5079
-
#638 Nem holnap? -
#637 Október 6.-a van
Ma jön a WM 6.5! -
#636 Sziasztok! Nemrég hozzájutottam egy HTC P3470 Pharos típusu telefonhoz. Nem egy új eszköz de tetszik. A gondom az hogy nem tudom hol lehet az internetes (GPRS) forgalmamat ellenőrízni, nyomonkövetni. Hol lehet azt megnézni, kezelni mennyi le és feltöltés történt összesen. WM 6.0
Segítséget előre is köszönöm. -
#635 Jól van, köszi. Csak mert mindenhol feketét és fehéret látok kiírva és bár előbbit élőben még nem láttam, de képen eddig feketét nem, csak barnát láttam. Akkor úgy látszik azért, mert csak az van :D Köszi! -
#634 Nem.Nincs fekete.A barna az barna!:D -
#633 Sziasztok! Tervezem egy HTC Hero beszerzését. Amióta megláttam a képét és hogy mit tud, nagyon sokat nézegettem. Pár napja meg is fogdostam egyet és hát rögtön a szívembe lopta magát. Fura rajta ez a törés az alján, de élőben egész kellemesen néz ki vele.
Van itt Hero tulaj? Mert lenne pár kérdésem hozzá, ha lehet. Valamint egy egyszerűbb is: Van belőle fekete meg fehér. Na most a fekete az mintha barna lenne. Valóban az, vagy csak szarok a képek, esetleg van az is külön belőle? -
#632 Aki SPB Mobile Shell 3-at használ annak HEROs skin:
link
nekem bejövős nagyon
aki nem akar regisztrálni annak feltöltöttem a 3 fájlt -
#631 1ghz-s procival nem nehéz:) -
#630 "50%-kal jobb általános benchmark index, drasztikusan javuló filmlejátszás, lényegesen jobb grafikus teljesítmény" -
leonaprofi #629 Itt van benchmark a HTC HD és a HTC Leo összehasonlításában.Ezek szerint alázza az összes eddigi PDA-t,még a sz@rPhone-t is.HTC Leo benchmark -
#628 ejj de imádom a htc kütyüit:D annyira de annyira tudnak a dizájnerek:D öröm nézni -
#627 -
#626 TouchFLO 3D 2.5 (Manila 2.5) Build 1919 for HTC Leo
-
#625 nem hiszem sokkal többet zabálna az interwrite, minimális lehet az eltérés,(aztán lehet hogy tévedek) nincs bekapcsolva a system localization észre sem veszem:D -
#624 Ennek hála erőforrás igényesebb :) -
#623 igen azóta már megnéztem! de nekem marad az interwrite az tetszetősebb:D -
#622 Van, nekem is az van, van magyar billentyűzetkiosztás is ékezetekkel. -
#621 az még nem próbáltam lehet meglesem! van rajta full képernyős mint az interwrite-on? -
#620 nem kevés
billentyűzetnek Spb Keyboard csakis -
#619 wisbar advanced desk, wisbar advance3, spb time, spb wheather, spb bobile shell,(néha ez néha wisbar advance néha manila 3D mikor milyen napom van):DDD ezekre minden féle téma, htcAddicts cleanRAM, Total comander, icontact, HomeScreen++, interwrite(csak a billt magyaritást nem) Igo8, S2U2, SNES emulátor,(donkey kong country rulz:xD) core player, meghát mindig ha találok valami amiről nem tudom pontosan hogy mire jó biztos hogy feltelepítem és megnézem
/most is a diat buherálomxD -
#618 Milyen programokat használsz gyakran ? -
#617 régóta használom level 3-on is hamar végez:D -
#616 használj cleanRAM-ot
1.7.7 betánál tart-nél tart
most updateltem 1.7-ről
level 2-t használom általában
nagyon jó program -
#615 hm.. akkor nálam ez egyedi jelenség mind a dian mind az artemisen bár az arten már nem mert az tegnap óta por és hamu R.I.P. -
#614 enyém se jellemző,hogy lefagyna
hibátlanul működik minden
idén ha 2x kellett resetet nyomni a ceruzájával -
#613 akkor neked egy atom stabil wm6.1-ed van:D -
#612 Dehogynem! Nem azért vettem hogy a menübe lépegessek egész nap :D -
#611 hát mer biztos nem telepítesz rá mindenféle programot:D -
#610 Nekem mióta megvan 1x fagyott le az igo akkor is csak az az egy progi, a rendszer ment tovább. Nem mondanám hogy instabil. (dia2, 6.1 prof) -
#609 off
Röhejesen olcsó lesz a Palm Pre, október 13-án jön -
#608 én szeretem a winmobilt tök filinges, hogy befagy, nem mindig működik minden, 2 perc mire bebootolxD atom durván instabil, de így legalább mindig késztetés érzek arra, hogy romot cseréljek kicsit olyan linux filingje van -
#607 hát akkor annyi erővel csak iphone-t szabad venni:D -
#606 próbáld ki meglátod
atom gyors -
#605 Én is azt tettem a tács krúzomra kb 2 hete...mintha nem is lenne rajta :) -
#604 mért csak androidosat szabad venni ? -
#603 hehe
ma én is nézegettem speedshopban párat
és eldöntöttem,hogy nem cserélem a diámat 2-esre.
Csakis androidos telefont szabad venni
Heronál mondjuk zavaró volt a törés az alján
de ezt leszámítva hibátlan
közben lecserélték nekem a kijelző védő fóliát
Brando protector
előtte brando ultra clean volt
annyi a különbség,hogy a mostani nem fényes hanem matt
talán így erős napfényben jobban látható -
#602 Tegnap kipróbáltam a diamond2-t háát azt hittem nagyobb mint a mostani telóm (N82)meg ez a teló sztem baromi lassú volt kb 1-2 perc kellett neki h bekapcsoljon de a touch flo az megfelelő sebességű volt
de tutira megveszem rem már jövőhetén :) -
#601 Jó lenne ha Október 6 után jönne hivatalos ROM 6.5-ös winmoval együtt -
#600 A pocketnow szerint USB is lesz rajta (!!!!!!!). A 7 colos netbookok kezdhetnek félni.
Decemberben lehet megvenni, 800 dodóért. -
#599 Megjött a HTC Touch HD2