4825
Crysis Warhead
-
#1572 amúgy ha jól vettem észre a vége felé itt meg megnő a fps. az eleján 25-35 között szaladgált a vége fele meg 35-50 gamerben nálam. annyira nem figyeltem azért. -
ManoNegra #1571 :D -
#1570 Nem épp csak próbáltál leugatni.
Örülök, hogy megismerhettelek, cigánygyerek.
Zero -
keepernext #1569 Azt és úgy kritizálok, amit és ahogyan kedvem tartja.
És ki mondta hogy nem????
cigánygyerek -
#1568 1. Ja, az az ő véleménye, ez meg az enyém.
2. Aki ezt a projektet csinálta, nem a két szép szemünkért tette, hanem pénzért.
3. Azt és úgy kritizálok, amit és ahogyan kedvem tartja. Ehhez nem kell szakmabelinek sem lennem. Gondolom te viszont jóízűen bemajszolnál egy szarral töltött kalácsot, mert ugye nem vagy pék.
4. Nem hinném, hogy a Cryteknek pont a te védelmedre lenne szüksége. -
keepernext #1567
játékos beállítással 1280*1024-be 2x éllel akadásmentesen fut és szép.
9600gt-vel 2gb rammal -
#1566 hát fiuk furcsa a szinkron, de ez jáékba nem rossz csak filmbe...a game meg egész korrekt...gépigény ugyanugy megvan mint az alap játéknál de talán nekem nem ingadozik annyira...jó játékot mindenkinek! :) -
keepernext #1565 szerintem neki tetszik
és az ő véleménye...
egyébként én mint magyar, örülök minden ilyenirányú dolognak.
mert aki ezt az egész projektet csinálta nem azért szenvedett,hogy sok okos tudálékos sehonnai lehordja úton-útfélen, mert ők perfekt angolosok.
Ja és ők majd megoldották volna a kappan hangjukkal...
szokásos:magyar szinkron sajnos játékokba nem szokásos mert ritka és támogatni kellene.
De te biztos szakmabeli vagy te tudod. -
#1564 "UI: Szinkron iszonyú jó lett!"
A hangulata megvan, de a szokásos. Helyenként félrefordítások, helyenként bénán tükörfordított kifejezések, és Pszihó hangja irtózatosan túl van játszva...
Mondjuk a kereskedelmi tévé-szintet eléri. -
#1563 1. Rossz topic!
2. Warhead igen, de a Wars is?
3. Nem kellene megvenni?
UI: Szinkron iszonyú jó lett!
-
nyx #1562 műxik: :) -
#1561 Nah, most kezdett lecsorogni STEAM-en.
Aki olvassa, és megvette, ugorjon rá. -
GazCamp3r #1560 amugy multiztam már, és nagyon jó lett... :P shotgun lett a legjobb... végre használható is vmire :D
ami a drivert illeti, szopjanak le XD -
yaqwsxcde #1559 Crysis Warhead Gépigénye -
GazCamp3r #1558 teljesen friss windows, legujabb driverekkel... -
strebacom #1557 Lehet hogy egy új OS??? -
#1556 Hali!!!! Rég "láttalak" Remélem multiban találkozunk
A baj oka: lecserélted az NVIDIA kártyát ATI-ra
VICCET félretéve: nem lehet hogy vmi driver probléma? Vagy nincs vmi USB eszköz a géphez kötve, ami bekavarhat? (ugye ilyen is elő szokott fordulni) De sztem driver, mert a warez topicban is megjelenési problémára panaszkodik vki (szintén 4870) -
GazCamp3r #1555 embörök, elég faszom problémám van :S eredeti a gém, szal ezt még az elején tisztázzuk. Nincs rossz gépem, és 1366-ban mindent high-ra rakva látszik, hogy menne a cucc, de folyton megállogat tölgögetni, és igy játszhatatlan 2mp-ként megáll 1 mp-re... megvettem, játszanám, de igy nem megy, és nemtom hogy mi a rák van :( -
strebacom #1554 GTX-260 -
#1553 A monitor 1280x1024-et bír :D Amúgy a 8800GTX se birná az 1920x1200-at ;) Neked milyen VGA-d van?
