1403
  • ratgab
    Olyan nagyon kár érte egyébként, mert a sztori jónak ígérkezik, a mellékküldetések szórakoztatóak, de (mindig ez a mocsok, tetű de) ez a szaggatás lerontja az egészet. Pedig ez a játék 1 jól optimalizált szaggatásmentes (legalábbis az ajánlott gépigény fölötti szaggatásmentes) motorral GTA 4 verő lehetett volna (főszereplő kidolgozása remek)!

Na sebaj, hátha a 3. részre tanulván a 2. epizód optimalizálási hibáiból és megtartva ezt a nagyon sokrétű és ötletes játékmenetet, plussz a már említett grafikai tuning amit ígérnek, tényleg azt tudják lerakni az asztalra, amit ezzel a résszel is akarkak: Igazi hamisítatlan free roam, sandbox játékot rengeteg gta-kat felülmúló tartalommal!
  • IMYke2.0.0.0
    Eredetivel még nem próbálkoztam - otthon ráadásul nincs netem.
    Majd beviszem a 2. melóhelyre, és csatlakozom a Mátrixra, originál játékkal...
    De, lehet, hogy majd olvas valaki minket, akinek eredetiben is megvan [Indigo? :)]
  • ratgab
    És eredetivel jobb mint a warezzal? Ez a vezetési lag megszűnik?, mert így eléggé élvezhetetlen, gyalog meg azért baromi hosszú idő eljutni A pontból B-be!

Egyébként mellékküldiket nyomattam: Szippantos kocsi rulez (level 6 completed), Fuzz (level 3), Mayhem (level 4), Trail Blazer (level 6), Celeb védelem (level 4, innentől baromi kemény nemtudom, hogy lehet megcsinálni)
  • IMYke2.0.0.0
    A 2-es után jött ki újabb [meg amúgy is, amikor felcsatlakozol, akkor a multi móka miatt lecsekkol, és a javításokat eszközöli], de azt már nem lehet megtalálni neten - nekem legalábbis nem sikerült.

Többek között, ezért is vettem meg, WRZ-zel már nem akarok szívni.

• ratgab
    1.2-es patchig felraktam a javításokat! Vagy van már frissebb is?
  • IMYke2.0.0.0
    SR2 PC Modding
  • IMYke2.0.0.0
    Lapozófájl kikapcsolását nem nagyon ajánlom 3 GB RAM mellett sem... 12 GB-nál érthetőbb lenne :)

A szaggatáson nem fog segíteni az ég világon semmi - legfeljebb, ha netre kötött géppel, és eredeti játékkal játszol, mert időközben készült egy újabb patch (állítólag), ami normalizált [de nem szüntette meg] ezt a gondot.

• ratgab
    A tegnap nap folyamán én is megnéztem ezt a játékot és hát nagyon jó kis játék lenne tele rengeteg tartalommal, de ez a lag vezetés közben ez kinyírja az egészet...

Valakinek esetleg nincs 1 módszere, hogy hogyan lehetne eltüntetni a vezetés közbeni lagot?

Olvastam, hogy az nvidia kártyáknál a kontroll panelben át kell állítani a framerate-t, ezt meg is tettem, de nem segített!

A másik megoldásként írták, hogy a lapozófájlt kell kikapcsolni! Ezt nem igazán merem megtenni, mert nem tudom mi az a lapozófájl! Esetleg valaki nem tud ebben segíteni, vagy valami módszer amivel javítható a teljesítmény ( konfigom: 4 magos proci, 8800 gtx 768 mb, 3 gb ram). A gépemnek bírnia kéne bőven, és gyaloglás közben nincs is probléma, de amikor elkezdek vezetni minden sarkon "szaggat" a játék és ez nagyon illúzióromboló!

Lapozófájl buherálást (kikapcsolást, vagy rendszer által kezelésre állítást) valaki próbálta már és az segített?
  • Solid Snake
  • Indigo
    http://www.youtube.com/watch?v=9_nBUCDeUuE

Bagzik ez a Saints Row 2 rendesen, de attól még nagyon jó játék :)
  • grebber
    Saints Row 3 - Grafikában a GTA IV mellett van

Még jő hogy egy 3 éves graffal lesz egálban szégyen szint kb!
  • IMYke2.0.0.0
    Saint's Row 2 - 2000 Ft.
  • grebber
    Steam-en most 18 óráig még ~1430FT-ba kerül a játék!
  • Indigo
    Nemrég töröltem :S Talán legközelebb belekukkantok.
  • IMYke2.0.0.0
    Igyekszem összeszedni majd egy kis időt és komolyabban gépnek feküdni.
  • mans
    Azt hittem már kész a magyarítás:)de ezt leszedem.Kár hogy még messze a harmadik rész.
  • IMYke2.0.0.0
    Gentlemen of the Row - Saints Row 2 Super Mod v1.7.1

