Crysis Warhead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Protector
jaj de jó.Végre gondolnak a magyarokra h lessz szinkron.sok csicskageci meg hú de szar lessz meg satöbbi.
Szinkron elõzetes.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

bordy
alig várom már. maximum sebesség, erõ XD
biztos valami jó kis felolvasós hangsúly lesz a szinkron. ha lesz benne élet, mint pl bohóc szövegelésében akkor okés lesz.

Prince of Máté
<#levele>De elfogják mint minden szart :(

KILLER2
Ez jó hír, csak el ne csesszék a szinkront.

Töltsük le az internetet!

zeus89

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bordy
nem tudom volt e már. intro videó

ebbe majd csapatba is kellesz sokat nyomulni ?
(képek alapján gondolom igy)

gduck
Ütõs trailer <#taps>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Peetboy
LOL <#nyes> Mész,mész, mész, megdöglesz. <#vigyor1>

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

DarkSector
Jah Crysis óta tudja mindenki...

Az alap a nem mindegy, én legalábbis arra lennék kiváncsi.
Ilyen képeket magamnak is csinálhatok.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Timber
Minden eyecandy screenshoton van PS :) Aki azt hiszi, hogy hivatalosan kiadott shot pontosan ugy nez ki ahogy a gep lerenderelte annak ideje szembesulni a tennyel, hogy Hofeherke is csak kitalalt szemely :)

De az alapja az ingame 100%osan. Es ez a lenyeg. :)

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

DarkSector
Jah vagy egyébb képszerkesztõ.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince of Máté
Photoshop

KILLER2
Feltettem, de sajnos továbbra sem megy. Mindegy, ez már ilyen marad. Fogalmam sincs, hogy miért csinálja ezt.

KILLER2
Konkrétan én nem tettem fel, megnézem. Csak akkor szeirntem egyáltalán nem menne, most viszont egyszer betölti, egyszer (többnyire) nem.

DarkSector
Sõtt az alatta lévõ képek is csak kb mutatják hogy a mi gépünkön milyen lesz.

DarkSector
Háát mert tapasztalatból mondom, hogy 16xmellett 2540-es felbontás mellett sem ilyen éles a kép.

Prince23
Java 6.7 fennt van? lehet azért nem jön be pár honlap, mert pár honlap mükédését ez stabilizálja.

KILLER2
Nektek látszanak a képek? Úgy veszem észre, hogy igen. Nem tudom miért, de nekem a gamespot csak nagyon ritkán töltõdik be.

bertino
ehh...

mér nem ingame ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

DarkSector
Azért érdemes hozzátenni, hogy a felsõ 3 kéne hogy valós legyen, holott a felsõ 3 kép nem ingame!!!!!!!!!!
És ez a probléma.

Prince23
:D

bertino
pláne, hogy már volt párszor :D

Jónak néz ki

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Prince23
Pár képek:

Snexi
itthon 12.-én...

poppe
szept 16-án jön ha minden igaz!

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

grebber
Hehe mekkora lenne már hogy egy ilyen baszott nagy döggel 1 vs 1be kéne nyomni de gombnyomkodásos módszerrel.És minden egyes jó kombinációnál maximum powerral pofánkurná a lényt azt 4-5 után megfeküdne.<#idiota>

Next PC upgrade: 2022

bertino
de az a nagy döggel már valahol utközben is össze fogunk akadni bakker, azt rühelltem a legjobban a crysisben, ami a legvégén volt.

de talán nem -.-'

lac coo
Mész mész mész, lõsz, mész mész mész, lõsz, mész, cvarokat állítasz, mész mész mész, lõsz, cvarokat állítasz, képeket csinálsz bogarak árnyékáról, mész mész mész, lõsz lõsz, mész videokártyáért stb ...

Errõl fog szólni ismét :D

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Timber
Psycho az eredetiben ugye ott van az elejen aztan szolozgatni kell majd a varosban amikor bemegyunk a csajert akkor ott jelenik meg ismet. Aztan eltunik mert viszi ki a csajt. Kesobb a kikotoben (a tankos palya elott) elkuldik fedezni Nomad es Prophet tankos akciojat. Utana (eleg sok ido telik el...) a hajon talalkozunk vele ahol egy elo alient hozott magaval. Utana a hajon megint eltunik es jon ertunk egy VTOL-al. Na ebbol lehet osszerakni, hogy vajon mirol szolhat a Warhead :)

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

KILLER2
Igen, úgy volt ott és szerintem nem lesz. Pedig kéne. Az a baj, hogy a Crysisban ott van rengeteg mindenre a lehetõség, de nem használják ki.

bertino
szerintem az csak egy animációként volt ott, átvezetés közben, nem ?
persze ettõl még lehet, hogy lesz.

Prince23
De hát tudni, h crysis trilógia lesz + kitérõkkel. nem lehet már befejezni a wh-ba atörténetet.

Snexi
ha ugyanaz a sztori akkor még is mi lenne a vége?!De egyébként a végét is biztosan másképp fogjuk átélni mivel Pyscho eltûnik a hajórol és egy VTOL-el jön értünk

bertino
pff...

ha ugyenaz mint az elozonek akk inkabb meg se veszem!!!!!!

bertino
na vajon... ? :)

akkor kivancsi vok h ennek a kiegnek mi lesz a vege!

KILLER2
Jónak tûnik. ez alapján talán ez lesz olyan, mint amilyennek a Crysisnak kellett volna lennie.

bordy
mint ha úgy láttam volna hogy lehet benne rugni. jól tüdõn lett rugva az egyik koreai :D
én meg sok sok idegent akarok, hehe.

bertino
na, ez már egész fasza.

kár, hogy ez a trailer szaggat mint az állat :D

elõzõ warhead ingame-ekkel ellentétben.

Snexi
nem folytatodni fog hanem az alap sztorijának egy párhuzamos szálját kapjuk meg

én sem..... na mindegy.... akkor ez most kb meik jelenettõl fog folytatódni,ami az orogibe benne volt ???

Snexi
ugyanaz a történet csak másik szemszögbõl és a sziget másik felén,nem tudom mit vártál

megint lesznek benne idegenek ??? na ez nálam bebasznagyon :S

Jól láttam ,hogy egy idegen anyahajó röpködött a videóban?Amit az alapban az amcsi anyahajón lõttünk szét?

amúgy nagyon fasza :D