4825
Crysis Warhead
-
#1452 Házhoz szálítással csak 6299Ft -
#1451 vagyis 6.299,- elgondolkozok a vásárlásán... -
#1450 6.999,- hmm nem is olyan rossz ár :) -
Hellsing47 #1449 engem ma délelött felhívtak, mondták is hogy holnap hozzák
amugy ha már megcsináltam:
-
#1448 576.hunál már rendsen ottvan a game már nem az előrendelésnél.De még mindig nem hívtak :( -
#1447 hát vannak még normális emberek, bármilyen hihetetlen is :P -
#1446 Akkor nem régen. Milyen sokan elrohantak a boltba és megvették. -
#1445 hát már tegnap... -
#1444 retkes faszáért lép ki mikor ellenőrző pontot ment illetve pálya váltásnál, de nem mindig. pedig már nincs sok. whaaa. -
#1443 Remélem is, hogy maradt ugyanolyan szép, csak optimalizálták és máshogy írták meg a kódját. Elvégre nem vissza felé fejlődünk, hanem előre. -
#1442 hát annak a gépnek megse kottyan :D de szerintem én is eltoltaom maxon, legalábbis az előzőtt nyomattan maxon aztóta volt vidi kari csere szal biztos megy maxon :) -
#1441 Micsoda, már megjelent a Warhead? Azt hittem ez a sima Crysisból való kép.
Mindenesetre ezt a napsugár effektet utólag be lehetett kapcsolni a Crysisban is. A legtöbb napsütéses színárnyalatot már lelőtték a Cryisban a Modokkal. -
#1440 Ez baromság, alapból a legújabb gamestar-ban a GSTV-ben nyilatkozik a pálya tervező, hogy pl: kissebb pályák vannak és ez is jótékonyan hat a sebességre. Na meg a kód optimalizáción is dolgoztak sokat és ez nem jelenti a grafika bútitását, hanem adott feladatott egyszerűbben hajt végre a motor és ezért kissebb erőforrás kell neki stb. -
BIZ0906 #1439 Hát olyan gépen nem is csodálom :D -
#1438 Szerintem meg nem szebb lesz, hanem kicsit rondább, mivel ha a gépigény csökken, akkor a grafikából is vissza vettek. -
#1437 szerintem ezerszer szebb és persze jobban fut mint crysis,jol megcsinálták a mgyar srácok -
mikiking #1436 na sziuasztok.nem akarok soakt visszaaolvasni..hogy müödik a game ?? sima cryisshoz képest ?? és szebb ? -
#1435 biztos hogy nem 4 óra. nem tökölészek és 4 órát simán nyomtam már, nem vagyok a végén még igazán. olyan 5-6 óránál tarthatok.
nomad még csak most jutott ki a ködből.
nálam vannak amúgy anomáliák. néha ha fegyvert cserélek vagy felmásztam egy létrára ahova mindenképpen fel kellet, egyszerűen meghalok.érdekes.
-
Jocex #1434 Én is megvenném, csak most vettük meg a COD3-at X360-ra szóval... -
#1433 Ha olvasnád ezt a fórumot, akkor tudnád a választ Neked is azt mondom: megéri megvenni -
keepernext #1432 tessék kód:
hülyé-nekné-zel
?
-
strebacom #1431 Rossz helyen kerested, de most már csend.. -
UTE1 #1430 neked van? -
#1429 Akkor még keressed tovább -
UTE1 #1428 meg van csak nem tudom hova raktam a kodot ha tudsz küldjél egyet köszike!
-
#1427 hát én még nem vagyok családos, szal nem épp emiatt maradna itthon. :-) -
keepernext #1426 van ha megveszed neked is lesz... -
UTE1 #1425 sziasztok van valakinek regisztrácios kod?
elöre köszike -
#1424 Érdekes, mi is pont azon fáradozunk (Dél-Hollandia).
De hát a kölykök itthon maradnak, azoknak meg kell a gép -
#1423 én már ujat nem akarok venni, mert jövőre irány külföld és nem biztos, hogy a gépes cuccokat ki tudom majd vinni, szal elviszem majd gariba, viszont addig is szereznem kell másikat. -
#1422 hát most az lesz, hogy megyek egy haverhoz kunyerálni, ha ad egyáltalán :|
de ezt majd megoldom, remélhetőleg.
mindenképp ki akarom probálni, mert tegnap pakoltam be egy 4850et is ;D -
#1421 ÁÁÁÁÁ, ilyet Fogjad meg az első utadba kerülő monitort és usgyi haza -
#1420 Nekem tavaly december 31-én délelőtt füstölt el. -
#1419 nah, most reggel elhoztam galaxisból én is.
de otthon bekrepált a monitor :| -
#1418 Ja, angol szinkronos. -
#1417 az alap Crysis az is szinkronos volt? -
#1416 Íme a válasz :
Két szinkronhangról lehet tudni.
Egyikőjük Sleszták Szabolcs, aki a nanoruha hangját játszotta el, a másik hangzsonglőr pedig Ulmann Zsuzsa volt, aki Psycho összekötőjének kölcsönözte a hangját, aki majd az itinereket adja az új főhősnek.
-
#1415 Én ezt értem, csak manapság már divat fikázni 1 játék szinkronját, gyakran a megjelenés előtt, amikor még a többségnek gőze nincs arról, hogy milyen is lesz valójában. -
#1414 Az 1. pályát néztem meg tegnap, 2 óra volt ;) -
Micsu #1413 az alapjáték volt kb 8 óra