5079
htc_one_banner_1.jpg
  • Trillerke
    sziasztok!
    mi a véleményetek a touch családról? nem akarok túl sokat költeni, de nagyon bejönnek...:) melyiket éri meg megvenni?
    segítsetek kérlek ;)
  • desigo
    yupma én is nyomkodtam
    brutál jó
  • McHaals
    Ma volt szerencsém tesztelni a HD2-t... hát valami gyönyörű a kijelzője... hatalmas, tűéles képek, animált időjárásos háttér.. visual masturbation ON
  • joebacsi
    köszi!
  • desigo
    nice
  • Blasta
    Csinalhatok bannert, no problem.
    Vasarnap osszerakok vmit
  • desigo
    kellene egy normális banner
    meg alá ez is mehetne :
    http://www.htc.com/hu/
  • Blasta
    Vki, akinek HERO-ja van, filmeket nézett már rajta esetleg?
    Vélemény?
  • Zsoltika 007
    Ja és még azt nem tudom hogy a touch flow megmarad ugyanúgy? Tehát benne van? Mert nekem jobban bejön mint a 6.5 felülete.
  • Zsoltika 007
    Az ok hogy felrakom -gondolom ez már official, nem főzött rom. De ha nem jönne be, vissza tudom majd tenni a 6.1-et?
  • Mr Manson
    Bár nekem angolul települt fel...
  • Mr Manson
    Nagyon király ...
  • desigo
    Magyarítással egybeépített Windows Mobile 6.5 ROM-verziók tölthetők a HTC Touch Pro2 és Diamond2 modellekhez.
  • desigo
    lehet tenni de az nem hivatalos ROM lesz,garid ugrik
    HardSPLt kell egyszer felraknod és utána egy ROM csere 5 perc beállítgatni a megszokottra nekem 20 perc
    leírás a frissítésről
    itt pedig számtalan ROMból tudsz válogatni
  • Cowboy03
    senkitöbbet?
  • desigo
    GRemote Pro

• joebacsi
    WM-re azárt egy hasonló usability frissítés nem ártana.

Más:
    Tud/használ valaki olyan remote progit winmo-ra, ami wifin/btn keresztül tudja egy windows pc egerét kezelni touchpadként?
  • KILLER2
    No, ez a lényeg, amit megmondtál. És ez is a bajom a cuccal, hogy szeretem, ha a telefon azért elbír szebb játékokkal és összetettebb, teljesítményigényesebb programokkal is, csak ebben a Hero esetében adódnak kétségeim, hogy működne-e, ha már maga a rendszere is épphogy megy rajta.
    Amúgy a Hero egy nagyon jó telefon, szerintem szép is és egyáltalán nem olyan rossz az a hardver, egy erős középkategóriás okostelefon.
  • Cowboy03
    sziasztok

Diamondra lehet tenni windows mobila 6.5-t? ha lehet, elárulnátok hogyan?

