Crysis Warhead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Õ már rég azzal foglakozik, honnan tudná megrendelni a kínai, koreai, tibeti, meg olyan országok verzióit ahol még ember sem járt 😊

Komolyra fordítva a szót korántsem biztos, hogy már végigvitte akár 2x is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bertino
meg már végigvitte vagy 20x <#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

grebber
Hamarosan kiderül hogy kamu-e vagy sem.Timber már tuti széjjelvisitotta magát rajtunk miket görcsölünk vajon hogy fog futni nálunk õ meg már tudja <#violent>

Next PC upgrade: 2022

Prince of Máté
Pontosan : 8800 GTS 320MB ->1680x1050 / Very High <#idiota> jó vicc

bertino
jaja, 2 éves 8800gts-el ráadásul, tehát nem a mostani 512essel.

bertino
<#taps><#taps><#taps>

grebber
Hát azt írta a csóka hogy very highon 8800GTS-el is jól futott!

Prince23
Nos, akkor jól lesz optimalizálva geforce 8***-ra?

grebber
Ez meg még jobb hír:

"I played Warhead on a high-end machine with a quad core CPU and the latest Nvidia graphics card at high resolution (1680x1050) with all the details set to Enthusiast, which is essentially very high. It looked cutting edge and the frame rate was solid. Next, I checked the game on a slightly older PC with a two-year old 8800GTS and I was still able to crank it to Enthusiast settings and the same resolution and get solid results."

De nem copyzok többet itt az IGN 94% Preview!

Prince23
Khm magyarul pls, magyar nyelvû fórum ez, minnyá hozok görögöt ha így megy tovább<#idiota>

bertino
""Finally, we get to the part of the review everyone wants to know about: performance. Crytek claims that Warhead is better optimized than Crysis, and everything I experienced confirms this. In fact, what's amazing is that Warhead not only runs better than Crysis, it looks better than Crysis"

<#taps><#taps><#taps><#taps>

grebber
"Finally, we get to the part of the review everyone wants to know about: performance. Crytek claims that Warhead is better optimized than Crysis, and everything I experienced confirms this. In fact, what's amazing is that Warhead not only runs better than Crysis, it looks better than Crysis. Keep in mind, a year has passed since Crysis shipped and there still isn't a non-Crytek game that approaches it in terms of visuals. Warhead features more definition to the terrain, and the lighting and particle effects have gotten big boosts. I found myself walking through jungle with the morning light piercing the canopy and had to stop and just absorb the moment. It had a level of atmosphere that I can't recall from the first game."

Na ez jól hangzik!

Crysis Warhead értékelések
Avg Ratio: 92%

Eddig panaszra nem lehet ok. <#buck>
Eisenhower
keversz jabbaval. én a nagycsöcsû nagyik 3-at kértem....

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Jövõhét kedd!Mien messze is van😞
Mr Bishop
Mai napnak lõttek<#rinya><#rinya><#rinya>

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

Timber
Amit MSNen kertel? Nem ertem... a 'Rokko hatulrol szereti 5' az hogy jon ide? 😄 😄 😄

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Eisenhower
te csak az én verziomat inétzzed amit tegnap kérdeztem msn-en homok

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

kakaoskalacs
Torrenten talani warheade-et .. gondolom fake szal leszedni nem éri meg

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Timber
Amugy Warheadbol is szeretnek minel tobb verziot beszervalni 😛 Foleg a kinai kene 😄

Timber
ha jol emlekszem 4-et 😄 otthon megnezem 😛

Shep
Tényleg végül hány féle kiadást sikerült összeszedni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Timber
Nem nyilatkozom. De ebben azert ne legyel olyan biztos... 2 gyerek meg lakas meg fotozas a hobbim... szoval mindenre azert nem jut 😊

Timber
A japan verziora kulon buszke vagyok! 😊

amúgy ha valaki elõrendelte annak 19-ére küldik ki, vagy akkor adják fel?

