4825
Crysis Warhead
-
#1412 egy alapjabaveve "keiegszitö jellegü" jatektol nem értem mit varsz
#1411 elsö reszben énis elszorakoztam midnenhol sokorát nem rohantam át mindenen :D -
#1411 Hát én az első részben legalább 4 órát csak az első pályán elszórakoztam :) -
#1410 Mikor volt az a hogy nkészült a szinkron video, akkor írtam ide, hogy a csaj hangja szar, namármost a játékban a lenti video alapján viszont majdnem olyan mint az eredeti, na majd holnap mikor én is elslattyogok a boltba. -
Jocex #1409 Az(szerintem) rövid... -
#1408 4 ora teljesen realis :) -
#1407 Á, asszem ma megyek, megveszem. Aztán ha nem tetszik a szinkron, játszom angolul. Hogy hívják a Blahán a bó'tot?
A képeken látszó feliratok egészen korrektnek tűnnek egyébként, de ezt már írtam is, hogy _ennek_ a szinkronja szimpatikus... -
Newfronter #1406 Egyik fórumon írták, hogy 4 óra alatt kiakasztotta valaki Delta fokozaton a Warhead-et. -
#1405 #1285 minta -
#1404 Nem a magyar nyelvet utálom, hanem ha szarul művelik, főleg ha ez a munkájuk.
Ha fordító lennék, és olyan minőségű munkát adnék ki a kezem közül, mint az átlag játékszinkron, égne a pofám rendesen.
Ezt még nem láttam, félreértés ne essék, nem a Warhead szinkronjáról beszélek. -
#1403 ne tartson vissza semmi, bannold ki nyugodtan. warezra ott a másik topik. -
#1402 igen. most büszke vagyok magunkra. jól összepakolták a srácok.
mellesleg volt benne egy rész ahol eléggé bedaráztam, nem tudom kinek az ötlete volt de hatalmas XD nem igen számítottam ilyenre.
a poén nem lövöm le, úgyhogy nem írom le. :P -
#1401 nem tudom mi tart vissza tőle, hogy el ne távolítsalak a fórumról...ekkora pofátlanságot egy alapvetően magyar munka után -
#1400 aha, hiszi a piszi :) megték :) -
#1399 Sokkal jobban indul a játékmenet, gyorsabban is fut :)
Timber: Nagyon jó lett, gratula és köszönet mindenkinek a csapatból -
keepernext #1398 most meg az a baj,hogy szinkronos??
te öcsém nem vagy magyar az tuti..
valami bevándorolt kutya lehetsz!
Miért baj az valakinek is,hogy szinkronos?van angol verzió is belőle neeem??
Meg magyarországon vagyunk legyen magyar!!!!!! -
#1397 sztem nem a magyar nyelvet nem szeretik, hanem a szinkront, a hanglejtéseket, effekteket stb. -
#1396 ez miben is jobb mint a sima crysis? ennek talán már van normális sztorija is? vagy csak felújították a grafikát, hogy a mai csúcsgépeken se menjen, tehát írtak egy újabb gyönyörű (fos) techdemót a srácok?! :) -
ManoNegra #1395 Én örülök a szinkronnak, csak Sohl hangjától a falra tudnék mászni! Minden "macsó" szinkront vele csináltatnak és szvsz szörnyű. -
Akik pedig ennyire nem szeretik a magyar nyelvet magyar származásuk ellenére, azok nyugodtan kiköltözhetnek USA-ba, Angliába stb... -
#1393 jaja, 7 gigás az anyag, maga a lemez. kb 5.7 úgy hogy angolt meg magyart tettem fel. de ott van a több is az installban. a wars meg 5.2 ugyan így.
