Crysis Warhead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Peetboy
A Crysis Wars egy különálló multiplayer játék lesz, ami benne lesz a Warhead dobozban. Így 2 játékot kapunk 1 áráért.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

ha ez igy lenne akkor a full grafika az biztos jol menne

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Próbálom nézegetni a képet amin a gép belseje látszik, próbálom azonosítani a vga-t. Az lehet tudni,hogy ezen a konfigon hogy futott a game?

Ilyen hûtési megoldással AMD kártya nem került ki, ezért csak Nvidia lehet. Mivel 2 tápcsati van rajta, ezért a 8800gt(ráadásul a NYÁK is rövid lenne) és a 9800gt kiesett. Ahogy nézem a hûtése 2 slotos megoldás...
Kizárásos alapon ez egy Nvidia GTX260 vagy 280, mivel 2 slotos , zárt házas hûtése van, ami a referencia megoldás, azon 2 tápcsati van és 2db SLI híd, és a terepszínû mintázat arra enged következtetni,hogy ez pontosabban egy ASUS kártyáról van szó..9800gX2 nem lehet, mert annak a hûtõborda szellõzõi máshogy néznek ki.

Na most,hogy leszûkítettük a kört, irány az ASUS honlapja. Mit találunk? A gtx280-as terepmintázatának alapszíne kékes-lilás, a GTX260-asnak pedig a képen látható "földszínû".

A memóriát lesve ez egyértelmûen egy Corsair párocska, amit ha jobban megnézünk 3 sárga egymásba fonódó nyilacska díszít, így ez csak és kizárólag egy Corsair XMS3 DHX széeriás ddr3 ram lehet. ebbõl a modulbó 1 és 2gb-os létezik, tehát 2 vagy 4gb ram van benne.

Az alaplap mivel asus, könnyen azonosíthatjuk a honlapon található képkekkel összevetve. Ez egy ASUS P5E3 lap, tehát Core2duo vagy quad van benne.(ez ddr3 memóriás is, tehát a memóriát jól azonosítottuk)

Tehát:
Asus GTX260
Asus P5E3
szvsz. 2*2Gb Corsair XMS3 DHX

A proci annyira nem is fontos. Mostmár csak azt kellene tudni ezen hogy futott a game milyen beállításokkal 😄 Remélem nem untattam senkit

Timber
volt egy fagyos bug amit javitottak 😊
A viccet felreteve: ott is igaz. A PAX kiallitason (ha megnezed a videokat) fagyos palyat mutattak be es ott is szmusz volt a performansz 😊

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Prince23
Ez nem lehet igaz😞 Igéret szép szó

gduck
Ez érvényes a "fagyos" pályákra is? Vagy ott -10 FPS <#pardon1>

UI: köszi az infókat 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Timber

grebber

Next PC upgrade: 2022

Timber

Timber
"Crysis Warhead

Seems to run very well, plays great, fun boss battle.

Game was running on a Core 2 Duo, 8800GT, 2GB of ram. Got around 25-30fps at Very High details, 40+FPS at High, at 1280x1024 resolution. In other words, much better than the original game, and this was on an ice-covered level too which killed performance in the first game."

Source

gduck

Hi, gondoltam szólok: nyereményjáték a www.crysis.hu -n. Kreatívok elõnyben. 😊

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

Timber

KILLER2
Igen, kb ennyinek tervezem én is.

Töltsük le az internetet!

Shep
Hát lehet csak azért irritál mert valamelyik "jól" sikerült szinkronban is õ volt és az olyan mély nyomokat hagyott bennem, hogy szinte képtelenség semlegesíteni 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

0blueman
Jobbat nem hiszem, hogy találhattak volna, ez az a tipikus szigorú kemény nõ<#zavart2>

TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"

bordy
szokásos. pak-ba bele. fájl név csere,így elsõ nekifutásra. ha jól emlékszem ogg fájlokkal dolgozik. legalább is a krizis esetében.

KILLER2
Én is kíváncsi vagyok rá 😊 Majdcsak megoldom valahogy, nem hinném, hogy túl nehéz lenne.

azt megnézem,hogy a ruha hangját hogy fogod angolra tenni,a többit megy magyarra

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

KILLER2
Szerintem rendben volt a csaj hangja.
#441: Én is remélem bár egyszer szerintem végigtolom magyar szinkronnal, de utána szerintem megkísérlek valami olyat, hogy a ruha maradjon angol. Vagy ha a szinkron sem lesz az igazi, akkor az egész marad angolnak, azt jóvan.

gduck
A Crysis alapján igen, de ez csak tipp!

Shep
Hát mivel azt mondták akciósabb lesz, meg P. inkább a Rémbó stílust képviseli ezért én is csak erre tudok gondolni. Tehát MAXIMUM MINDEN. A csaj hangja csak engem irritál? (pedig elvileg hasonlít az eredetihez, de engem mégis idegesít)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Lehet lesz egy nagyon kis ideig "max minden" tehát páncél gyorsaság max erõ szal amik vannak egyszerre minden.Bár errõl nem volt szó sehol szerintem.De akkor meg nemtom énse 😄

Shep
És akkor várhatóan benne lesz az eredeti hang+felirat is (tehát az angol) + a magyar is?

