Saints Row 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Evin
Azért ilyen szempontból nem igazán van értelme összehasonlítani.
Ebben 1MB szöveg van, ha jól rémlik, a GTA4-ben meg 3-4MB.
meg mintha ez Unicode-os lenne a gta4, meg utf8. És utf8-ban nagyobb a szövegsûrûség.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

IMYke2.0.0.0
Ilyen "rádió basztatás" ráadásul küldetés elõtti interakcióban is elhangzik.
FÕszereplõnk és Pierce között.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Kis millió ilyen "easter egg" van benne.
A türelmes játékosok sok ilyet észrevehetnek - akik csak átrohannak a sztorin, nos, sok mindenrõl maradnak le.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hát ha eredeti a játék, még akkor sem valószínü, hogy tudsz, ugyanis hol mûködik, hol nem... Elvan cseszve...

Amúgy ti már megfigyeltétek, hogy a karakterünk néha énekel a kocsiban??? 😄 Meg a társaim akiket magammal viszek, szokták basztatni a rádiómat. PL: rohadt mókás mikor a zsaruk elõl menekülök, üvölt a Black Dahlia és egyszer csak átkapcsolja valamelyik nyomorék valami gettó zenére...
És az normális, ha lépten nyomon az égbõl emberek esnek le? Pl: egyszer a temetõben mászkáltam és egy sírba beesett egy ipse én meg csak: WTF????

Positive Mental Attitude

IMYke2.0.0.0
Bõven van mit fordítanom - a GTA4 bár megvan (warez), nem izgat annyira, hogy kaparjak néhány fordítási anyagért belõle.
Én 90%-ban egyedül dolgozom: mert ha elrontok valamit, akkor csak magamat okolhatom, és a projekt alatt VÉGIG egy fordítási stílusban dolgozhatok.

Bence94
megnéztem<#eljen><#worship> azt nem értem, hogy 1 ember képes, hogy képes egy ilyen játékot ilyen hamar lefordítani mikor a gta 4.nél több csapat szinte semmit sem halad ? Nem csatlakozol a fordításhoz ha ezt befejezted ?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Maxtreme
ááá így nem is olyan jó a sebességérzet 😞 xD
am jah. ez a normális speed.

valaki segít hogy tudjak már multizni? XD
az az ultoros misszió az alluljáróban található,van ott az épület mellett egy lefelé menõ út....
IMYke2.0.0.0
De a Saints Row 2 - bemutato.rar is árulkodó... töltsd le!

IMYke2.0.0.0
Írtam már korábban:
- a mellékküldetések dialógusai vannak csak hátra
- át kell még fésülni, és a kimaradt, vagy hibás, magyartalan kifejezéseket szitálni.
- tesztelni.

Bence94
no comment vagyok.magyarítással hogy állsz...

Bence94
a magyarítás hogy áll most? kész van vagy lesz egy béta verzió?

IMYke2.0.0.0
Behoztam a videót. Az AddÁt.hu-ra tõtikézem, remélem, viszonylag gyorsan felér.

FRAPS + VirtualDub (DivX 6.8) segítségével készült.

Saints Row 2 - bemutato.rar
53 MB, 8 perc 9 mp.

A videóhoz:
- Gép: E8400 / 4 GB / HD4850 / 1280*1024 (CRT)
- Ez már a második karakterem.
- Közel 19 óra van már beleölve. (elsõ végigjátszásom több mint 72 óra volt)
- Kicsit elkapott a hév...

Bence94
hwsw ? 😊

Maxtreme
Hát épp 1 másik forumon említettem hogy az SR2 után megtanultam tisztelni a gta4 portolási minõségét xD
Nem akadgat, és stabilan megy 50 fps körül.

IMYke2.0.0.0
Akkor engem szeret a Nagy PC Isten.

Bence94
a gta 4 szerintem egyáltalán nem lett rossz sõt én imádom.sajnos nem megy jól a gépemen .ott legalább ha van egy jó géped megy rendesen.

Maxtreme
nálam 3-4x kilépett szabálytalan mûvelettel.

Más játékkal ill progival semmi gond, szal nem a gép a ludas. (ráadásul a nálam fellépõ problémák abszolút nem egyedi esetek voltak. A hivatalos forum tele van ennél 25x cifrábbakkal is xD)

IMYke2.0.0.0
Nálam egyetlen egyszer sem fagyott.
Valami nagy gebasz van a gépeddel.

Maxtreme
No tegnap Du. este befejeztem én is 😊

tömör értékelés pontokba szedve:

Ami tetszett
- jópofa, igazi gengszter style történet
- Pörgõs, változatos játékmenet, rengeteg humorral fûszerezve
- Nagyon sok misszió
- Jó zenék
- 1-2 jó ötlet, amiket még nem láthattunk ennél a stílusnál
- Profi karakterszerkesztõ
- Viszonylag hosszú (nekem 40 órám volt bent)

Ami nem
- Rettenetes vasigény. Rosszabbul fut mint az ezen a téren mumusnak számító GTA4 😊 Fõleg a vezetés közbeni akadások okoztak problémát. A játék a vége felé már rohadtul swappelgetett az autós részeknél.
- Helyenként ronda, idõnként nagyon ronda grafika😊
- A gps néha teljesen ésszerûtlen útvonalakat választ.
- Az autók fizikája kritikán aluli
- AZ M.i. olykor segghülye
- Fagyási, stabilitási problémák
- Rossz minõségû hangok

Sajnos nem tudok jó értékelést adni a játéknak a rengeteg hiba miatt, pedig tényleg frankó lehetne ha nem szúrják el az elõbb említett dolgokkal.
...nameg ugye az a tény hogy 1.5x-es sebeséggel futott a cucc nálam végig...

