1403
-
#1083 Most tőtikézem le.
-
#1082 Meglested a videt? :)(amit én csináltam) mert ha nálad is ilyen, akkor az biza gyors :D -
#1081 E8400 - 4 GB - HD4850 - 1280*1024
A játék nem felbontás-függő.
-
#1080 E8400-el sem "szaggat", csak bizonyos - főleg komolyabb forgalom és/vagy épület-, embertömeg betöltésekor - körülmények között. Amúgy, teljesen korrektül vezethető, nem irányíthatatlan egyetlen jármű sem.
Motorral is simán egykerekezek, autókkal is - akár sérülés nélkül - ellavírozok.
Amikor ismerkedtem csak a játékkal, és kerestem a megmászható magas pontokat [képek sokkal korábban!], akkor pl. kifejezetten arra mentem, hogy még egy karcolás se essen az autón száguldás közben. Ha esett, akkor "dobtam" az autót és loptam újat :)
-
#1079 de. néha néha meg-meg akadgat most is :/
Ez sajna nem cpu függvénye.(a fejlesztők saját bevallása szerint sem.. miszerint elqrtuk, nem kicsit, nagyon :D) -
#1078 4 GB elég kell legyen neki :)
Az első végigjátszás során én is tapasztaltam, de csak néhányszor, hogy eltűnt egy-egy kiszemelt járgány. A nagy látótávolságból adódóan viszonylag távol.
Az viszont - főleg a mai sandbox játékoknál - teljességgel természetes, hogy pl. egy magasház tetejéről azt látod, hogy a hidakon, vagy az utakon bizonyos távolságban eltűnnek: kevesebb erőforrást zabál a játék így.
A játék nálam nem gyors.
Én ráadásul használom a Cirkálás módot is, amikor csak úgy lazán, jó kis Vivaldi-ra, vagy hip-hop-ra gurulok a városban, és bámulok ki a fejemből...
-
Indigo #1077 A mostani prociddal vezetés közben már egyáltalán nem szaggat? -
Indigo #1076 Mert, mennyi memória kell ennek? 4 GB nem elég?
Amúgy engem is rohadtul idegesít - főleg, mikor kiszemelek egy járgányt, mert kell nekem vagy a chop-shop-ba. Pedig a látótáv maxon van... -
#1075 Másrészről:
Ugye azért az világos hogy valamiért sokkal gyorsabb (nem fps-be) az egész játék mint konzolon?
Nézzétek csak ezt a videt,, vagy akár ezt. Itt máris nem olyan gáz a járművek mozgása.
Valamiért a pc-snek a sebességét (is) elszabták.
..és végezetül itt van tőlem is 1 vid
Tisztán látszik hogy jóval gyorsabb az egész gameplay. -
#1074 Amúgy nincs valami megoldás arra hogy a külső terep színei ne legyenek ilyen fakó szarok? :)
Már régóta megfigyelhető hogy elég sok x360-ról portolt játék színei mosottak. Sokkal fakóbbak mint konzolon (1 példa.. az új prince)
De ez messze viszi a pálmát :D
Eskü különösebb gondom nem lenen a grafikával, e ez így ehh.
Lehet kicsit kéne szórakozni az ENB-vel :D -
#1073 Illetve: töröl, de közel sem annyit, mint a régi GTA-k.
-
#1072 "Azt, hogyha jön egy autó és te elfordulsz majd vissza akkor már nincs ott ": ez nem mindig van így.
Maximális opcióknál a játék több memóriát kap, így nem töröl objektumokat.
-
Knabb #1071 Pedig annyira nem rosszak, nekem tökéletesen megfeleltek, azután, hogy elmentem a boltba és bevásároltam az összes kedvencemet :D
Sztem a legidegesítőbb dolog a játékba az, hogy autókázásnál szaggat és, hogy örökölte a GTAbetegségét... Azt, hogyha jön egy autó és te elfordulsz majd vissza akkor már nincs ott :S Jól megszívtam vele mikor HammerHeadet kerestem... -
#1070 Nemtom, talán a helyigény miatt lett iylen. Passz :) Vagy szimplán igénytelenség.
Olyan 35-40k között szórják.
