1403
  • RAMyMamy
    szerintem meg a magyarázat az rá, hogy konzolport... :)
  • grebber
    Csak hiszed. Ez a számítógépek csodálatos és sajátos rejtélye.Hiába atom új atom friss a régi game nagyon hogy leszarja.
    Nem egy olyan game van ami rühelli a full új drivereket.
  • RAMyMamy
    hát, szerintem annyira friss azért van, hogy egy 2009-es játék elfusson, ezért nem is akartam ezzel szórakozni. meg a gép is megvan hozzá bőven. de megnézem.
    érdekes, a 3-nak meg semmi baja nincs
  • IMYke2.0.0.0
    Próbáltad a videókártya driverét és a DirectX-et frissíteni?
  • RAMyMamy
    hali
    így néz ki nálam a játék, mit lehet ez ellen tenni?
  • ratgab
    Nagyon fontos hozzá, hogy a 2 progit, amit igényel rakjuk föl, mert különben nem működik a program (nem lassulnak a járókelők... nekem egyébknét 90%-os sebesség elég is lett).
  • Maxtreme
    http://saintsrowpowertools.com/
  • mans
    Hogy gyors?gyorsabban mennek az emberek meg ilyenek?nálam volt ilyen,újra kell rakni a gamet,lehet segít,nálam csak amikor kijött egy új nvidia driver az rakta rendbe,vagy még talán a javítást felrakni,mind a kettőt,valami volt még ami megoldotta,le van írva itt a topikba de már nem emlékszem mi-
  • Firerock
    Biztos már ezren kérdezték de mit lehet tenni azellen hogy ne legyen ilyen irtózatosan gyors az egész játék,így élvezhetetlen teljesen:(
  • grebber
    ~536FT
  • 3Error #1313
    szerintem a végére értél a sztorinak... 100% csak akkor lesz, ha minden apróságot végigtolsz, mindent, nem csak a főszálat !
  • Solid Snake
    #1241 reménykedjünk
  • grebber
    2,5 euró most steam-en!
  • mans
    mért nem tudsz?
  • steve0123
    hali midenkinek! elakadtam a játékban azt irja h 65%-ban van kész a játék de egyetlen fő feladatot sem tudok csinálni csak mik az utcán találhatók! ha valaki tud léccike segitsen h mit csináljak
  • mans
    pedig elvileg már majdnem kész csak nincs idő megcsinálni I2K nak.
  • grebber
    Nincs hozzá!
  • RTmz88
    Sziasztok ! Tudtok a játékhoz magyarítást ?
  • grebber
    1 új üzenet.
    Már kezdtem reménykedni hogy tölthető a magyarítás!
  • mans
    Várom már nagyon,remélem addig nem lesz atomháború.
  • 3Error #1303
    yeah !
  • grebber
    "Decemberben jelentik be a Saints Row-mozit. A film a Saints Row harmadik részével párhuzamosan jelenik meg, amelynek a tervek szerint még 2012 márciusa előtt be kell következnie. A Saints Row 3-at szintén a következő hónapban mutatják be, a Spike-féle Video Game Awards keretein belül."

info: Gamekapocs
  • Bence94
    nem steames esetleg ? mondjuk akkor felajánlaná szerintem.
  • BIHARI5
    Én megvettem a játékot.De nem tudom felrakni a gépre!Valaki tudja,hogy kell felrakni?
  • mans
    Én is,kár hogy mindenki leszarozta,és el lett felejtve,pedig tartalmasabb mint a gétéá,karaktergenerálás külön öröm.
  • 3Error #1298
    egyetértek, kegyetlen jó game, kár a sok hibáért, de marha sokat játszottam vele... (egyszer nyomtam csak végig, de a sok mellékküldetés, meg a sandbox, meg a jó csaj készítés vitte a pálmát)
  • ratgab
    Na végigvittem! Jó játék lett! Nagyon kár ezért a lagolásért, mert tényleg gta verő lenne, de így sajnos nálam az 1-szer végigjátszos kategória lett.

Rengeteg nagyon ötletes játékbeli tartalom volt benne, ennek ellenére a főszál tetszett a legjobban (nameg a főhös testreszabhatóságának határtalan volta...).

