1403
  • Indigo
    Közben sikerült, csak nem voltam tisztában az irányítással. Shift-el működtetem a hajtóművet, W/S - magasság csökkentése/növelése, Y/C - oldalkormány. Egyszerű, csak normálisan leszállni még nem sikerült :D

• báttyó02
    nyomod az L shiftet,azzal beindítja a motort,és elkezd előre menni,és utána nyomod az S betüt azzal elkezd emelkedni
  • Indigo
    Akkor lehet, hogy csak én bénáztam :) Megpróbálom mégegyszer ezt a shift-space dolgot.
  • Calver
    ugyanúgy emelkedsz mint helivel asszem
  • Indigo
    Basszus, repülőgéppel hogy kell fölszállni?

A helikoptert olyan egyszerű elvezetgetni, leszállni, fölszállni, de repülővel nem boldogulok... Felgyorsul, aztán felszántja az orrával az aszfaltot... Nem birok rájönni, mivel kell emelkedni. Vagy nagyon elbénázok valamit.
  • Solid Snake
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm szépen, ezt meglesem majd.
  • Solid Snake
    Pedig nincs vele gond ez tuti
  • IMYke2.0.0.0
    Vagy én találtam vírusos példányt, vagy az egész egy kamu - NOD32 miatt nem is tettem fel, jobb a békesség.
  • Solid Snake
    Sztem. akinek eddig nem futott jól a game az próbálja ki ezt a legutóbbi patch-et. Annyi hiba maradt csak hogy néha "belaggol" kicsit a játék, de /ez már így is marad a fejlesztők szerint is/ viszont ez már nem zavaró. Így lehet akár max. grafikai beállítások mellett is szépen játszani.
    Aki még nem játszott vele nem tudja mit hagy ki
  • báttyó02
    megvan
  • báttyó02
    hali,a bandámat hol tudom testreszabni?
  • Solid Snake
  • Indigo
    Túl sokat nem kell várni tőle. Néhány bug kijavításán kívül állítólag eszközöltek némi teljesítményjavulást, de a fejlesztők saját bevallása szerint sem sikerült kiküszöbölni ki a vezetés közbeni akadozásokat. Ez azért már szánalom kategória...
  • IMYke2.0.0.0
    Megnézzük, műxik-e vele...
    A magyarításra csak erőt kell gyűjtsek - azok a fránya dialógusok nem fogynak.
  • vzajcev
    Már csak a magyarítás hiányzik.
  • Calver
    Saints.Row.2.Update.2.SKIDROW kijött, bár nem sokat tápol a játékon az első update-hez képest ahogy elnézem.
  • Solid Snake
    Jól nyomja a kis bögyös
  • mans
    Est

felraktam a 191.00 drivert,újraraktam a gamet,és már kezdtem örülni hogy megjavult a sebessége a játéknak de nem,a karater már normálisan fut,a kocsik is normális sebességgel mennek,de az idő meg a videók még mindig szarok.
  • grebber
    Nem sok értelmét látnám mert nem a dobozában alszok,nem tudom kulcstartómra se tenni nem nézegetem éjjel nappal.
    2 hét után már azt se tudnám hogy hol a doboz szal felesleges lenne!
    De mint mondtam nem lesz meg eredetiben mert magyarok kizárva:(
  • sambauer
    ha eredetiben akarja megvenni vegye meg dobozosan, úgy van értelme egyedül..
  • Calver
    meg akarja venni eredetiben ó'csóba, mi ezzel a baj?
  • grebber
    Igen mivel 6ezer x ft-os játékhoz hozzájuthatok csupán 1600ft-ért.
    De csak álom mert nem fogok hozzájutni :(
    Steam-en ilyen akció nem lesz sajnos.
  • sambauer
    te most komolyan letöltésért akarsz fizetni ?
  • Indigo
    Figyelgesd a Steam-et, ott is szoktak elég brutális akciók lenni. A SR2 is sorra kerülhet hamarosan :)
  • grebber
    :( Fenébe hogy nem steamen van ez az akció.Nem fogok ezzel tökölni.
  • Calver
    szerintem IP-t ellenőriz... ha kell, itt találsz egy rakás angol proxy-t, a United Kingdom szóra keress rá.
  • Indigo
    United Kingdom = Egyesült Királyság, Nagy-Britannia :)

Azt nem tudom, hogy elég-e megegyező domain-ű e-mail cím, vagy IP alapján is ellenőriznek.

Innen még én sem vásároltam, szóval csak megtippelni tudom a menetét.
  • grebber
    Van az oldalon egy ilyen:

This product is only available for purchase in the United Kingdom.

Tehát ha én meg akarom venni akkor úgy regeljek mintha amcsi lennék vagy hogy van ez??(Ez nem menne mivel csak .hu-s mail cimeim vannak)
    És itt mit adnak amivel letudom tölteni kodot vagy mit?Életbe nem vettünk innen semmit se!
  • Indigo
    Annyit simán megér!
    Itthon a legolcsóbb helyen is még mindig 6k-ért árulják (igaz, az dobozos változat).
  • grebber
    Na most d2d-n akciós a game csak 5 font.
    Fel is veszem a kapcsolatot haverral neki van ilyen bankkártyája és megvetetem vele.
  • Maxtreme
    Nem driver probléma..
  • mans
    Akinek nvidia van,annak melyik driver van fent?másra már nem tudok gondolni.
  • Maxtreme
    van akinél xp sp3-al is gyors, szal nem törvényszerű :)
  • Bence94
    meg a ratyi porté
  • IMYke2.0.0.0
    Kaki Win7 az oka.
  • mans
    Most újraraktam a játékot,futattam vista modban,de így is gyors,úgyhogy nem tudom mi ez.A konvertáló szarokat is leszedtem pedig.
  • Knabb
    Próbáltad már vista kompatibilitási módban elindítani?
  • Maxtreme
    jó hogy még ezen az 1 oldalon sem vagy képes visszaolvasni.
    de segítek: Megoldás nem született...
  • mans
    Mikor felraktam a windows 7 et akkor felraktam a játékot is de csak most kezdtem el újra az egészet,csak azt nem tudom hogy a főhös miért mozog most olyan gyorsan,még jó múltkor nem volt ilyen,a másik meg hogy az átvezető videókba késik a hang,épp szövegelnek például,és a pár másodperccel késöbb ér oda az odavaló hang,ez mi a bánattól lehet?Mikor még a vista volt fent akkor nem volt ez,lehet hogy a 190.62 es driver vagy nem tudom.