4825
Crysis Warhead
-
#1612 Törttel, hamachin? Úgy nem.
Egyébként nem a neted nem bírná, hanem a géped szarná magát össze. -
GazCamp3r #1611 aki akar jönni, az vegyen fel msn-en: [email protected] -
GazCamp3r #1610 embörök... nem akartok multizni? 34 mbites feltöltésem van, elbirok magyarországrol 30 embert is... csinálnék egy 20 főset mondjuk, és mehetne a gyilok... na? -
savior #1609 mar ujratelepitettem. meghajtoprogram frissites is megvolt. de ha megmozditom az egeret allandoan elojon ez a kurva szurkeseg -
#1608 UNINSTALL ! -
savior #1607 -
savior #1606 -
savior #1605 szar bugos tetu jatek ez is. ez mi a picsatol van?:
-
#1604 Lófütyit pörög! -
#1603 Hát ja, ha AA offon van, pörög a gém... mint a crysis sima. -
#1602 Jah, egyébként mindent maxra állítottam, 1440 x 900, mert ilyen Philpips monitorom van, viszont Antialiasing off.
Rohadtul megy. -
#1601 Top 3 Mr.Bishop
1. Half Life 2 + kiegészítők
2. Crysis + kiegészítő(Warhead)
3. Dark Messiah
No Comment.
És nem vitatkozom senkivel.
Punktum.
-
#1600 szereztem monitort, szal 22h után go haza és éjjel végig is tolom -
#1599 Ezt majd megtudjuk ez EA évvégi összesítéséből, de van rá esély. Főleg ami a magyar eladásokat illeti. -
#1598 Van egy olyan érzésem hogy ebből sokkal több fog elfogyni a boltokban mint a sima Crysisból! -
#1597 Hát, nem lesz kedvencem, mert én inkább a taktikai FPS, vagy háború kedvelő vagyok. De ezt talán 1x végigjátszom :-) -
GazCamp3r #1596 ha neked is tetszik, akkor ott má vmi gáz van kedves Balu :D -
#1595 Érdekes. Nekem az előző rész jobban futott NO AA mellett ilyen felbontáson. Volt az 30-40 FPS 25 alá sose esett (csak a végén kellett levennem med-re hogy játszható legyen). Bár akkoriban én legujabb driverrel és csontfriss oprendszerrel mentem neki XP alatt (a konfigom a proci kivételével ugyanaz mint a tied. Nekem egy 3600+@2Ghz X2 AMD-m van.). -
#1594 Csak hülyéskedtem!
Amúgy ennek a játéknak az a baja, hogy a VGA a gyenge pontja, nem érdekes a CPU, hogy 3, vagy 4 Ghz-es, csak a VGA legyen GeForce 9, vagy 10. :( -
#1593 Én is kipróbáltam a játékot. Meg kell mondjam, kellemesen csalódtam. Tényleg szebben fut, nem akadozik be (még távcső elévetelekor sem), filmszerűbb, több minden történik, akciódúsabb, és az előző rész után szinte meglepődtem, hogy nem kell ezer lövés az ellenségekbe (az volt a legfőbb ok, ami miatt hamar elegem lett). -
#1592 -
#1591 le az oszes kalappal a magyar fejlesztocsapat elott, meg az en szar gepemen is jol megy -
#1590 Rájöttem honnét volt olyan ismerős Psycho szinkronhangja !
Ő volt a Resident Evil filmek narrátora !
Amugy nekem 1280x1024 NO AA minden Gamer beállitáson van és megy kb 25-30 FPS-sel 1x-szer 2x-szer beakad néha de csak néhány Mp-re !
Megnéztem csúcs grafikán is na az már kb csak min 15 max 20 Fps volt!
Amugy eddig nekem se volt semmi baj a játékkal meg aztán már én is a jeges pályán vagyok ! -
#1589 hol lehet ebben a magyar szarban a refresh ratet állítani dx10ben? -
#1588 Felhívtam őket már van ja!Akkor holnap dzsanázok érte. -
#1587 Hát egy szarrá ázást nem ér meg(akkor inkább várok még), de most úgy fest el áll lassan, úgyhogy nyeregbe :) -
#1586 Ennyit se teszel meg a Crysis-ért? XD -
#1585 Kapható, már náluk vidéken is, csak az eső miatt én még nem indultam neki bringával a 20km-es útnak. -
#1584 helyedben én már utána néztem volna. nem várnék a hívásukra. itthon magadnak kell utánajárni a dolgoknak általában. nem hinném hogy ne lenne nekik már. azt lehet ott is elfogyott. -
#1583 576-ban már kapható a game??
Mert engem azóta sem hívtak. -
#1582 Nekem ezt az Assassin's Creed csinálta, amikor még szar volt a procim.
Ezzel mondjuk nem vagy előrébb, nem hinném, hogy a C2Q kevés lenne... :P
Virtuális memória nem túl kicsi/nagy, nem swappel a vinyó túl sokat? -
GazCamp3r #1581 minden rednben van, pont ezért aggasztó :S -
#1580 Azt mondtad friss telepítés a winfos...
- Vista vagy XP ?
- Minden driver felment rendben? (Intel Chipset Driver, +Alaplapi eszközök driverei, +8.9 Catalist, stb.)
- Ha XP, a DX9 frissítve a legújabbra?
- BIOS beállítások rendben?
UI: többb ötlet egyenlőre nincs :( -
#1579 hát nem tudom, ha rájössz szólj. nekem is akadozik néha, de nem 2mp-ként szerencsére, de közben meg 30 fps-t ír ki. :/ -
#1578 Inkább azt mondjátok meg, lesz-e valami TS, vagy valami hangkommunikáció, meg valami szerveződés?
Ahogy nézem a belső VOIPot nem nagyon merik rárakni a szerverekre, gondolom örülnek, ha a játékot bírja...
De azért kéne menni csapatostul fritzeket alázni neten... -
GazCamp3r #1577 Most akkor térjünk vissza ahoz a problémához, hogy mi a pöcsömet csináljak, hogy tudjak játszani ezzel a fossal? :S -
#1576 (Nem. Nem akarom. Nem kéne. De jaaaj, olyan magas labda. Már megint...)
Ja, a fiad lehetnék, végülis nálatok 8-10 évesen már teljesen általános az apaság...
Szerintem ne erőltesd, nem megy ez most neked. Bár én jól szórakozom... :D -
keepernext #1575 Kölyök??fiam lehetnél...
de mindegy..
te Csoli bácsi unokája
amugy akinek 9600 gt-je van hogy fut??? -
#1574 Összeveszni? Ugyan, csak a helyére raktam a kölyköt, kicsit ráfért. :P -
#1573 LOL! Igazad van ;) DE össze ne vesszetek ezen!