Crysis Warhead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Ja de Gamestar a forrása.Ez van amikor 6 game-ekkel foglalkozó oldalt böngészek egyszerre<#idiota>

Next PC upgrade: 2022

info: gémsztár nem? :|

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

gduck
Szép volt fiúk <#eljen>

tomcsa4: Nono! EZ NEM IGAZ! Nem kísérted figyelemmel a híreket 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Igen ez szép, de Warheadrõl minden eddig elkotyogott információ csak a gépigény körül forgott. Nem jó elõjel.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Kandurex
oké, akkor nekem török warez kell!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

mindig is tudtam, hogy a magyarok tudnak programozni, meg játékot csinálni! 😊)) Én már nagyon várom!

bertino
<#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

grebber
Crysis Warhead - Kiváló az elsõ értékelés

Szeptember 12-én debütál Európában a Crysis: Warhaed, melynek ma befutott az elsõ értékelése, mely csupa jót sejtett elõre.

A frankfurti CryTek budapesti divíziójának elsõ produkciója, a felemás sikereket elkönyvelt, de kétségkívül látványosra sikeredett Cryisis elsõ, önálló expanziója, a Crysis: Warhead. Európában pénteken polcokra felkerülõ kiegészítõ fejlesztése kapcsán több kérdés is felmerült, melyeket egytõl egyik sikerült megválaszolnia és megoldania a CryTek Budapestnek. Egyrészt a játék végre nem igényel atomerõmûvet a megfelelõ futtatáshoz, továbbá lehetõvé tették a srácok, hogy egy raklapnyi szemet kápráztató DirectX 10 effektet DX9 alatt is futtathassunk.

crysiswarhead12.jpg

A Crysis: Warhead ezúttal a már megismert sziget másik oldalán játszódik és Nomad helyett a kicsit õrült, vakmerõ és félelmet nem ismerõ Psycho bõrébe bújva kell a Koreai Népi Demokratikus Köztársaság katonáit, illetve az idegeneket lapátra tennünk.

És most úgyfest, hogy a kemény munka meghozta a gyümölcsét és minden egyes elpuffogtatott marketing fogás valóra is vált, ugyanis az angol PC Zone által leközölt exkluzív teszt írója 92%-ot adott hazánk fiai alkotására.

info: Hardwired

gduck
Majd "megvendégelem" õket egy kis fémmel <#circling>

ja<#nevetes1>

zeus89
miért pont román? 😄 amúgy erdélyben élek Nagyváradon 😄 adhatok román warezt :-p

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

bertino
nembaj, jöjjenek csak 😄
egyébként a crysisben levõ kis kék alieneket(bár én nem nevezném szo szerint annak õket, tulzottan gépiesek 😄) sem bírtam, mert mindig a pofámra másztak, ha valamit elkurtam.

szerk.: mondjuk az alien vs. predator 2-ben sokkal idegesítõbbek is tudnak lenni az alienek, az tény <#vigyor4>

Kandurex
nekem román warez kell!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

zeus89
a szinkronos Warez mikor jön?

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Timber
Es hogy fogod utalni oket... 😊

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

dronkZero
Meséljetek már valamit a Crysis multijáról! Ennek a cuccnak egész baráti az ára, különálló progi, teljes értékû multipléjer... csak milyen?

Ez a power struggle milyen mondjuk egy BF2-höz, vagy ETQWhez képest?
Rombolható a környezet multiban is? (

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

gduck
Jó dolgok lesznek benne 😉 Remélem a multis csalók ellen is sikerült valamit kitalálni (bár nem sok esélyt látok rá)...

UI: Akkor úgy látom a warezt kell várnom, mert az EAStore egy héttel késõbb "szállít" <#rinya>

Bacca meg a jegesmedve,
De el vagyok keseredve!
EAstore jól kicseszett,
Nem szállítja Crysisemet!

<#banplz>

bertino
váó, ez elég jó kép.

szal ebben lesznek zöld bizbaszok is a kékek mellett ? dejó <#idiota> <#vigyor1>

grebber
Infok a gamerõl
Multiról,gépigényrõl...

