4825
Crysis Warhead
-
grolko #1212 csinálnék nektek videot, felhajítottam a frapsot, de baszik hangot venni.
van tipp h miért?
-
#1211 Még nem hívtak a kbyte-osok? -
#1210 mediaba is nézzetek szét :D
-
BIZ0906 #1209 Ide is juj -
#1208 Cd galaxis. -
#1207 Vazze, hát bótba... -
#1206 Most akkor itt aki már magyarral játszik, az hol vette? -
#1205 amcsiban* -
#1204 érdekes hogy steam-en is 17.-e a megjelenés macsiban és ugy veszem észre hogy még ők se tudták elkezdeni a letöltést. -
#1203 sztem heggesztik a demo-t ezerrel -
#1202 Inkább videót rakjál fel a szinkronról, hogy milyen is lett. Jöhetne valami beszédesebb rész, meg a nanoruha hangjai. -
#1201 Nah én is mgvettem.
Már kúszik felfele, majd rakok képeket még az este folyamén. -
#1200 szóval akkor megjelent szinkronosan, már csak kell egy scene release ... -
#1199 timber lehet most visszavonult egy kicsit a hsz-ek látván :D -
#1198 Mi van, ha a \Game\Localized\ mappában átnevezed pl az angol cuccokat magyarra? -
#1197 Már megjelent magyarul ezek szerint? -
#1196 de akkor miért nem vetted angol? ugyis honosították volna később a feliratokat. vagy kérdezzétek timbert hátha tud mondani rá vmi okosságot :) -
#1195 Nem. Jól mondta Prince23, monnya aztat, hogy "Maximum erő", jobb lenne, mint az, hogy erő maximumon.
Grolko: És a többi beszéd milyen? Tényleg kéne valami kis ízelítő, hogy milyen is lett. -
#1194 tyaaa, nekem nagyon bejött eddig, 2 pályát nyomtam át. szinte folyamatos akció. mindig robbantok valamit meg lövök valamit vagy valakit.
szinkron is egész jó, 2. pályára egész hozzászoktam. rosszabbra számítottam. de azért nem teljesen vagyok kibékülve psy hangjával.
optimalizálás hááát. nem igazán érzem. játékos szinten nyomom ami high gondolom, mert van még egy a csúcs is. na, hát 1280x1024, semmi él simi és 30-40 között dx9-ben, dx10-ben 20-30 fps. meg valamiért akadozik néha, mármint meg akad a game, nem az fps miatt. pl távcsőbe(nem a puskánlévő) bele akarok nézni akkor felemelés közben meg akad. na de ez valszeg nálam problémás valamiért, nem hinném hogy ilyen lenne. most is csak azért írok mert magától kilépet valamiért.
de nagyon jó eddig a játék menet. ja meg könnyebb leszedni az ellent, mármint nincs hogy egy tárat lövök a seggébe és szaladgál tovább. legalábbis nem észleltem. ja meg van jó pár kis rövid ingame filmecske is. na szal pörgősebb az egész eddig. -
grolko #1193 mondjuk amit logan mondott! már az is 100x jobb
én alapból angolul akartam játszani, utálom a szinkront filmeken is, viszont annyira nem vágom az angolt, h ne kelljen felirat.
-
#1192 akinek nem tetszik csináljon "hangalámondásos" verziót
pl: GAME OVER Hang hozzá: ööö a ööö a játéknak ööö vége -
#1191 most mit mondjon helyette? az erő velem van? vagy hogy szétvet az erő? -
grolko #1190 csak telepítésnél! :S -
#1189 Lol legalább mondhatná Maximum Erő. lol lol megalol
:( -
#1188 Kis ízelítőt feltöltenél youtubra? (vagy más akinek már megvan)
Nagyon kiwi vagyok rá mien... -
#1187 feliratot nem lehet választani... -
#1186 mi ?!
nem lehet nyelvek között választani ?! -
grolko #1185 issszonyat fos! asszonygya a nanosuit: "erő a maximumon"
gondolhatod.
most éppen azon dolgozom, h legyen angol hang alatt magyar felirat. merthogy választani nem lehet! -
#1184 Ja tényleg, aki már játszik, attól kérdem, milyen a szinkron? -
#1183 Asszem holnap megyek valami bótba, ahol meg lehet ezt venni :)
De nem úgy volt, hogy csak 19én jön? -
#1182 Jó játékot -
grolko #1181 ja, köszi! -
#1180 meg vagyok örökítve a 2. képen^^ -
#1179 tisztára mintha windowst telepítenénk ott vannak a kis négyzetek stb. egyénként vélemyént képeket kérünk. -
#1178 Máshol se jobb a helyzet, főleg hogy már reggel hétkor azt írták: lehet tölteni :( De ez volt a Crysisnál is, ott is "elbaltáztak" vmit :D
-
Jocex #1177
Ezt akartad?:) -
grolko #1176 na ja, elbasztam.
aki akarta, megnézte. mind1
viszont az első benyomás a játékról nem túl meggyőző!
fullra nem is mertem rakni elsőre4, a gamer módot próbáltam ki,
hát nem sokkal jobb a helyzetmint a crysis-nél! -
#1175 bakker steam-en is jöhetne már, direkt azért vettem meg mert steamne általában hamarabb kint van :\ -
#1174 a szándék a fontos... :) -
grolko #1173 na srácok települ!
[IMG]<a href=http://iaro.3dmax.hu/kep/Fenykepek-0084.jpg>Kép</a>[/IMG]
[IMG]<a href=http://iaro.3dmax.hu/kep/Fenykepek-0083.jpg>Kép</a>[/IMG]