Hát a 2 maghoz képest egyes gamekbe akár 2x-es a gyorsulás (pl resi 5 benchben a fixed 2 maggal volt 27, 4-el 68 FPS :) )
De még sorolhatnám.. gta4, fallout 3, bla bla. -
#1069 ezt nem értem miért ilyen rosszak ? port lett rossz? vagy csak szimplán részegek voltak a fejlesztők és félrenyomták a konvertáló programot ?
egy olyan proci mibe fáj mint ami neked van ? jó a 4 mag más játékokban is ? -
#1068 kb 22khz-es mp3 szint. ki is lőttem a fenébe a rádiót, és benyomtam a foobart (papa roach. Tomboláshoz verhetetlen ) -
#1067 opsz, kicsit félreolvastam :D
őőő hát, a minőségük rohadt gáz :) -
#1066 nem szomorítasz el mivel tisztában vagyok vele...írtam is, hogy miért nem teszem fel újra.majd egy dx 11 ati kari meg valami prockóval ha összejön beújítok.
Neked a hangok milyenek ? -
#1065 Nem akarlak elszomorítani, de én p4-el nem nagyon erőltetném.
Nálam x2 6000+-al játszhatatlan volt anno , főleg vezetés közben.(kb 3 sec-enként megakadt)
Nameg a vga is marha kevés lesz. -
#1064 de játszanék vele csak megvannak az okai miért nem...
1.Gyenge a gépem hozzá:p4 3.2 (oc 3.8)4-nél időnként instabil x1950 pro 2 gb ram...
2.magyarítás!Imyke mikorra várható ? És mik vannak ill. mik nincsenek lefordítva ?
ui.:A hangok másnál jól szólnak? mert még amikor először volt meg nekem a játék úgy szólt mint valami ps1-es...időközben szereztem egy xtremegamert de nem próbáltam ki. -
-
#1062 huh, akkor szépen összekevertem tényleg. viszont azt még rémlik h pisztoly valamelyik Fuzz-ból jön, én igen sokáig azzal toltam.
Assault Rifle végtelenített tölténye meg szép hosszú mókába kerül. (és sajnos nem is éri meg, dupla géppisztoly üti) -
#1061 Ha valakit érdekelne:
You get unblimited SMG ammo by doing the SNATCH lvl 6 (Downtown District), Same goes for Rifle and Shotgun
Unlimited Shotgun ammo : Drug trafficking lvl 6 (Airport District)
Unlimited Rifle ammo : Complete all HITMAN activities
-
Curesz #1060 nem innen én csak ugy hasra ütés szerűen:D -
#1059 Az én karimnak meg "enyhe" Jessica Alba-s beütése van :D
Tiszta sztárparádé xD -
#1058 ez alapján?
én innen generáltam le Megan Fox-ot kis orrplasztikával -
Mlaci14 #1057 Sziasztok!
Nekem eredeti a game (streamos) és amikor multizni/co-op ozni akarok kiir valamit és nem enged fel a szerverre,erre tud valaki megoldást?
PLS help.
Előre is köszönöm! -
Curesz #1056
-
Curesz #1055 köszi:) megcsináltam jason stathamet a játékba:) -
#1054 szóismétlés rulez:) -
#1053 Valamicskét. A vezetés közbeni akadások viszont megmaradnak, ezen semmi nem fog már segíteni. Egy jobb cpu-val esetleg több memóriával valamicskét orvosolható, de tökéletes az életbe nem lesz. -
Curesz #1052 Emberek, ez az új patch, ami javít a szaggatáson? PC Saints Row 2 - direct play Update -(Patch) ToeD -
Knabb #1051 Nah... gamepad, nem jutott eszembe a neve a cuccnak -
Knabb #1050 Veszel kontrollert, mondjuk...
De ahogy észrevettem verdától függ, hogy hogyan kanyarodik, mert van olyan ami az istennek nem akar kanyarodni, de olyan is ami egy kis pöttyintésre elfordul mint a franc :D -
AbFriend97 #1049 Hogy lehet beállítani hogy ne forduljanak olyan gyorsan a járművek?? -
#1048 Maximális tiszteletem IMYke, jó munkát jó egészséget
Várjuk a "magyartot" -
#1047 Befejezem a mellékküldis dialógusokat és a nép megkapja :)
-
#1046 őőő asszem pont az adta a végtelen soti skullót! :) -
#1045 De, megváltoztattam, nem is az volt a baj. :)
Ezekszerint akkor csak én voltam béna :))
-
vzajcev #1044 Magyarítást a népnek