Saints Row 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
Valamicskét. A vezetés közbeni akadások viszont megmaradnak, ezen semmi nem fog már segíteni. Egy jobb cpu-val esetleg több memóriával valamicskét orvosolható, de tökéletes az életbe nem lesz.

Emberek, ez az új patch, ami javít a szaggatáson? PC Saints Row 2 - direct play Update -(Patch) ToeD

Nah... gamepad, nem jutott eszembe a neve a cuccnak

Positive Mental Attitude

Veszel kontrollert, mondjuk...
De ahogy észrevettem verdától függ, hogy hogyan kanyarodik, mert van olyan ami az istennek nem akar kanyarodni, de olyan is ami egy kis pöttyintésre elfordul mint a franc 😄

Positive Mental Attitude

Hogy lehet beállítani hogy ne forduljanak olyan gyorsan a jármûvek??
Solid Snake
Maximális tiszteletem IMYke, jó munkát jó egészséget <#integet2>
Várjuk a "magyartot" <#vigyor3>
IMYke2.0.0.0
Befejezem a mellékküldis dialógusokat és a nép megkapja 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Maxtreme
õõõ asszem pont az adta a végtelen soti skullót! 😊

Maxtreme
De, megváltoztattam, nem is az volt a baj. 😊
Ezekszerint akkor csak én voltam béna 😊)

Magyarítást a népnek <#nezze> <#idiota>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Calver
Persze, nem kell mindig betenni a verdát, és egészen addig ott lesz, amíg manuálisan el nem távolítod.

Hát igen de most eltünt a Cribsem. Amúgy, ha a garázsból elviszem az egyik verdát és elhagyom valahol, akkor legközelebb ott lesz a garázsban?

Positive Mental Attitude

sambauer
Egyértelmûen a legjobb GTA klón.

Turn Me On Dead Man

A reptéren az egyik hangárban van heli. És ha már szereztél egyet, akkor egy arra alkalmas búvóhelyen el tudod tárolni (legközelebb csak felmégy az épület tetejére, és mint az autók/motorok közt, ugyanúgy tudsz válogatni a begyûjtött helik közt).

Calver
asszem a harmadik Samedi küldetés (Airborne Assault) után kapsz egyet.

"The trees move. Do you not see it?"

Helit merre találhatok?

Positive Mental Attitude

Calver
juteszembe errõl a képrõl: még végtelen töltényt géppisztolyokhoz szerezd meg, onnantól kezdve... darálsz. mindent. asszem egyik drogkiszállítós activity kimaxolása adja, konkrétabban a reptérié.

Ha nem változtattad meg az alap billentyûzet-beállításokat, akkor van külön gomb az emelkedésre (shift) és a süllyedésre (space). És még könnyû is irányítani a heliket, semmi szenvedés nincs vele. Nagyon pontosan le lehet vele szállni bárhová.

Ez a rész nekem is nagyon tetszett 😊 Meg úgy általában az átvezetõk, nagyon lazák és poénosak <#vigyor3>

Beteg ez a játék... 😄

"-Mikor jön ide?
-Elõbb halok meg minthogy elmondjam neked!
*BUMM*
-Feltakarítom...
-Jobb is..."

Positive Mental Attitude

Maxtreme
jaja 😊
Mondjuk ha már elmebetegség, az sem 1xû mikor minél több sérülést kell összeszedni 😄 Szembefutni a forgalommal powa xD

Am: a Fuzz már vágom mi, hirtelen nem ugrott be😊

Calver
amikor én elõször belehajítottam egy embert a propellerbe, elkezdtem kacarászni mint egy 8 éves kislány. olyan aranyos az SR2 ezen tulajdonsága, h kihozza az emberbõl a pszichopata kisgyereket <#vigyor1>

hasonló móka még a Samedi füles leölése volt, iszonyat az mekkora móka jelenet <#hawaii>

Maxtreme
Am még a testõrösdi üt 😄 Odadobni a pógárt az útépítõ munkásoknak, vonat elé, repülõgép propellerbe, stb.. xD

Maxtreme
õõ na azt még sem sem néztem sztem 😄
Nade pótolom😊

Calver
Fuzz? én azt imádtam, lángszóróval tömegoszlatni váháháhá <#vigyor1>

Maxtreme
Activitykbõl nekem amik nagyon tetszettek az a :
Fight Club
Mayhem
és Septic Avanger (asszem ez volt a szippantós kocsis 😄)

Maxtreme
Ójeee, megvan a sotiba is az öröktöltény xD

Ráadásul beszereztem 1 jackhmammer szerû valamit. Iszonyat durva 😊

IMYke2.0.0.0
Nekem a helikopteres küldik tetszettek - mindent sikerült megcsinálnom.
Logitech Dual Shock-kal gond nélkül ment minden.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Calver
hmmm... pedig én annakidején imádtam helikoptert vezetni (mondjuk Heli Assaultot én sem csináltam, mert szörnyû volt bandatagokat felszedegetni helikopterrel), szinte mindenhova azzal is közlekedtem, szvsz pont h iszonyat kézreálló az irányítása - leszámítva a begörcsölõ kisujjat a shift nyomkodásától ofc...

