Saints Row 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ebben 1MB szöveg van, ha jól rémlik, a GTA4-ben meg 3-4MB.
meg mintha ez Unicode-os lenne a gta4, meg utf8. És utf8-ban nagyobb a szövegsûrûség.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
FÕszereplõnk
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A türelmes játékosok sok ilyet észrevehetnek - akik csak átrohannak a sztorin, nos, sok mindenrõl maradnak le.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amúgy ti már megfigyeltétek, hogy a karakterünk néha énekel a kocsiban??? 😄 Meg a társaim akiket magammal viszek, szokták basztatni a rádiómat. PL: rohadt mókás mikor a zsaruk elõl menekülök, üvölt a Black Dahlia és egyszer csak átkapcsolja valamelyik nyomorék valami gettó zenére...
És az normális, ha lépten nyomon az égbõl emberek esnek le? Pl: egyszer a temetõben mászkáltam és egy sírba beesett egy ipse én meg csak: WTF????
Positive Mental Attitude
Én 90%-ban egyedül dolgozom: mert ha elrontok valamit, akkor csak magamat okolhatom, és a projekt alatt VÉGIG egy fordítási stílusban dolgozhatok.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
- a mellékküldetések
- át kell még fésülni, és a kimaradt, vagy hibás, magyartalan kifejezéseket szitálni.
- tesztelni.
FRAPS + VirtualDub (DivX 6.8) segítségével készült.
Saints Row 2 - bemutato.rar
53 MB, 8 perc 9 mp.
A videóhoz:
- Gép: E8400 / 4 GB / HD4850 / 1280*1024 (CRT)
- Ez már a második karakterem.
- Közel 19 óra van már beleölve. (elsõ végigjátszásom több mint 72 óra volt)
- Kicsit elkapott a hév...
Nem akadgat, és stabilan megy 50 fps körül.
Más játékkal ill progival semmi gond, szal nem a gép a ludas. (ráadásul a nálam fellépõ problémák abszolút nem egyedi esetek voltak. A hivatalos forum tele van ennél 25x cifrábbakkal is xD)
Valami nagy gebasz van a gépeddel.
tömör értékelés pontokba szedve:
Ami tetszett
- jópofa, igazi gengszter style történet
- Pörgõs, változatos játékmenet, rengeteg humorral fûszerezve
- Nagyon sok misszió
- Jó zenék
- 1-2 jó ötlet, amiket még nem láthattunk ennél a stílusnál
- Profi karakterszerkesztõ
- Viszonylag hosszú (nekem 40 órám volt bent)
Ami nem
- Rettenetes vasigény. Rosszabbul fut mint az ezen a téren mumusnak számító GTA4 😊 Fõleg a vezetés közbeni akadások okoztak problémát. A játék a vége felé már rohadtul swappelgetett az autós részeknél.
- Helyenként ronda, idõnként nagyon ronda grafika😊
- A gps néha teljesen ésszerûtlen útvonalakat választ.
- Az autók fizikája kritikán aluli
- AZ M.i. olykor segghülye
- Fagyási, stabilitási problémák
- Rossz minõségû hangok
Sajnos nem tudok jó értékelést adni a játéknak a rengeteg hiba miatt, pedig tényleg frankó lehetne ha nem szúrják el az elõbb említett dolgokkal.
...nameg ugye az a tény hogy 1.5x-es sebeséggel futott a cucc nálam végig...
Ha nem lenne ilyen rohadt igénytelen az átirat, simán megkapta volna a
85-öt.
De így csak 65%
A portolási munkálatokat végzõ szakbarbárokat meg kirúgni a picsbe 😊
Positive Mental Attitude
Positive Mental Attitude
Madafakinok...
Ezek ilyen verdák
Szép napunk van nem?
Positive Mental Attitude
"The trees move. Do you not see it?"
Am ez nem is misszió amit keresek hanem stronghold. Az ultronos 4-dik küldetés nem jelenik meg a térképen. Gondolom csak akkor fog ha ezt teljesítem.
Azt írják külföldi forumokon (nem cska én szívok vele juppí xD) hogy a bevásárlóközpontban van, csak oda hogy a fenébe lehet bejutni.. mert van ajtó, csak nem nyitható.
Positive Mental Attitude
Azóta meglestem helikopterrel is a ház tetejét meg a környékét, misszió sehol :/
Az épültekbe bemenni nem lehet,és csupán ez a 2 szint van. (van még 1 feljebb, de az épület teteje ahova nem vezet út... Esetleg még helikopterrel ránézek. Ha úgy sem akkor ez 1 csúnya bug lesz (vagy én vagyok lama 😊D
Amúgy nem zavar annyira, csak hát pont amikor hammerheadre vadásztam, akkor nagyon zavart 😄
#1075 Ez tényleg pokoli gyors 😄
Positive Mental Attitude
Igen, 32 bites.
Az "elveszett" RAM nem izgat. Nem azért vettem új RAM-okat, hogy 4 GB-t írjon ki a Sajátgép paneljére...
Na akkor reinstall lesz. 😄 Meglesem patch nélkül. Nem e a crank akarom mondani crackbe baszarintottak el valamit 😄