Ha nem lenne ilyen rohadt igénytelen az átirat, simán megkapta volna a
85-öt.
De így csak 65%

A portolási munkálatokat végzõ szakbarbárokat meg kirúgni a picsbe 😊

Tudjátok mit... akarja megnézi XD

Positive Mental Attitude

A középsõ kép:

Positive Mental Attitude

Pár kép errõl a faszagyerekrõl 😄

Madafakinok...

Ezek ilyen verdák

Szép napunk van nem?

Positive Mental Attitude

Calver
jajj tényleg, az kicsit szopatós hely ilyen szinten, én is össze-vissza kerestem mire leesett <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

Maxtreme
nah megvan.. bazd az életbe nem találtam volna meg, tök máshol van :/

Maxtreme
http://www.youtube.com/watch?v=wcSHYomOsw4
na itt szívok én is 😄

Maxtreme
dede. Meg oylan is elõfordul hogy menet közben 1x csak megáll a kocsik, mintha padlóféket nyomtál volna 😊

Am ez nem is misszió amit keresek hanem stronghold. Az ultronos 4-dik küldetés nem jelenik meg a térképen. Gondolom csak akkor fog ha ezt teljesítem.

Azt írják külföldi forumokon (nem cska én szívok vele juppí xD) hogy a bevásárlóközpontban van, csak oda hogy a fenébe lehet bejutni.. mert van ajtó, csak nem nyitható.

Nálam is elõfordul, hogy hiába tehénkedek rá a "W"-re, egyszerûen nem érzékeli...

Calver
aha. falnak hívják.
(bocs, de ez tényleg magas labda volt <#nyes>)

Nektek szokott olyan lenni, hogy nyomod a gázt a kocsiban vagy akármelyik jármûbenés baszik menni?

Positive Mental Attitude

Maxtreme
jó5let. De sztem ez vmi bug lesz az 100.
Ha nem akkor nc :Ð

Calver
nézz youtube-on egy végigjátszást, ott biztos mutatja hol a küldetés. szokott lenni mindenhez video walkthrough, gondolom SR2 sem kivétel.

Maxtreme
de van. Azon a szinten készült a másik kép.
Azóta meglestem helikopterrel is a ház tetejét meg a környékét, misszió sehol :/

Calver
nincs ott egy lépcsõ? mintha arrafelé lenne, fent.

Maxtreme
Namost vagy én valamit nagyon benézek, vagy nemtom, de itt hol a misszió? 😄

Az épültekbe bemenni nem lehet,és csupán ez a 2 szint van. (van még 1 feljebb, de az épület teteje ahova nem vezet út... Esetleg még helikopterrel ránézek. Ha úgy sem akkor ez 1 csúnya bug lesz (vagy én vagyok lama 😊D

Calver
nem nehéz szöveg, csak akkora beszólás és annyira illik a játék hangulatához h az valami kibaszottul zseniális <#vigyor1>

Maxtreme
😊
Mivel nem vagyok english perfektó, majd lehet megkérlek hogy (spoilerbe) írd le pontosan 😊

Calver
eléggé <#hehe> a fõkarakter végsõ mondata viszont maga lesz a nyers zsenialitás <#vigyor1>

Maxtreme
noh minden banda legyakva.Most vagyok az ULTOR-os miszióknál. Gondolom ez már a vége 😊

Calver
autóvadászati technika: basejumping-olsz h meglegyen az a táp h nem sebzõdsz akármilyen magasról is esel le, majd helivel belerepülsz a kiszemelt gép elé, és pofával az aszfalton landolsz. <#vigyor1>

Maxtreme
hát jah 😄 Sajna sokmindent nem tudok ellene tenni, szal marad ahogy van. Így 70% körül már úgyis hozzászoktam xD

Igaz, csak néha csinálja nálam is, de általában pont a legrosszabbkor...
Amúgy nem zavar annyira, csak hát pont amikor hammerheadre vadásztam, akkor nagyon zavart 😄

#1075 Ez tényleg pokoli gyors 😄

Positive Mental Attitude

életveszély ez a játék, kár az akadásokér😊

IMYke2.0.0.0
"32 bitest? (mert x64-hez asszem nincs sp3) Jó is akkor az a 4gb mem xD"

Igen, 32 bites.
Az "elveszett" RAM nem izgat. Nem azért vettem új RAM-okat, hogy 4 GB-t írjon ki a Sajátgép paneljére...

😄😄😄😄😄😄😄:😄😄😄

Maxtreme
Aham, nekem is.
Na akkor reinstall lesz. 😄 Meglesem patch nélkül. Nem e a crank akarom mondani crackbe baszarintottak el valamit 😄

hát az van fent amit belinkeltem az a mininovás😄

de azér ez így elég poén😄😄😄

Maxtreme
Még egy kérdés.
neked a patch fent van?