Saints Row 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Positive Mental Attitude
De ahogy észrevettem verdától függ, hogy hogyan kanyarodik, mert van olyan ami az istennek nem akar kanyarodni, de olyan is ami egy kis pöttyintésre elfordul mint a franc 😄
Positive Mental Attitude
Várjuk a "magyartot" <#vigyor3>#vigyor3>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
legjobb review ever, Zero Punctiation stílusban
meg még egy istenítés a sráctól egy "díjkiosztó" keretében
"The trees move. Do you not see it?"
Positive Mental Attitude
Positive Mental Attitude
"-Mikor jön ide?
-Elõbb halok meg minthogy elmondjam neked!
*BUMM*
-Feltakarítom...
-Jobb is..."
Positive Mental Attitude
Mondjuk ha már elmebetegség, az sem 1xû mikor minél több sérülést kell összeszedni 😄 Szembefutni a forgalommal powa xD
Am: a Fuzz már vágom mi, hirtelen nem ugrott be😊
hasonló móka még a Samedi füles leölése volt, iszonyat az mekkora móka jelenet <#hawaii>#hawaii>
Fight Club
Mayhem
és Septic Avanger (asszem ez volt a szippantós kocsis 😄)
Ráadásul beszereztem 1 jackhmammer szerû valamit. Iszonyat durva 😊
Logitech Dual Shock-kal gond nélkül ment minden.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Most csináltam ki a motorosokat Roninnál, és már lenne egy csomó bevételem, de eltünt a Crib-em... meg a "fõhadiszállás", ha tovább megyek a küldibe akkor visszakapom õket?
Positive Mental Attitude
A helikopáteres activityket is mind a szar irányítás miatt hagyom a fenébe.
Azt én értem hogy oda kéne leszállnom, nade az Accelrate/deaccelrate billentyûkkel (más meg nincs, csak az oldalazás) egyszerûen fizikai képtelenség. Ugyanis ilyenkor nem csak emelkedik vagy süllyed a helikopter, hanem elõre/hátra megy is. Tehát ha fölé állok, és elkezdek "ereszkedni" elindul hátrafelé és, ofc jóval gyorsabban mint ahogy erszkedne.. ezt így hogy?
elvileg btw 2. patch javítja az ilyeneket, csak fogalmam sincs az rámegy-e nem épp dobozos verzióra. ha minden más bukik, nézz körbe, szvsz vmi ini fájlban tárolja a felbontást.
Positive Mental Attitude
itt van amire neked szükséged van <#nezze>#nezze>
Positive Mental Attitude
Imádom, hogy ejtõernyõzni is lehet
DVI-vel simán megoldja a monitor
Amúgy nagyon tetszik, nem tudom miért húzzák le annyian, nagyon jó kis játék, és a zenék... azok kiválóak 😄
Bár az irányitás az tényleg ótvar, de az legyen a legkissebb baj.
Amúgy én miért nem tudok kirepülni a szélvédõn?
Positive Mental Attitude
Valami olyan gamet tudnátok mondani ami olyan jó hogy majd kiesek a székbõl és a gépenen fut:
Proci: AMD Athlon 3000+ 2.0 GHz
Video: ATI 256 Mb
RAM: 1Gb
???
De a Wheelman az jó game😊
Positive Mental Attitude
Positive Mental Attitude