1403
  • Calver
    kétségtelenül

legjobb review ever, Zero Punctiation stílusban
    [URL=http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/486-Awards-for-2008]meg még egy istenítés a sráctól egy "díjkiosztó" keretében[/URL]
  • Indigo
    Persze, nem kell mindig betenni a verdát, és egészen addig ott lesz, amíg manuálisan el nem távolítod.
  • Knabb
    Hát igen de most eltünt a Cribsem. Amúgy, ha a garázsból elviszem az egyik verdát és elhagyom valahol, akkor legközelebb ott lesz a garázsban?
  • sambauer
    Egyértelműen a legjobb GTA klón.
  • Indigo
    A reptéren az egyik hangárban van heli. És ha már szereztél egyet, akkor egy arra alkalmas búvóhelyen el tudod tárolni (legközelebb csak felmégy az épület tetejére, és mint az autók/motorok közt, ugyanúgy tudsz válogatni a begyűjtött helik közt).
  • Calver
    asszem a harmadik Samedi küldetés (Airborne Assault) után kapsz egyet.
  • Knabb
    Helit merre találhatok?
  • Calver
    juteszembe erről a képről: még végtelen töltényt géppisztolyokhoz szerezd meg, onnantól kezdve... darálsz. mindent. asszem egyik drogkiszállítós activity kimaxolása adja, konkrétabban a reptérié.
  • Indigo
    Ha nem változtattad meg az alap billentyűzet-beállításokat, akkor van külön gomb az emelkedésre (shift) és a süllyedésre (space). És még könnyű is irányítani a heliket, semmi szenvedés nincs vele. Nagyon pontosan le lehet vele szállni bárhová.
  • Indigo
    Ez a rész nekem is nagyon tetszett :) Meg úgy általában az átvezetők, nagyon lazák és poénosak
  • Knabb
    Beteg ez a játék... :D

"-Mikor jön ide?
    -Előbb halok meg minthogy elmondjam neked!
    *BUMM*
    -Feltakarítom...
    -Jobb is..."
  • Maxtreme
    jaja :)
    Mondjuk ha már elmebetegség, az sem 1xű mikor minél több sérülést kell összeszedni :D Szembefutni a forgalommal powa xD

Am: a Fuzz már vágom mi, hirtelen nem ugrott be:)
  • Calver
    amikor én először belehajítottam egy embert a propellerbe, elkezdtem kacarászni mint egy 8 éves kislány. olyan aranyos az SR2 ezen tulajdonsága, h kihozza az emberből a pszichopata kisgyereket

hasonló móka még a Samedi füles leölése volt, iszonyat az mekkora móka jelenet
  • Maxtreme
    Am még a testőrösdi üt :D Odadobni a pógárt az útépítő munkásoknak, vonat elé, repülőgép propellerbe, stb.. xD
  • Maxtreme
    őő na azt még sem sem néztem sztem :D
    Nade pótolom:)
  • Calver
    Fuzz? én azt imádtam, lángszóróval tömegoszlatni váháháhá
  • Maxtreme
    Activitykből nekem amik nagyon tetszettek az a :
    Fight Club
    Mayhem
    és Septic Avanger (asszem ez volt a szippantós kocsis :D)
  • Maxtreme
    Ójeee, megvan a sotiba is az öröktöltény xD

Ráadásul beszereztem 1 jackhmammer szerű valamit. Iszonyat durva :)

• IMYke2.0.0.0
    Nekem a helikopteres küldik tetszettek - mindent sikerült megcsinálnom.
    Logitech Dual Shock-kal gond nélkül ment minden.
  • Calver
    hmmm... pedig én annakidején imádtam helikoptert vezetni (mondjuk Heli Assaultot én sem csináltam, mert szörnyű volt bandatagokat felszedegetni helikopterrel), szinte mindenhova azzal is közlekedtem, szvsz pont h iszonyat kézreálló az irányítása - leszámítva a begörcsölő kisujjat a shift nyomkodásától ofc...
  • Knabb
    Csak megoldottam :D