DarkSector
jah thx.
kiváncsi leszek.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Snexi
a magyar verzió a szinkron miatt késik

Prince of Máté
Szeptember 12-én jön -> Péntek 😄

DarkSector
mert?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince of Máté
Pénteken Maximum Game 😊

gduck
A hivatalos oldal szerint:
"Both will ship to stores on September 12th in Europe and September 16th in North America."
Viszont az EAStore és a CDGalaxis 19-re írja <#wow3> Szal teljesen érthetetlen számomra ez a "kavarás" <#falbav>

Na mind1, a lényeg hogy nemsokára itt a játék (és lehet hogy enthusiast grafikai beállítással is játszható lesz a gépemen /hiszem ha látom/)<#wave>

Törölt felhasználó
Kicsit levagyok maradva. Nem e hónap 12.-e a megjelenési dátum?
KILLER2
Ajánlom is nekik! 😊

Töltsük le az internetet!

gduck

bordy
bár ebbe nem vagyok biztos de én úgy tudom hogy itthon elõbb kerül a boltokba mint kint.

bertino
és egyébként neked mennyibe került ? 😄

bertino
bár mondjuk azaz igazság, hogy a warez mindig hamarabb fog jönni...

bertino
hát akkor én is benéztem 😄

gduck
Ott is szeptember 19 van írva 😊

bertino
én ezért rendeltem elõ cdgalaxisnál <#hehe>

Timber
Nem elarverezik hanem lehet majd kapni azt a setupot (nalunk ez annyira nem divat, hogy pre-made PCket lehet venni).

zooleeh
en peldaul az lattam az alabbi videoban hogy egy 600-700 dollaros pc-n nagyon jol fut a crysis warhead .aszt mondja crytec-es csavo hogy osszeraktak egy kozepkategorias pc-t,es azt mondtak a fejlesztoknek hogy csinaljak ugy hogy azon a bizonnyos pc-n jol fusson a crysis warhead,sot az osszes demonsztraciot azon a pc-n csinaltak ,es hogy ezt a pc-t majd elarverezik<#guluszem1>

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

zooleeh

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

gduck
Hát újfent csak gratulálni tudok a marketingeseknek! A hivatalosan megvett és már kb. egy hónapja kifizetett játékot csak 19.-én lehet tölteni, de úgy látom a héten már jön a WAREZ verzió a neten <#falbav>
Ezek után nem értem miért reklamálnak a kiadók a WAREZ miatt, amikor maguk alatt vágják a fát <#lama>

gduck
Érdemes lesz majd összehasonlítani a config fájlokat a Crysisben találhatóakkal 😄

KILLER2
Gyakorlatilag nem nagyon csökkent a gépigény, csak a hardverek lettek erõsebbek. De azért hátha egy kicsit. Majd kipróbálom Crysissal. Gondolom támogatni fogja a Crysishoz készül tuccokat, így a programokat is, többek közt a benchmark cuccot, így szerintem lefuttatható ugyanaz a teszt mind2 játékon, az meg erõsen megmutatja, hogy van-e itt különbség.

Töltsük le az internetet!

Shep
Hát most na, mindenki azt hitte végre történik valami csoda, erre valószinû, hogy nem. Mondjuk én csodálkoztam is a gyorsabban fog menni kijelentésen, elvégre olyan akciókat mutogattak a bemutatókban, hogy azt azért valaminek ki is kell számolnia, de mondom hátha tényleg. Mindegy azért hátha tényleg 😊 (ha úgy megy very-ben mint az alap akkor az nekem jó)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bertino

Peetboy
Szerintem is az lesz, mi másról szólhatna ide is erõs gép kell. Ismerõsöm Lanozni szokott a Crysis-al, 4 magos procis csúcsgépük van.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

szinkronszinészekröl valami hir? remélem szépen meg lesz oldva a dolog, abban reménykedek h magyar cuccrol lévén szo sikerülni fog a játék ezen része is

Prince of Máté
nem maxon, hanem Highon... olyan konfigon a sima crysis is 30 fps-sel ment :/

lac coo
Na látom lesz még egy új HW topik ! 😄DDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Timber
Infidel! Silence! I kill you! 😊

grebber
Alap Crysis is csak Highon fut egy ilyen gépem amit leírtak max 2x AA val "talán". Az a 9800GT = 8800GT. És ugye Crysison ott a very high is.
Tehát mindenképpen jobban fog futni ha csak ilyen gépet adtak meg maxhoz.

Shep
Hát szerintem egy ilyen konfigon csúnya lenne ha szarul futna, ez így nem egy nagy kaland, szóval szerintem szarabbul fog futni mint az alapjáték.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

persze rájöttem,hogy 9800 gt rõl volt szü,de annál is sokkal jobb,szoval no para

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit