1403
  • Indigo
    Én már nem várok tovább, végigjátszom (így több hónapos szünet után...) De reméljük lesz erőd, hogy elkészítsd a végleges változatot. Én szurkolok! :)
  • IMYke2.0.0.0
    A megmaradt dialógusokkal kellene haladnom - a sztori totál kész 1,5 hónapja ... de egyszerűen nem jutok el este 6 után odáig, hogy egy angol mondatot is lefordítsak.

A Dungeon Siege 2 MAGYAR MOD projekt befejezéséhez is hatlovas szekér kellett!

Egyszerűen szellemileg hulla vagyok. Fórumozni munka közben tudok :)
  • grebber
    Saints Row 3: Még túl korai beszélni róla!

(HW Insider) X360 és PS3 konzolokra több mint 2.6 millió példányt adtak el a videók alapján hangulatosnak tűnő Saints Row 2-ből. A THQ azonban egyelőre nem jelentett be semmit a játékkal kapcsolatban. Kissé korai még beszélni róla, mikor jön a harmadik rész. Márciusban jön a PSP verzió! Ezen infó a svéd Opeth metálzenekar által elkottyintott morzsából származik.

info: Hardwired

Magyarítás akkor lesz ha elkészül! Mire jön a 3. rész addigra remélhetőleg elkészül!
  • koj
    mikor lesz magyarosítás?
  • Solid Snake
    Húzd ki a kontrollered és jó lesz
  • masssza
    Az a gondom, hogy felraktam a játékot el is indúl de a fö menűben a kulzor szaladgál fentről le és így nem lehet semmit kiválasztani.
  • IMYke2.0.0.0
    A játék lemezéről tedd fel a DirectX 9.0c-t!
  • steve0123
    hali mindenkinek!! volna egy ojan problémám h nekem is hiányzot a d3dx9_39.dll fáj letöltötem beraktam. Elindul a játék bejönnek a szponzor viddeok meg stb mire belépne kiirja h hiba a kellemetlenségért wlnézést és leáll a járék! Ha valaki tud nekem segiteni annak nagyon megköszönném!várom mielöbbi válaszotokat
  • Solid Snake
    Türelem az van bőven, hiszen tudjuk hogy minőségi fordítást kapunk cserébe. Jó munkát és főként jó egészséget kívánok Neked
  • Ferdzso
    Tud valaki működő patch-t a tört verzióhoz? Az az egy amit találtam azzal hibát ír ki. Mindenképpen kellene a kontroller miatt. valaki esetleg tudja hogy mi a gond?
  • Indigo
    Ilyenről még nem hallottam
    Nincs vmi kontroller bedugva?
  • sambauer
    huhu ezt Dex miatt bekéne szerezni, bár 6 ezer forintot biztos nem költenék DLC-re.
  • mano1111
    Heyyo!Meg egy kerdesel szaporitanam a mondtatot...az elobbi komentet koszonom.Most jelenleg azt furcsalom hogy kb olyan fel orankent (vagy annyise)elkezd a karakterrol lemenni a kamera....egyszeruen csak lefele...mintha nyomnam a kamerat le...sztetek ez Bug vagy ezt is ki kell kalapacsolni?
  • IMYke2.0.0.0
    "If you're looking to kill some time this weekend before the floodgates of E3 news opens next week the folks at THQ would let you know that the Corporate Welfare DLC for Saints Row 2 is now available for download. In exchange for $7.00/560 MS points you'll get to play a role in the civil war between the different factions of Ultor Corporation and track down Dex, a lost member of the gang.

