4825
Crysis Warhead
-
#1252 remélem elhiszed hogy nem érdekel. mivel ez nem az enyém. én steamen vettem meg... -
grolko #1251 sajna beleélésről szó sincs...
szóval, tapasztalatok VOL.2.
egyszóval: csalódás
bővebben: állíthatod akár VH-ra is, a bokrok kövek, stb. a szemed előtt rajzolónak ki, olyan mintha a "distance"-t lehúznád minimumra. a texturák is későn kerülnek fel, látsz egy csónakot (ami egy paca) közelebb mész már kezd körvonalazódni, ha még közelebb méz rárakja a rozsdát,stb. stb.
a fegyvereket nem kell felvenni, egyszerűen átmész rajta és nálad van, de se le nem hajol érte, se egy hang, se semmi...
5000+ , inno 8800gt 512 2giga ram: gamer beállítások(tehát régi rendszer szerint high) 18-28fps -
#1250 Na pont ez az. Ebből egy kis tudással bármit le lehet olvasni. :D -
Dave0092 #1249 remélem tudod hogy kb kétpercig tart felnagyitani olvashatora photoshopba
-
#1248 Ez a tiéd? -
heringer #1247 :) -
#1246 tessék serial -
#1245 ill. már megvettem mult héten steam-en csak még nem jelent meg:\ na képeket videjot -
#1244 apropo vki tolja 64biten? me megveszem és nem fog menni tökönszurom magam :D -
#1243 pedig de.... majd figyeld meg. -
#1242 hehe, én már leírtam.
nemtom miért, valamiért megint leállt a működése. nem lesz ez így jó nálam. képet meg most... ugyan az mint a crysis. -
Neoncsoves #1241 hülyeség, Valve-t nem lehet lefizetni, google elmehet a picsába -
#1240 lehet éppen a google-val kötik a szerződést, állítolag google megveszi steam-et és szarnak ránk.... -
Neoncsoves #1239 télleg, a nanosuitban vannak új cuccoK? vagy minden a régi? -
#1238 Max délbe látom meg mert akkor kelek :( -
#1237 a nano sutty ruha alatt vannak a képek azon meg seki-sebe :D -
#1236 Majd hazajössz te reggel és fogol lesni, meglátod, fogol lesni, hogy milyen fajin képekkel lesz tele a topik -
#1235 Ennyire azért bele ne éljétek már magatokat hogy nem vagytok képesek írni róla meg képeket betenni!! -
#1234 steam-eseket se értem. ha már elkezdték árulni, miért nem nyitják meg ők is. mert aki régóta várja és ugy volt hogy steamen veszi meg tuti nem fog várni arra inkább elmegy a boltba és megveszi.... -
#1233 Jah, nem hát, ezúton üzenem a Steam-es fiúknak, hogy kapják be -
#1232 nem teljesen, mert a steam-en vásárlók (mint én) sem tudnak még nyomulni vele... :) -
#1231 Mi az, hogy aki fizetett érte előbb játszhat mint a warezolók? -
#1230 Vki akinek megvan (nemszamit milyen utonmodon)
leirná milyen konfiggal jatszik és mennyi fps-t produkal a cucc? -
Neoncsoves #1229 Remélem ha sokan megveszik, akkor Crytek rájön hogy nagyobb a bevétel mint a Crysissal, és a magyar fiúkra bízzák a 2. részt :) -
#1228 Hellótok !
Direct2Drive-on már szabaddá tették a letöltést.
Crysis Warhead Game File : 7.2 GB
Crysis Wars Game File : 6.6 GB
Ez nagyjából azt jelent, hogy ha valaki IGN előfizető és így vette meg, akkor szabad utat kapott.
Ez 19:45 -ös hír az NForce fórumán a 25.oldalon megnézheti mindenki. -
#1227 hát szedjél valami fullos torrentről, vagy ehhez valami cracket, hagy halljuk a szinkront. -
#1226 Na mindegy holnap reggel azzal indítok, hogy felhívogatom a boltokat, hátha lesz már valamelyikben és akkor indulás :) -
grolko #1225 az van, és sztereora van álítva alapból is.
a frapsban viszont nincs ilyen opció. lehet mert sw? -
Hellsing47 #1224 eddig még engem sem :( -
#1223 Ohh, benéztem, tizenhetedike nulla óra nullát 17:00-nak láttam, bocs. -
#1222 hangkártya? nem realtek hd integrált? vagy hasonlo okosság, állítsd át stereora -
#1221 Hát akkor tuti nem fogja venni, mert akkor a mikrofont veszi. Jól mondta Bence94, sztereó keverőre kell tenni és akkor elvileg jó lesz. -
#1220 Az időnél a "CDT" mond valamit? -
#1219 Valszeg át kell állítani a hangnál pl ha van mikrofonod, akkor arra és hátha akkor fogja venni.
-
#1218 Nem!És ma már tuti nem is fognak. -
#1217 állítsd át sztereó keverőre felvételi opciónál. -
#1216 hát erre felkészülhettél volna a crysis után már. :) -
heringer #1215 -
#1214 -
#1213 Bótba vette :D
UI: Baxa meg EAStore! Most nézem a levelet amit aug 4.-én kaptam (akkor vettem meg :D ):
pre-ordered release date: Wed Sep 17 00:00:00 CDT 2008
azaz ma reggel 7 óra!
Reggel meg is jött a levél hogy lehet tölteni! ÉS NEM LEHET!
MOST AKKOR NE ÜSSÖN MEG A GUTA