Crysis Warhead

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
köszi. talán még valami négymagos bivaly procit szeretnék még beujítani, de aztán 1 évig minimum nem nyúlok a konfighoz 😊

Tigristank
Gondoltam, hogy nem kabátban fogsz a szobádban gépezni. 😄
Úgy értettem, hogy télen azért még sincs olyan meleg a lakásokban, mint nyáron. Na meg ha kinyitod az ablakot, akkor 1-2 perc alatt hideg lesz.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

gduck
Majd lejjebb veszed, mert a gép besegít a fûtésbe 😄 Amúgy grat a géphez <#wave>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Shep
Ezekkel pont nem játszottam, meg mondjuk ha lehetõségem volt rá mindig inkább az angolt választottam. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát szinkron szempontjából a legborzasztóbb amit valaha hallottam játékban az a Devil Insidé volt, 2 fazon szinkronizálta az egészet, de még a hideg is kirázott tõle. Õk adták a hangjukat a Gorky Zerohoz is, persze ott is csak õk ketten (ja nem talán volt egy csaj is aki a tréningnél beszélt) de ott valahogy jobban beleélték magukat. Vajon itt ki lesz Psycho hangja?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

w77d
télen a szobám simán be lesz fûtve XD

Tigristank
Pl. Empire Earth, Gorky 17. Hirtelen ezek jutottak eszembe, mint fasza szinkronú játékok.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Tigristank
Majd télen hidegebb lesz. 😊

KILLER2
A szinkronoknál és a feliratoknál én azon csodálkozom, hogy többnyire sokkal jobbak a sufni fordítások játékokhoz és filmekhez is, mint a hivatalosak. Sokkal pontosabbak és így jobbak is.

Töltsük le az internetet!

Shep
Hát ... 😊 Mindegy ne menjen szarabbul mint a Crysis és akkor egyel több vevõre számíthattok, bár a szinkrontól még tartok. Tényleg arról lehet valamit tudni, hogy igényes lett (jobb mint az angol 😊) vagy a szokásos 2 ember adja a hangját az összes karakternek, nulla beleéléses, félrefordításos valami lesz? (bár ha jól belegondolok 1 jó magyar szinkronra sem emlékszem kivéve talán a Szinkron stúdiós Silent Hill-eket.

KILLER2
Tudom. Csak érted, azért nem olyan szép az a 80C. De elhiszem én, hogy bírja. Csak érdekel, hogy mennyi az annyi.

bertino
-.-

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
nah vazz, ezzel már jol fog szaladni, az biztos 😊

gduck
Nem baj <#wave> Csak azt ne feledd, a gépedbõl mindig ugyanaz a hõmenyiség jön ki (különbözõ hûtésnél is), csak max a chip lesz hûvösebb 😄

KILLER2
Azért szeretem, ha nem olyan forró a gép. Baj? Csak egy hõfok érdekel, ennyi.

gduck
Bocs, de már az agyam eldobom ettõl 😄 Mindenki ezzel a hõfokkal meg venticserével szórakozik a 48xx-es kártyáknál! Nem hülyék, hanem mérnökök fejlesztették, már csak értenek hozzá <#wave> 80 fok egyáltalán nem sok! Ha tartósan 100 fok vagy felette lenne, az azért már odatenne picit a chipnek!

KILLER2
És pl 2 óra Crysis után? De az a 80C nagyon sok. Én 8800GTSem alapon (igaz 90%os venti) 52C. Csak az a baj, hogy ha az meleg, akkor attól a többi cucc is melegszik.

w77d
alapon kibaszott meleg (80fok), de csak az egyik mag.... hangosnak abszolút nem hangos. De hiába melegszik, egyszerûen nem hibázik.

KILLER2
Na és milyen a kártya? Mennyire melegszik és mennyire hangos? Csak mert én is akarok majd venni HD4870X2t.

w77d
na konfigot ujítottam, remélem ezen már "eldöcög" a game 😄

Timber
😄 Te is tudod hogy megy az ilyesmi 😊

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Snexi
én a 347-est néztem

gduck
Kivéve a #352 (legtöbb gépben ilyen van a képek szerint) 2 slotos és 2x6-os tápcsatis, a ventinél "szûkülõ" borítással! Szal szerintem 9800GTX/GTX+ vagy GTX260 😉

Snexi
jól látszik hogy 1 slotos vga-k vannak a gépekben úgy hogy 8800GT

gduck
Köszi az infókat 😉 A gépekben milyen karik voltak? Képek alapján 9800GTX/GTX 260 lehettek...