Most csináltam ki a motorosokat Roninnál, és már lenne egy csomó bevételem, de eltünt a Crib-em... meg a "főhadiszállás", ha tovább megyek a küldibe akkor visszakapom őket?
  • Maxtreme
    sikerült, el sem hiszem..remélem több ilyen nem nagyon lesz..
    A helikopáteres activityket is mind a szar irányítás miatt hagyom a fenébe.
  • Maxtreme
    nálam a nyilak, de az tök 100 :) nem az itt a baj, hanem hogy 1xüen lehetetlen belőni azt h pont oda szállj, re ráadásul soroznak lentről mint állat.
  • Calver
    shift az emelkedés és space a süllyedés asszem.
  • Maxtreme
    Ja és ha máshol leszállok, csávókám bent marad a gépbe, és baxik velem jönni. Szal az sem megoldás.
  • Maxtreme
    Ezt a missziót hogy a jó anyámba kell megcsinálni?

Azt én értem hogy oda kéne leszállnom, nade az Accelrate/deaccelrate billentyűkkel (más meg nincs, csak az oldalazás) egyszerűen fizikai képtelenség. Ugyanis ilyenkor nem csak emelkedik vagy süllyed a helikopter, hanem előre/hátra megy is. Tehát ha fölé állok, és elkezdek "ereszkedni" elindul hátrafelé és, ofc jóval gyorsabban mint ahogy erszkedne.. ezt így hogy?
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem meg itt ezen a rongy gépen [könyvtár, 6000+ / GF8500 / 1680*1050) megoldotta a VGA.
  • Calver
    passzolom, én annakidején simán átböktem 1680*1050-be ezzel a programmal.

elvileg btw 2. patch javítja az ilyeneket, csak fogalmam sincs az rámegy-e nem épp dobozos verzióra. ha minden más bukik, nézz körbe, szvsz vmi ini fájlban tárolja a felbontást.
  • Knabb
    Próbáltam, nem jött össze... aszondja, hogy nem sikerült beállítani és visszaállítja magát alapra
  • Calver
    szerintem inkább azzal van baja h az SR2 valamiért nem ismer fel alapból pár szélesvásznú felbontást

itt van amire neked szükséged van
  • Knabb
    Hát ezaz... akárhogy megyek neki bárminek én nem repülök ki, de az igen akivel ütköztem :D
  • IMYke2.0.0.0
    Motorral és helikopterrel a legszebb a repülés.
    Imádom, hogy ejtőernyőzni is lehet [nem is akárhogy].
  • Indigo
    Ki lehet repülni a szélvédőn, ha nagy sebességgel frontálisan nekicsapódsz valaminek :)
  • IMYke2.0.0.0
    VGA-bemenetes és/vagy olcsó monitor esetében nem fog menni.
    DVI-vel simán megoldja a monitor [főleg LG és Samsung] és a VGA is.
  • Knabb
    Valahogy elő lehetne varázsolni a gameből a 16:10es wide-screent? Mert elég fura így összenyomódva a játék :D
    Amúgy nagyon tetszik, nem tudom miért húzzák le annyian, nagyon jó kis játék, és a zenék... azok kiválóak :D
    Bár az irányitás az tényleg ótvar, de az legyen a legkissebb baj.
    Amúgy én miért nem tudok kirepülni a szélvédőn?
  • AbFriend97
    Sziasztok!
    Valami olyan gamet tudnátok mondani ami olyan jó hogy majd kiesek a székből és a gépenen fut:

Proci: AMD Athlon 3000+ 2.0 GHz
    Video: ATI 256 Mb
    RAM: 1Gb
    ???
  • AbFriend97
    Köszi szépen a játék felsorolást de az ilyesmi mint a Godfather 2 nem megy mert a minimálisnak felel meg a gépem(gépigény)...
    De a Wheelman az jó game:)
  • Knabb
    Köszi, csak felkellett tenni a mappájában lévő DirectX-et :D
  • Knabb
    Tehát... se a menüben, se a játékban nincs hang, csak ahogy elindítom a játékot akkor a "reklámok" alatt vannak és annyi...
  • IMYke2.0.0.0
    Start - Futtatás - dxdiag - hanggyorsítás normálra.
    Ez általában beválik.