5079
htc_one_banner_1.jpg
  • franc0
    Egyértelmű hogy Tattoo. Ha meglesz ahogy telik az idő egyre több dologra fogod használni. Ezért jó az okostelefon. Meg ott a navi is.
    De ha nem győz meg az Android, akkor gondolj arra hogy HTC. 2 év gari (LG csak 1), és a HTC-ket normálisan is szervizelik.
  • benkoszabi
    Üdv skacok. Mi a véleményetek a HTC Tattoo-ról?

Amúgy én minél olcsóbban szeretnék minél "okosabb" telefont vásárolni.
    Éppen ezért sokáig az LG Arena volt a favorit. Talán ismeritek, remek multimédiás képességek, gyönyörű kijelző, de sajnos ZÁRT rendszer, ami tudjuk mivel jár. Viszont 60.000 nem sok érte.

Azán megnéztem a Tattoo-t. Ennek kisebb felbontású és méretű a kijelzője, multimédiás képességei, kiváltképp a fotózás és videózás nem olyan kiemelkedőek, de ami a lényeg, hogy ANDROID, ami rengeteg alkalmazást tesz elérhetővé.

És amire nekem egy telefon igazán kell, az az internet. Nem igazán játszom telón, filmet nézni sem szoktam, sem fotózni, az internet az, amitől nehezen válok meg. És a kisebb méretű kijelző ellenére is gördülékenyebbnek tűnik a Tattoo?

Ti mit gondoltok? Tattoo vagy Arena? jah, a Tattoo 70.000 körül van...
  • franc0
    Igaz, de még nyilván nincs nekik készleten belőle, és hogy klasszikust idézzek, "az árak a beszerzés függvényében változhatnak."
    Bár ahogy nézem kb ennyi lenne ha az expansys-ról venném, és a boltnak van mennyiségi kedvezménye. Szal simán lehet reális.
  • desigo
    pedig viszonylag reális árak vannak
    (Hero 95 ,N1 156, Tattoo 74)
  • franc0
    gsmline-on 110-es kezdőárra van kiírva. Kicsit kételkedem, de ha ennyi lesz akkor 100% hogy maradok a HTC-nél. (eddig 99% volt:)
  • Blasta
    Sztetek arra van vmi megoldás, hogy a Hero-m ne adjon hozzá a telefonkönyvhöz minden kontaktot, akitől e-mail érkezik?

Illetve finomítok a problémán:
    A teló a telefonkönyvben szereplő kontaktokat duplikálja, nem veszi figyelembe, hogy az e-mail címük szerepel a nevükhüz csatolva.

Tehát ha Nagy Gábor benne van a telefonkönyvben, az email címe is hozzá van rendelve, akkor ha kapok tőle egy email-t, a telefonkönyben két Nagy Gábor lesz, azaz nem társítja a gmal fiókom kontaktjait a telefonkönyvem kontaktjaival.

Nemtom érthetően írtam-e le a problémám. :D
    Tudtok rá megoldást esetleg? :)

Előre is kösze!
  • desigo
    HTC Legend - Tesztelte a Slashgear
  • desigo
    HTC Legend - An overview and unboxing

• franc0
    Privát ment.
  • Pepsi Twist
    srácok, tudja valaki hogy kell IGO-t rakni HTC Touch Pro-ra? :D
  • GregSB
    Beperli az Apple a HTC-t.

Ez jó, már csak az kéne hogy ők is visszapereljenek, + beszálljon a RIM is, és akkor az összes nagyobb okostelefon gyártó perben fog állni egymással :D
  • lenox01
    "Hero is tetszik de az alján a törés miatt nem igazán kényelmes zsebben hordani"

