1403
  • IMYke2.0.0.0
    Most tőtikézem le.
  • Maxtreme
    Meglested a videt? :)(amit én csináltam) mert ha nálad is ilyen, akkor az biza gyors :D
  • IMYke2.0.0.0
    E8400 - 4 GB - HD4850 - 1280*1024
    A játék nem felbontás-függő.
  • IMYke2.0.0.0
    E8400-el sem "szaggat", csak bizonyos - főleg komolyabb forgalom és/vagy épület-, embertömeg betöltésekor - körülmények között. Amúgy, teljesen korrektül vezethető, nem irányíthatatlan egyetlen jármű sem.
    Motorral is simán egykerekezek, autókkal is - akár sérülés nélkül - ellavírozok.
    Amikor ismerkedtem csak a játékkal, és kerestem a megmászható magas pontokat [képek sokkal korábban!], akkor pl. kifejezetten arra mentem, hogy még egy karcolás se essen az autón száguldás közben. Ha esett, akkor "dobtam" az autót és loptam újat :)
  • Maxtreme
    de. néha néha meg-meg akadgat most is :/
    Ez sajna nem cpu függvénye.(a fejlesztők saját bevallása szerint sem.. miszerint elqrtuk, nem kicsit, nagyon :D)
  • IMYke2.0.0.0
    4 GB elég kell legyen neki :)
    Az első végigjátszás során én is tapasztaltam, de csak néhányszor, hogy eltűnt egy-egy kiszemelt járgány. A nagy látótávolságból adódóan viszonylag távol.
    Az viszont - főleg a mai sandbox játékoknál - teljességgel természetes, hogy pl. egy magasház tetejéről azt látod, hogy a hidakon, vagy az utakon bizonyos távolságban eltűnnek: kevesebb erőforrást zabál a játék így.

A játék nálam nem gyors.
    Én ráadásul használom a Cirkálás módot is, amikor csak úgy lazán, jó kis Vivaldi-ra, vagy hip-hop-ra gurulok a városban, és bámulok ki a fejemből...
  • Indigo
    A mostani prociddal vezetés közben már egyáltalán nem szaggat?
  • Indigo
    Mert, mennyi memória kell ennek? 4 GB nem elég?
    Amúgy engem is rohadtul idegesít - főleg, mikor kiszemelek egy járgányt, mert kell nekem vagy a chop-shop-ba. Pedig a látótáv maxon van...
  • Maxtreme
    Másrészről:
    Ugye azért az világos hogy valamiért sokkal gyorsabb (nem fps-be) az egész játék mint konzolon?
    Nézzétek csak ezt a videt,, vagy akár ezt. Itt máris nem olyan gáz a járművek mozgása.
    Valamiért a pc-snek a sebességét (is) elszabták.

..és végezetül itt van tőlem is 1 vid
    Tisztán látszik hogy jóval gyorsabb az egész gameplay.
  • Maxtreme
    Amúgy nincs valami megoldás arra hogy a külső terep színei ne legyenek ilyen fakó szarok? :)
    Már régóta megfigyelhető hogy elég sok x360-ról portolt játék színei mosottak. Sokkal fakóbbak mint konzolon (1 példa.. az új prince)
    De ez messze viszi a pálmát :D
    Eskü különösebb gondom nem lenen a grafikával, e ez így ehh.
    Lehet kicsit kéne szórakozni az ENB-vel :D
  • IMYke2.0.0.0
    Illetve: töröl, de közel sem annyit, mint a régi GTA-k.
  • IMYke2.0.0.0
    "Azt, hogyha jön egy autó és te elfordulsz majd vissza akkor már nincs ott ": ez nem mindig van így.
    Maximális opcióknál a játék több memóriát kap, így nem töröl objektumokat.
  • Knabb
    Pedig annyira nem rosszak, nekem tökéletesen megfeleltek, azután, hogy elmentem a boltba és bevásároltam az összes kedvencemet :D
    Sztem a legidegesítőbb dolog a játékba az, hogy autókázásnál szaggat és, hogy örökölte a GTAbetegségét... Azt, hogyha jön egy autó és te elfordulsz majd vissza akkor már nincs ott :S Jól megszívtam vele mikor HammerHeadet kerestem...
  • Maxtreme
    Nemtom, talán a helyigény miatt lett iylen. Passz :) Vagy szimplán igénytelenség.
    Olyan 35-40k között szórják.
    Hát a 2 maghoz képest egyes gamekbe akár 2x-es a gyorsulás (pl resi 5 benchben a fixed 2 maggal volt 27, 4-el 68 FPS :) )
    De még sorolhatnám.. gta4, fallout 3, bla bla.
  • Bence94
    ezt nem értem miért ilyen rosszak ? port lett rossz? vagy csak szimplán részegek voltak a fejlesztők és félrenyomták a konvertáló programot ?
    egy olyan proci mibe fáj mint ami neked van ? jó a 4 mag más játékokban is ?
  • Maxtreme
    kb 22khz-es mp3 szint. ki is lőttem a fenébe a rádiót, és benyomtam a foobart (papa roach. Tomboláshoz verhetetlen )
  • Maxtreme
    opsz, kicsit félreolvastam :D
    őőő hát, a minőségük rohadt gáz :)
  • Bence94
    nem szomorítasz el mivel tisztában vagyok vele...írtam is, hogy miért nem teszem fel újra.majd egy dx 11 ati kari meg valami prockóval ha összejön beújítok.
    Neked a hangok milyenek ?
  • Maxtreme
    Nem akarlak elszomorítani, de én p4-el nem nagyon erőltetném.
    Nálam x2 6000+-al játszhatatlan volt anno , főleg vezetés közben.(kb 3 sec-enként megakadt)
    Nameg a vga is marha kevés lesz.
  • Bence94
    de játszanék vele csak megvannak az okai miért nem...
    1.Gyenge a gépem hozzá:p4 3.2 (oc 3.8)4-nél időnként instabil x1950 pro 2 gb ram...
    2.magyarítás!Imyke mikorra várható ? És mik vannak ill. mik nincsenek lefordítva ?
    ui.:A hangok másnál jól szólnak? mert még amikor először volt meg nekem a játék úgy szólt mint valami ps1-es...időközben szereztem egy xtremegamert de nem próbáltam ki.
  • Maxtreme

