1403
-
Knabb #1163 Eltaláltad, a Főhős "igénybe veszi a szolgáltatásokat" -
mans #1162 Amúgy az a hely mi akar lenni ahol van 2 kör és abba kell mozgatni a kontrollernek az a görgőjét?a térkép nem mutatja a helyet,csak valami pasi áll ott asszem,szerintem valami szex akar lenni,vagy nem tudom. -
Knabb #1161 Ahh végre megszereztem az Unlimited Rifle Ammo-t, a Reduced Falling DMG-t, az Unlimited Shotgun Ammo-t (mondjuk ez már régóta megvan :D) meg egy pár cuccot és a Vechicle Deliverit, igaz 1000 dodó-ért per járgány, de nekem megéri... mert nincs annyi lélekjelenlétem a játék Activities részéhez :D... pl a Snatchtől már idegroncs vagyok, csak a 4-dik lvlig bírtam ideggel, a mayham-et szintén itt attam fel. A lángoló ATV-vel járkálást is abbafejeztem a 3-dik lvlnél, a Crowd controllban is csak odáig jutottam :D... Egyszerűen agyfaszt lehet tőlük néha kapni :D Ja és az arénában a Demolution Derbyt meg képtelenség megcsinálni... legalábbis a lvl 6-ot, mert vagy én megyek rá, vagy az ellenségeket verem szét, és nem jön össze annyi zseton, amennyi kéne.
De a FUZZ-t, a Fight Clubot, a Heli Attackot viszont nagyon bírom, :D rohadtjó pöröllyel szétverni a nudistákat :D meg láncfűrésszel a szteroidos felvonulást :D -
#1160 A Vampire Bloodlines projekt "vezetője" vagyok.
A fordítás még nem kezdődött el - illetve, a meglévő magyarítás befejezéséről van szó.
Minden elhivatott segítőt szívesen látnék a csapatban.
Ismerkedem ezzel a résszel, összerakom a tervet - menetrend, elvárások, szótár stb - és kezdünk is.
-
#1159 amúgy Te fordítod a Vampire The Masquerade Bloodlines c. játékot is ? Ha igen, szívesen besegítenék az a játék mindenképpen megérne egy fordítást. -
#1158 Sejtettem, csak nem voltam benne biztos. :) -
Knabb #1157 Igen, az nagy jelenet volt :D -
#1156 Tudom, hogy tudod :)
A válasz neked lett címezve, de voltaképp mégis másoknak szól.
-
#1155 Én ezzel tökéletesen tisztában vagyok. Csak azt akartam szemléltetni, hogy azért neked nem gta4 mennyiségű szöveggel kellett megbirkóznod.
Én speciel más okból fordítok az esetek 99%-ban egyedül. -
#1154 GTA:SA esetéről tudok nyilatkozni - abban is (sok projekt mellett) volt részem:
Amikor 1-2 embernél több dolgozik egy fordításon, nagyon észnél kell lenni!
Sokan, bármennyire akarnak, nem tudnak jól lefordítani [és én is vagyok így nem egyszer] egy-egy mondatot, szót. S amikor ez összeadódik [nagy számok törvénye]... na, akkor lesz férc a munkából!
Hiába dolgoznak 5-10-20-an, amikor más stílusban, helyesírással, nyelvismerettel, és munkatempóval teszik.
A szöveg ismétlődések - mert minden sandbox játékban akad bőven - épp azzal kerülnek ki a képből, mert sokan fordítják!
Nekem rendkívül egyszerű dolgom volt, nem kellett megvárnom mások visszaküldött fordítás anyagát stb: a nyers szöveget betölt UltraEdit-be, Ctrl+F angol szöveg/szó beír, Count vagy Replace all...
De, ha kismillió ember között van megosztva a szövegmennyiség, akkor a keres-csere módszer, ami jelentőset dob az elkészülési sebességen, már ki is van lőve!
-
#1153 Azért ilyen szempontból nem igazán van értelme összehasonlítani.
Ebben 1MB szöveg van, ha jól rémlik, a GTA4-ben meg 3-4MB.
meg mintha ez Unicode-os lenne a gta4, meg utf8. És utf8-ban nagyobb a szövegsűrűség. -
#1152 Ilyen "rádió basztatás" ráadásul küldetés előtti interakcióban is elhangzik.
FŐszereplőnk [karakterünk] és Pierce között.
-
#1151 Kis millió ilyen "easter egg" van benne.
A türelmes játékosok sok ilyet észrevehetnek - akik csak átrohannak a sztorin, nos, sok mindenről maradnak le.
-
Knabb #1150 Hát ha eredeti a játék, még akkor sem valószínü, hogy tudsz, ugyanis hol működik, hol nem... Elvan cseszve...
Amúgy ti már megfigyeltétek, hogy a karakterünk néha énekel a kocsiban??? :D Meg a társaim akiket magammal viszek, szokták basztatni a rádiómat. PL: rohadt mókás mikor a zsaruk elől menekülök, üvölt a Black Dahlia és egyszer csak átkapcsolja valamelyik nyomorék valami gettó zenére...
És az normális, ha lépten nyomon az égből emberek esnek le? Pl: egyszer a temetőben mászkáltam és egy sírba beesett egy ipse én meg csak: WTF???? -
#1149 Bőven van mit fordítanom - a GTA4 bár megvan (warez), nem izgat annyira, hogy kaparjak néhány fordítási anyagért belőle.
Én 90%-ban egyedül dolgozom: mert ha elrontok valamit, akkor csak magamat okolhatom, és a projekt alatt VÉGIG egy fordítási stílusban dolgozhatok.
