1403
-
#1363 Hülye kérdés... de én úgy látom van benne FULL STORY COOP? -
#1362 STEAMen 2 és fél euró lol. Megéri? -
#1361 Igen, az első rész konzol-exkluzív. -
#1360 Saint Row 1 az nincs PC-re? Csak 2 és 3 rész? Köszi! -
#1359 Nekem is az volt. -
#1358 mert elég durva meglepetés a harmadik rész elején, legalábbis nekem az volt. -
#1357 Maradjunk annyiban, hogy nem értjük egymást :) -
#1356 Minek is?
Az első 11 percben, tehát a játék elindítását követően történik.
Nem lő le semmiféle poént. -
RAMyMamy #1355 szerintem nem érted :D ahogy Calver is írta (+ végigolvastam ezt), mindhárom részben ugyanaz a főszereplő. az most részletkérdés, hogy testreszabható a karakter. az első részben pl. csak férfi karaktert csinálhatsz, a 2-ben már nőt is. -
#1354 ezt azért ha lehet rakasd spoiler-be (írj modtopicba/valamelyik modnak), mert potenciálisan elég nagy spoiler annak, aki idetéved harmadik rész ismerete nélkül. -
#1353 Azt hittem, hogy az egyértelmű, hogy a főnök mindig más - hiszen, mindenki testreszabhatja... -
#1352 igen, "A Főnök" ("The Boss") a főszereplő (ill első részben még "Playa" ha jól tudom, és kevésbé van sült hús szaga ), a trilógia mindegyik részében. -
RAMyMamy #1351 ezt vágom, de nem ezt kérdeztem -
#1350 Mindhárom részben szerepel Johnny Gat, a 2. és 3. részben Shaundy - a 3. részben az elején Gat eltűnik... [ő az, aki a repülőgépen marad].
A rossz szereplők mindig újak. -
RAMyMamy #1349 ó :( találtam valami régi gamestaros cikket, amiben azt írták, hogy megjelennek pc-re is, ellentétben a gta iv-es dlc-kkel, de a sr wikia-n nem találtam erre utaló jeleket. szal akkor mégsem. marad a youtube-os végigjátszás megnézése
még egy kérdés XD a főszereplő mindhárom játékban ugyanaz? addig oké, hogy az 1-2-ben igen, de a 3-ban is? olvasgatom a wikiat, itt azt írja, hogy ugyanaz, de nem vagyok benne biztos -
#1348 Nem jelentek meg. -
RAMyMamy #1347 akkor még annyi, hogy az ultor exposed és corporate warfare dlc-k megjelentek pc-re? -
#1346 Emlékeim szerint, a küldetések alatt is szólhat zene. -
RAMyMamy #1345 na, végignyomtam jó volt, tényleg bejött, viszont valami kis hiányérzetem volt az egész játék alatt, de nem tudnám megmondani, hogy mi.
viszont az érdekelne, hogy csak nekem van ilyen "jóféle" verzióm, amiben iszonyat gagyi minőségű rádiós zenék vannak? a küldetések alatt meg nem szól semmi sose, ez is normális? ja, talán ez hiányzott. -
ratgab #1344 Na jó nem 2000 alatt, de nem sokkal fölötte...2240 -
ratgab #1343 Occsóé megvenni a játékot 2 példányban? Erre nem gondoltatok? (2000 Ft alatt van már darabja Pl. Itt!)
Rögtön nem kéne ilyen Hamachikkal meg Tunnglekkel szarakodni! -
#1342 Helló!
1 próblémám van,nem tudok coop-ot indítani...
Vagyis hiába indítom el nem találjuk meg egymást barátommal,pedig mindenünk ugyan az...
Tunngle,Hamachi sem megy...mindíg ugyan az semmi!
Valaki megoldást tud?
-
#1341 Nekem is E8400-asom van, és még csak nem is tuningoltam [sosem] a CPU-t, amikor a 2. résszel játszottam = nem volt szükség rá.
Azt hiszem, csak az árnyékokat kellett visszavennem, a HD4850-es miatt. Ahogy a 3. rész esetében is.
