1403
-
Knabb #1123 Nektek szokott olyan lenni, hogy nyomod a gázt a kocsiban vagy akármelyik járműbenés baszik menni? -
#1122 jó5let. De sztem ez vmi bug lesz az 100.
Ha nem akkor nc :Ð -
#1121 nézz youtube-on egy végigjátszást, ott biztos mutatja hol a küldetés. szokott lenni mindenhez video walkthrough, gondolom SR2 sem kivétel. -
#1120 de van. Azon a szinten készült a másik kép.
Azóta meglestem helikopterrel is a ház tetejét meg a környékét, misszió sehol :/ -
#1119 nincs ott egy lépcső? mintha arrafelé lenne, fent. -
#1118 Namost vagy én valamit nagyon benézek, vagy nemtom, de itt hol a misszió? :D
Az épültekbe bemenni nem lehet,és csupán ez a 2 szint van. (van még 1 feljebb, de az épület teteje ahova nem vezet út... Esetleg még helikopterrel ránézek. Ha úgy sem akkor ez 1 csúnya bug lesz (vagy én vagyok lama :)D -
#1117 nem nehéz szöveg, csak akkora beszólás és annyira illik a játék hangulatához h az valami kibaszottul zseniális -
#1116 :)
Mivel nem vagyok english perfektó, majd lehet megkérlek hogy (spoilerbe) írd le pontosan :) -
#1115 eléggé a főkarakter végső mondata viszont maga lesz a nyers zsenialitás -
#1114 noh minden banda legyakva.Most vagyok az ULTOR-os miszióknál. Gondolom ez már a vége :) -
#1113 autóvadászati technika: basejumping-olsz h meglegyen az a táp h nem sebződsz akármilyen magasról is esel le, majd helivel belerepülsz a kiszemelt gép elé, és pofával az aszfalton landolsz. -
#1112 hát jah :D Sajna sokmindent nem tudok ellene tenni, szal marad ahogy van. Így 70% körül már úgyis hozzászoktam xD -
Knabb #1111 Igaz, csak néha csinálja nálam is, de általában pont a legrosszabbkor...
Amúgy nem zavar annyira, csak hát pont amikor hammerheadre vadásztam, akkor nagyon zavart :D
#1075 Ez tényleg pokoli gyors :D
-
Curesz #1110 életveszély ez a játék, kár az akadásokér:) -
#1109 "32 bitest? (mert x64-hez asszem nincs sp3) Jó is akkor az a 4gb mem xD"
Igen, 32 bites.
Az "elveszett" RAM nem izgat. Nem azért vettem új RAM-okat, hogy 4 GB-t írjon ki a Sajátgép paneljére...
-
Curesz #1108 :D:D:D:D:D:D:D::D:D:D -
#1107 Aham, nekem is.
Na akkor reinstall lesz. :D Meglesem patch nélkül. Nem e a crank akarom mondani crackbe baszarintottak el valamit :D -
Curesz #1106 hát az van fent amit belinkeltem az a mininovás:D -
Curesz #1105 de azér ez így elég poén:D:D:D -
#1104 Még egy kérdés.
neked a patch fent van? -
#1103 lol bazd :-D
Akkor nem a win7 a ludas:) -
Curesz #1102 nem sp3 xp:D -
#1101 Te is win7? :D -
Curesz #1100 gyá nekem is ien adrenalintól túlfűtöttek:) ugyanígy siet:D mint a crank-be jason xDxD -
#1099 32 bitest? (mert x64-hez asszem nincs sp3) Jó is akkor az a 4gb mem xD -
#1098 A legfontosabbat nem írtam: XP SP3-at használok
-
#1097 ehhh...
I have the same problem, I believe it's on Windows 7 that this happens.
My friend dual boots vista and 7 it worked normally on Vista and was speeded up in 7
Zsír. -
#1096 Másrészről a vezetés közben akadozások nagyrészét is ez okozhatja.. túl gyorsan és túl gyakran akarja lerenderelni az adott területet.
Na akkor már csak megoldás kéne :D -
#1095 fenét xD
Futottam már én bele olyan játékba (beowulf)ami turbo üzemmódba futott 2 maggal :D -
#1094 [Nem kizárt. Bár, eléggé meglepő lenne. Csak a régi, 80-as és 90-es évek eleji játékok csinálnak ilyet a mai gépeken: a CPU túl gyors nekik :)]
-
#1093 Majd letiltok 2 magot, hátha arra allergiás :/ -
#1092 Nem. Az elejétől fogva már ilyen :D
Meg mint írtam az idő is gyorsabban telik mint kéne. -
#1091 Bizony, ez simán előfordulhat.
-
#1090 K-Lite Codec Pack és MPHC-vel megoldottam.
Valami gebasz lehet azoknál, akiknél így rohan a játék.
Nálam totál normálisan szaladgál a csajszi, és az autók is.
[Nem lehet, hogy végtelen rohanás cheat-et használsz?]
-
#1089 Akko ezé volt nehéz a helikopátert irányítani, meg ezé telik le olyan gyorsan az adott küldetésre szánt idő.. váááá :D -
#1088 Akkor jól sejtettem h itt valami nem ok.
Igazából 1 másik forumon 1 user írta h neki is ilyen problémái vannak. Én eddig azt hittem ez a normális speed :D
Aztán megnéztem az x360-as videt.. :) -
#1087 kmplayer :D
Nem kell kodek, lejátszik mindent, és ingyé van :D
http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/kmplayer-2-9-4-1434b--magyar--QY12.html -
#1086 Megoldottam - nálam nem így fut! Normálisan.
Este készítek videót és holnap feltöltöm ide.
[Nem fogok hozzányúlni semmiféle video editorral!]
-
#1085 Az MP4-el bajban leszek - irodai gép...
-
#1084 Majd a hangot vedd le, mert faszántosan elqrta a konvertáló progi :)