Nekem Hero van és egyáktalán észre se venni.
  • desigo
  • franc0
    Igen, ezt te is tudod, én is tudom, de Józsi majd csak nyáron a Balcsin jön rá...
  • Blasta
    Ok, pöcs vagyok, ott lehet irszámot beirni ahol az utcát lehet :)
    Thx again
  • desigo
    iGO8-ban nekem-keresés-Cím-katt a településre és ha számot ütöm a számokat máris listázza a helyet
  • Blasta
    Hohha, igen, eddig elég fasza, köszönöm szépen a segítséget újfent!!!
    Bár egy darabig eltartott amig megtanultam az iGo-t, de már okés.
    Egy dolgot nem találok benne, mégpedig az ir.szám alapján történő célpontválasztást, ami itt UK-ban elég hasznos lenne, lévén mindenki ir.szám alapján tájékozódik.
  • Bucser
    AMOLED-et szar napfényben használni, mert rohadtul nincs fénye még.
  • franc0
    A Legend a következőkben jobb: unibody ház, vékonyabb, könnyebb, AMOLED 16M szín (TFT 65e helyett), több RAM, BT 2.1, vaku, gyorsabb proci, és újabb rendszer.
    Nincs ezzel semmi baj. Ha csúcsmodell kell ott a Desire.
  • desigo
    akkor jól megszoktad
    navigálás hibátlan vele?
  • Blasta
    2 hete hordom zsebben (is), de mintha ott sem lenne :)
    Persze nem akarok senkit rábeszélni, csak mint információt gondoltam megosztom :)
  • HiPPoNaX
    en sem mondom ra azt, hogy ronda, de valahogy nagyobb ujitasnak jobban orultem volna :]
  • desigo
    nekem tetszik
    egy darab alumíniumból van készítve,jó kis oledes kijelzővel
    nincs belepakolva mindenből a legjobb de azért nem egy alap készülék

ha már a nexus és a desire árban elérhetetlen lesz teljesen jó alternatíva a legend
    Hero is tetszik de az alján a törés miatt nem igazán kényelmes zsebben hordani
  • HiPPoNaX
    A Legend igazabol semmi mas, mint a Hero hazanak lecserelese, nem igazan tudom, ki a celkozonseg vele...
  • GregSB
    A Desire-ben a Hd2-ben és N1-ban lévő 1Gh-es proci lesz, a Legendben viszont a régi 600mh-es :(
  • desigo
    várható árak

Desire kb --- 500 Euro
    Legend kb --- 445 Euro
    HD Mini kb -- 400 Euro
  • Mr Manson
    elcsesztem !=? (kérdés akart lenni)
  • franc0
    Forrás?
    Mert szerintem gyenge a D2 hardvere a WP7 futtatásához.
  • eLiXir
    honnan veszed? szakácsok biztos fognak főzni, de hivatalos lesz ?
  • Mr Manson
    WP7 lesz "akár nem hivatalosan is" Diamond2-höz!
  • joebacsi
    másfél gigabájtos proci az milyen?
  • Máté94
    1280*720 OMG:O
  • desigo
    ha lesz ilyen akkor odaver...

Készülőben van a HTC HD3?

• kovcs
    sziasztok faternak van 1 xperia x1-e de htc szoftver van rajta. tudtok egy magyarittást hozzá??? vagy 1 eredeti xperia szoftvert?
  • kn00bis
    Sziasztok, ezt a programot szeretném életre kelteni HD2-n de valamiért sehogy se tudok csatlakozni a PC-hez Bluetooth-al, amikor párosítani akarom a telót a géppel akkor odáig rendben megy a dolog, hogy a telefonon megadok egy jelszót, azt bepötyögöm a gépen és elkezdődik valami, a gép kiírja, hogy sikeresen csatlakozott, a telefon meg azt írja, hogy előrhető szolgáltatások listázása, kérem várjon, majd kiírja, hogy nem sikerült kapcsolódni, nézzem meg hogy be van e kapcsolva az eszköz vagy megfelelően van-e beállítva.
    Két adapterrel is próbálkoztam igaz ugyan az a típus mindkettő, nem tudom mi lehet a gond, örülnék ha valaki tudna megoldást, köszi előre is :)
  • desigo
    HTC Imagio to get Fios TV remote control software
  • HiPPoNaX
    A processzora teljesen ugyanaz a Qualcomm, mint a Heronak, valoszinuleg a tobbi reszlet miatt lehet lassu/lassabb :]
  • desigo
    Minden egyes nap 60 ezer Android fogy
  • desigo
    dettó mutattam már bnőmenk képeket róla
    de élőben kellene megnéznie
    mondjuk szenvedés neki felvennie a diámon a telefont ha hív valaki és nem vagyok a telefonom közelében xD
    de csak szokás kérdése
  • desigo
    Heronak is szépen megy lefelé az ára...