1403
-
szlesspapa #1243 halihó, kipróbáltam és teccet is , csak egy nagy problémám van vele hogy kibaszottul szar az irányitása a járműveknek , életemben nemjátszottam ekkora szarral. beszaggat, néha ugrik eggyet a kép. Nemtom miért csipázzátok ennyire. De azis lehet hogy rossz verzió van meg.
a gépigényem az megvan hozzá duplamagos proci, 2 gb ram, 512es VGA, 2009es játékok simán futnak, szóval vagy szar az irányitás nagyon vagy rossz verzió van meg vagy nemtom, Valakinek valami tipp? -
mans #1242 Addig háromszor kiugrok a vonat elé,úgy volt hogy 11 be jön. -
#1241 2012-ben jön csak a 3. rész! Addig remélem elkészül a magyarítása ennek! -
#1240 Rendőrruhában akkor mászkálhatsz, amikor rendőrnek álcázva magad "bűneseteket" kell megoldanod, igencsak egyéni módszerekkel, miközben egy kamerás csávesz kísér, és az egészet rögzíti...
-
#1239 emlékeim szerint ennek az oka pusztán annyi, hogy nincs ilyen outfit a játékban. hasonlót összerakhatsz, de rendőrruhád soha nem lesz... egyáltalán miért akarsz? nekem hányingerem lenne szegény karakteremtől ha abban mászkálna -
#1238 Ezeket mind végignéztem már többször is, de:
1: ezek xboxos videok nem pc-sek.
2: sehol nincs rendőrruha. se az outfit-ekbe, se a suits-ba.
Más help esetleg? -
#1237 Talán itt... -
#1236 ????? -
#1235 Hali! Olyan kérdésem van, hogy a rendőrruhákat, hogyan tudom megszerezni? A sima meg a SWAT-os meg az ULTOROS ruhákat?? Válaszokat előre is köszi! -
#1234 Mi az hogy nem jött össze? Készül hozzá. -
mans #1233 Kár hogy a magyarítás nem jött össze:(de a saints row 3 at elvileg bemutatják majd nyáron az E3 on vagy hol.várom már nagyon. -
#1232 Szívesen -
#1231 Köszi szépen. Ezek után már szerintem érdemes beszereznem :P -
#1230 Video - fegyverzet és járművek
Szöveg, kép - járművek
Autók:
* Alaskan
* Ambulance
* Anchor
* Armor: (Tank) Rewarded upon completion of "Arming Thy Row" mission.
* Atlasbreaker (Monster truck)
* Attrazione
* Backhoe
* Bag Boy
* Baron
* Bear: (APC)
* Betsy
* Bezier
* Blaze: Fire truck
* Bootlegger
* Buffalo
* Bulldog
* Bulldozer
* Capshaw
* Cheetah
* Churchill
* Compensator: Used by the Brotherhood of Stilwater gang.
* Compton
* Danville
* Delivery Truck
* Donovan
* EDF Scout: Ultor Exposed.
* Eiswolf
* Elite: Corporate Warfare.
* Ethel
* FBI: Appears once you get maximum police notoriety
* Frenzy
* Five-O
* Go!
* Halberd
* Hammmerhead
* Hayate Z70: Used by the Ronin gang.
* Hollywood
* Hounfor: The General's limousine, the rarest car in the game.
* Justice
* Kent: Combine tractor
* Keystone
* Knoxville: Golf cart
* Komodo
* La Fuerza
* Legion: Used by the Brotherhood of Stilwater gang.
* Lightning: Corporate Warfare.
* Longhauler: Large construction on transportation vehicle
* Mag
* Magma
* Mix Master
* Mockingbird
* Mongoose
* Mule
* Nelson
* Newman
* Nordberg
* NRG-V8
* O-Ring: Freckle Bitches delivery car.
* Peacekeeper
* Peterliner
* Phoenix
* Quota
* Quasar (rare mid size SUV)
* Raycaster
* Reaper
* Relic: Corporate Warfare.
* Ruckus: Rewarded upon completion of Demolition Derby
* Rumble: Rewarded upon completion of Demolition Derby
* Septic Avenger: Use this to begin the Septic Avenger diversion.
* Shaft: Tow truck
* Socialite
* Superiore: Exotic
* Stallion: Ultor Exposed.
* Status Quo
* Stiletto
* Stilwater Municipal
* Superiore
* Swindle: Jeep
* Taxi
* Temptress: Ultor Exposed.
* The Job
* Thorogood
* Titan
* Toad
* Topher
* Varsity
* Venom Classic
* Vortex
* Voxel
* Voyage
* Wakazashi: Used by the Ronin gang.
* Wellington
* Westbury
* Zenith
* Zimos
* Zircon
* Zomkah
* warrant
* Ultor Limo
Motorok:
* Apex: Corporate Warfare.
* Estrada: Police bike
* Kaneda: Hyper bike
* Kenshin: Racing bike
* Melbourne: Cruiser
* Peewee: Minibike
* Pulse: Ultor Exposed.
* Sabretooth: Choppers
* Sandstorm: Motor cross ( Dirt bike)
* Shard: Naked bike
* Tetsuo: Speed bike
* Widowmaker: Scooter
Helikopterek:
* Destroyer: Flying saucer.
* Gyro Daddy
* Horizon
* Oppressor
* Thompson
* Tornado
* Vulture: Ultor Exposed.
Hajók, motorcsónakok
* Commander: Corporate Warfare.