May 28th, 2009 -- THQ Inc. today announced that the second downloadable content pack for Saints Row® 2, titled Corporate Warfare, is now available for Xbox 360® video game and entertainment system from Microsoft and PLAYSTATION®3 computer entertainment system. Corporate Warfare features a new mission arc that takes players deep into a civil war within the evil Ultor Corporation, and reveals the whereabouts of the long-lost 3rd Street Saint, Dex. The Saints Row 2 downloadable content also features new vehicles, customization options, multiplayer maps, achievements and more, and is available on Xbox LIVE® for 560 Microsoft points and PlayStation®Network for $7.00. For more information on Corporate Warfare, visit community.saintsrow.com."
  • Indigo
    Alapból "C" billentyű, ha nem reagál, próbáld meg megadni a beállításoknál, vagy ha nem engedi, akkor próbálj meg mást rendelni a guggoláshoz. Én ilyen bugról még nem nagyon hallottam.
  • mano1111
    Hey!Nemreg kezdtem az SR2 jatszani...emm ahogy eddig latom eleg jonak tunik...mindegy,azert fordultam az SG-hez mert a mission 1 (Jail Break) valahogy nem enged gugolni.Probaltam a bealitasoknal ...semmi...
    Ez valami fele bug? Bar nemhinnem...Ha lenne otletetek mi jot csinaljak pls egy "valasz erre" gomb ;)
  • Indigo
    Én várok türelmesen. Most kicsit félre is tettem, de amint meglesz a magyarítás, egyhuzamban játszom végig :D (na jó, nem).
  • IMYke2.0.0.0
    Még a dilaógusok közül jó párat - az "Akciózások"-é - le kell játsszak, mert ugye helyzetfüggő szlenget használnak.

A játékban nálam mindenki tegeződik, mert rohadt nehéz lenne belőni a magázódás/tegeződés viszonyát, lévén, hogy a játék sok változóval dolgozik [egy mondat több helyen, szituációban is előfordul].

Türelmet kérek még tőletek srácok.
  • mans
    Reméljük már nem kell sokat alvadni rá:)
  • grebber
    Készül a magyarítás!
  • Endiman
    hi!
    végre van dual procim, és tudom játszani a saints row-t. van-e hozzá valahol nagyar felirat?
  • Calver
    pedig ha lett volna eszük kicsit jobban optimizálják és porba alázzák a GTA IV-et, amivel a játékosok csak szopnak optimizálatlansága miatt.
    kár érte, pedig sokkal mókásabb játék lett előbb említettnél. majd egyszer asszem kénytelen leszek Xbox 360-at bérelni és végigtolni első részt, másodikhoz meg szerezni egy mentést és kitolni a DLC-ket.
  • Indigo
    SR2 Patch - 1.30

For our fans on PS3/Xbox 360, we pushed another patch this morning. Like the patch before this, the purpose is to prep your consoles for DLC Pack #2, and players should not notice any changes on the surface.

Hogy szakadna rájuk az ég! Úgy látszik, a PC-s verziót tényleg magasról leszarják :(
  • Lobsterman
    razoros, de fogalmam nincs hogy honnan szedtem a patchet, szóval sorry, keress rá valami torrentoldalon arra hogy "saints row 2 update" valamit biztos kidob.
  • bikemaggg
    tudnál adni egy patch linket estleg? és hogy neked milyen verizó volt fent a játékból? dvd5ös verizóju vagy a razoros?
  • Lobsterman
    Én játszottam sokat. Nem dobált ki. Egy patch van tudtommal, az volt fent nekem.
  • bikemaggg
    sziasztok. nektek sikerült coop-ban játszani? mert ha csinálok szervert akkor fel tud jönni haverom, de egy pár perc után kidobja. és ugyan ez van fordítva is. valami ötlet? vagy valaki leírná hogy kell? akinek működik? melyik patch szükséges meg minden. előre is köszi. sziasztok
  • IMYke2.0.0.0
    Behoztam tesztelésre a könyvtár új gépére a játékot és a magyarítást [a könyvtáros néni odaadta a kulcsot, így ide tudtam ülni].

alaplap: Gigabyte GA-M52 S3 AM2 ASD23
    processzor: AMD Athlon64 X2 6000+ AM2 ASDX
    ram: Samsung 2 GB DDR800
    vga: MSI GeForce 8500 GT 512 MB PCI-E
    hdd: Hitachi 250 GB SATA 2
    monitor: BenQ G2010WA [Wide, max 1680*1050]

Teszt:
    * A játékot még Resolution Editorral sem tudtam rávenni az 1680*1050-es felbontásra.
    * 1280*1024-ben megy, de a VGA [és a GeForce] kakisága miatt voltaképp rettenetes a kinézete. Otthon a 4850-esemmel milliószor szebb.
    * Ki kellett kapcsoljak minden élszűrést, dinamikus fényeket stb.
    S bizony, így már érthető, hogy egyesek miért ítélik csúnyának...
    ...mert nincs hozzá vasuk.