-
strebacom #1552 NoAA-val fullban, frankón játszható...25fps alá nem megy...átlag 30.. -
strebacom #1551 Full,NoAA:
-
strebacom #1550 Igen de milyen felbontásban játszol... -
#1549 Hi lenne egy kis problémám, véletlenül el felejtetem ki csomagolni az mds kép fájlt, valaki eltudná küldeni nekem ide [email protected] köszi! -
#1548 Érdekes nekem is ilyen FPS, de 2xAA és minden "csúcs", kivéve az árnyékolás ami "játékos" ;)
Történt valami érdekes a délután? (most estem be a gép elé) Gondolom egyre többen vannak, akik megvették
UI: két BUG
- "öngyógyuló" rádió: kilövöm, elmegyek kb. 10 méterre picit lövöldözni, visszamegyek újra szól belőle a propaganda, megint kilövöm (természetesen) :D Biztos valami jófajta Szokol ;)
- a páncélozott járműbe beszállva a kezemben marad a fegyver :D (nem sikerült megismételni, biztos vmi bill sorozat eredményeként) Vicces a toronygéppuska mellett kézifegyver a levegőben ;)
Timber: ezeket azért írtam, hogy lássd milyen ügyesz tesztelő vok Na jó csak vicc vót Naon jó kis gémet csináltatok -
strebacom #1547 Nem egyel alatta, max a csúcs beállításokként szerepel a magyar változatban, de ugy már 20fps, igy meg 40..50 között.. -
#1546 ez ugye nem max graf? -
strebacom #1545 Egy pár kép tölem!!! -
#1544 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egyetértek -
barmi #1543 OFF:
Valamiféle szellemi vagy testi fogyatékosságban szevedhetsz hogy ilyen pitiáner dolgokkal probálod felhívni magadra a figyelmet, fitoktatni más, szegényebb, kevésbé szerencsés emberekkel szembeni anyagi fölényedet. Az ilyen hozzászólásokkal nem gazdagodik a topik sajnos hanem egyre inkább primitívebbé válik szeréntem. (szigorú magánvélemény!) Egyébként hogy tisztábban lásd a magyar emberek jelenlegi anyagi helyzetét nézz be az eredeti Crysis sg topikba!(nem a warhead!) 100 emberből kb 20 vette meg a játékot sajnos. Ez valamennyire mutatja az ország helyzetét is. Ha akkora kánaán lenne hazánkban akkor mindenki leszarná a warezos bas*akodást és megvenné egy doboz cigi áráért a gyári rilízt. Részemről téma lezárva, PONT
Ja, és bocsánat az OFFért mindenkitől!
ON: -
#1542 Hát ezen k....ra nem optimalizáltak ezen semmit. Alul látható gépemen 1280*1024-ben minden játékos beállítás, no élsimítás 25-30 FPS. -
#1541 nah alakul a m,olekula -
Harry Seldon #1540 Akkor nem csak az ábrázolási módja kezdetleges, hanem a gondolkodása is. Van ez így. :) -
#1539 Lefordítsam mit üzent? Aztmondja, "köcsög állat..., ne szórakozz, vagy leszopatlak..." -
#1538 lehet áthaladni az offtopikba.... amugymeg basszájba steam. mennem kell dögleni lenyomott a bacilus, és még nem jelent meg. majd holnap reggel kezd el csorogni lefele, faxba -
mikiking #1537 reméljük -
#1536 -
Harry Seldon #1535 Ja, te csak így tudsz kommunikálni? Modenkori barlangrajzok a mai ősemberek számára. :D Vigyázz, szét ne dobjon a sárga irígység... -
barmi #1534 . -
#1533 LoL... ezt megszívtad, azt a futárt te soha nem fogod látni. Már rég installálja otthon.