-
#1148 megnéztem azt nem értem, hogy 1 ember képes, hogy képes egy ilyen játékot ilyen hamar lefordítani mikor a gta 4.nél több csapat szinte semmit sem halad ? Nem csatlakozol a fordításhoz ha ezt befejezted ? -
#1147 ááá így nem is olyan jó a sebességérzet :( xD
am jah. ez a normális speed. -
Mlaci14 #1146 valaki segít hogy tudjak már multizni? XD -
Mlaci14 #1145 az az ultoros misszió az alluljáróban található,van ott az épület mellett egy lefelé menő út.... -
#1144 De a Saints Row 2 - bemutato.rar is árulkodó... töltsd le!
-
#1143 Írtam már korábban:
- a mellékküldetések [amikor a térképen odamész egy jelhez és egy "megbízó"-val átjátszás videó indul be] dialógusai vannak csak hátra
- át kell még fésülni, és a kimaradt, vagy hibás, magyartalan kifejezéseket szitálni.
- tesztelni.
-
#1142 no comment vagyok.magyarítással hogy állsz... -
#1141 a magyarítás hogy áll most? kész van vagy lesz egy béta verzió? -
#1140 Behoztam a videót. Az AddÁt.hu-ra tőtikézem, remélem, viszonylag gyorsan felér.
FRAPS + VirtualDub (DivX 6.8) segítségével készült.
Saints Row 2 - bemutato.rar
53 MB, 8 perc 9 mp.
A videóhoz:
- Gép: E8400 / 4 GB / HD4850 / 1280*1024 (CRT)
- Ez már a második karakterem.
- Közel 19 óra van már beleölve. (első végigjátszásom több mint 72 óra volt)
- Kicsit elkapott a hév...
-
#1139 hwsw ? :) -
#1138 Hát épp 1 másik forumon említettem hogy az SR2 után megtanultam tisztelni a gta4 portolási minőségét xD
Nem akadgat, és stabilan megy 50 fps körül. -
#1137 Akkor engem szeret a Nagy PC Isten.
-
#1136 a gta 4 szerintem egyáltalán nem lett rossz sőt én imádom.sajnos nem megy jól a gépemen .ott legalább ha van egy jó géped megy rendesen. -
#1135 nálam 3-4x kilépett szabálytalan művelettel.
Más játékkal ill progival semmi gond, szal nem a gép a ludas. (ráadásul a nálam fellépő problémák abszolút nem egyedi esetek voltak. A hivatalos forum tele van ennél 25x cifrábbakkal is xD) -
#1134 Nálam egyetlen egyszer sem fagyott.
Valami nagy gebasz van a gépeddel.
-
#1133 No tegnap Du. este befejeztem én is :)
tömör értékelés pontokba szedve:
Ami tetszett
- jópofa, igazi gengszter style történet
- Pörgős, változatos játékmenet, rengeteg humorral fűszerezve
- Nagyon sok misszió
- Jó zenék
- 1-2 jó ötlet, amiket még nem láthattunk ennél a stílusnál
- Profi karakterszerkesztő
- Viszonylag hosszú (nekem 40 órám volt bent)
Ami nem
- Rettenetes vasigény. Rosszabbul fut mint az ezen a téren mumusnak számító GTA4 :) Főleg a vezetés közbeni akadások okoztak problémát. A játék a vége felé már rohadtul swappelgetett az autós részeknél.
- Helyenként ronda, időnként nagyon ronda grafika:)
- A gps néha teljesen ésszerűtlen útvonalakat választ.
- Az autók fizikája kritikán aluli
- AZ M.i. olykor segghülye
- Fagyási, stabilitási problémák
- Rossz minőségű hangok
Sajnos nem tudok jó értékelést adni a játéknak a rengeteg hiba miatt, pedig tényleg frankó lehetne ha nem szúrják el az előbb említett dolgokkal.
...nameg ugye az a tény hogy 1.5x-es sebeséggel futott a cucc nálam végig...
Ha nem lenne ilyen rohadt igénytelen az átirat, simán megkapta volna a
85-öt.
De így csak 65%
A portolási munkálatokat végző szakbarbárokat meg kirúgni a picsbe :) -
Knabb #1132 Tudjátok mit... akarja megnézi XD -
Knabb #1131 A középső kép:
-
Knabb #1130 Pár kép erről a faszagyerekről :D
Madafakinok...
Ezek ilyen verdák
Szép napunk van nem?
-
#1129 jajj tényleg, az kicsit szopatós hely ilyen szinten, én is össze-vissza kerestem mire leesett -
#1128 nah megvan.. bazd az életbe nem találtam volna meg, tök máshol van :/ -
#1127 http://www.youtube.com/watch?v=wcSHYomOsw4
na itt szívok én is :D -
#1126 dede. Meg oylan is előfordul hogy menet közben 1x csak megáll a kocsik, mintha padlóféket nyomtál volna :)
Am ez nem is misszió amit keresek hanem stronghold. Az ultronos 4-dik küldetés nem jelenik meg a térképen. Gondolom csak akkor fog ha ezt teljesítem.
Azt írják külföldi forumokon (nem cska én szívok vele juppí xD) hogy a bevásárlóközpontban van, csak oda hogy a fenébe lehet bejutni.. mert van ajtó, csak nem nyitható. -
Indigo #1125 Nálam is előfordul, hogy hiába tehénkedek rá a "W"-re, egyszerűen nem érzékeli... -
#1124 aha. falnak hívják.
[apro](bocs, de ez tényleg magas labda volt )