Crysis Warhead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
mivel nekem max felbontásom 1280*1024 VERY HIGH 16x AF és legmagasabb élsímitás az nálam 16x-os QCS.Ne ez már full.Ezek az "ultra high modok" meg felejtõsek mivel azért vannak hogy gyorsabb legyen a game és már nem azt kapod amit másnak megy very highon.
Next PC upgrade: 2022
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Most akkor tutti, hogy holnap jön ?
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
Gyakorlatban mekkora szerverek vannak? Az a 4v4 nem túl meggyõzõ... Vagy egy 16v16-hoz Paks kéne szervernek is, meg nekem is?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Van emellett egy Power Struggle mode is ami olyasmi mint a BF2 foglalgatos modja csak picit megturbozva azzal, hogy itt a kulonbozo epitmenyeket van ertelme elfoglalni mert adnak ezt azt amazt. Pl. Bunkerben tudsz szuletni es vasarolni (a'la CS), Power Generator ha a teamednel van mind es a Research Facility is nalatok akkor elkezdi tolteni azt es 50%nal kaptok uj fegyokat majd 100%nal akar Tactical Nukeot is 😊 Vannak jarmu bazisok (legi es foldi) ahol jarmuvet vehetsz... Szoval az is elegge fun csak nagyok voltak a palyak a Crysisban (ha jol tudom ez volt az egyik problema). En csak a Crysis Wars-al jatszottam PowStr-t es ott volt egy kis palya ahol mar a 4v4 is elvezheto volt. Nem tudom ez eredeti C palya vagy kimondottan C:W.
Szoval osszefoglalva az FFA, TDM semmi masban nem kulonbozik egy Quake fele multitol (pisztollyal indulsz, fegyvert szedegetni kell... stb). A Crysis Wars palyai kimondottan jok (imho... 1998 ota jatszom FPS-t multiban) a Power Struggle meg poen ha van csapat.
Az igazat megvallva egy CTF modot en is el tudnek fogadni 😊 De ki tudja... lehet egyszer azt is beleteszik! 😉
Warhead vásárlásához kellettek az infók, meg ez most jobban pörög, azért érdeklõdtem itt...
Akkor majd megnézem.
Ez a csak DX10-es rombolhatóság nem valami biztató... Errõl nincs hír, hogy változna?
"továbbá lehetõvé tették a srácok, hogy egy raklapnyi szemet kápráztató DirectX 10 effektet DX9 alatt is futtathassunk."
Remélem ebbe beletartozik az is...
Nem hiszem, hogy egyelõre bármilyen játék rá tudna venni a Vistára...
CRYSIS MP:
DX10 multiban rombolható a környezet, de csak limitáltan (nem olyan mértékben mint a single játékban).
Singlehez képest nem falja jobban a gépet, csak ugye még single módban elég lehet a 20-25 FPS is, multiban ennél többre van szükség! Azt mondhatom, hogy az én gépemen 1280x1024 UH custom config, 4xAA: 30-50 FPS stabilan multiban!
Warezos verzióval tört szerveren tudsz játszani!
Na, az az "ugyanaz" érdekelne, mert nem vágom, milyen, még az eredeti Crysisét sem. De úgy látszik, én nem tudhatok róla, erre az információra én nem vagyok méltó... 😛 😄
A marketingdumát olvastam, meg a netes rivjúkat is, de nem az önfényezésre, meg béna újságírók 5perc játék alapján összecsapott véleményére lennék kíváncsi, hanem valakitõl, aki szokott vele játszani is...
Warheadet megvenném multizni, csak nem zsákbamacskának.
...
Uhh, most nézem, 1v1kupa? Ajjaj. Nem sok jót sejtet...
Amugy ittjart nalunk a crysis.hu(meg par masik fan-site tulaj) 😊 Jatszottunk is veluk egy jot (Trackball PWNAGE volt jol 😄)
Vagy ki lehet próbálni warezos krájzissal? Mer' akkor megnézem én magamnak, nem fárasztalak titeket...
Még jó hogy a 8800GT és a GTX között elenyészõ a sebességbeli diferencia.
Másrészrõl nagy barom lenne lecserélni 1 javított G92 maggal rendelkezõ VGA-t egy g80-as kazánra.
A gépeddel nincs gond nekem is hasonló van, csak a 8800gt-t cseréld le gtx-re és mint nekem is 1280*1024-ben dx10 alatt 38fps maxxon! néha +röccen 1 másodpercre de tökéletesen megy
Q9550 ,Gibabyte EP45 DS4,SAPPHIRE 5850, 4*1GB A-DATA Vitesta DDR800+,160GB*2 ,Casetek ház, 550W,ASUS 22\"
szal lehet míg kijön warhead végigtolom még egyszer xD
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Töltsük le az internetet!
köszi!
MEDIUM -> MAINSTREAM
HIGH -> GAMER
VERY HIGH -> ENTHUSIAST
de errõl Timber tudna pontosabbat mondani 😊 Gondolom azért változtattak az elnevezéseken, mert valószínûleg át lettek variálva a CVar konfig fájlok 😄
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Szõrmadár, 14:28 - PC - Játék: Akció
(HW Insider) Az EA újabb képeket mutatott a Budapesti vérprofik által fejlesztett Crytek játékból. Dzsungel és jeges területek váltakoznak. Az események nagy része forró éghajlaton bonyolódik. Lepasszolta még a kiadó a hardverigényt is, amely a frappáns Ultra Optimized PC csábnéven futkározza körbe a hálót. 30 fps a céljuk 700 dolláros masinával "Gamer" beállításban: Intel Core 2 Duo E7300 2.66 GHz 3M CPU
NVIDIA GeForce 9800GT 512MB GPU, G31 mATX Motherboard, 2 GB RAM, 250GB 7200RPM 3G SATAII Hard Drive, 16X DVD-ROM, Integrated 10/100/1000 Network Adapter, Integrated Realtek High-Def Audio, Keyboard & Mouse Included, Ultra X-Blaster ATX Mid-Tower Black Case
1 Year Parts & Labor Warranty. Akinek ennél picit erõsebb gépe van, például ATI HD Radeon 4870X2, annál csak színesen száguldó csíkok látszanak majd Crysis Warhead akció közben, mert annyira gyors a videokártya..
(TnS)
info: (na ez már tényleg az) Harwired
Ez a gamer beállítás vajon miket takarhat?