Tökéletesen futott a játék - a "vezetési optimalizálatlanság"-bug mellett. -
#1340 Nincs baj azzal, hogy PC-zik, ha mellette (és biztosan így van, hiszen vannak nagyobb testvérek is a közelében) ellátja a sulis/napi teendőit :) -
#1339 akkor jó játékot :)
és grafika milyen? mennyire kellett megnyirbálni h normális FPS-el fusson? -
RAMyMamy #1338 ezen az e8400-ason húztam egy kicsit, mert az alap órajele 3ghz. tényleg gyönyörűen fut a játék, semmi grafikai hibát vagy fagyást nem tapasztaltam 2 óra játék alatt, pedig ezen a gépen mégcsak nem is friss driverek vannak... ja, nekem egy c2q q6600-as procim van, ami alapból 2,4-en ketyeg, annyit meg nem tudok rajta húzni, hogy élvezhetően fusson a játék :( de mindegy, nem is pöcsölök vele, ha ezen a gépen megy simán.
Imyke:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!igen, van :D meg egy öcsém is, aki hozzám hasonlóan hatalmas kocka (11 évesen)... -
#1337 heh, #1324-ben linkeltem faq-t, abban is pont ezt írták - minél közelebb vagy 3,2 Ghz-hez (xdoboz procijának sebessége), annál jobban fog futni SR2. -
#1336 Nem is tudtam [honnan is tudhattam volna :)], hogy van egy húgod is. -
RAMyMamy #1335 hmm, megoldottam... húgom gépén tökéletesen fut :))) (e8400 @ 3.2ghz) -
RAMyMamy #1334 megpróbálkoztam a játékkal megint. feltettem, megörültem, hogy látszódnak az emberek, és a börtön egyenruha textúráján kívül nincs benne grafikai hiba... a speedhackes cucc nem működött, így anélkül kezdtem neki, de ismét kifagy, mikor kimennék a börtönből. akkor is, ha megcsinálom a "tutorialt", meg akkor is, ha nem :((( -
#1333 Jól emlékszel - ez a megoldás. -
#1332 húzd ki az xbox controllert, emlékeim szerint másnál ez volt a gond. -
ratgab #1331 Vírusirtó kinyomása esetleg? Vagy lehet, hogy rossz a törés. -
tombl100 #1330 Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy felraktam a Saints Row 2-t és el is indul de főmenüben folyamatosan ugrál a menüpontok között. Ha véletlenül egybe be tudok lépni akkor két választás van: enter gomb ok, esc gomb kilép. Hiába nyomom bármelyiket nem tudok se tovább haladni a menübe, se kilépni onnan.
Esetleg valami ötlet valakinek? Előre is kösz. -
RAMyMamy #1329 igen, pont ezt olvastam
felraktam a legújabb ati drivert, a directx pedig 2011 áprilisi, úgy láttam, hogy azóta nem jött ki új. vagy igen?
természetesen a probléma még mindig fennáll. :/ -
#1328 Hopp, rosszul emlékeztem.
De azt tudom, hogy szervesen összefüggnek. -
#1327 azért nem, a kettő között van 5 év, egy felrobbanó hajó, meg egy kóma :)
[apro]nem spoiler, ezzel indul a játék -
#1326 Szerves folytatása az első résznek - olyannyira, hogy gyakorlatilag az első eseményeit követő második héttől indul a Saints Row 2.
Az SR2 - NÁLAM - minden szempontból elsöpri az összes eddig GTA-t.
Az SR3 pedig még magasabban! -
RAMyMamy #1325 köszi.
egyáltalán nem zavar, szeretem a beteg játékokat :D a 3. rész nagyon bejött, ezért gondoltam, hogy vetek erre is egy pillantást. szomorúan olvastam, hogy az első rész nincs pc-re, hiszen ez annak a folytatása(?) -
#1324 többek között... SR2 sajnos mint elég sűrűn volt emlegetve úgy, mint minden idők legrosszabb pc portja, és hát... nincs messze a valóságtól, sőt.
viszont az optimizációt leszámítva hibátlan - és ezt nem úgy értem, hogy jó "iparosmunka", hanem úgy, hogy nálam a nagyon ritka (vele együtt kettő) 10/10-es játékok egyike... egyszerűen minden tökéletes benne. a zenék, a történet, a mellékküldetések, a lövöldözés, a nagybetűs HANGULAT... minden.
btw itt nézelődj, hátha megtalálod a megoldást a problémádra, és a később felmerülőkre is, mert sajnos van rá esély, h lesznek. ennek ellenére nagyon megéri nekiugrani, feltéve ha az embert nem zavarja, hogy az általa irányított kétlábú egy szépen kifejlett, szadista hajlamokkal megáldott szociopata