Saints Row 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
lol bazd :-D
Akkor nem a win7 a ludas😊

nem sp3 xp😄

Maxtreme
Te is win7? 😄

gyá nekem is ien adrenalintól túlfûtöttek😊 ugyanígy siet😄 mint a crank-be jason xDxD

Maxtreme
32 bitest? (mert x64-hez asszem nincs sp3) Jó is akkor az a 4gb mem xD

IMYke2.0.0.0
A legfontosabbat nem írtam: XP SP3-at használok <#nyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Maxtreme
ehhh...

I have the same problem, I believe it's on Windows 7 that this happens.
My friend dual boots vista and 7 it worked normally on Vista and was speeded up in 7

Zsír.

Maxtreme
Másrészrõl a vezetés közben akadozások nagyrészét is ez okozhatja.. túl gyorsan és túl gyakran akarja lerenderelni az adott területet.
Na akkor már csak megoldás kéne 😄

Maxtreme
fenét xD
Futottam már én bele olyan játékba (beowulf)ami turbo üzemmódba futott 2 maggal 😄

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Maxtreme
Majd letiltok 2 magot, hátha arra allergiás :/

Maxtreme
Nem. Az elejétõl fogva már ilyen 😄
Meg mint írtam az idõ is gyorsabban telik mint kéne.

IMYke2.0.0.0
Bizony, ez simán elõfordulhat.

IMYke2.0.0.0
K-Lite Codec Pack és MPHC-vel megoldottam.

Valami gebasz lehet azoknál, akiknél így rohan a játék.
Nálam totál normálisan szaladgál a csajszi, és az autók is.

Maxtreme
Akko ezé volt nehéz a helikopátert irányítani, meg ezé telik le olyan gyorsan az adott küldetésre szánt idõ.. váááá 😄

Maxtreme
Akkor jól sejtettem h itt valami nem ok.
Igazából 1 másik forumon 1 user írta h neki is ilyen problémái vannak. Én eddig azt hittem ez a normális speed 😄
Aztán megnéztem az x360-as videt.. 😊

Maxtreme
kmplayer 😄
Nem kell kodek, lejátszik mindent, és ingyé van 😄

http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/kmplayer-2-9-4-1434b--magyar--QY12.html

IMYke2.0.0.0
Megoldottam - nálam nem így fut! Normálisan.
Este készítek videót és holnap feltöltöm ide.

IMYke2.0.0.0
Az MP4-el bajban leszek - irodai gép...

Maxtreme
Majd a hangot vedd le, mert faszántosan elqrta a konvertáló progi 😊

IMYke2.0.0.0
Most tõtikézem le.

Maxtreme
Meglested a videt? 😊(amit én csináltam) mert ha nálad is ilyen, akkor az biza gyors 😄

IMYke2.0.0.0
E8400 - 4 GB - HD4850 - 1280*1024
A játék nem felbontás-függõ.

IMYke2.0.0.0
E8400-el sem "szaggat", csak bizonyos - fõleg komolyabb forgalom és/vagy épület-, embertömeg betöltésekor - körülmények között. Amúgy, teljesen korrektül vezethetõ, nem irányíthatatlan egyetlen jármû sem.
Motorral is simán egykerekezek, autókkal is - akár sérülés nélkül - ellavírozok.
Amikor ismerkedtem csak a játékkal, és kerestem a megmászható magas pontokat , akkor pl. kifejezetten arra mentem, hogy még egy karcolás se essen az autón száguldás közben. Ha esett, akkor "dobtam" az autót és loptam újat 😊

Maxtreme
de. néha néha meg-meg akadgat most is :/
Ez sajna nem cpu függvénye.(a fejlesztõk saját bevallása szerint sem.. miszerint elqrtuk, nem kicsit, nagyon 😄)

IMYke2.0.0.0
4 GB elég kell legyen neki 😊
Az elsõ végigjátszás során én is tapasztaltam, de csak néhányszor, hogy eltûnt egy-egy kiszemelt járgány. A nagy látótávolságból adódóan viszonylag távol.
Az viszont - fõleg a mai sandbox játékoknál - teljességgel természetes, hogy pl. egy magasház tetejérõl azt látod, hogy a hidakon, vagy az utakon bizonyos távolságban eltûnnek: kevesebb erõforrást zabál a játék így.

A játék nálam nem gyors.
Én ráadásul használom a Cirkálás módot is, amikor csak úgy lazán, jó kis Vivaldi-ra, vagy hip-hop-ra gurulok a városban, és bámulok ki a fejembõl...

A mostani prociddal vezetés közben már egyáltalán nem szaggat?

Mert, mennyi memória kell ennek? 4 GB nem elég?
Amúgy engem is rohadtul idegesít - fõleg, mikor kiszemelek egy járgányt, mert kell nekem vagy a chop-shop-ba. Pedig a látótáv maxon van...

Maxtreme
Másrészrõl:
Ugye azért az világos hogy valamiért sokkal gyorsabb (nem fps-be) az egész játék mint konzolon?
Nézzétek csak ezt a videt,, vagy akár ezt. Itt máris nem olyan gáz a jármûvek mozgása.
Valamiért a pc-snek a sebességét (is) elszabták.

