Saints Row 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szépjónapot

Lenne egy kis problémám a játékkal... nincsen hang 😄, tudnátok valami megoldást?
Elõre is köszi

Positive Mental Attitude

Nagyon vagány lett a néni! 😊
Azt mondjuk megnézném, hogy a tûsarkúban hogy fut 😄

IMYke2.0.0.0
Gyönyörû! <#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Maxtreme
az se' semmi 😄

Lakásfelújító rovatunk következik 😄

Tavaszi nagytakarítás elõtt:

...és után:

😄

IMYke2.0.0.0
Minden animációt végignéztem, minden üzenetet, infót elolvastam etc. etc.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Én, az elsõ végigjátszásnál a mellékküldikkel "elbaftam" több mint 30 órát! <#nyes>
A játék teljes végigjátszása - sztori móddal - elsõ alkalommal 72 órámba került.

Maxtreme
Esetleg Wheelman.

sambauer
Godfather 1-2 A második rész már elég jó lett.

Turn Me On Dead Man

Maxtreme

Jelenlegi karakter <#idiota>

Am nem semmi hogy 17 óra játékidõt belenyomtam már a gamebe, de még csak a 3-dik missziónál tartok 😄 😄 (a melléküldiket csinálgatom)
Asszem így elleszek 1 darabig 😄

Maxtreme
Mercenaries 2 (szvsz ez is nagyon jó)

Pedig jó game... A GTA-n a Just Causon és a Driversen kívül van valami ilyesmi game??
Maxtreme
Ettõl függetlenül rengeteget dob rajta egy erõsebb cpu.

"Rather old issue, the problem is SR2, while not too CPU or GPU intensive, eats hard-drive and RAM bandwidth for breakfast, and most systems have only moderate RAM and terrible hard-drive speeds."

Elbaszták a portolást, ezen semmilyen patch nem tud segíteni.

IMYke2.0.0.0
Mindenki a warezelt patch-csel nyomja...

norbi2fraktal
én találtam egy warez-olt patch-et, de az nem oldott meg semmi😄
amugy max graffon jobban megy mint minimum-on

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

IMYke2.0.0.0
Hát pedig a 2. patch leírásában épp ennek orvosolását írták :9

Érdekes, az eredeti játékom Steam-rõl automatikusan frissíti magát, de nálam ugyanúgy szaggat vezetés közben.

IMYke2.0.0.0
Ki is adtak - a 2. Patch azt szolgálta - warez tulajok nem érhetik el.

Nekem is az van, de egy játékért nem fogom lecserélni, mikor minden mást tökéletesen visz szaggatás nélkül...

De amúgy tényleg kiadhatnának már egy patch-et erre a szaggatásra...

Maxtreme
Saját tapasztalatból mondom hogy a szaggatás oka (sok ram esetén is) a gyengébb cpu. bár az x2 6000+ manapság a játékok 85%-ához még röhögve elég, ez a game mégis kifogott rajt.
Nálam anno emiatt voltak eszméletlen durva szaggatások..

Maxtreme
😊)

Sajna nem "távolítsa" el...

IMYke2.0.0.0
A RAM-od miatt "gyors" a játék.
Nekem már 4 GB RAM-om van , 4850-es VGA-val, és semmi gond.

de van vele baj mert nekem némikor akadozik, mert a memóm 1 GB és nem 2
Maxtreme
Megszokás kérdése. Ha hozzászokik az ember, semmi baj vele. 😊

Az kéne hogy a gyors irányítás lassu legyen
Maxtreme
Mé' még mit kéne? 😄

Már patch is van...
De az csak a szaggatást távolítsa el...
norbi2fraktal
köszi

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

IMYke2.0.0.0
C2D E8400 (3 GHz) / OCZ 4 GB (1066 MHz) RAM / 320 GB SATA / Radeon HD4850
A monitor - a behalt 19-es miatt - csak egy CRT 17".
Jövõ hónapban veszek egy 22-es LCD-t, a fizumból.

norbi2fraktal
köszi a választ, azt szabad tudnom milyen géped van?

IMYke2.0.0.0
Mivel a GTA4-nél kicsit jobban van optimalizálva, ha a GTA4 jól beállítva fut, akkor ezzel a játékkal sem lesz gondod.
Persze, azt hozzá kell tenni: a csúcsbeállítások és a futtatásra alkalmasak között óriási a különbség!
Kábé olyat képzelj el, mint a GTA3 és a GTA4 között...

