4825
Crysis Warhead
-
#1292 1 nap 5 óra? az már 19.-e nem? faszom -
#1291 na végre
Elérhető: September 18th, 2008
Ennek a játéknak a zárolását várhatóan 1 day and 5 hours múlva oldják fel
-
#1290 Steam is unlocked now at least for North America -
#1289 Nem csoda hogy Magyarország vagy 10%-a beszél valamilyen idegen nyelvet még egy fps-t is magyarul adnak ki így még jobban csökken ez a szám.
Amúgy meg a psycho - nem pszihó hanem szájkó-nak ejtik
a maggot - meg inkább férget jelent nem taknyot -
#1288 Nagyon yó a szinkron, legyen már valami release!!! -
#1287 Hé egész jó a szinkron, bár az a kritikus energiaszint nem hangzik túl jól. -
#1286 ?
:D
Tetézzem meg azzal, hogy mindez az előző hét péntek este és a szombati nap folyamán történt(kb 10-12 óra)? :P
Annyit hozzá kell tenni, hogy előtte a demót háromszor végigtoltam, meg normálon eljutottam a Paradise Lost pályáig, mire elkezdtem deltán... -
grolko #1285 warhead -
grolko #1284 videjó: http://www.indavideo.hu/video/Crysis_Warhead -
#1283 CVargroups biztos van :D lehet majd buheralni -
#1282 Nekem nem tetszenek ezek a képek, az eredeti sokkal életteltelibb és szebb, vagy csak az ultra mod nyomta volna meg? Remélem lesz ehhez is, vagy esetleg jó ehhez is. -
#1281 PSZIHÓ hát ezen behaltam :) -
#1280 fake
Engem is érdekelne egy hozzá tartozó fps érték -
#1279 te takony -
#1278 már itthon kint van, és nem kell hozzá az alap...
kuva szépek azok a havas képek, meg az a jég...:D -
#1277 Milyen beállításon tolod? FPS-t tehetnél
vagy játékon belül konzoba: r_displayinfo 1 -
#1276 Na, 2 nap múlva kijön a játék... :D
Amúgy ez most csak úgy fog menni, ha fennvan a Crysis is. Úgy értem a sima, no patch, no new map, meg ilyenek.
Vagy pedig önálló lesz? -
-
-
-
grolko #1272 ja, de lehetne egy hang, egy villanás v bármi.
amúgy ha már itt vagy: miért ilyen halk a nanosuit hangja, magyarban és angolul is? -
#1271 de lehet az is hogy ujabb vga-n máshogy van a kirajzolás vagy tudom is én :) -
#1270 Nem mondod....
Nekem könnyűbe is 2 hónapig tartott... -
#1269 Ehh, de gáz... Mindegy, az alap Crysist is deltán toltam végig elsőre, és még csak nehéznek sem találtam... -
#1268 A fegyokat automatikusan felszedi ha mar van nalad olyan es kell bele a loszer. Kivetel ez alol a Delta fokozat. Es ez egy nagyon jo dolog :D -
#1267 Valaki aki megvette, tehetne képeket :D -
grolko #1266 driver csere kipróbálva, ugyanaz.
nem megy lassabban, ki mondta?
ne légy már ilyen kibaszott okos baszod!
-
Neoncsoves #1265 ha ilyen szar lenne nem kapott volna 90%+ ot -
#1264 Lehet hogy driver hiba , akármi lehet a gépeddel , de hogy lassabban menjen , mint a sima , azt kétlem! -
grolko #1263 baszki videot láttál, én meg látom a játékban... -
grolko #1262 amúgy haver mindjárt csinál videot 6400+ 8800GT zalmannal 700/980-on.
azt felrakom -
#1261 Mintha olvastam volna olyat, hogy ha 30 FPS alá ment a gépen, akkor rögtön nekiláttak optimizálni. -
#1260 Nem azt írták , hogy nem megy 30fps alá , hanem hogy 30fps lesz az átlag -
#1259 Még jó, hogy mire én oda jutok ,hogy megvegyem addigra lesz itt egy csomó vélemény. -
#1258 "a fegyvereket nem kell felvenni, egyszerűen átmész rajta és nálad van, de se le nem hajol érte, se egy hang, se semmi..."
Ez hülyeség , láttam pár napos videóba , ahogy szedegeti fel a fegyvereket ugyanúgy , mint a sima crysisbe!
És amit a grafikáról írtál azis hülyeség , szerintem szebb mint a sima krizis. (HD videó volt)
Nézd meg maximumon. Nálad van a hiba! -
#1257 Kíváncsi vagyok, hogy a híres Warhead PCn valóban nem fog-e highon 30 FPS alá menni a játék. -
#1256 majd azért meg kell nézni különböző konfigon illetve másik erősebb vga-val. mert lehet nálad ugy rajzolja de erősebb vga-n meg nem előtted rajzolja. -
#1255 Úgy látszik akkor, hogy az optimizáció valahogy elmaradt és ami eddig jó volt, azt is elcseszték? Mert ez a fegyveres dolog elég nagy baromság és bár még élőben nem láttam, nem túl szimpatikus ez az új grafbeállítási rendszer. -
#1254 Nem az övé , NFOHumpon szórakoznak vele , hogy egy gyerek betette a képet feketével áthúzta a serialját és azt mondták neki , hogy ps el simán láthatóvá lehet tenni (ami persze hülyeség)
Már abból is látszik , hogy amit a ő áthúzott , abból kilóg az 1. szám , ami egy 5 ös , ez meg nem azzal kezdődik. -
mikiking #1253 honnan tudod ?