..és végezetül itt van tõlem is 1 vid
Tisztán látszik hogy jóval gyorsabb az egész gameplay.

Maxtreme
Amúgy nincs valami megoldás arra hogy a külsõ terep színei ne legyenek ilyen fakó szarok? 😊
Már régóta megfigyelhetõ hogy elég sok x360-ról portolt játék színei mosottak. Sokkal fakóbbak mint konzolon (1 példa.. az új prince)
De ez messze viszi a pálmát 😄
Eskü különösebb gondom nem lenen a grafikával, e ez így ehh.
Lehet kicsit kéne szórakozni az ENB-vel 😄

IMYke2.0.0.0
Illetve: töröl, de közel sem annyit, mint a régi GTA-k.

IMYke2.0.0.0
"Azt, hogyha jön egy autó és te elfordulsz majd vissza akkor már nincs ott ": ez nem mindig van így.
Maximális opcióknál a játék több memóriát kap, így nem töröl objektumokat.

Pedig annyira nem rosszak, nekem tökéletesen megfeleltek, azután, hogy elmentem a boltba és bevásároltam az összes kedvencemet 😄
Sztem a legidegesítõbb dolog a játékba az, hogy autókázásnál szaggat és, hogy örökölte a GTAbetegségét... Azt, hogyha jön egy autó és te elfordulsz majd vissza akkor már nincs ott :S Jól megszívtam vele mikor HammerHeadet kerestem...

Positive Mental Attitude

Maxtreme
Nemtom, talán a helyigény miatt lett iylen. Passz 😊 Vagy szimplán igénytelenség.
Olyan 35-40k között szórják.
Hát a 2 maghoz képest egyes gamekbe akár 2x-es a gyorsulás (pl resi 5 benchben a fixed 2 maggal volt 27, 4-el 68 FPS 😊 )
De még sorolhatnám.. gta4, fallout 3, bla bla.

Bence94
ezt nem értem miért ilyen rosszak ? port lett rossz? vagy csak szimplán részegek voltak a fejlesztõk és félrenyomták a konvertáló programot ?<#idiota>
egy olyan proci mibe fáj mint ami neked van ? jó a 4 mag más játékokban is ?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Maxtreme
kb 22khz-es mp3 szint. ki is lõttem a fenébe a rádiót, és benyomtam a foobart (papa roach. Tomboláshoz verhetetlen <#idiota> )

Maxtreme
opsz, kicsit félreolvastam 😄
õõõ hát, a minõségük rohadt gáz 😊

Bence94
nem szomorítasz el mivel tisztában vagyok vele...írtam is, hogy miért nem teszem fel újra.majd egy dx 11 ati kari meg valami prockóval ha összejön beújítok.
Neked a hangok milyenek ?

Maxtreme
Nem akarlak elszomorítani, de én p4-el nem nagyon erõltetném.
Nálam x2 6000+-al játszhatatlan volt anno , fõleg vezetés közben.(kb 3 sec-enként megakadt)
Nameg a vga is marha kevés lesz.

Bence94
de játszanék vele csak megvannak az okai miért nem...<#szomoru1>
1.Gyenge a gépem hozzá:p4 3.2 (oc 3.8)4-nél idõnként instabil<#idiota> x1950 pro 2 gb ram...
2.magyarítás!Imyke mikorra várható ? És mik vannak ill. mik nincsenek lefordítva ?
ui.:A hangok másnál jól szólnak? mert még amikor elõször volt meg nekem a játék úgy szólt mint valami ps1-es...idõközben szereztem egy xtremegamert de nem próbáltam ki.

Maxtreme

<#nyes>

Calver
huh, akkor szépen összekevertem tényleg. viszont azt még rémlik h pisztoly valamelyik Fuzz-ból jön, én igen sokáig azzal toltam.

Assault Rifle végtelenített tölténye meg szép hosszú mókába kerül. (és sajnos nem is éri meg, dupla géppisztoly üti)

"The trees move. Do you not see it?"

Maxtreme
Ha valakit érdekelne:

You get unblimited SMG ammo by doing the SNATCH lvl 6 (Downtown District), Same goes for Rifle and Shotgun

Unlimited Shotgun ammo : Drug trafficking lvl 6 (Airport District)
Unlimited Rifle ammo : Complete all HITMAN activities

nem innen én csak ugy hasra ütés szerûen😄

Maxtreme
Az én karimnak meg "enyhe" Jessica Alba-s beütése van 😄
Tiszta sztárparádé xD

Calver
ez alapján? <#nyes>

én innen generáltam le Megan Fox-ot kis orrplasztikával <#vigyor2>

"The trees move. Do you not see it?"

Sziasztok!
Nekem eredeti a game (streamos) és amikor multizni/co-op ozni akarok kiir valamit és nem enged fel a szerverre,erre tud valaki megoldást?
PLS help.

Elõre is köszönöm!

köszi😊 megcsináltam jason stathamet a játékba😊

Maxtreme
szóismétlés rulez😊