál csupán a kezdet...

5c0rp330n
szerintem csekkold a gyártó hivatalos honlapját, mielõtt ilyen állítást teszel 😊

theone91
Fan-made...

Bandee1987
Hát igen, az ára nem éppen alsókategória, ez tény, de cserébe elég sok mindent nyújt.

precision
jó telefonok, én is ilyet vennék ha nem lennének ilyen drágák

Bazinga!

Bandee1987
Szerintem elég fasza kis darab lesz. Ilyet szeretnék majd venni, ha összejön. Diamond se rossz, de ott nem lehet sd kártyával bõvíteni a telót, ami szerintem nem valami túl jó dolog (ha csak az igo-ra gondolunk pl.)

Bandee1987

Bandee1987

Bandee1987
Üdv mindenkinek!

Nem tudom ki, mennyire ismeri a HTC termékeit, de szerintem baromi jók, én is szeretnék egyet venni a közeljövõben.

(Topikot meg nem találtam róla)

← ElőzőOldal 102 / 102