5079
-
#878 Hivatalos ROM frissitestol elvileg nem ugrik a garancia :] En mondjuk windows mobilos keszuleken futtatok neha androidot, szoval erosen mas teszta a dolog, de ugy tapasztaltam, hogy a 2.x nalam erezhetoen gyorsabb, mint az 1.5 vagy 1.6, szoval egy kis plusz sebesseget szerintem remelhetsz. -
#877 Márc?
Kúl, thx.
Csak azért kérdem, mert most az 1.5 van rajta és mindennel megvagyok elégedve, plusz nem szeretném ha a garancia elveszne attól mert upgradelem az oprendszert. Mivel tud többet a 2.1 az 1.5-nél?
Úgy értem hasznos, funkcionális részletekben? -
kn00bis #876 Elvileg márciusban jelenik meg rá, és hogy érdemes-e, szerintem a frissebb mindig jobb :D -
#875 Sztetek egy HERO-ra érdemes felpakolni a 2.1-es Androidot? (ha elérhető egyáltalán rá) -
#874 Hjaaa... Nem is tudtam, hogy így hívják! :) -
#873 A HD2 kodneve :] -
#872 Köszönöm!
Mi az a LEO? -
#871 árgép -
#870 Tudnátok abban segíteni, hogy... Egy bolt lista kellene nekem, ahol lehet ezeket a készülékeket kapni! Köszönöm!! -
#869 jóság!
Az alkalmazás mindent resetkor elindul és figyeli, történt-e SIM-kártya csere. Ha igen, akkor azonnal elküldi SMS-ben az aktuális GPS koordinátát (ha van élő), a cellainformációt és persze az SMS a nem odavaló SIM kártyától jön :). Ezen felül számos különleges funkciója is van... -
#868 "Az Enea Linköping egy HTC Hero felhasználásával vezérli saját alkalmazásukat futtatva a LEGO Mindstorms-ot!"
-
#867 céges buli, -
kn00bis #866 Ezt hogy sikerült összehoznod, mármint a 3 méteres csúszást -
#865 Ne parázz, 1 méter esés és 3 méter jégencsúszás után (kijelzőn) sem lett karcos! -
kn00bis #864 Adnak hozzá bőrtokot, de a kijelzője nekem egyáltalán nem karcolódik -
#863 Azt szeretném megkérdezni, hogy... A telefonhoz adnak valamilyen védőtokot, mint mondjuk az 5800-ashoz? Csak mert a zsebembe könnyen lehet, hogy megkarcolódik, azt meg ugye nem akarom... :) -
#862 Talán jön az UNi utódja végre :D -
#861 Új HTC szabadalom - új nyitási mechanizmus
-
#860 HTC Incredible
"Android 2.1 with HTC Sense, and as our tipster confirms, it's running with a Snapdragon CPU (and is described as "fast, really fast") with 256MB of RAM, and has a 3.5-3.7" WVGA screen. He also described the screen as being "very vibrant" and thinks that it may be AMOLED. The Incredible features an optical mouse pointer towards the bottom of the device. On the back, it packs dual LED flashes"
-
#859 Köszönöm a segítséget, remélem, hogy hamarosan hozzájutok a telefonhoz, mert nagyon kíváncsi vagyok rá! Nekem az op. rendszer egy kicsit furcsa rajta (amennyit videókon láttam - symbianhoz vagyok szokva), de biztosan hamar és könnyen megszokható :) -
kn00bis #858 Helló, nekem 100%-osan bevált, nagyon meg vagyok vele elégedve, és nekem magyar volt "alapból", ez van rajta, utána is fel lehet rá telepíteni. -
#857 Tess. -
#856 Sziasztok!!
Úgy néz ki, hogy hamarosan egy ilyen készülékhez (HTC HD2) jutok... Szeretném megkérdezni, hogy ki/mennyire van vele megelégedve. Látom nincs rajta magyar nyelv alapból, de látom, hogy lehet rá telepíteni. (Ez jár valamilyen garancia vesztéssel esetleg?). Egyébként most mennyiért lehet hozzájutni a telefonhoz? -
#855 Egyelőre csak a Copilot-ot találtam meg a marketen, de próbálnék nem fizetős megoldást találni :) -
#854 melyiket próbáltad?
vélemény róla? -
#853 THXVM! -
eLiXir #852 nem ajanlott, baromi lassu es instabil lesz -
#851 próbált már valaki Android 2.0-át tenni HTC Diamond2-re? -
#850 Sygic,Amigo,Copilot -
#849 Hali!
HTC Hero-ra milyen navigációs sw-t ajánlotok? -
#848 Tett fel valaki Artemis illetve Dutty's(WM 6.5.5) romokat HD2-re?Mitől lehet az hogy az Album bizonyos képektől összeomlik és csak SR segít rajta? Ha törlöm a képet megjavul. -
#847 Hát épp ez volt zavaros...de már tisztul a kép... :) Csak az a baj, hogy igazán a Sense-zel fasza a felület, de azzal meg elég nagy a "fogyasztás"... -
#846 Az xda topicban irt radio az fm radio szoftver maga, de letezik kulon radio rom is, ami a gsm/wifi halozatok, a gps, stb kezeleseert felelos. Errol ir az linkelt gismodo cikk. Melyikrol van akkor szo most? :] -
#845 Ez alapján volt nem egyértelmű számomra ez a rádió dolog -
#844 Nincs mit. Azt gondolom tudod hogy a quickgps és a radio romfüggetlenek? (félreérthetően írtad) -
#843 Köszi a választ. Én most ezt tettem fel: KATT Lejjebb görgetve ott a QuickGPS, Radio stb hozzá. -
#842 vagy spb keyboard -
#841 Én ezt használom. Mármint a legfrissebbet, a 23518-ast. Ez az első WM rom (legalábbis az általam teszteltek között), ahol végre normálisan gördíthetők a natív WM felületek, új Outlook és Office van benne. Nem tartalmaz quickgps-t. A legújabb HTC bill van benne.
A radio-t külön kell, igen. Nekem az 1.20-as Olinex van fenn a függetlenítés óta. Ezzel a rom-radio párossal nem is kell quickgps, pikkpakk pozíciót talál.
Magyar nyelvet WM6.5-re szerintem nem fogsz találni. Ha magyar billt akarsz tedd fel a Fingerkeyboardot. -
#840 A 4 közül az a legjobb biznisz, pedig nem vagyok Android párti. -
#839 Üdv. Dia1-hez melyik 6.5-ös ROM ajánlható? Találtam sokfélét a neten XDA-developers fórumon pl...de annyi van, hogy nehéz eligazodni...egyet felraktam nagy nehezen (mert állandóan 0%-on megakadt a telepítés), de pl. quickgps alkalmazást egyelőre nem találok benne. Illetve van még egy dolog: külön kell felrakni a radio progit? Ez kissé zavaros nekem. Magyar nyelv (és főleg bill.kiosztás pl. sms-hez) rárakható valahogy?