szal ha 7gigás akkor tuti benne lesz. -
#1392 Nekem Buci nagy ellenérv lenne a szinkron ellen, valahogy nem csipázom a buráját. Olyan tenyérbemászó feje van... Egyébként, jó hogy szinkronos, én örülök neki. Witcherrel sem volt bajom, pedig akadt benne 1-2 nyilvánvaló hiba. Engem az nem zavar, hogy a you sperm!-et takonynak fordítják. Jó szinkron sosem tükörfordítás. Tudom, Romhányi, és a többi nagy elkényeztetett minket, de még így is a legjobbak közt vagyunk szinkron terén. Csak valahogy magyar szokás mindent fikázni... Csehek, Lengyelek a seggüket verik a földhöz, Románok még nem is halottak szinkront. Mi fanyalgunk..... Ha valaki nem beszél kiválóan angolul, akkor nagyon is jó, hogy van szinkron. Márpedig a többség nem angol, Magyarországon....
Akiket zavar a dolog, 2 tanács.
1; Játsszon angolul.
2; Játsszon, ne a szinkron hibáit lesse. Ha beleéli magát a játékba, nagy része a hibáknak fel sem tűnik, ami mégis, az pedig maximum mosolyt csal az arcára..... -
#1391 Szerintem nem Bandi a hangja, legalábbis a video alapján. -
ManoNegra #1390 Sthol András a szinkronhangja Psychonak? Neeee -
#1389 Szuper, megmondom őszintén, le vagyok nyűgözve.
Jó a szinkron, sztem nagyon jó.
(Stohl András ?) -
#1388 #1285 -
#1387 gameplayem -
#1386 Ezt nem tudom, de azt látom hogy az EU-s verzió mérete 7.2 GB (ebbe biztos benne van minden nyelv, mert a kínai/angol verzió mérete csak 5.2GB és egy nyelv olyan 250MB körül van) A manuálok között nincs román verzió, szal sztem ott is az EU verzió kerül a boltokba ;) -
#1385 Romániába is az EU-s magyar szinkronos cuccot adják? -
#1384 Sztem meg érdemes megvenni :) Ott van mellette a Wars is ;) -
#1383 Nem csinálna valaki egy ISO-t a megvett DVD-ről? és elkezdené terjeszteni a nagyobb torrent oldalakon??? :-p -
#1382 Khmmm. EAStore-nál ez nem biznisz, mert már tegnap reggel kijött a játék náluk (NEM PRELOAD!!!). Letölteni viszont még mindig nem tudom, pedig e-mailben is írták tegnap reggel hét után :(
És a warez letöltésből lévő telepítést is simán elfogadta és indította az EAStore progi, a serialommal...
Szal ez sajna megint valami gubanc (miért nem vagyok meglepve) az EAStorenál :( A pénzemet meg augusztus 4.-én vették le a számlámról :D -
#1381 a problémám az, hogy 18-ra ígérték és holnap hajnal 2 az már 19-e... na mindegy, ennyi várakozás után már lexarom... :) -
#1380 Ha már húszan lőnek körülötted, akkor "your doin it rong"... :)
Ha sokan vannak(Deltán: kettőnél többen), át kell menni Splinter Cell üzemmódba. A ruhámon elkopott a láthatatlanság gomb a végére... :) -
#1379 Ez biznisz, gyerekek.
Nyilvánvaló, hogy egyszerre fogják megnyitni az utat, csak ki kell várni.
Csak az a szörnyű, hogy a pénzedet leveszik már napokkal előtte. -
#1378 akkor részemről marad a holnap este, illetve hétvége :( -
#1377 EAStore szintén semmi :( -
#1376 Semmi, illetve van visszaszámláló, ami embertelen időpontot mutat :
hajnal 2 óra, holnap !!!! -
#1375 steam-en még semmi :( -
PunkZoli #1374 nekem az első résznél az volt a problémám, hogy a lézer nem kicsit lőtt fölé:D ... nagyon pontatlan volt, inkább idegesítő :\ -
#1373 Na szóval: megérte megvenni! Pörgős játékmenet, jóval gyorsabb grafikai motor, inteligensebb AI. Egyszóval: sztem senki sem fog csalódni a játékban