Saints Row 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Közben sikerült, csak nem voltam tisztában az irányítással. Shift-el mûködtetem a hajtómûvet, W/S - magasság csökkentése/növelése, Y/C - oldalkormány. Egyszerû, csak normálisan leszállni még nem sikerült 😄

báttyó02
nyomod az L shiftet,azzal beindítja a motort,és elkezd elõre menni,és utána nyomod az S betüt azzal elkezd emelkedni

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Akkor lehet, hogy csak én bénáztam 😊 Megpróbálom mégegyszer ezt a shift-space dolgot.

Calver
ugyanúgy emelkedsz mint helivel asszem <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

Basszus, repülõgéppel hogy kell fölszállni? <#buck>

A helikoptert olyan egyszerû elvezetgetni, leszállni, fölszállni, de repülõvel nem boldogulok... Felgyorsul, aztán felszántja az orrával az aszfaltot... Nem birok rájönni, mivel kell emelkedni. Vagy nagyon elbénázok valamit.

Solid Snake
<#law>
IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen, ezt meglesem majd.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Solid Snake
Pedig nincs vele gond <#nezze> ez tuti
IMYke2.0.0.0
Vagy én találtam vírusos példányt, vagy az egész egy kamu - NOD32 miatt nem is tettem fel, jobb a békesség.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Solid Snake
Sztem. akinek eddig nem futott jól a game az próbálja ki ezt a legutóbbi patch-et. Annyi hiba maradt csak hogy néha "belaggol" kicsit a játék, de /ez már így is marad a fejlesztõk szerint is/ viszont ez már nem zavaró. Így lehet akár max. grafikai beállítások mellett is szépen játszani.
Aki még nem játszott vele nem tudja mit hagy ki <#hehe>
báttyó02
megvan

báttyó02
hali,a bandámat hol tudom testreszabni?

Solid Snake
<#law><#eljen>
Túl sokat nem kell várni tõle. Néhány bug kijavításán kívül állítólag eszközöltek némi teljesítményjavulást, de a fejlesztõk saját bevallása szerint sem sikerült kiküszöbölni ki a vezetés közbeni akadozásokat. Ez azért már szánalom kategória...

IMYke2.0.0.0
Megnézzük, mûxik-e vele...
A magyarításra csak erõt kell gyûjtsek - azok a fránya dialógusok nem fogynak.

Már csak a magyarítás hiányzik. <#dumcsi>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Calver
Saints.Row.2.Update.2.SKIDROW kijött, bár nem sokat tápol a játékon az elsõ update-hez képest ahogy elnézem.

Solid Snake
Jól nyomja a kis bögyös <#hehe>
Est

felraktam a 191.00 drivert,újraraktam a gamet,és már kezdtem örülni hogy megjavult a sebessége a játéknak de nem,a karater már normálisan fut,a kocsik is normális sebességgel mennek,de az idõ meg a videók még mindig szarok.<#szomoru1>

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

grebber
Nem sok értelmét látnám mert nem a dobozában alszok,nem tudom kulcstartómra se tenni nem nézegetem éjjel nappal.
2 hét után már azt se tudnám hogy hol a doboz szal felesleges lenne!
De mint mondtam nem lesz meg eredetiben mert magyarok kizárva😞

Next PC upgrade: 2022

sambauer
ha eredetiben akarja megvenni vegye meg dobozosan, úgy van értelme egyedül..

Turn Me On Dead Man

Calver
meg akarja venni eredetiben ó'csóba, mi ezzel a baj? <#fejvakaras>

grebber
Igen mivel 6ezer x ft-os játékhoz hozzájuthatok csupán 1600ft-ért.
De csak álom mert nem fogok hozzájutni 😞
Steam-en ilyen akció nem lesz sajnos.

sambauer
te most komolyan letöltésért akarsz fizetni ?

Turn Me On Dead Man

Figyelgesd a Steam-et, ott is szoktak elég brutális akciók lenni. A SR2 is sorra kerülhet hamarosan 😊

grebber
😞 Fenébe hogy nem steamen van ez az akció.Nem fogok ezzel tökölni.

Calver
szerintem IP-t ellenõriz... ha kell, itt találsz egy rakás angol proxy-t, a United Kingdom szóra keress rá.

United Kingdom = Egyesült Királyság, Nagy-Britannia 😊

Azt nem tudom, hogy elég-e megegyezõ domain-û e-mail cím, vagy IP alapján is ellenõriznek.

Innen még én sem vásároltam, szóval csak megtippelni tudom a menetét.

grebber
Van az oldalon egy ilyen:

This product is only available for purchase in the United Kingdom.

Tehát ha én meg akarom venni akkor úgy regeljek mintha amcsi lennék vagy hogy van ez??(Ez nem menne mivel csak .hu-s mail cimeim vannak)
És itt mit adnak amivel letudom tölteni kodot vagy mit?Életbe nem vettünk innen semmit se!

Annyit simán megér!
Itthon a legolcsóbb helyen is még mindig 6k-ért árulják (igaz, az dobozos változat).

grebber
Na most d2d-n akciós a game csak 5 font.
Fel is veszem a kapcsolatot haverral neki van ilyen bankkártyája és megvetetem vele.

Maxtreme
Nem driver probléma..

