5079
htc_one_banner_1.jpg
  • desigo
    Boldog Karácsonyt Nektek !
  • mila69en
    HTC-ben gazdag karácsonyt mindenkinek:)
  • eLiXir
    Igen, mar ki is fizettem a penzt, sajnalom, de eleg nagy tanulopenzt fizettem ezert. Le is tiltattam a pannonal a wapot, wifizne meg meg tudok, az meg ingyenes...hehe remelem!
    Boldog Karacsonyt Minden HTC tulajdonosnak! :)
  • Zsoltika 007
    Nekem új telefonnál első dolgom kitörölni az adatkapcsolati szerver beállításokat. Pont ezért.
  • eLiXir
    Valami nagyon gazul sult el. Uj vagyok meg a PDAkhoz, de nem ertem, hogy hozhattam ossze 36ezres szamlat mindezt fel nap alatt, mert tegnap ota van meg a telefon, es delig tolton volt. Csatlakoztam a wifihez es onnan neteztem. Igaz ugy emlekszem volt mikor kikapcsoltam es elinditottam a youtube funkciot, valszeg akkor kapcsolt at wapra, de nem gondoltam volna hogy valoban...minimum ra kellett volna kerdezzen Igy most rohadtul minuszba vagyok :( Azt sem ertem hogy miert enged wapozni, ha az egyenlegem elfogyott (nem elofizeteses vagyok)... De meg ezeken felul sem ertem, hogy 4 elott kaptam egy smst h minusz 26 ezerben vagyok, utana meg hogy -36 fel oraval kesobb...
    Szebb karacsonyt kepzeltem volna el.
  • Zsoltika 007
    Én zsebben hordom.
  • eLiXir
    Jaja, koszi. Tokot majd veszek hozza mert igy tulsagosan is feltem barhova elhurcolni magammal :P
  • Zsoltika 007
    Ja de van headset! Bocs elfelejtettem! Tok nincs. Meg fólia van ami védi a kijelzőt.
  • HiPPoNaX
    Basszus, ekkora marhasagot is csak en tudok irni Artemisre gondoltam :D
  • GregSB
    "winmo-s Androidon"

Az szép lehet :DD
  • HiPPoNaX
    A Heron levovel nincs tapasztalatom, de a par evvel korabbi, winmo-s Androidon hasznaltam ilyet majdnem 2 evig. Ahogy Zetorg is mondta, navigaciora hasznalhato, de az Artemise nem volt tul hasznalhato, vagy tul keveset, vagy tul sokat tudtam vele lepni, annyit amennyit akartam szinte soha :D A koncepcio amugy jo lett volna, ugyhogy remelhetoleg a Heroban kiforrottabb peldany csucsul :]
  • Zetorg
    navigálni és okézni lehet vele.
    villog, ha esemény van.

szerintem egész jól használható, de gyorsabb, ha a képernyőt tapicskolod...
  • eLiXir
    Vagy esetleg headset..?
  • eLiXir
    Tok nem jár hozzá?
  • Zsoltika 007
    2db stylus a készülék+akku, usb kábel amire megy a töltő, cd (lehet több már nem tudom csak a feketére emlékszem), papírok. Asszem nem hagytam ki semmit. Meg nekem volt még hozzá az igo8.
  • circa
    Hello, a Heron lévő kis gömb az alján az mennyire használható, milyen funkciója van?
  • eLiXir
    Valaki tudja, hogy hivatalosan milyen tartozekok kellene a HTC Touch Diamond2-hoz tartozniuk?
  • KILLER2
    Akkor jól tudtam, köszi. Csak tudnám, hogy miért van mindenhol kint az, hogy fekete...
  • Máté94
    Nem.A fekete az barna.
  • KILLER2
    Nem tudjátok, hogy HTC Heroból jelenleg van-e fekete vagy szürke? Mert sok helyen látom kiírva, hogy fekete, de én úgy tudom, hogy csak fehér és barna van. Vagy már azóta adtak ki feketét is?
  • KILLER2
    Kínácsi vagyok, hogy mikor jön majd, mert nálam egyenlőre a SE X10es a nyerő, de ez elég szép esélyekkel indul nálam ellene.
  • desigo
    HTC Bravo: WVGA AM-OLED kijelző és 1 GHz-es processzor

• Zetorg
    valaki próbáltam már hero-ra a 2.1-es firmware-t?
  • Cowboy03
    HTC Hero-rol valaki valamiféle vélemény? összehasonlítható iPhone-nal? (gyorsaság, meg ilyenekre gondolok) Film nézéskor szép képet ad?

• franc0
    A Diamond1-nek kopik a hátlapja.
    Már ha nem vigyázol rá. Az enyém nem kopik.
  • Zsoltika 007
    Egyszer kellett resetelni akkor is igo miatt. Én maximálisan elégedett vagyok vele. Nekem semmit se kopott. Mondjuk arra figyelni illik hogy a kulcsot ne mellé dobd be mikor a zsebedben van...
    Azt nem tudom most hogy mennek árban az androidos készülékek de semmi bajom a winmobile-al.
  • circa
    Helló, a diamond 2 tulajdonosoktól érdeklődnék, hogy hogyan szuperál a készülék, milyen problémák vannak vele(pl: olyat hallottam, hogy könnyen kopik a hátlap?), mennyire gyors és megéri-e az árát a készülék, vagy esetleg van a kategóriájában olyan masina ami jobban megéri az árát. Válaszaitokat köszönöm :)
  • Inquisitor
    Wow. Két napja még az volt az infó, hogy annyira bugos, még nem adnak róla ki képet vagy romot. :)
  • HiPPoNaX
    Hero 2.1-es Androiddal (screenshotok)
  • Bucser
    Mármint az Universalon. (bocsi félreérthető voltam)
  • Blasta
    Jah, ez nekem is furcsán hangzott kicsit
  • franc0
    Miért ne lenne?
  • Bucser
    nekem nagyon hiányozni a multitasking. (android alatt nincs)
  • joebacsi
    WM után milyen az android?
  • Inquisitor
    Jó kis oldal!
    Az Android részen is vannak érdekes dolgok. Egyik videoplayernél írja a készítő, hogy hát sajnos az Android nem támogat WMV vagy DivX formátumokat, meg hát az iPOD MP4 fájlokat is át kell konvertálni, stb.
    Másik lejátszó meg ezeket alapból viszi.
  • Bucser
    Ez is ment widgetek közé:)

Köszi jó kis fórumnak tűnik.

Egyébként mindenkinek akinek HTC telefonja van javaslom a XDA developers oldalát és fórumát. Jó romok és forumja van az oldalnak.!!

Hasznos és ajánlott a WIKI-jükkel együtt!!
  • franc0
    Itt lehet szemezgetni RPG ügyben.
  • HiPPoNaX
    Artemisen is es Kaiseren is manilla 2d-t hasznaltam/hasznalok. A jofajta RPG meg engem is erdekelne :]
  • Bucser
    Universal tulajként megy a topic a kedvencekbe:)

Ki milyen shell-t használ egyébként a WINMO-s készülékéhez?

(meg kéne valami normális RPG a gépre tud-e valaki segíteni?)
  • desigo
    Kérdés,hogy mik az igényeid,mire fogod használni és mennyi pénzt tudsz max áldozni rá?