Saints Row 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs vmi kontroller bedugva?
Turn Me On Dead Man
May 28th, 2009 -- THQ Inc. today announced that the second downloadable content pack for Saints Row® 2, titled Corporate Warfare, is now available for Xbox 360® video game and entertainment system from Microsoft and PLAYSTATION®3 computer entertainment system. Corporate Warfare features a new mission arc that takes players deep into a civil war within the evil Ultor Corporation, and reveals the whereabouts of the long-lost 3rd Street Saint, Dex. The Saints Row 2 downloadable content also features new vehicles, customization options, multiplayer maps, achievements and more, and is available on Xbox LIVE® for 560 Microsoft points and PlayStation®Network for $7.00. For more information on Corporate Warfare, visit community.saintsrow.com."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ez valami fele bug? Bar nemhinnem...Ha lenne otletetek mi jot csinaljak pls egy "valasz erre" gomb 😉
A játékban nálam mindenki tegezõdik, mert rohadt nehéz lenne belõni a magázódás/tegezõdés viszonyát, lévén, hogy a játék sok változóval dolgozik
Türelmet kérek még tõletek srácok.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
végre van dual procim, és tudom játszani a saints row-t. van-e hozzá valahol nagyar felirat?
kár érte, pedig sokkal mókásabb játék lett elõbb említettnél. majd egyszer asszem kénytelen leszek Xbox 360-at bérelni és végigtolni elsõ részt, másodikhoz meg szerezni egy mentést és kitolni a DLC-ket.
"The trees move. Do you not see it?"
For our fans on PS3/Xbox 360, we pushed another patch this morning. Like the patch before this, the purpose is to prep your consoles for DLC Pack #2, and players should not notice any changes on the surface.
Hogy szakadna rájuk az ég! Úgy látszik, a PC-s verziót tényleg magasról leszarják 😞
alaplap: Gigabyte GA-M52 S3 AM2 ASD23
processzor: AMD Athlon64 X2 6000+ AM2 ASDX
ram: Samsung 2 GB DDR800
vga: MSI GeForce 8500 GT 512 MB PCI-E
hdd: Hitachi 250 GB SATA 2
monitor: BenQ G2010WA
Teszt:
* A játékot még Resolution Editorral sem tudtam rávenni az 1680*1050-es felbontásra.
* 1280*1024-ben megy, de a VGA <és a GeForce>és a GeForce> kakisága miatt voltaképp rettenetes a kinézete. Otthon a 4850-esemmel milliószor szebb.
* Ki kellett kapcsoljak minden élszûrést, dinamikus fényeket stb.
S bizony, így már érthetõ, hogy egyesek miért ítélik csúnyának...
...mert nincs hozzá vasuk.
A GF8500 kaki.
Turn Me On Dead Man
Most néztem meg a hivatalos STEAM oldalon csak 1 Patch említõdik.
Arra készült a magyarítás.
Nos, hamarosan lehet tesztelni, és kiderül, felülíródik - engedi-e a multit - vagy sem...
Idõpontot nem írok, nem ígérek.
MOD feltesz és nem lépsz fel netre vele - ennyi.
Az 1% pedig az a kevés kivétel, ami olyan régi vagy olyan marginális játék, melynek frissítésére még a STEAM Online is tojik.
Olvasmányaim alapján ilyen a Left 4 Dead is.
Ilyet sem hallottam még, hogy egy magyarítás csak tört verzióval mûködjön.
Mégpedig az elsõ, crackelt Patch-el.
Majd a 2. - általatok idelinkelt - javításból kivettem a plusz fájlokat és beletettem az elsõbe, amihez létezik mûködõ SR2.exe.
A STEAM-es verzióval - véleményem szerint - valóban nem fog mûködni a magyarítás, hiszen az felcsatlakozáskor automatikusan felírná/írhatja a Patch fájlt.
A játék érdekessége, hogy csak és kizárólag egy fájlból keresi ki elõbb a változásokat és utána nyúl az eredeti forráshoz.
Next PC upgrade: 2022
Textúra fordítás lehetetlen.
A Gibbed Tools készítõje is leírta, sajna, normálisan
Átnézem, még átjavítom a fordítás közben is csiszolt, javított anyagot, betöltöm néhány korábbi mentésemet tesztelésképp és megy publikusra.
A mérete megegyezik a RAR-ba becsomagolt 30 MB-os 1. Patch-ével.
Jó hír azoknak, akik azt hiszik, a magyarításból kimaradt valami a 2. Patch okán: nem maradt ki semmi. A 2. Patch-ben az *.exe-n kívül csak 1 fájl van az extra és azt én bele is tettem a HUN MOD-ba.
lehet újra neki is állok, GTA 4 gusztustalan fõhõse és egyéb negatív tulajdonságai után nincs jobb egy kis szociopata "ökörködésnél" <#vigyor1>#vigyor1>
na jó, komolyra fordítva a szót... Saints Row 2 > GTA 4. el sem tudom mondani mennyire beelõzi.
"The trees move. Do you not see it?"
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Bocs.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
2.Biztos hogy jól fog futni azzal nem lessz gond.
3.a directx az pedig a megjelenés vezérlõ.na ezt telepítened kell de a játékok végén megkérdezi h fel akarod-e telepíteni.és igent nyomsz h feltelepítsd.
4.A videókártyád ismeri a shader model3.0-át és a 4.0-át is.Úgyhogy ezzel nem lessz gondod.Vmint vista alatt ismeri a directx10-et is.Ha valamit nem értesz akkor írj.
Szeretnék kérdezni bár dolgot tõletek:
1.Mi az a Shader Model 3.0 és honnan lehet letõlteni?
2.CONNECT 3D Radeon 9600 Series-es vidokártyán fut-e a Saint's Row 2 ?
3. A DirectX 9 az a Shader Model 3.0?
4. A videokártyámhoz kell-e a Shader Model 3.0?
ELÕRE IS KÖSZ ANNAK AKI VÁLASZOl!!!!!!!!!!! (erre a sok,buta kérdésre)
DirectX telepítéssel megoldódott a probléma!
most már megy a game, és eddig nagyon bejön!
üdv
ma letöltöttem a játékot, a Razor1911 féle verziót, feltelepítem, crackelem, majd indításkor ezt írja ki
"Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert d3dx9_39.dll nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát."
persze már újratelepítettem többször, újra kicsomagoltam, de semmi :/
valakinek valami ötlet?
😊
Turn Me On Dead Man
Hogy lehet ezt a játékot konzolon jászani? Nem értem.
A program céloz helyetted? Odarántja az ellenségre a célkeresztet, és csak triggerelned kell?
Turn Me On Dead Man