köszönöm elöre is!
  • HiPPoNaX
    Nem az Android tul combos a Hero hardvere szamara valoszinuleg, hanem a SenseUI. Az alap Android rendszer sokkal gyengebb gepeken is szepen muzsikal. Igy kicsit erthetetlen, hogy a HTC a sajat maga altal "osszevalogatott" hardverre miert irt olyan szoftvert, ami azon lassan fut.
  • KILLER2
    Alapvetően amúgy igazad van. Én mindössze azért nem vennék jelenleg Hero-t, mert az éppen viszi akadásmentesen az androidot. Majd jövőre egy 1Ghz-s procis telefonnál nem valószínű, hogy ez lesz a helyzet, én mindössze ezért várnék. Amúgy a HTC Hero szerintem kifejezetten jó telefon. Egyszer megböködtem egyet. Sajnos csak 10 percig tudtam buzerálni, de ezalatt nagyon megtetszett.
  • Teppik Amon
    Köszi a választ, mindenképpen várok. Meglátjuk milyen lesz a felhozatal jövőre.
  • franc0
    Én eleve kicsit túlértékeltnek tartom az Androidot jelen állapotában. Az arany középutat keresi a méltatlanul (divatból) leszólt WM és az iPhone OS között. Ez nekem nagyon nem jön be. Ha professzionális felhasználó vagyok akkor WM, ha pedig könnyen kezelhető készüléket keresek akkor iPhone. Főleg most, hogy kicsit normálisabb lett az iPhone ára a trénél.
    Mindenesetre ha már ennyit kiadok egy készülékre, akkor hibátlanul tudja azt, amit elvárok tőle. A Tattoo szerintem túl van árazva. A kis kijelzője megnehezíti a hétköznapi használatot (van 2,8-as PDA-m), ráadásul reszísztív. Eddig az Androidok egyik nagy előnye a kapacitív panel volt, de ennél még ez sincs. A proci is gyengus benne.
    Én szeretem a HTC-t, de ezt a készüléket kicsit mókusvakításnak tartom. Picit több pénzért sokkal jobbat kapsz. Persze minden attól függ mire kell tulajdonképpen a készülék.
  • GregSB
    Sztem a Hero nem rossz választás... persze lehet mondani hogy érdemes várni jövő nyárig-őszig, mert akkor már kint lesz több A 2.0-s telefon a piacon, de akkor meg már érdemes lesz várni 2011-ig, mert akkor jönnek majd a mégújabbak :P

Sajnos ez van, minden évben jön valami új dolog.
  • Blasta
    LOL
  • KILLER2
    Jelenleg én se vennék HTC-t. Androidost akarok mindenképp mint következő telefon, de egyenlőre nagyon kevés van. Akartam régebben HTC Hero-t, de szerintem még korai lenne megvenni. Jó telefon az, de hardverileg nem túl erős. Szerintem célszerűbb olyan telefont venni, ami egy év múlva is megfelelő hardverű legyen, mert okostelefon téren nem árt, ha gyors a rendszer, a Hero viszont épphogy nem szaggat. A többi androidos HTC (van egyáltalán több vagy csak a tatto?) meg szimplán nekem nem tetszik. Szóval én inkább várok, míg jön valami fasza androidos HTC vagy akár a SonyEricsson X10.
  • Teppik Amon
    Igazából abban legalább van rádió, ami szerintem tök jó dolog és nálam akár még szempont is lehet ;)
    Meg androidos, meg wifis meg gps-es. Filmet nem akarok rajta nézni, navigálni viszont igen.
    Mik az ellenvetések?
  • desigo
    xDDD
    tehetek én róla,hogy folyton összemennek
  • GregSB
    Te is feszülős nacikban jársz?
  • desigo
    kár,hogy alul van benne az a törés
    nem lehet jól zsebre vágni

kivárok pár következő androidost
  • franc0
    Én tuti nem venném meg azt a készüléket. Nézelődj még kicsit :)
  • GregSB
    A Hero-t elkezdni forgalmazni a T is majd, elvileg decemberben. 2 éves hűségnyilatkozattal 80e lesz kb...
  • HiPPoNaX
    Gyari ertelemszeruen nincs, de "fozott" ROM-ok ugyeben erre nezelodj, eleg sok wm6.5 is van koztuk.
  • Teppik Amon
    :( Pedig igény az vóóó'na rá
  • Máté94
    Nem hiszem,hogy lesz.
  • Teppik Amon
    A Tattoo-t vajon lehet majd kapni valamely szolgáltatónál is emberi áron? Tud erről valaki valamit?
  • HUmanHunter
    ezt a mekkarcoltat?
  • pacclacc
    Öszintén szolva nem hittem volna, h valaki ezt megcsinálja:D

Remélem h hamar kézbekaphatom ezt a készüléket!
  • desigo
    HTC HD2 kijelző teszt
    nem kímélte

• GregSB
    http://www.tattoomyhtc.com/

Tök jó a Tattoo-hoz vannak fent egyedi festésű burkolatok, de ha regisztrál valaki akkor saját magának is tud rajzolni egyet!

Magyarországra is szállítanak...

+ [URL=http://mobilarena.hu/teszt/htc_tattoo_tetko_kicsiben/bevezeto.html]Mobilarena HTC Tattoo teszt.URL]