Trailer és funkciók felsorolása:

Change Log - érdemes megnézni.
    Szerintem, fel is használom.
  • Indigo
    Hosszú kihagyás után végigjátszottam (mármint a sztori szálat). 46,5 órámba telt, de jó móka volt, egy percig nem untam. Baromi jó ez a játék! Még van pár küldi hátra, amit meg akarok csinálni (pl Hitman küldik), aztán lekerül a gépről, de ha úgy adódik, nekiugrom mégegyszer.

Az extra küldit hogy lehet kioldani, tudja valaki?
  • grebber
    Készül a Saints Row film és a Saints Row 3
  • mans
    Régebben volt ilyen probléma pár embernél,nálam is a vistán,elvileg driver miadt volt,most win 7 van fent,meg azóta lett pár új driver a vga hoz,nálam most jól megy a GTX260 al.
  • bauer15
    hali fel van gyorsítva az emberem és az autók is olyan gyorsak hogy irányítani se bírom mintha bele lenne tekerve
    Mit lehetne tenni az ügyben?:D
    valakinek sikerült már ezt a problémát elhárítani?
  • wolfdavid
    köszi sikerült thx
  • IMYke2.0.0.0
    Húzd ki a játékvezérlőt a PC-dből...
  • wolfdavid
    Csá.Felraktam a gamet nem eredeti és bejön a menü akkor a menüpontok között végigszalad a kurzor és rákattintok a New Game-re és utánna annyi nem tok mit csinálni nem tudom kiválasztani a nehézséget mert se ENTER se ESC semmi mi lehet a baj?
  • JaSoN HuNTeR #1259
    10FT-ott nem adnék ezért annyira pocsék =D
  • grebber
    Most csak 2500Ft a játék!
  • The Protector
    köszönöm
  • Knabb
    Plasztikai sebésznél
  • The Protector
    Hy.megszereztem a ronin fight style.de hogyan lehe átváltani rá h úgy harcoljak?
  • IMYke2.0.0.0
    A 2 darab patch:
    Saints Row 2 Patch + Crack torrentecske
    Saints Row 2 Patch 2 + Crack torrentecske
  • Indigo
    Azt hittem, nem nehéz kitalálni, hogy mögé kell írni hogy "+ crack" - ha már nem eredetivel játszol... És voilá, az első eredmény máris telitalálat...
  • KaszaN
    Először is nem követelőztem. És egyből azzal kezdtem, hogy nemtalálom! Próbáld meg beírni a googleba, hogy saints row 2 patch...nemfogod megtalálni, mert én nemtaláltam csak híreket, hogy "itt a patch" meg "jön a patch". De nemigaz egyből mindenkivel ilyen bunkón kell bánni.
  • Indigo
    Ha eredeti játékod van, akkor a Steam-en. Ha meg tört, akkor a követelőzés helyett legalább annyi fáradtságot vegyél, hogy beírd google-ba: "saints row 2 patch + crack"...
  • KaszaN
    Má megvan. Nekem valami háromszöget jelzett csak ott ahol nemvolt semmi. Nade holvannak a patchek?
  • Knabb
    Az kajak...
  • KaszaN
    Hi
    Megmutatná valaki, hogy honnan szedhetem le a patcheket, seholsem találom. És a játék elején hogy jussak ki a börtönből????
  • szlesspapa
    Jah oké értem. Hát nagy kár érte.
    politika... Bocs. Tul sok family guy-t néztem azt onnan volt a vicces megnyilvánulás.. Sory.
  • Indigo
    Valamit félreértettél. Ehhez a hibához nincs köze a microsoft-nak, a játékot készítő cég írta meg rosszul a PC-s verziót :)

Azt meg nem értem, hogy jön ide a politika...
  • szlesspapa
    :( hát akkor ez nagy baklövés a microsoftnak:) Ez kb olyan mikor megválasztották meggyesit :D Habár azzal jobban járnánk:D
    Mindegy a vezetéstől eltérően tetszik a játékmenet.
  • Indigo
    Sajnos elszúrták a PC-s portot, a legtöbb embernek szaggat vezetés közben. Én nemrég telepítettem át Vistára, és úgy vettem észre, hogy sokkal simábban fut így. Meg át kell térni a lassabb járművekre :P Egyébként szerintem jó játék, megvan a hangulata. Csak végig kéne már játszanom végre