5079
htc_one_banner_1.jpg
  • Blasta
    Várjatok, nekem ezeken a gyári fotókon látható HÁTTÉRKÉPRE lenne szülségem! :)
  • GregSB
    Itt van Legendről, itt meg Desireról képek. (mindkettőnél oldal alján vannak a nagy felbontású képek)

Ezek jó alapanyagok, fotosopban 2 perc alatt összedobsz egy Wallpapert belőlük :)
  • Máté94
    Ez szerintem össze van vágva:D
  • Blasta
    Hi!
    Vki nem tudja linkelni a bannerben is látható desire/legend wallpapert véletlenül? :)
  • joebacsi
    másfél gigabájtos proci már jó kemény :)
  • franc0
    Ez nem az Apple :) Komoly pénzt mernék rá tenni hogy nem fake.

WSP7-ről én már rég letettem. Viszont ha lesz olyan gép amin fut a 6.5 és a 7 is, akkor lehet hogy veszek egyet.
  • desigo
    de nekem kell napi szinten navigálni
  • GregSB
    Ez lehet fake is :P

De most komolyan, hogy gondolják hogy 2010 végén nem lesz benne Copy & Paste?

Ez már akkor is necces volt amikor az Apple eljátszotta 2007-ben...
  • franc0
    Hát az is benne lesz egy tízesben kb.
    Nekem bőven elég a hang, még sose vettem autós tartót :)
  • franc0
  • desigo
    még pár hetet várok a beszerzéssel
    még nincs hozzá gyári autós tartó se nagyon :/
  • Máté94
    6 magos Xeon lesz benne 100 hertzes
  • franc0
    Ne karcolgasd :) Viccet félretéve, ha normálisan használod nem lesz baja. Én azért egy tokot vennék rá.
  • franc0
    Perszehogy. A HD3 WPS7-tel jön, kétmagos Snapdragon-nal 1,5 GHz-en.
  • GregSB
    Lol wut?

Nem lesz kopipészt a WS7-ben

Leszegyáltalána a HTC-nek win7-es PDA-ja?
  • desigo
    masszívnak tűnik a ház csak kíváncsi vagyok mennyire karcálló...

• GregSB
    A tesztek szerint nem látszódik olyan jól, mint a sima LCD kijelzők, de nem vészesek...
  • Máté94
    Akkor nem is annyira drága..........külföldön
  • desigo
    Ezüst és barna Desire

az ezüst itt 449 € (618 $)

• Máté94
    Szerintem meg nagyon szép!
  • Blasta
    A kérdés csak az, hogy az új amoled kijelzők mennyire jól láthatók fényes nappal? Van már erről vmi használható adat, teszt?
  • benkoszabi
    Azért jó a Legend, mert relatív olcsó lesz majd, de ugyanakkor remek készülék, és lényegében ésszel rakták össze.
    Vagyis maradt a régi processzorcsalád, 600Mhz-en ketyeg, a teszt szerint mégsem akadozik. Tehát tök felesleges lett volna belerakni az 1Ghz.es Snapdragont, mert a készülék és a szoftverkörnyezet nem igényli.
    Spóroltak a kijelzőn is, a 3,2 bőven elég, felbontása sem nőtt a Hero-hoz képest, és elvileg még így is szép képet ad.
    A ház egy darabból áll, vagyis könnyen és gyorsan össze tudták rakni.

Anno a Hero sem tetszett, most meg mégis. Talán ha a Legend ára lejjebb megy, ez is tetszeni fog:D
  • Blasta
    Lávli
    Kéne az a 2.1-es Adroid má nagyon nekem is a Hero-ra
  • desigo
    piros verzsön

• benkoszabi
    Nagyon kíváncsi leszek mindenesetre, hogy hogyan fognak alakulni az elkövetkező hónapokban az árak. Még van pár HTC modell, ami idén tavasszal jönnek. Hogy ezek aztán mennyire nyomják le a meglévők árait, esetleg az újak is elég jó áron kerülnek piacra, amik majd szépen csökkennek, hát nem tudom .Érdekes lesz.

• franc0
    Ízlésről vitatkozni felesleges, de a Legend-et leszólni...háát...hamarabb lenyelném ha a Prada öltönyöket szólnád le...
    Meg kéne nézned ezeket élőben is maradjunk annyiban:)
  • desigo
    nincs olyan,hogy szép vagy csúf
    olyan van,hogy vagy tetszik vagy nem...
  • benkoszabi
    Csak ne lenne olyan csúf szegény. A HTC vagy szép telefonokat készít (Nexus, Desire, Tattoo vagy HD) vagy randákat (Hero, Legend).
    Legalább valami előlap jöhetne hozzá vagy valami. Persze ez csak annak okoz gondot akit ennyire izgat a külső, de engem izgat.
  • desigo
    new banner by GregSB

big thx
  • Máté94
    Nekem Milestone nagyságú kijelző kell:D
  • franc0
    Szerintem ne tulajdoníts nagy jelentőséget egy olyan tesztnek, ahol a Hero-t jobbnak hozzák ki mint a Desire-t...

A Legend teljesen faszányos, nyugodtan meg lehet venni. Pár hét és 100 alatt is kapható lesz.
  • Máté94
    Amúgy most 100e körül van tehát olcsóbb mindnél:D
  • franc0
    Én is próbálgattam, az optikai trackball egyenesen fantasztikus szerintem. Nexus fasorba sincs a bumszli golyójával.
    Viszont az érintőképernyővel kapcsolatban fenntartásaim vannak. Valahogy nehezen csúszik rajta az ujjam. Kapacitívok között nekem eddig az iPhone és a HD2 az etalon ebben.
  • desigo
    HTC Legend - a hős visszatért
    mobilarena teszt

• Máté94
    Majd csak lesz olcsóbb
  • desigo
    Ma volt szerencsém megnézni a Legendet.
    Tetszetős a külseje mindenképp.Szép éles a kijelzője nappali fényben is.
    A menüje gyors,oldallapozgatások között nem akad nem késik semmit.
    Az optikai trackball teljesen jól használható,rosszabbra számítottam.
  • desigo
    az ára is előzi mindet xD
  • Máté94
    Hohó Milestone előzi mindent akkor inkább egy olyat kérek egyszer:D
  • benkoszabi
    Hero tulajok!!

Szóval ugye a Hero alapból az 1.5-ös Androidot futtatja. Nem képes DivX filmek lejátszására, nincs a zenelejátszóban hangszínszabályzó, és a böngészője nem kezeli a flash-t, vagyis nem mindenhol.

A kérdésem a következő:

Ugyebár jön rá majd nemsoká az Android 2.1.
    Ez hoz annyi változást, hogy kerül bele hangszínszabályzó (equalizer), támogatni fogja a DivX filmeket, és a böngészője kezelni fogja a flash-t?

Bár ahogy olvasom amit írtam, jó nagy baromság, mert nemrég futottam át a Legend tesztet, és pl. abban sincs hangszínszabályzó.

Akkor viszont a Marketről lehet beszerezni olyan zenelejátszót, amiben van equalizer, flash-t támogató böngésző (netán Opera?)?

Lényegében tehát az érdekelne, hogy ez a 3 dolog (flash, equalizert, DivX) megoldható-e bárhogy?
  • desigo
    HTC Legend benchmark értékek