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Mr Bishop
Akkor fasza ez az együttmûködés.
Feltehetõleg Lappföldre majd Ádám-Éva-kor jut.

bordy
micsoda?
emlékszem hogy 1 vagy 2 nappal elõbb hozzá lehetett jutni a warezoshoz mint a boltban. ráadásul elõ rendeléses voltam, így szóltak hogy mikor mehetek érte.

Shep
Tök mindegy nem? Úgyis csak 19-én aktiválhatsz. Mi meg akkor vesszük meg a boltban, igazából csak a warezosok izgulhatnak, hogy mikor lesz. (max 2 hó múlva, mint az Alone)

gduck
- A crysis.hu oldal 13.-át írt és amúgy meg vasárnapig nem közölhetik a "vendégségben" készített warheados képeket.
- A crysiswarhead.com EURÓPA 12.-e, ÉSZAK-AMERIKA 16.-át ír.
- A magyar boltok 19.-ét írnak.
- A #615-ös hozzászólás: 16th Germany, France, US ; 19th UK and rest of the world

EZEK UTÁN EMBER LEGYEN A TALPÁN AKI ELDÖNTI <#nyes>

UI: Nekem speciel 19.-én 00:00 "jön" az EAStore DD verzió 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

bertino
feltehetõleg kap olyan fizetést, hogy minden eredeti lehessen <#idiota>

Shep
Timbernek minden eredeti 😊, fõleg a vagy 7 féle Afrika Korps 😊

bordy
nem hiszem. nem kaptam egy levelet se sehonnét érkezésrõl. meg be is néztem egy 576-os boltba(mert az útba esett) és ott is csak elõrendeléses feliratos dobozok voltak.

Mr Bishop
Most akkor jön ma, vagy nem jön ma ?
Vagy szívatás volt.

dronkZero
Ja, nem! 😄

Frankfurt... 😛
Frank vagy francia, franc sem emlékezett már rá... 😛 (Nem, nem azzal volt a baj, hogy ne tudnám, hol van Frankfurt 😛)

Na, nem ez a kérdés, hanem hogy az optimizáció ugye mindkettõt érinti, ugye nem lesz az, hogy Warhead hasít, mint atom, a Wars meg marad, mint az alapjáték volt?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Timber
francia? 😊

Prince of Máté
A kedves fejlesztõk szerint annyira jól optimalizálták a játékot, hogy 1-el nagyobb grafikai beállítást használhatsz mint a sima Crysisban.
Szóval ha te High-ban játszottad akkor itt Very Highban megy majd<#idiota>

dronkZero
Tényleg, most akkor mi is a szitu? Warhead magyar, Wars francia fejlesztés, különálló játéknak számítanak, de az engine-t mindkettõben peccselték?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

kirol
Akkor az angol mégse ma jön?

1 hét még áááááááááá

zooleeh
kerlek mond hogy high-on jol fog futni a jatek egy ati 3870-en<#integet2><#worship>

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

Timber
A megjelenes csuszas miatt irtam 😊

gduck
Ezt most nem értem...

Amúgy régebben én is játszottam warez játékkal, szal nem álszenteskedni akarok, csak az 1000 "miért nem indul" hozzászólás nem hiányzik 😉

Amúgy meg szégyeljed magad <#wave>

Shep
Hát te aztán fõleg pólóstól mindenestõl együtt 😊

zeus89
mennyire tisztességes itt mindenki 😄

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Timber
Akkor mi most szegyelljuk magunkat ugye? 😊

gduck
Jaja. Úgyhogy éppen ideje lenne létrehozni a WAREZ/OFF TOPICot is, ne ide jöjjön a "szemetelés" 😛

16th Germany, France, US
19th UK and rest of the world

úgylátszik mégse ma jön😞
úgy látszik ma sem jött!
magyar felirat lesz benne az agol verziósban is

köszi!Remélem jön!