A technikai malőr miatt 3/5-öt adok neki, de csak amiatt. Ha az nem lenne 5*/5 lenne! Kár érte, nagyon kár, na sebaj hátha tanultak belőle a srácok és a 3. rész már hibamentes lesz!
  • Solid Snake
    Talán ez is segíthet valakinek: "laggolás" ellen beválik a windowed mode.
    Próbáljátok ki így már majdnem tökéletesen fut, ez módszer a Red factionnál is bevált. Jó /lag mentes/játékot mindenkinek.
  • haxoror
    A vezetés közbeni lag engine hiba, szarul portolták, nem lehet rajta segíteni.

Már nem emlékszem pontosan hogy mi a baj, hivatalosan soha nem közölték de hozzáértőbb emberkék kiderítették hogy a gány portolás miatt valami olyan baja van hogy a winchesterről csak lassan tudja szedni az adatokat, ez konzolon nem gond de pc-n már az, nem lehet rajta patchekkel segíteni, aránytalanul erős gépeken IS jelentkezik a lag.

...ettől függetlenül megéri végigjátszani mert a lagtól eltekintve fényéveket ver rá a GTA4-re, azt játszani olyan volt mintha valami munkát végeznék, ez viszont 100% tömény szórakozás!

Én is csak azt tudom ajánlani hogy a lassabb kocsikat használd, (tipp: BEAR ), ja és persze a helikoptereket (tipp: a rendőrség tetején néha Tornado harci helik spawnolnak, nekem már három is van a garázsban hehe )
  • mans
    Szerintem érdemesebb már felrakni a win 7 et,3 gb ram helyett 2x2 gb és procit kicsit tuningolni.ezt a super modot hogy kell felrakni?van benne valami grafikai mod is amitől kicsit szebb lesz?
  • Indigo
    Jaja, nagyon vagány, amikor egy-egy speciális mozdualtnál átvált másik nézetbe a kamera! Csillagos ötös a készítőknek!
  • Indigo
    A diversion-ök és activity-k is érdekesek és jók, de az igazán erős ebben a játékban a főszál. Ha azt elkezded, és elkap a lendület, nem nagyon fogod abbahagyni :)
  • Indigo
    Na erre majd ránézek! Kösz a tippet! Nem is tudtam, hogy ennyi mod van SR2-höz.
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor még nem lőttél ki járműből, üldözés közben... vagy dobj gránátot... vagy rakétavető... :)
    A közelharc valóban fenomenális.
  • ratgab
    Viszont ezek alapján ebből nekem eredeti verzióm nem lesz (legalábbis eddig azt gondolom :-D )
  • ratgab
    Kösz az infót, akkor marad a türelmes játék! (XP sp3)
  • ratgab
    Még 1 apróság: a közelharc... Imádom!!!!! Amikor katanával a 3. csapás után 1szerűen hasbaszúrtam véletlenül(?) az ellenfelet, hirtelen megugrottam a gyönyörűségtől!
  • Indigo
    A vezetés közbeni szaggatas (valójában nem lag) a rossz memóriakezelésből adódik, nagy sebességnél nem tudja betölteni időben az újabb pályarészeket. Ez ellen több megoldás létezik:
    - Nekem segített rajta a hivatalos patch. Nem sokat, de azért javult tőle.
    - XP-n kezdtem el a játékot, de próbaként áttelepítettem Vistára (így ugye ki tudtam használni a teljes 4 GB memóriát), így tovább csökkent a vezetés közbeni szaggatás.
    - Átváltottam a lassabb gépjárművekre. Sportkocsikkal száguldozva nekem totál élvezhetetlen volt, "old timer"-ekkel viszont kényelmes volt a vezetés.
    - Amikor már volt helikopterleszállóm, akkor helivel közlekedtem (tök jó az irányítása, én nagyon élveztem helivel repkedni).
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, én azért hálás vagyok ennek a játéknak azért a közel 100 órányi szórakoztatásért.
    Döbbenetesen sok móka volt benne.
  • ratgab
    Jah, hátha Indigo tud ebben nyilatkozni, mert nagyon jó lenne ezt a nem is annyira kicsi bugot kiiktatni (egyébként érdekes, hogy a börtönből menekülésnél a motorcsónaknál nem volt szaggatás, a szippantós autós küldiknél nem volt szaggatás, ellenben a Trail blazernél nem is kicsi (mondjuk az meg teljesen érthető is, amennyi robbanás ott volt :-D ) )