5079
-
HUmanHunter #678 túl nagy a kijelzője.. nem szép -
#677 bazi nagy
mondjuk oldalakat böngészni kényelmes lehet vele -
#676 -
#675 HTC Tattoo bemutató
-
#674 HTC Diamond2 höz 6.5 megjelenésről nincs hír? Hivatalos!!! -
#673 nekem még régebben Htc Touch Dualom volt, és nagyon megvoltam vele elégedve! Most belebuzultam a HD2be és novemberben be is fogok egyet szerezni! -
#672 új reklám
-
csoola #671 6.1-es windows-t tettem rá, igy most gyorsabb azért meg hibátlan
6.5-ös nincs is a Kaiserhez, igaz? (merthogy tetszett nekem az a cucc, csak gagyi ROM volt, a wifi se nagyon akart menni, stb stb...) -
csoola #670 ja és bármilyen magyar oldalt ahonnan lehetne szedni hozzá cuccost szivesen fogadok és a segitségeket elöre is köszönöm -
csoola #669 hali, tegnap szereztem egy HTC Kaiser-t, szeretném kérdezni, hogy az adatkábellel hogyan tudnám a memoriakártyát megjeleniteni a gépnek, mert csak a telefon memoriáját mutatja a szinkronizálo progi
plusz wm 6.5 van rajta, ami nem tudom milyen build de elég bugos, ha szétcsusztatom a mobilt akkor például a kép nem tökéletes, stb, ráadásul angol
valahol van valami faq ami leirja honann szerezhetnék rá egy tökéletes magyar nyelvü windowst?
ja és még 1 dolog, a wifit nem igazán tudom használni (soha nem volt PDA-m), hogyan tudok vele hálozatokat kerestetni? -
laczo #668 Köszi, de valami olyasmire gondoltam, ami az outlook-kal szinkronizál.
Pl. Jeyo Mobile Extender, csak ez sajnos nekem nem működik. :( -
#667 Gmail fiókommal is sikerült már szinkronizálni a neveket
de az szenvedősebb -
#666 pl ezzel:
My Phone
én ezt használom névjegyzékre,smsre stb..
wifin heti párszor frissítem és ROM csere után csak visszarakom mindet és kész -
laczo #665 Sziasztok!
Valaki tudna segíteni abban, hogyan tudnám az sms-eimet átmenteni számítógépre?
htc touch cruise.
Köszönöm! -
#664 nem sok van sajna :/
Sensor Applications -
#663 ppcwarez.org? -
#662 Ez engem is nagyon érdekelne. Ha esetleg találsz hozzá írd le itt is! -
zsloti #661 Sziasztok
honnan tudok diamondhoz ujjabb jatekokat letolteni?
Leginkabb olyan erdekel ami a giroszkopot hasznalja iranyitasra,de mas 2008-2009 -es game is johetne
Koszi
zs -
#660 Sziasztok! Honnan tudnék Java klienst letölteni HTC Touch pro-hoz? Köszi! -
Janos315 #659 Sziasztok!
valaki tudna segíteni, van egy MDA vario IV telóm a menü angolul van és sehogy se tudom beállítani a magyart a beállítások menübe sem találtam ha valakinek van ilyen telója az segíthetne nekem.
elküldtem mégegyszer mert az előbb érdekesen sikerült XD -
Janos315 #658 Sziasztok!
valaki tudna segíteni, van egy MDA vario IV telóm a menü angolul van és sehogy se tudom beállítani a mayart a beállítások menübe sem találtam valaki, ha valakinek van ilyen tója az segíthetne nekem. -
#657 jah én is állandóan a hülye romokat cserélgetem mindkét telon -
#656 Nagyon rá lehet kattani a romolásra :)
A Diamondon még 6.1 van nekem, Omnián használok 6.5-öt. -
#655 Én is rászántam magam pár napja és felraktam az első nem hivatalos ROMot
mégpedig ezt
abszolút nem bántam meg
gyorsan,könnyen felment és nem volt szenvedés a sok program utólagos telepítésével.Egyből működött minden hibátlanul.
ezeket raktam fel csak
tot.comm,noSleep,Klaxon,iGO8,cleanRAM
egyedüli negatívum talán,hogy most lemerül egy nap alatt
előtte bírta 2 napig is
azóta minden nap másik ROM szimpatikus :)
te melyiket használod? -
#654 Én már 3 hónapja WM6.5-öt használok. Jóféle :) Jelenleg a 23064-es build-et. -
#653 Inkább a hivatalosat megvárom. Annyit nem ér hogy tönkre vágjam. -
#652 hát vagy vársz türelemmel HTC.com-os supportra vagy innen választasz
-
#651 Mivel a dia2-nél meg lett igérve hogy frissíthető lesz majd. -
#650 Jó de én ezzel semmire se megyek ha nem tudom feltenni. :D -
#649 2 napja közzé lett téve hivatalosan
"A Windows Mobile 6.5 ugyan hivatalosan ma jelent meg, valójában a készülékgyártók már hónapokkal ezelőtt megkapták és nem hivatalos csatornákon"
A következő gyártók és mobilszolgáltatók fognak Windows Mobile 6.5 alapú készülékeket kínálni:
Észak-Amerikai mobilszolgáltatók: AT&T, Bell Mobility, Sprint, TELUS, Verizon Wireless
Gyártók: HP, HTC Corp., LG Electronics, Samsung, Toshiba
Európai mobilszolgáltatók: Orange, Deutsche Telekom AG and Vodafone Group Plc
Gyártók: Acer, HTC, LG Electronics, Samsung, Sony Ericsson, Toshiba
Dél-Amerikai mobilszolgáltatók: TIM Brazil
Gyártók: HTC, LG Electronics, Samsung
Ázsiai mobilszolgáltatók:NTT DOCOMO Inc., SOFTBANK Mobile Corp., SK Telecom, Telstra, WILLCOM Inc.
Gyártók: Acer Inc., HTC, LG Electronics, Samsung, Sony Ericsson, Toshiba -
#648 Mikor teszi közzé a htc a 6.5 wint? -
#647 Fene tudja, nem értek egyáltalán az andoroidhoz, eddig csak symbianom volt, windows mobile vagy android nem, szóval nem tudom. Ezért is vagyok kíváncsi a turbo sim-re, mert az ugye nem bánt semmit a telefonban, csak a sim alá kell tenni és "átveri" a telefont. -
#646 ROM csere után is megmaradhat a függőség? -
#645 Nem tud valaki valamit a HTC Hero és a Turbo Sim "viszonyáról"? Lehet, hogy tudnék szerezni olcsóbban egy sim záras hero-t, de nem tudom, hogy biztosan tudnám-e függetlenül használni. -
#644 Nem rossz ez a Tatoo, elvileg hétfőtől lehet majd itthon is kapni br 100-ért. -
#643 hm.. alighanem megállítok egy pénzszállítót -
#642 169,990 Ft -
#641 ára? -
#640 HTC Tattoo
-
#639 1 GHz, óriás kijelző, WinMo 6.5: megérkezett a HTC HD2