Csak megoldottam 😄

Most csináltam ki a motorosokat Roninnál, és már lenne egy csomó bevételem, de eltünt a Crib-em... meg a "fõhadiszállás", ha tovább megyek a küldibe akkor visszakapom õket?

Positive Mental Attitude

Maxtreme
sikerült, el sem hiszem..remélem több ilyen nem nagyon lesz..
A helikopáteres activityket is mind a szar irányítás miatt hagyom a fenébe.

Maxtreme
nálam a nyilak, de az tök 100 😊 nem az itt a baj, hanem hogy 1xüen lehetetlen belõni azt h pont oda szállj, re ráadásul soroznak lentrõl mint állat.

Calver
shift az emelkedés és space a süllyedés asszem.

Maxtreme
Ja és ha máshol leszállok, csávókám bent marad a gépbe, és baxik velem jönni. Szal az sem megoldás.

Maxtreme
Ezt a missziót hogy a jó anyámba kell megcsinálni?

Azt én értem hogy oda kéne leszállnom, nade az Accelrate/deaccelrate billentyûkkel (más meg nincs, csak az oldalazás) egyszerûen fizikai képtelenség. Ugyanis ilyenkor nem csak emelkedik vagy süllyed a helikopter, hanem elõre/hátra megy is. Tehát ha fölé állok, és elkezdek "ereszkedni" elindul hátrafelé és, ofc jóval gyorsabban mint ahogy erszkedne.. ezt így hogy?

IMYke2.0.0.0
Nekem meg itt ezen a rongy gépen [könyvtár, 6000+ / GF8500 / 1680*1050) megoldotta a VGA.

Calver
<#fejvakaras> passzolom, én annakidején simán átböktem 1680*1050-be ezzel a programmal.

elvileg btw 2. patch javítja az ilyeneket, csak fogalmam sincs az rámegy-e nem épp dobozos verzióra. ha minden más bukik, nézz körbe, szvsz vmi ini fájlban tárolja a felbontást.

Próbáltam, nem jött össze... aszondja, hogy nem sikerült beállítani és visszaállítja magát alapra

Positive Mental Attitude

Calver
szerintem inkább azzal van baja h az SR2 valamiért nem ismer fel alapból pár szélesvásznú felbontást <#zavart1>

itt van amire neked szükséged van <#nezze>

Hát ezaz... akárhogy megyek neki bárminek én nem repülök ki, de az igen akivel ütköztem 😄

Positive Mental Attitude

IMYke2.0.0.0
Motorral és helikopterrel a legszebb a repülés.
Imádom, hogy ejtõernyõzni is lehet .

Ki lehet repülni a szélvédõn, ha nagy sebességgel frontálisan nekicsapódsz valaminek 😊

IMYke2.0.0.0
VGA-bemenetes és/vagy olcsó monitor esetében nem fog menni.
DVI-vel simán megoldja a monitor és a VGA is.

Valahogy elõ lehetne varázsolni a gamebõl a 16:10es wide-screent? Mert elég fura így összenyomódva a játék 😄
Amúgy nagyon tetszik, nem tudom miért húzzák le annyian, nagyon jó kis játék, és a zenék... azok kiválóak 😄
Bár az irányitás az tényleg ótvar, de az legyen a legkissebb baj.
Amúgy én miért nem tudok kirepülni a szélvédõn?

Positive Mental Attitude

Sziasztok!
Valami olyan gamet tudnátok mondani ami olyan jó hogy majd kiesek a székbõl és a gépenen fut:

Proci: AMD Athlon 3000+ 2.0 GHz
Video: ATI 256 Mb
RAM: 1Gb
???
Köszi szépen a játék felsorolást de az ilyesmi mint a Godfather 2 nem megy mert a minimálisnak felel meg a gépem(gépigény)...
De a Wheelman az jó game😊
Köszi, csak felkellett tenni a mappájában lévõ DirectX-et 😄

Positive Mental Attitude

Tehát... se a menüben, se a játékban nincs hang, csak ahogy elindítom a játékot akkor a "reklámok" alatt vannak és annyi...

Positive Mental Attitude

IMYke2.0.0.0
Start - Futtatás - dxdiag - hanggyorsítás normálra.
Ez általában beválik.