5079
-
#918 Itt is első szempont az volt, hogy szép legyen a színe :) -
#917 Azért a HTC se hülye, hogy kiadja mindekettő rendszeren!:DD
HD2 kb HTC Desire-re hajaznak tudásban.
De HD2-nek 4.3 Desire-nek 3.7 inches kijelzője van! -
#916 Köszönöm szépen!
Bnőnek lenne, szal nem olyan nagyon a technikai elvárások, inkább a külső megjelenés a fontos :D -
#915 Ez a videó jól összehasonlítja a Heroval.
Röviden a lényeg: alacsonyabb, egyedi felbontású kijelző, emiatt kevesebb program érhető el rá Android marketban (bár a videó tavaly októberi, lehet azóta már több mindent portoltak rá). A kijelző alapjába véve olcsóbb. Nem csak kissebb a felbontása, de a színek, kontraszt is laposabb rajta.
Ja és rezisztív is, bár ez állítólag nem olyan vészes.
Ezen kívül azt mondja az arc a videóban hogy gyors a telefon, de több pontos is elgondolkodik a rendszer, darabosan végez animációkat pl, szal egy kcsiit gyengusz proci van benne (kb két éves qualcomm ketyeg benne 500Mhz-en)
Dehát valamit valamiért. Cserébe baromi olcsó (már br. 75-ért meg lehet venni, egy szolíd 35e Ft-al olcsóbb mint a Hero), szóval aki együtt tud élni ezekkel a gyengeségekkel annak jó választás. -
#914 Szasztok!
A Tattoo-nak konkrétan mi baja van? Mármint miért nem jó vétel, tudja vki? -
#913 Téényleg, de h*lye vagyok... Bocs, fáradt vagyok... :D :D
És melyik a "jobb"? WIN-es vagy az Android? HD2-t mindkettőbe lehet kapni? -
amdopteron #912 naon széppen köszönöm:)örök hála:) -
#911 file explorer-megkeresed az iGO mappát benne az igo8.exét-stylus nyomva tart majd copy
ezután elmész a fájlkezelővel a My device-Windows-start menu-programs mappába-legalul egy üres részes stylust nyomva tartod és-paste Shortcut
és már ott is lesz a programok között a kis ikonos iGO
feltéve ha nem Androidos készüléked... -
#910 ajajj vannak bajok :)
HD2-t már rég lehet kapni
Folyamatosan jönnek az új modellek de szerintem érdemes lenne pár régebbiről is pár leírást olvasnod.Két irány van.Az egyik a windows mobile a másik az Android oprendszer.
itt szemezgethetsz a termékekkel -
#909 Heeeeee??????:DDDDDDDDDD
Már elér régóta van HD2(Leo):
(Biztos rossz a szemed ezért nagy kép!:DDDDDDDD]
Attól függ Android kell vagy WinMo.:)
Igen most jelentettek be 3 új HTC-t (2 Android,1 Win)
#894-ik hsz. -
amdopteron #908 halli kérdezném hogy felmsáolram egy igot. a mem karira hogy tudnám én ezt kirakni ikonba a telre vagy vmi gyors elérés baszásba vki sgeít:)kköszi -
#907 Most ismerkedek a HTC telefonokkal, látom nagyon fejlődnek és jó telefonokat adnak ki piacra... Hol lehet megismerkedni velük jobban?! Én a HTC HD telefont "ismerem", de látom van "Legend", meg ilyenek... Most melyik a legjobb jelenleg? Láttam a NETen, hogy lesz HTC HD2!? Lehet tudni, hogy mikor lehet majd kapni?! Mert akkor lehet, hogy nem is érdemes venni HTC HD telót, ha nemsokára jön a "2"! :) -
#906 ARGH! Bocs, egy modi törölje a sok bénázásomat ha lehet.
Legend hands on
Nagyon fasza telo lett, jó ez a pinch-zoomos homescreen áttekintés. -
#905 center][flashhttp://www.viddler.com/simple_on_site/346bd0b2" width="437" height="265"[/flash][/center] -
#904 -
#903 whatás = what's :P -
#902 Nincs külön facebook/twitter hub, ezek be van építve a people, pictures hubokba a "whatás new" rész alá. Gondolom nem lesz kötelező megadni facebook logint, szal ha nem akarod akkor egyszerűen nem használod őket és a what's new részen semmi nem fog megjelenni.
Lehet te jól elvoltál a 6.5-el, sok ember viszont nem, az utóbbi években rohamosan csökkent a WM piaci pozíciója, valamit lépniük kellett.
-
#901 HTC Desire Promo Video
HTC Legend Promo Video
-
#900 Az Apple köszöni szépen jól van, 3GS-t viszik mit a cukrot ;)
Desire Hands-on videóval!
Hamarosan lesz kint video hands-on az engadgeten a HD miniről és a Legendről is. -
#899 A Legend egyetlen tömb alumíniumból van. A belső alapján egyáltalán nem kéne, de muszáj kipróbálnom :)
Az Apple meg pisloghat. -
#898 De ez nem telefon vagy igen?:D -
#897 Nekem totál nem tetszik. Remélem a facebook twitter hubot el lehet tűntetni vagy legalább testreszabható lesz az egész start felület, mert ez a mostani borzalmas szerintem. Eléggé régivonalas WM használó vagyok (még ce2003-al kezdtem). Megszoktam már a dolgait és az addonokkal igen jól ki lehetett gyomlálni a hibás megoldásokat. -
#896 Nekem tetszik. Tetszik hogy nem csak egy iPhone, WebOS, Android koppintást csináltak, hanem előáltak egy egyedi UI-al (már a Zune-nál, és azt tovább vitték), ami egyszerű és átlátható.
