htc_one_banner_1.jpg
  • franc0
    Valóban, egy kicsit gyorsabb az Android hasonló rendszeren. De azok is Snapdragon-nal meg Cortex A8-cal jönnek manapság, ilyen procik mellett pedig már tökmindegy.
    Lehet hogy nagy benne a potenciál, majd eldől. A WM-nak viszont pont az az előnye (pedig sokat szidják miatta), hogy régi. Egyszerűen mindent meg lehet rajta csinálni ami értelmes. Hogy nincsenek rá csilivili játékok az engem mondjuk pont nemérdekel. Get the job done, ez a lényeg.

Az Android olyan nekem mintha az új évtized Symbianja lenne modern köntösben. Átlagjánosnak is faszán működik amikor kiveszi a dobozból (ez a rész nem feltétlenül igaz régi WM buildek alatt), de értő kezekben sok jó dolgot ki lehet hozni belőle. De nem jobb mint egy WM-nál ha annak gazdája hozzáértő. Dehát nézzük meg, az iPhone-t is fel kell törni és mókolni kell hogy megérje az árát.

A Store-ok user szempontból annyira nem érdekes dolgok, a warez magától értetődő dolog. Sosem volt Symbian Store sem és hány progi van rá (amúgy utálom a Symbian-t, csak jó példa:)? Fejlesztői szempontból meg azt kell mondjam ez Európában szerintem nem bejövős modell, USA-ban pedig már behozhatatlan az Apple. Úgy tűnik ez a fejlesztőknek (mármint a profiknak) is nyilvánvaló, mivel az Apple store-jában igényesebb programok vannak átlagban mint az Android Market-en.