😄

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Shep
Majd leverjük rajta, ha nem igaz amit nyilatkoztak 😊

lac coo
óóó...muzsikált a Crysis is rendesen ,amíg csak kiállításokon mutoggatták 😊))) 7800 -as kártyán !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

bertino
dizááááájner -.-'

Timber
Grafikus? O.o

Timber
Annyit mondhatok amit barki aki kint volt a GCn es jatszott a gameval mondhat. No meg amit a neten amugy is megtalalsz 😊

Timber
Igy van! 😊 Szerintem gyorsabb lett es foleg alacsony gepigenynel erezheto 😊 A GCn is nagyon szepen, akadasmentesen muzsikalt a jatek 😉
A celzos bug javitasarol nem nyilatkozom 😛

Peetboy
Micsoda felfedezés! Végre egy Crytekes grafikus az SG fórumon.<#wave>

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

bordy
na meg ott a titok tartási szerzõdés amit biztosra veszek hogy van, fõleg náluk. így semmit se mondhat amíg meg nem jelenik még ha el is mondaná.

lac coo
Még ha sok a séta, azt is lenyelem, sokakanak az is elég hogy órákon át bámulják a napsugarakat, nekik az is jó 😊))) De ha épp nem séta van , hanem akció, az is enyhén szólva uncsi.. A helyszínek egyhangúságáról meg már nem is beszélek .

KILLER2
Azért valóban sok volt az üres séta, ahhoz képest, hogy mi mindenre jó az a ruha, én is több akciót vártam.

gduck
Úgy látszik az "elsõ részben" jól eltévedtél az erdõben <#wave>

KILLER2
Te meg aztán rögtön rátérsz a lényegre. Lehet, hogy az én kérdésem finomabb volt. De már úgy sem kell sokat várni és mindent megtudunk.

KILLER2
Gondolom ha nem mondhat semmit az optimizálásról, errõl se sokkal többet.

lac coo
Engem az érdekelne, hogy a játékidõ 90 %-át itt is a sétálgatás teszi-e ki , vagy van valami mai színvonalú akció is a játékban.. ?

Prince of Máté
engem az érdekelne, hogy milyen configgal toltad és milyen beállításon?!

KILLER2
Jóvannapersze. Csak ilyenkor kicsit megcsillan az ember szeme 😊
De tényelg, írhatna az ottani munkáról, kíváncsi lennék. Tényleg, hány magyar van?

lac coo
Javították, és jóval gyorsabb lett !

Mégis milyen választ vársz a cég egyik alkalmazottjától ? 😊
Ezért mondom, hogy nem érdemes ( és nem is szokás) ezt így bolygatni, képzeld magad az õ helyébe .
Inkább kérdezd a cégrõl, munkályáról az sokkal érdekesebb amúgy is , mint egy uszkve editorral összepalgogatott mappack ...

KILLER2
Honnan tudnám? Egyik patchben javították a célzós dolgot, de azóta már többször is láttam.
Valamint a Crytek írta, hogy jobban fog futni az új rész és mi meg kérdezzük, hogy így van-e.
De Timber, szólj, ha olyat kérdezünk, amit nem mondhatsz meg, nem akarok köcsög lenni 😊

lac coo
Akkor miért a kérdés, ha tudod a választ ? 😊

KILLER2
Miért, abban most mi a titok, hogy gyorsabb-e? De amúgy ha olyan a kérdés, nyugodtan mondja meg, hogy ezt nem mondhatja el. De nem hinném, hogy akkora titok ez a két kérdés, mert az egyiket elvileg javították, a másikat meg õk mondták.

lac coo
Nem illik ilyeneket kérdezni 😊))
Úgyis csak egy féle választ adhat, és lehet kellemetlen helyzetbe hozzátok 😊

Majd ha kijött meglátjátok javult-e valamit 😊))))

KILLER2
Ja most látom a foglalkozást 😊 Na akkor ezt is tudjuk. Na pakojjáki! xD
Csatlakoznék az elõttem szólóhoz, mi a helyzet a grafikus motorral? Valóban gyorsabb lett? Meg nem tudom, hogy mennyire próbáltad ezt a Crysis Warst, de nem tudod, hogy itt már valóban javítva van-e az a hiba, hogy neten célzáskor az ellenfél felfelé tartja a puskáját? Mert ez elvileg már patchben javítva lett, de ennek ellenére én már sokszor láttam ilyet szervereken.

gduck
A mázlista <#wave>

Amúgy valóban gyorsabb lett a grafikus motor?

Timber
Azert mert ez a Crysis:Wars es nem a Crysis:Warhead 😊