* Convict: Transporter boat
* Hurricane Jet-powered race boat
* Maelstrom: Ski boat
* Miami:Four seat speed boat
* Python: Two seat speed boat
* Shark: Two seat sit-down jet ski
* Skipper: Large luxury vessel
Repülőgépek:
* Snipes 57: Private Jet (Learjet 40)
* AB Destroyer: Military Fighter Jet [ Fairchild A-10A Thunderbolt II ](Ultor Exposed Downloadable Content Only)
* Corsette: Prop Plane
* Wolverine: WWII (North American P-51D Mustang)
* Woodpecker Cessna 172
* High Rise
* Bee: Corporate Warfare
* Parrot
-
#1229 AZ jó. Ezek szerinte bőséges a járműkínálat -
#1228 Ebben helikopter, repülő, motor lesz bőven.
-
#1227 GTA 4 meg van egyébként xbox-ra 2 kiegészítőjével együtt. Csak hiányolom belőle pl a normális repülőket, bicikliket stb stb. -
#1226 na hát akkor ebben a tekintetben a gta egyértelműen jobb, de ettől függetlenül szerintem a Saints Rownak simán a legjobb sandbox játékok közt van a helye, talán a Mafia és a Getaway óta nem volt ilyen jó game ebben a stílusban. -
#1225 Szimulátorosat egyértelműen :D -
#1224 ez emberfüggő, nálam storyban simán kenterbe veri a gta negyedik részét, akkora szövegek vannak benne ami már rég hiányzott a játékiparból :D maga az irányítás, játékmenet és a fizika azért alul marad de ez is attól függ hogy az arcade vagy szimulátorosabb vezetést bírod jobban - nálam az utóbbi.. -
#1223 Értem. De állítólag jobb mint a gta. Ez igaz? -
#1222 ha konzolra szerzed, mindenképp érdemes az első részt beszerezni hiszen rengeteg poén van a 2ben ami az első részre utal.. -
#1221 Konzolon jobban fut, mint PC-n!
-
#1220 Sziasztok
Véleményt szeretnék erről a játékról kérni. Konzolra tervezem a beszerzését, mivel ahogy olvasom nincs valami jól "optimizálva". Érdemes beszerezni? Vagy inkább először az 1. részt vegyem meg? -
Knabb #1219 Nem tudom, mennyire van baj a látásoddal de ez a Saints Row 2 topik... -
Robi366 #1218 ehh nem linkelte .. .na itt van :
GTA San Andreas Fórum :
http://www.freeweb.hu/sokazagyva/viewforum.php?f=126
összeszettem elég sok infót a játékról de még gyűjtögetek flyamatosan -
Robi366 #1217 GTA San Andreas Fórum :
http://www.freeweb.hu/sokazagyva/viewforum.php?f=126
összeszettem elég sok infót a játékról de még gyűjtögetek flyamatosan -
mans #1216 Nálam Q9400 GTX260 4 Gb RAM win7 és fut elfogadhatóan 1280x1024 be,max beállítással,persze azok a beakadások így is vannak,de az a szar optimalizálás miadt van. -
#1215 az a cpu kb 0 neki. A Régi 6200+-ommal sem ment sokkal jobban. -
robi25 #1214 Sziasztok . Van valami hack a gépigényre,mert kb 5 fps el fut a játék a gta 4 meg 20-30 közt.WIN 7 32 5200 X2 4GB RAM 8800GT!!a PROCI ÖREG de nem ennyire. -
landor00 #1213 hello! valaki nemtudja hogy kell megtámadni és elfoglalni egy területet? ja és a mobilt hogy kell elő venni? valaki segítsen lécci -
Indigo #1212 Esetleg próbáld meg kontrollerrel, úgy sokkal könnyebb az irányítás. Egyes autóknál tényleg nagyon gáz, jellemzően a gyors sportkocsiknál. Az is egy megoldás, hogy rászoksz a lassabb, de "cool-abb" verdákra :) -
Knabb #1211 Verda függő, valamelyik egy pöttyintésre úgy elfordul mint a franc, de van amelyik még akkor is csak alig, amikor már ráfekszel a billre :D -
newc22 #1210 Autók irányítása nagyon gáz lett szerintem valami patch esetleg nem orvosolja a hibát vagy én vagyok béna?! :) -
#1209 Barátnőddel Saints Rowoznál ? -
SewerRat #1208 Sziasztok!
Kéne egy kis help...
Letöltöttük a játékot próba céljából, de a hamachin sehogy sem akar menni a co-op mód. Mással (egy angol ipsével próbáltam9 simán ment, de barátnőmmel sehogy sem... elméletileg ugyanaz a beállítás itt is meg ott is. Mi a gáz? -
mans #1207 link
link
link
Tök jó kis szigetek vannak a tengeren:) -
Indigo #1206 A "Fuzz" nevű activity-ben beállhatsz rendőrnek, még egy tudósítót is kapsz magad mellé -
iguanodon #1205 Szevasztok.
Tudja valaki, hogy van e benne olyan lehetőség, hogy beálljunk tűzoltónak vagy rendőrnek, mert mentősnek sikerült de nem tudom a többihez hol lehetne hozzáférni.
Segítségeteket előre is köszönöm. -
Indigo #1204 Amúgy újból nekiveselkedtem. Sokáig nem játszottam, és már tökre elfelejtettem, hogy milyen király ez a játék!