4825
Crysis Warhead
  • Balumann
    Nem vagyok olyan vérpro, hogy mikor 20-an lőnek körülöttem mindenkit fejbe lőjjek. De az 1-be mikor fejbe lőttem valakit futás közben legtöbbször futott tovább. Nem tudom, hogy lett -e javítva ilyesmi a patchekben, én még patch nélkül játszottam. De igazából ha nem fejre lövök akkor se kellene, hogy 1 tár elmennyen pár méterről 1, vagy 2-3 ellenségre...
    Mind1 kipróbálom.
  • bordy
    egyetlen egyszer volt ilyenem, mikor betöltöttem a mentést, de utána nem volt ilyen.
  • gduck
    Semennyire! Ott vmi gubanc lehetett :)
  • NeBby
    Eddig még egyik vieóba se láttam semmi olyat , se gameren , se enthusiaston!
  • Shep
    Az mennyire igaz, amit korábban írt itt valaki, hogy előtted pakolja rá a textúrákat a hajórorncsr,am eg a sziklákat előtted pakolja stb.?
  • dronkZero
    Mi van?
    A fél játékot one-shot-one-kill módban nyomtam végig, Delta nehézségen...
    Meg kéne tanulni fejre (sisak esetében:arcra) lőni...
  • gduck
    Hát jóval gyorsabb 2xAA-val mint 4xAA-val :D FULL ENTHUSIAST ;)
    A KÉPEK ISZONYAT RANDÁK, A JÁTÉKBAN SOKKAL JOBBAN NÉZ KI!!!

Nagyon jó, hogy bal-jobb egérgombbal külön is működtethető a két fegyver ;)

• bordy
    természetes hogy jobb az angol. még a sorozatoknak is szar már újabban a szinkronja. majd pont a játéké lesz pöpec. jha, egy 10 fps-el lasabb aa-val, nálam legalább is.
    na majd holnap megnézem a wars-t is, ahhoz már nincs erőm. de már nyomják a srácok rendesen.
  • Balumann
    Most látom, hogy kijött a játék, eddig nem foglalkoztam ezzel (az első részt is abbahagytam 4-5 pálya után). Érdeklődnék, hogy lett valami változtatás a játékmenettel kapcsolatban, tehát gondolok itt a ruhára, élet rendszerre, akkor ugyan olyan sok lövedék kell az ellenségekbe?
    Van értelme kipróbálnom, ha az első rész már egyáltalán nem tetszett 4 vagy 5 pálya után? :-) Tehát van benne újítás?
  • Rage47
    hát hogy fejbenyomta a farönkkel....:D
  • KILLER2
    Hát azt, hogy elég messziről pontosan hozzávágott egy darab fát egy katonához.
  • dronkZero
    Ebben mit kell nézni?
  • Shep
    Hát a lenti linkelt videóból
  • Shep
    Alapvetően a Crysisnál szinte mindegy, hogy 2x vagy 4x, ha bekapcsolod levesz vagy 5-10 fps-t és ha már bekapcsoltad a 2x és a 16x között alig van 1-2 fps eltérés.
  • strebacom
    te ezt honnan veszed tesóó
  • Nathan66
    nekem van esélyem a 2x fsaa -ra high set. mellett?
  • Shep
    A magyar aszinkronnal az a baj ,hogy nincs olyan jól megcsinálva a rádiós hang, nincs az effekt rákeverve, pedig az rengeteget dob a hangulaton.
  • NeBby
    Az nemrossz!
    4×AA minek oda? 2-t még megértem , de szvsz inkább az fps ...
  • KILLER2
    Akkor ez asszem menni fog nekem is jól highon 1280ban AA nélkül. Árnyékokat talán lehúzom mediumra, úgy még jobb lesz.
  • gduck
    Nah, végre kipróbáltam a játékot :) Warez letöltés volt (az EA sehogy se akar elindulni), de az indítással semmi gondom nem volt, hiszen érvényes serialom van ;)

A konfigommal:
    1280x1024 4xAA GAMER 25 FPS felett stabilan
    1280x1024 4xAA ENTHUSIAST 15 FPS felett stabilan
    1280x1024 4xAA ENTHUSIAST kivéve SHADER,SHADOW: ami GAMER 20 FPS felett stabilan

Jobb mint a Crysis! Itt ne várjatok 50FPS javulást, ennél a játéknál az 5 is nagy szó!
  • Eisenhower
    hehe ez jó
  • NeBby
    OMG!
  • NeBby
    Szvsz angol szinkron sokkal jobb.
    Videó
  • grolko
    sztem aki szokott sorozatokat v filmeket eredeti nyelven nézni, annak felejtős!
    aki szereti a szinkront, annak teljesen jó!

sziasztok, megyek Nip/Truck-ot nézni!
    jóccakát!

• KILLER2
    Videó alapján érdekes a szinkron. Amikor először meghallottam, olyan "bazmeg, mi akar lenni ez a fos?" érzésem volt, de ez aztán elmúlt. Egész jó ez, csak szokatlan. Ettől függetlenül tuti, hogy valahogy visszateszem majd az angol ruha hangokat.
  • bordy
    nincs maximum minden. az csak vicc volt szerintem. gyerek is beröhögött ott a videón. 3 pálya asszem ami már fagyos. vagy a 4.?

szerintem se gáz a szinkron. inkább csak szokatlan. de hát valamibe bele kell kötni. mellesleg szerintem a gonosz japó hangja el van találva. az nekem spec tetszik.
  • csoola
    ki lett Psyho magyar hangja? szivesen kiprobálnám, szeretem a szinkronos játékokat (habár angolul is egész jol értek, de azért az ember sztem szivesen hallgatja a saját anyanyelvén a mindent)
  • Rage47
    egész jó lett sztem a szinkron, látszik hogy dolgoztak rajta, próbáltak odafigyelni...
    de tényleg fura, néhol kicsit "mű"
  • gduck
    Csak szokatlan!
  • Eisenhower
    miért is? mert magyar?
  • Prince of Máté
    Tudom, elnéztem, nem direkt volt... Magyar verzión meg csak röhögni lehet
  • zeus89
    egyik sem magyar szinkronos és nem is működnek, feküdjél le szépen és holnap majd délután fele majd lesz valami normális verzió :-P amúgy ez nem a warez topic
  • Prince of Máté
    Sry, warez topikba szántam
  • Eisenhower
    próbálkozz a másik topikban...
  • Prince of Máté
    a 3 rls közül:
    Crysis.Warhead.Geo.Dex
    Crysis Warhead 2008 PC CLONCD ENG
    Crysis WarHead - Not Cracket - English 2008

mindegy melyiket töltsem, mert ugyanazok?
  • gduck
    Rosztól kérdezed, még nincs meg Én mérgemben (lásd alább) szedem a warezt (egyenlőre jó lesz az is)
  • Prince of Máté
    de jó, hogy megemlítetted
  • Shep
    Hát ez várható volt.

Az meg mi, hogy már fagyos pályáról nyomtok befele képeket, ilyen rövid, vagy ennyire az elején már fagyos rész van?

Van maximum minden?
  • grolko
    jó hír aki 2kártyát használ: az SLI-n nagyon sokat fejlesztettek!

• gduck
    Ez is hardwer topic lett, mint a Crysis

DE HOL VAN ILYENKOR Lac coo ?