• Calver
    huh, akkor szépen összekevertem tényleg. viszont azt még rémlik h pisztoly valamelyik Fuzz-ból jön, én igen sokáig azzal toltam.

Assault Rifle végtelenített tölténye meg szép hosszú mókába kerül. (és sajnos nem is éri meg, dupla géppisztoly üti)
  • Maxtreme
    Ha valakit érdekelne:

You get unblimited SMG ammo by doing the SNATCH lvl 6 (Downtown District), Same goes for Rifle and Shotgun

Unlimited Shotgun ammo : Drug trafficking lvl 6 (Airport District)
    Unlimited Rifle ammo : Complete all HITMAN activities
  • Curesz
    nem innen én csak ugy hasra ütés szerűen:D
  • Maxtreme
    Az én karimnak meg "enyhe" Jessica Alba-s beütése van :D
    Tiszta sztárparádé xD
  • Calver
    ez alapján?

én innen generáltam le Megan Fox-ot kis orrplasztikával
  • Mlaci14
    Sziasztok!
    Nekem eredeti a game (streamos) és amikor multizni/co-op ozni akarok kiir valamit és nem enged fel a szerverre,erre tud valaki megoldást?
    PLS help.

Előre is köszönöm!
  • Curesz

• Curesz
    köszi:) megcsináltam jason stathamet a játékba:)
  • Maxtreme
    szóismétlés rulez:)
  • Maxtreme
    Valamicskét. A vezetés közbeni akadások viszont megmaradnak, ezen semmi nem fog már segíteni. Egy jobb cpu-val esetleg több memóriával valamicskét orvosolható, de tökéletes az életbe nem lesz.
  • Curesz
    Emberek, ez az új patch, ami javít a szaggatáson? PC Saints Row 2 - direct play Update -(Patch) ToeD
  • Knabb
    Nah... gamepad, nem jutott eszembe a neve a cuccnak
  • Knabb
    Veszel kontrollert, mondjuk...
    De ahogy észrevettem verdától függ, hogy hogyan kanyarodik, mert van olyan ami az istennek nem akar kanyarodni, de olyan is ami egy kis pöttyintésre elfordul mint a franc :D
  • AbFriend97
    Hogy lehet beállítani hogy ne forduljanak olyan gyorsan a járművek??
  • Solid Snake
    Maximális tiszteletem IMYke, jó munkát jó egészséget
    Várjuk a "magyartot"
  • IMYke2.0.0.0
    Befejezem a mellékküldis dialógusokat és a nép megkapja :)
  • Maxtreme
    őőő asszem pont az adta a végtelen soti skullót! :)
  • Maxtreme
    De, megváltoztattam, nem is az volt a baj. :)
    Ezekszerint akkor csak én voltam béna :))

• vzajcev
    Magyarítást a népnek