Akinek nvidia van,annak melyik driver van fent?másra már nem tudok gondolni.

Maxtreme
van akinél xp sp3-al is gyors, szal nem törvényszerû 😊

Bence94
meg a ratyi porté <#crazya>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

IMYke2.0.0.0
Kaki Win7 az oka.

Most újraraktam a játékot,futattam vista modban,de így is gyors,úgyhogy nem tudom mi ez.A konvertáló szarokat is leszedtem pedig.

Próbáltad már vista kompatibilitási módban elindítani?

Positive Mental Attitude

Maxtreme
jó hogy még ezen az 1 oldalon sem vagy képes visszaolvasni.
de segítek: Megoldás nem született...

Mikor felraktam a windows 7 et akkor felraktam a játékot is de csak most kezdtem el újra az egészet,csak azt nem tudom hogy a fõhös miért mozog most olyan gyorsan,még jó múltkor nem volt ilyen,a másik meg hogy az átvezetõ videókba késik a hang,épp szövegelnek például,és a pár másodperccel késöbb ér oda az odavaló hang,ez mi a bánattól lehet?Mikor még a vista volt fent akkor nem volt ez,lehet hogy a 190.62 es driver vagy nem tudom.

Eltaláltad, a Fõhõs "igénybe veszi a szolgáltatásokat"

Positive Mental Attitude

Amúgy az a hely mi akar lenni ahol van 2 kör és abba kell mozgatni a kontrollernek az a görgõjét?a térkép nem mutatja a helyet,csak valami pasi áll ott asszem,szerintem valami szex akar lenni,vagy nem tudom.

Ahh végre megszereztem az Unlimited Rifle Ammo-t, a Reduced Falling DMG-t, az Unlimited Shotgun Ammo-t (mondjuk ez már régóta megvan 😄) meg egy pár cuccot <#idiota> és a Vechicle Deliverit, igaz 1000 dodó-ért per járgány, de nekem megéri... mert nincs annyi lélekjelenlétem a játék Activities részéhez 😄... pl a Snatchtõl már idegroncs vagyok, csak a 4-dik lvlig bírtam ideggel, a mayham-et szintén itt attam fel. A lángoló ATV-vel járkálást is abbafejeztem a 3-dik lvlnél, a Crowd controllban is csak odáig jutottam 😄... Egyszerûen agyfaszt lehet tõlük néha kapni 😄 Ja és az arénában a Demolution Derbyt meg képtelenség megcsinálni... legalábbis a lvl 6-ot, mert vagy én megyek rá, vagy az ellenségeket verem szét, és nem jön össze annyi zseton, amennyi kéne.
De a FUZZ-t, a Fight Clubot, a Heli Attackot viszont nagyon bírom, 😄 rohadtjó pöröllyel szétverni a nudistákat 😄 meg láncfûrésszel a szteroidos felvonulást 😄 <#violent><#gun><#boxer>

Positive Mental Attitude

IMYke2.0.0.0
A Vampire Bloodlines projekt "vezetõje" vagyok.
A fordítás még nem kezdõdött el - illetve, a meglévõ magyarítás befejezésérõl van szó.
Minden elhivatott segítõt szívesen látnék a csapatban.
Ismerkedem ezzel a résszel, összerakom a tervet - menetrend, elvárások, szótár stb - és kezdünk is.

sambauer
amúgy Te fordítod a Vampire The Masquerade Bloodlines c. játékot is ? Ha igen, szívesen besegítenék az a játék mindenképpen megérne egy fordítást.

Turn Me On Dead Man

Evin
Sejtettem, csak nem voltam benne biztos. 😊

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Igen, az nagy jelenet volt 😄

Positive Mental Attitude

IMYke2.0.0.0
Tudom, hogy tudod 😊
A válasz neked lett címezve, de voltaképp mégis másoknak szól.

Evin
Én ezzel tökéletesen tisztában vagyok. Csak azt akartam szemléltetni, hogy azért neked nem gta4 mennyiségû szöveggel kellett megbirkóznod.

Én speciel más okból fordítok az esetek 99%-ban egyedül.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

IMYke2.0.0.0
GTA:SA esetérõl tudok nyilatkozni - abban is (sok projekt mellett) volt részem:
Amikor 1-2 embernél több dolgozik egy fordításon, nagyon észnél kell lenni!
Sokan, bármennyire akarnak, nem tudnak jól lefordítani <és én is vagyok így nem egyszer> egy-egy mondatot, szót. S amikor ez összeadódik ... na, akkor lesz férc a munkából!

Hiába dolgoznak 5-10-20-an, amikor más stílusban, helyesírással, nyelvismerettel, és munkatempóval teszik.
A szöveg ismétlõdések - mert minden sandbox játékban akad bõven - épp azzal kerülnek ki a képbõl, mert sokan fordítják!

Nekem rendkívül egyszerû dolgom volt, nem kellett megvárnom mások visszaküldött fordítás anyagát stb: a nyers szöveget betölt UltraEdit-be, Ctrl+F angol szöveg/szó beír, Count vagy Replace all...

De, ha kismillió ember között van megosztva a szövegmennyiség, akkor a keres-csere módszer, ami jelentõset dob az elkészülési sebességen, már ki is van lõve!