A GF8500 kaki.
  • sambauer
    Bár szerintem a GTA 4 se pénzkidobás (legalábbis boxon) de tény hogy lehetőségekben, és legfőképp Szórakoztatásban igen csak übereli a Saints Row 2. Mindenkinek ajánlom a Tűzoltós illetve a Mentős küldetéseket: hiába nem tartoznak bele a 100%-ba mégis nem egy szimpla taxizás ahogy anno a GTA 3ban láttuk, hanem szószerint kikell menni a sérültekhez újraéleszteni őket avagy poroltóval a kigyulladt házhoz rohanni hogy elolthassuk a tüzet. na megyek megkeresem a Tow Truckot :D
  • IMYke2.0.0.0
    Szívesen.
    Most néztem meg a hivatalos STEAM oldalon csak 1 Patch említődik.
    Arra készült a magyarítás.

Nos, hamarosan lehet tesztelni, és kiderül, felülíródik - engedi-e a multit - vagy sem...
    Időpontot nem írok, nem ígérek.
  • Indigo
    Megpróbálom. Mindenesetre hatalmas köszönet, amiért elkészítetted ehhez a remek, ám nem túl népszerű játékhoz a magyarítást!
  • IMYke2.0.0.0
    Nem kell visszatenned a tört verziót.
    MOD feltesz és nem lépsz fel netre vele - ennyi.
  • Indigo
    Aha. Nem fogom visszatenni a tört verziót, úgyhogy ebből kimaradok :(
  • IMYke2.0.0.0
    Azért ennyi, mert BÁRMIKOR jöhet egy frissítés, ami keresztbe tesz a magyarított állományoknak.
    Az 1% pedig az a kevés kivétel, ami olyan régi vagy olyan marginális játék, melynek frissítésére még a STEAM Online is tojik.
    Olvasmányaim alapján ilyen a Left 4 Dead is.

• IMYke2.0.0.0
    STEAM-es játékok 99%-ában ez a helyzet.
  • Indigo
    :(((

Ilyet sem hallottam még, hogy egy magyarítás csak tört verzióval működjön.
  • grebber
    Majd ha kész lesz kipróbálom remélem jó lesz!
  • IMYke2.0.0.0
    Én Patch-elt verzióval játszottam végig 1.5-szer.
    Mégpedig az első, crackelt Patch-el.
    Majd a 2. - általatok idelinkelt - javításból kivettem a plusz fájlokat és beletettem az elsőbe, amihez létezik működő SR2.exe.

A STEAM-es verzióval - véleményem szerint - valóban nem fog működni a magyarítás, hiszen az felcsatlakozáskor automatikusan felírná/írhatja a Patch fájlt.
    A játék érdekessége, hogy csak és kizárólag egy fájlból keresi ki előbb a változásokat és utána nyúl az eredeti forráshoz.
  • grebber
    Patch nélküli verzióhoz nem lesz jó a magyarítás mert a warezra nem sikerült felvarázsolni a patchet :(
  • IMYke2.0.0.0
    Igen. Kész a fordítás.

Textúra fordítás lehetetlen.
    A Gibbed Tools készítője is leírta, sajna, normálisan [HEX editen kívül] nem lehet még buherálni a textúrákat.

Átnézem, még átjavítom a fordítás közben is csiszolt, javított anyagot, betöltöm néhány korábbi mentésemet tesztelésképp és megy publikusra.

A mérete megegyezik a RAR-ba becsomagolt 30 MB-os 1. Patch-ével.

Jó hír azoknak, akik azt hiszik, a magyarításból kimaradt valami a 2. Patch okán: nem maradt ki semmi. A 2. Patch-ben az *.exe-n kívül csak 1 fájl van az extra és azt én bele is tettem a HUN MOD-ba.