Saints Row 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saints Row will no longer release on the originally announced date of 25th February 2022, instead it will launch worldwide on 23rd August 2022.
Mike "IdolNinja" Watson, az egyik ember aki dolgozott rajta, szeptember elején elhunyt, és kurvára remélem, hogy Saints Row rebootban minimum baromi nagy megemlékezést kap.
ennek ellenére elvileg még dolgoznak rajta pár napos tweet alapján, de lófasznyi extra infót sem osztottak meg.
...de ha tippelnem kellene, egy-két hónappal reboot előtt fogják piacra dobni, hogy generáljanak egy kis hype-ot, szóval 2021 vége vagy 2022 eleje.
"The trees move. Do you not see it?"
Next PC upgrade: 2022
egy barátommal szeretnék játszani, mindkettõnknek megvan eredetiben steamen a játék. egymás játékát látjuk a coopnál, de csatlakozásnál hibát ír ki. már szinte mindent próbáltunk, tûzfal kikapcsolás, hamachi, tunngle, de nem mûködik sehogy sem :/
Azt a gentlemen mod-ot hogy kell berakni a játékba?mert nem tudok grönlandiul és nem értem a leírását.
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
ennek (és az optimalizálatlanság) ellenére szerintem egy igen fasza játék, legalább még egyszer végigjátszanám
A sebességgel nincs baj. Néha csinál olyat (de tényleg csak ritkán) hogy adott helyen leesik 50 fps-rõl 22-re a sebesség (mindegy hogy jármûvel, vagy gyalog vagy) de 3-4 másodperc múlva visszaáll minden a normális kerékvágásba 😊
A vezetés közbeni swappelések pl teljesen eltûntek. (most hogy ez a gyorsabb hdd, jobb proci, vagy a patchek hatása, azt nem tudom)
na meg: megy normális FPS-el? <#idiota>#idiota>

"Talán a rossz fényhatásokkal szúrták el, nem tudom."
* A rosszat kéretik nem figyelembe venni 😊
Annyira azért ne hamarkodd el a dolgot.. <#vigyor3>#vigyor3>
IMYke:
Õ jah, viszonyítás kérdése. Érdekes hogy alapjába véve nem mondanám hogy csúnya, de valami (ne kérdezd mi) mégis piszkosul rontja az összhatást. Talán a rossz fényhatásokkal szúrták el, nem tudom.
Az Viszont külön odabasz hogy sok ruhaboltba beesik az fps 30 alá (hálisten csak ott, kint szabad téren tökéletes, 40-50) a második ami ennél 10x szebb, meg nem nagyon megy a vsync által nyújtott 60 alá.
Éljen az optimizáció. <#buck>#buck>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Csak azért vettem meg a játékot semmi másért!
De hála steam-nem remélhetõleg még a nyugdíjas éveimben is játszaható lesz majd!Addigra talán lesz magyarítás <#idiota>#idiota>
Next PC upgrade: 2022
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Új jármûkezelés, 150 új szemszín, új ruhák, stb stb.
..és valamit a képi világgal is variál (a shader fileal) mert nem annyira mosottak a színek mint alapesetben:
Persze szép így sem lett, de azért jobb lett a helyzet na 😊
Parasite Eve 2, best game EVER!
Amúgy tök véletlenül láttam meg. Azt látom, hogy a harmadik le van árazva... szóval nézegettem a játékokat, hogy mik kerülnek kevesebb, mint 5euróba, és akkor ott látom, hogy ez csak ennyi...
pont 5 másodperce néztem meg ezt a linket. Steam fórumon olvasgatom most, miket írnak. Amúgy köszi a linket, ennyiért szerintem megéri akkor.
abszolút de megéri megvenni, de ezt nézd meg mielõtt belevágsz.
Az elsõ 11 percben, tehát a játék elindítását követõen történik.
Nem lõ le semmiféle poént.