5079
-
#1038 Várjatok, nekem ezeken a gyári fotókon látható HÁTTÉRKÉPRE lenne szülségem! :) -
#1037 Itt van Legendről, itt meg Desireról képek. (mindkettőnél oldal alján vannak a nagy felbontású képek)
Ezek jó alapanyagok, fotosopban 2 perc alatt összedobsz egy Wallpapert belőlük :) -
#1036 Ez szerintem össze van vágva:D -
#1035 Hi!
Vki nem tudja linkelni a bannerben is látható desire/legend wallpapert véletlenül? :) -
#1034 másfél gigabájtos proci már jó kemény :) -
#1033 Ez nem az Apple :) Komoly pénzt mernék rá tenni hogy nem fake.
WSP7-ről én már rég letettem. Viszont ha lesz olyan gép amin fut a 6.5 és a 7 is, akkor lehet hogy veszek egyet. -
#1032 de nekem kell napi szinten navigálni -
#1031 Ez lehet fake is :P
De most komolyan, hogy gondolják hogy 2010 végén nem lesz benne Copy & Paste?
Ez már akkor is necces volt amikor az Apple eljátszotta 2007-ben... -
#1030 Hát az is benne lesz egy tízesben kb.
Nekem bőven elég a hang, még sose vettem autós tartót :) -
#1029 -
#1028 még pár hetet várok a beszerzéssel
még nincs hozzá gyári autós tartó se nagyon :/ -
#1027 6 magos Xeon lesz benne 100 hertzes -
#1026 Ne karcolgasd :) Viccet félretéve, ha normálisan használod nem lesz baja. Én azért egy tokot vennék rá. -
#1025 Perszehogy. A HD3 WPS7-tel jön, kétmagos Snapdragon-nal 1,5 GHz-en. -
#1024 Lol wut?
Nem lesz kopipészt a WS7-ben
Leszegyáltalána a HTC-nek win7-es PDA-ja? -
#1023 masszívnak tűnik a ház csak kíváncsi vagyok mennyire karcálló...
-
#1022 A tesztek szerint nem látszódik olyan jól, mint a sima LCD kijelzők, de nem vészesek... -
#1021 Akkor nem is annyira drága..........külföldön -
#1020 Ezüst és barna Desire
az ezüst itt 449 € (618 $)
-
#1019 Szerintem meg nagyon szép! -
#1018 A kérdés csak az, hogy az új amoled kijelzők mennyire jól láthatók fényes nappal? Van már erről vmi használható adat, teszt? -
benkoszabi #1017 Azért jó a Legend, mert relatív olcsó lesz majd, de ugyanakkor remek készülék, és lényegében ésszel rakták össze.
Vagyis maradt a régi processzorcsalád, 600Mhz-en ketyeg, a teszt szerint mégsem akadozik. Tehát tök felesleges lett volna belerakni az 1Ghz.es Snapdragont, mert a készülék és a szoftverkörnyezet nem igényli.
Spóroltak a kijelzőn is, a 3,2 bőven elég, felbontása sem nőtt a Hero-hoz képest, és elvileg még így is szép képet ad.
A ház egy darabból áll, vagyis könnyen és gyorsan össze tudták rakni.
Anno a Hero sem tetszett, most meg mégis. Talán ha a Legend ára lejjebb megy, ez is tetszeni fog:D -
#1016 Lávli
Kéne az a 2.1-es Adroid má nagyon nekem is a Hero-ra -
#1015 piros verzsön
-
benkoszabi #1014 Nagyon kíváncsi leszek mindenesetre, hogy hogyan fognak alakulni az elkövetkező hónapokban az árak. Még van pár HTC modell, ami idén tavasszal jönnek. Hogy ezek aztán mennyire nyomják le a meglévők árait, esetleg az újak is elég jó áron kerülnek piacra, amik majd szépen csökkennek, hát nem tudom .Érdekes lesz.
-
#1013 Ízlésről vitatkozni felesleges, de a Legend-et leszólni...háát...hamarabb lenyelném ha a Prada öltönyöket szólnád le...
Meg kéne nézned ezeket élőben is maradjunk annyiban:) -
#1012 nincs olyan,hogy szép vagy csúf
olyan van,hogy vagy tetszik vagy nem... -
benkoszabi #1011 Csak ne lenne olyan csúf szegény. A HTC vagy szép telefonokat készít (Nexus, Desire, Tattoo vagy HD) vagy randákat (Hero, Legend).
Legalább valami előlap jöhetne hozzá vagy valami. Persze ez csak annak okoz gondot akit ennyire izgat a külső, de engem izgat. -
#1010 new banner by GregSB
big thx -
#1009 Nekem Milestone nagyságú kijelző kell:D -
#1008 Szerintem ne tulajdoníts nagy jelentőséget egy olyan tesztnek, ahol a Hero-t jobbnak hozzák ki mint a Desire-t...
A Legend teljesen faszányos, nyugodtan meg lehet venni. Pár hét és 100 alatt is kapható lesz. -
#1007 Amúgy most 100e körül van tehát olcsóbb mindnél:D -
#1006 Én is próbálgattam, az optikai trackball egyenesen fantasztikus szerintem. Nexus fasorba sincs a bumszli golyójával.
Viszont az érintőképernyővel kapcsolatban fenntartásaim vannak. Valahogy nehezen csúszik rajta az ujjam. Kapacitívok között nekem eddig az iPhone és a HD2 az etalon ebben. -
#1005 HTC Legend - a hős visszatért
mobilarena teszt
-
#1004 Majd csak lesz olcsóbb -
#1003 Ma volt szerencsém megnézni a Legendet.
Tetszetős a külseje mindenképp.Szép éles a kijelzője nappali fényben is.
A menüje gyors,oldallapozgatások között nem akad nem késik semmit.
Az optikai trackball teljesen jól használható,rosszabbra számítottam. -
#1002 az ára is előzi mindet xD
-
#1001 Hohó Milestone előzi mindent akkor inkább egy olyat kérek egyszer:D -
benkoszabi #1000 Hero tulajok!!
Szóval ugye a Hero alapból az 1.5-ös Androidot futtatja. Nem képes DivX filmek lejátszására, nincs a zenelejátszóban hangszínszabályzó, és a böngészője nem kezeli a flash-t, vagyis nem mindenhol.
A kérdésem a következő:
Ugyebár jön rá majd nemsoká az Android 2.1.
Ez hoz annyi változást, hogy kerül bele hangszínszabályzó (equalizer), támogatni fogja a DivX filmeket, és a böngészője kezelni fogja a flash-t?
Bár ahogy olvasom amit írtam, jó nagy baromság, mert nemrég futottam át a Legend tesztet, és pl. abban sincs hangszínszabályzó.
Akkor viszont a Marketről lehet beszerezni olyan zenelejátszót, amiben van equalizer, flash-t támogató böngésző (netán Opera?)?
Lényegében tehát az érdekelne, hogy ez a 3 dolog (flash, equalizert, DivX) megoldható-e bárhogy? -
#999 HTC Legend benchmark értékek