Tetszik hogy még tovább egyszerűsítették a kezelést a fenti OS-ekhez képest, és nem home screenre kipakolható programok vannak, hanem ún. hubok, amik különböző információkat integrálnak egy helyre a netről és más alkalmazásokból. (kicsit a WebOS Sinergy rendszeréhez hasonlítható, de attól jóval fejletebb)
Összességében sztem jó irányba fejlődtek, ha az volt a céljuk hogy felvegyék a versenyt a consumer piacon a fenti OS-ekkel.
A kérdés hogy mi lesz az eddigi pro WM userekkel. Kiterjesztik ezt a jelenlegi OS-t hogy az ő igényeiket is lefedjék, vagy továbbviszik a 6.5-ös vonalat és kiadnak egy winmo 7 pro-t?
Meglátjuk. -
#895 Desire köll! -
#894 Érkezőben a HTC triumvirátus
HTC Desire (Bravo)
HTC Legend
HTC Touch HD Mini
-
#893 Ezt vitték tovább:
Nekem se jön be nagyon így elsőre, inkább android. -
#892 Hmm, a Microsoft nem fogja engedni a custom UI-kat a WinMo7-re. Viszlát HTC Sense UI. Ez úgylátszik az Androidos telefonok kivátlsága lesz a jövőben.
Kíváncsi vagyok hogy lesz -e WinMo 7 Pro. Mert ezzel most egyételműen az iPhone után mennek, leegyszerűsített UI és OS a nagytömegnek, ez nem a 6.5 által elindított pro irányvonal.
-
#891 win phone hardware partnerek :
Qualcomm, LG, Samsung, Garmin/Asus, HTC, HP, Dell, Sony Ericsson, Toshiba -
eLiXir #890 Mikorra varhato hogy kiadjak? es le lehet tolteni ? -
#889 Bejelentették. Itt van hivatalos videó és bemutató oldal.
Engadget cikk és hands-on. -
#888 majd alakul az még
windowsphone7series.com/
Androidnak most itt a lehetőség,hogy jobban elterjedjen -
#887 Az eddig kiszivárgott infók alapján (megpróbálok finoman fogalmazni) ez nem a professzionális felhasználók rendszere lesz. Csak a teljesség igénye nélkül: no multitasking, nem kompatibilis visszafele a programokkal, nem alakítható szabadon az UI stb.
Szerencsére a WM6.5 23518-as buildtől felfele már minden igényt kielégít, csak kell alá egy Snapdragon. -
#886 Hamarosan (ma, a napokban...) bemutatják a Win Mobile 7-et Barcelonában a mobil-expon.
Egy szemfüles sajtós lekapott egy promó.plajátot, amin látszik az új UI :)
-
#885 Milyen új ROM-ot raktál rá? Mert nem biztos, hogy kompatibilis a magyarítással. -
amdopteron #884 ez szép és jó megnéztema számot egyezik bejön az active sync de ott nincs olyan hogy futattás van egy olyan hogy programok telepítése de ott meg nem látja mit kell telepíteni:Sha elindítom a programot vagyis amit letöltötem az meg vmi hibát ír ki tehát..:S -
kn00bis #883 Kicsit töri a magyart aki írta de ez a leírás az oldalról másolva:
Magyar
Nyelv localization frissítések
1. Győződjön meg róla, hogy legújabb ROM verzió a készülékre. Ha van más, akkor jelenik meg a készülék képet, menj a HTC Support page, letöltheti és telepítheti a készülékre. NE TELEPÍTSE PACK Ez a nyelv a korábbi ROM VERSION Otherwise you kárt okozhat a készülék.
2. Töltse le a fájlt, majd csomagolja ki, hogy.
3. Csatlakoztassa a készüléket a PC-kábel segítségével, és válassza Activesync opciót felbukkanó készülék képernyőjén.
4. Várjunk Activesync kapcsolat.
5. Run Extpkg_Setup.exe rajtad db.
6. Kövesse képernyőn megjelenő utasításokat.
7. Amint befejezi telepítés, HARD RESET készülék.
Hard reset eljárás
1. Menj a Start/Settings/System/Clear Storage.
2. Írja számjegy “1234” és érintse meg “Yes”.
3. Újraindítás után a készülék kérjük tartsa, amíg a képernyőn látható zászlók. Amikor a képernyőn megjelenik a zászlót válassza ki a nyelvet.
4. Ha módosítani nyelv, kérjük ismételje HARD RESET eljárás.
Tehát a programot nem a telefonról hanem a számítógépről kell indítani miután csatlakoztattad hozzá a telefont active syncel.
De előtte nézd meg hogy a telefonod PN-je 99HHC028-00 ennyi-e, ha HTC Touch HD-d van, az akkumulátor alatt lehet megtalálni ezt a számot. Ha a tieden nem PN: 99HHC028-00 ez szerepel akkor valószínűleg nem fog működni.
De ez mind le van írva az oldalon is csak szét kéne kicsit nézni -
amdopteron #882 ezzel csak az a gond hogy nekme a tel azt írja ki hogy not pocket pc aplication felmásoltam a mem karira és telepíteni akartam
ha nem jól csináltam vki segítene hogy hogyan tovább? -
kn00bis #881 Én se nagyon értek hozzá, de nekem másik fórumban ezt ajánlották. -
amdopteron #880 halli nem tudja vki hogy tudnám némélieg lemagyarosítani a htcmet raktam rá egy uj romot és az angol vmi inwrite pro volt régen a diamondomon amivel tán lehetet magyarosítani most egy hd.m van vki segítene -
#879 Ez jól hangzik, akkor majd megpróbálom ha lesz official frissítés