4825
Crysis Warhead
-
#1372 Nem vagyok olyan vérpro, hogy mikor 20-an lőnek körülöttem mindenkit fejbe lőjjek. De az 1-be mikor fejbe lőttem valakit futás közben legtöbbször futott tovább. Nem tudom, hogy lett -e javítva ilyesmi a patchekben, én még patch nélkül játszottam. De igazából ha nem fejre lövök akkor se kellene, hogy 1 tár elmennyen pár méterről 1, vagy 2-3 ellenségre...
Mind1 kipróbálom. -
#1371 egyetlen egyszer volt ilyenem, mikor betöltöttem a mentést, de utána nem volt ilyen. -
#1370 Semennyire! Ott vmi gubanc lehetett :) -
#1369 Eddig még egyik vieóba se láttam semmi olyat , se gameren , se enthusiaston! -
#1368 Az mennyire igaz, amit korábban írt itt valaki, hogy előtted pakolja rá a textúrákat a hajórorncsr,am eg a sziklákat előtted pakolja stb.? -
#1367 Mi van?
A fél játékot one-shot-one-kill módban nyomtam végig, Delta nehézségen...
Meg kéne tanulni fejre (sisak esetében:arcra) lőni... -
#1366 Hát jóval gyorsabb 2xAA-val mint 4xAA-val :D FULL ENTHUSIAST ;)
A KÉPEK ISZONYAT RANDÁK, A JÁTÉKBAN SOKKAL JOBBAN NÉZ KI!!!
Nagyon jó, hogy bal-jobb egérgombbal külön is működtethető a két fegyver ;)
-
#1365 természetes hogy jobb az angol. még a sorozatoknak is szar már újabban a szinkronja. majd pont a játéké lesz pöpec. jha, egy 10 fps-el lasabb aa-val, nálam legalább is.
na majd holnap megnézem a wars-t is, ahhoz már nincs erőm. de már nyomják a srácok rendesen. -
#1364 Most látom, hogy kijött a játék, eddig nem foglalkoztam ezzel (az első részt is abbahagytam 4-5 pálya után). Érdeklődnék, hogy lett valami változtatás a játékmenettel kapcsolatban, tehát gondolok itt a ruhára, élet rendszerre, akkor ugyan olyan sok lövedék kell az ellenségekbe?
Van értelme kipróbálnom, ha az első rész már egyáltalán nem tetszett 4 vagy 5 pálya után? :-) Tehát van benne újítás? -
#1363 hát hogy fejbenyomta a farönkkel....:D -
#1362 Hát azt, hogy elég messziről pontosan hozzávágott egy darab fát egy katonához. -
#1361 Ebben mit kell nézni? -
#1360 Hát a lenti linkelt videóból -
#1359 Alapvetően a Crysisnál szinte mindegy, hogy 2x vagy 4x, ha bekapcsolod levesz vagy 5-10 fps-t és ha már bekapcsoltad a 2x és a 16x között alig van 1-2 fps eltérés. -
strebacom #1358 te ezt honnan veszed tesóó -
#1357 nekem van esélyem a 2x fsaa -ra high set. mellett? -
#1356 A magyar aszinkronnal az a baj ,hogy nincs olyan jól megcsinálva a rádiós hang, nincs az effekt rákeverve, pedig az rengeteget dob a hangulaton. -
#1355 Az nemrossz!
4×AA minek oda? 2-t még megértem , de szvsz inkább az fps ... -
#1354 Akkor ez asszem menni fog nekem is jól highon 1280ban AA nélkül. Árnyékokat talán lehúzom mediumra, úgy még jobb lesz. -
#1353 Nah, végre kipróbáltam a játékot :) Warez letöltés volt (az EA sehogy se akar elindulni), de az indítással semmi gondom nem volt, hiszen érvényes serialom van ;)
A konfigommal:
1280x1024 4xAA GAMER 25 FPS felett stabilan
1280x1024 4xAA ENTHUSIAST 15 FPS felett stabilan
1280x1024 4xAA ENTHUSIAST kivéve SHADER,SHADOW: ami GAMER 20 FPS felett stabilan
Jobb mint a Crysis! Itt ne várjatok 50FPS javulást, ennél a játéknál az 5 is nagy szó! -
#1352 hehe ez jó -
#1351 OMG!
-
#1350 Szvsz angol szinkron sokkal jobb.
Videó -
grolko #1349 sztem aki szokott sorozatokat v filmeket eredeti nyelven nézni, annak felejtős!
aki szereti a szinkront, annak teljesen jó!
sziasztok, megyek Nip/Truck-ot nézni!
jóccakát!
-
#1348 Videó alapján érdekes a szinkron. Amikor először meghallottam, olyan "bazmeg, mi akar lenni ez a fos?" érzésem volt, de ez aztán elmúlt. Egész jó ez, csak szokatlan. Ettől függetlenül tuti, hogy valahogy visszateszem majd az angol ruha hangokat. -
#1347 nincs maximum minden. az csak vicc volt szerintem. gyerek is beröhögött ott a videón. 3 pálya asszem ami már fagyos. vagy a 4.?
szerintem se gáz a szinkron. inkább csak szokatlan. de hát valamibe bele kell kötni. mellesleg szerintem a gonosz japó hangja el van találva. az nekem spec tetszik. -
csoola #1346 ki lett Psyho magyar hangja? szivesen kiprobálnám, szeretem a szinkronos játékokat (habár angolul is egész jol értek, de azért az ember sztem szivesen hallgatja a saját anyanyelvén a mindent) -
#1345 egész jó lett sztem a szinkron, látszik hogy dolgoztak rajta, próbáltak odafigyelni...
de tényleg fura, néhol kicsit "mű" -
#1344 Csak szokatlan! -
#1343 miért is? mert magyar? -
#1342 Tudom, elnéztem, nem direkt volt... Magyar verzión meg csak röhögni lehet -
#1341 egyik sem magyar szinkronos és nem is működnek, feküdjél le szépen és holnap majd délután fele majd lesz valami normális verzió :-P amúgy ez nem a warez topic -
#1340 Sry, warez topikba szántam -
#1339 próbálkozz a másik topikban... -
#1338 a 3 rls közül:
Crysis.Warhead.Geo.Dex
Crysis Warhead 2008 PC CLONCD ENG
Crysis WarHead - Not Cracket - English 2008
mindegy melyiket töltsem, mert ugyanazok? -
#1337 Rosztól kérdezed, még nincs meg Én mérgemben (lásd alább) szedem a warezt (egyenlőre jó lesz az is) -
#1336 de jó, hogy megemlítetted -
#1335 Hát ez várható volt.
Az meg mi, hogy már fagyos pályáról nyomtok befele képeket, ilyen rövid, vagy ennyire az elején már fagyos rész van?
Van maximum minden? -
grolko #1334 jó hír aki 2kártyát használ: az SLI-n nagyon sokat fejlesztettek!
-
#1333 Ez is hardwer topic lett, mint a Crysis
DE HOL VAN ILYENKOR Lac coo ?