Nálam minden full maxon és gyönyörû.

norbi2fraktal
cs all, szerintetek mennyire menne az aláírásomban szereplõ gépen a játék?? ((GTA IV-re azt mondták hogy nem menne, de megy eélg szépen, tudom nem az számit de.....)

IMYke2.0.0.0
Hát, ha tört verziód van, akkor nem szabad csodálkozni...
Mindig online frissítenek, és lehet, hogy kisebb MOD-ok is vannak az adott szervere(ke)n.
Sõt, a multiban szabályrendszer van, aminek lehet, hogy a beállításaid nem felelnek meg.

Sziasztok!

Az én gondom a multiplayer,belép a profilomba meg minden,látom a szervereket de amikor fel akarok lépni tölti és egyszer csak kiir valamit
hogy no find valami...

a segitséget elõre is köszönöm!
IMYke2.0.0.0
Nálam tök normális. Semmit nem tapasztaltam a vezethetetlenségbõl - de már az eleje óta csak nézek furán, amikor ilyet olvasok.

Elég szar az irányítás, de ez van. Az elején nekem is furcsa volt, de meg lehet szokni.

Zeller01
nektek is hihetetlenül gyors az irányítás?
autóval nem is tudok fordulni, mert egybõl 360 fokban kanyarodik

. : Z E L L E R : .

Épp a THQ az a kiadó, aki nem szokta túl hamar és nagy mértékben csökkenteni az árait...

Tök jó,eltelt fél év és még mindig 9000Ft a game,lehet már sose lesz olcsóbb.Valakit kéne keresni aki segít a fordításban.

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

Én már nem várok tovább, végigjátszom (így több hónapos szünet után...) De reméljük lesz erõd, hogy elkészítsd a végleges változatot. Én szurkolok! 😊

IMYke2.0.0.0
A megmaradt dialógusokkal kellene haladnom - a sztori totál kész 1,5 hónapja ... de egyszerûen nem jutok el este 6 után odáig, hogy egy angol mondatot is lefordítsak.

A Dungeon Siege 2 MAGYAR MOD projekt befejezéséhez is hatlovas szekér kellett!

Egyszerûen szellemileg hulla vagyok. Fórumozni munka közben tudok 😊

grebber
Saints Row 3: Még túl korai beszélni róla!

(HW Insider) X360 és PS3 konzolokra több mint 2.6 millió példányt adtak el a videók alapján hangulatosnak tûnõ Saints Row 2-bõl. A THQ azonban egyelõre nem jelentett be semmit a játékkal kapcsolatban. Kissé korai még beszélni róla, mikor jön a harmadik rész. Márciusban jön a PSP verzió! Ezen infó a svéd Opeth metálzenekar által elkottyintott morzsából származik.

info: Hardwired

Magyarítás akkor lesz ha elkészül!<#eplus2> Mire jön a 3. rész addigra remélhetõleg elkészül!

Next PC upgrade: 2022

mikor lesz magyarosítás?
Solid Snake
Húzd ki a kontrollered és jó lesz <#hehe>
Az a gondom, hogy felraktam a játékot el is indúl de a fö menûben a kulzor szaladgál fentrõl le és így nem lehet semmit kiválasztani.

Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D

IMYke2.0.0.0
A játék lemezérõl tedd fel a DirectX 9.0c-t!

hali mindenkinek!! volna egy ojan problémám h nekem is hiányzot a d3dx9_39.dll fáj letöltötem beraktam. Elindul a játék bejönnek a szponzor viddeok meg stb mire belépne kiirja h hiba a kellemetlenségért wlnézést és leáll a járék! Ha valaki tud nekem segiteni annak nagyon megköszönném!várom mielöbbi válaszotokat
Solid Snake
Türelem az van bõven, hiszen tudjuk hogy minõségi fordítást kapunk cserébe. Jó munkát és fõként jó egészséget kívánok Neked <#law><#worship>
Tud valaki mûködõ patch-t a tört verzióhoz? Az az egy amit találtam azzal hibát ír ki. Mindenképpen kellene a kontroller miatt. valaki esetleg tudja hogy mi a gond?