Egy próbát megfog érni.... meg amugyis ,gondolom nyelvet lehetlesz választani,vagy tölteni hozzá angolt...

ááá maximum minden D:SA:_DSA:_D
ezt nem szabad magyarul játszani 😄 meghallja ezt az ember a játék közben és sírva elkezd röhögni 😄

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

KILLER2
Csak tudnám, hogy mi akar lenni ez a maximum minden...

gduck
LOL! "maximum minden" 😄 Hááát így elsõre elég furi, de nem vészes, csak "szokatlan" 😉 Jó lesz ez, ugyanaz az "érzés" mint amikor filmeknél angol után magyar szinkronnal nézi az ember: baromira furi! 😄

gduck
Sztem igen (vagyis remélem, mert én is onnan rendeltem 😄 ), mert a Crysis is ugyanaz volt mint a DVD-s verzió (rajta volt az összes nyelv)

szerintem csakszokatlan...amugy nem rossz

bertino
uristen :ASD:ASD:AD:ASD:AD:ASD:

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

KILLER2
Nem rossz. Bár az a nanoruha érdekes lesz, nehéz lesz megszokni az angol után ezt. Meg annak olyan jó kis mély, recsegõs hangja van, ez meg hát...nem az. De a nõi szinkron egész jó, nem lesz ez rossz. De az a kis hiba 😊 Evakulálás xD

Shep
Ha az EA storeban rendelem meg a cuccot és a Hungary-t választom akkor is szinkronos cuccot kapok, vagy azt csak a boltban lehet majd megvenni?

szabod
Itt van egy videó a magyar szinkron készítésérõl, pontosabban a nanoruha hangjait veszik fel éppen. Csak tudnám mi az "maximum minden" <#vigyor3>

Mente et Malleo

DarkSector
csáknorisz játék kell valakinek?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
jah thx infokat.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

gduck
A pre-load volt 1-2 hétel elõtte, a kódolás meg 1-2 napot csúszott, ha jól emlékszem...

OFF:

Proci: Nehalem architektúra, Core i7 lesz a neve ha jól tudom 😉

DarkSector
már itt van core 2 duo nephalm vagy mi....
állítólag már napokkal ezelõtt letesztelték õket, azt már vagy legalábbis nemsoká kapható lesz itt nálunk is.

DarkSector
1-2 nap...háát az közel 1-2 hét volt inkább.

gduck
Jaja 😄 Remélem a PRE-LOAD pár nappal elõtte meglesz, a kódolást meg idõben aktiválja az EA (18.-án éjfélkor), nem úgy mint az 1. résznél amikor csúsztak 1-2 napot vele 😞

w77d: Úgy van ahogy KILLER2 mondja, sztem is felesleges még a 4 magos proci (Crysisnél se számított semmit) Várjad meg inkább a következõ generációs procit (állítólag alázza majd a C2D procikat), nemsokára itt lesz az is 😉

DarkSector
magyar szinkron egy ilyen minõségi cuccnál...az durva!
THX az infot.

grebber
Csak elfelejtették oda irni hogy magyar szinkron mert még mindig csak magyar felirat szöveg olvasható.

DarkSector
THX

grebber
A játék várható magyarországi megjelenése: 2008. szeptember 19.

DarkSector
Mennyit kell még aludni?

KILLER2
Nem javítalak ki, mert én is így tudom, hogy Core 2 Quad = C2D + C2D

dronkZero
Ööö,lehet, hogy rosszul tudom, de úgy hallottam, hogy ez még nem "igazi" négymagos széria.

Még a Pentium D-k idejében volt ez divat, hogy két egymagosat "egymásra ragasztottak", most ugyanez van két kétmagossal. Gondolom azért Core_KETTÕ_Quad, nem Core4...

Valami ilyesmi rémlik, hogy nem közös a cache, meg két teljesen külön szál, nem tudnak egyszerûen adatot cserélni...

Aztán javítsatok ki, ha tévedek...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

KILLER2
De ha van rá pénze, akkor 100e Ft alatt ne nagyon gondolkozzon rajta. Viszont ha nem feltétlen akar még több pénzt költeni rá, akkor egy C2D, mondjuk ami most van neki. Elég izmos így, de még lehetne tovább húzni szerintem. Órajelben így odavágja az összes C2Qt és nem lesz lassabb, mivel azoknak mind a 4 magját szinte semmi nem használja. Majd fél vagy egy év múlva lehet venni C2Qt vagy akár Core 2 Extreme-et normális áron, magas órajellel és addigra már a programok is támogatják szerintem.

hát ha van rápénze akkor ne beszéld le róla 😄
bár szerintem is felesleges még(!), de ha megtehetném én is vennék egyet

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

KILLER2
Szerintem egyenlõre felesleges a 4 magos, nem nagyon használják a programok, max modellezõk, de szvsz egy gamer configba egyenlõre felesleges 4 magos proci, bõven elég az a C2D.