Saints Row 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Azt hittem, hogy az egyértelmû, hogy a fõnök mindig más - hiszen, mindenki testreszabhatja...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Calver
igen, "A Fõnök" ("The Boss") a fõszereplõ (ill elsõ részben még "Playa" ha jól tudom, és kevésbé van sült hús szaga <#idiota>), a trilógia mindegyik részében.

"The trees move. Do you not see it?"

ezt vágom, de nem ezt kérdeztem <#bohoc>
IMYke2.0.0.0
Mindhárom részben szerepel Johnny Gat, a 2. és 3. részben Shaundy - a 3. részben az elején Gat eltûnik... <õ az, aki a repülõgépen marad>.
A rossz szereplõk mindig újak.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ó 😞 találtam valami régi gamestaros cikket, amiben azt írták, hogy megjelennek pc-re is, ellentétben a gta iv-es dlc-kkel, de a sr wikia-n nem találtam erre utaló jeleket. szal akkor mégsem. marad a youtube-os végigjátszás megnézése <#idiota>

még egy kérdés XD a fõszereplõ mindhárom játékban ugyanaz? addig oké, hogy az 1-2-ben igen, de a 3-ban is? olvasgatom a wikiat, itt azt írja, hogy ugyanaz, de nem vagyok benne biztos
IMYke2.0.0.0
Nem jelentek meg.

akkor még annyi, hogy az ultor exposed és corporate warfare dlc-k megjelentek pc-re?
IMYke2.0.0.0
Emlékeim szerint, a küldetések alatt is szólhat zene.

na, végignyomtam <#smile> jó volt, tényleg bejött, viszont valami kis hiányérzetem volt az egész játék alatt, de nem tudnám megmondani, hogy mi.

viszont az érdekelne, hogy csak nekem van ilyen "jóféle" verzióm, amiben iszonyat gagyi minõségû rádiós zenék vannak? a küldetések alatt meg nem szól semmi sose, ez is normális? ja, talán ez hiányzott.
Na jó nem 2000 alatt, de nem sokkal fölötte...2240

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Occsóé megvenni a játékot 2 példányban? Erre nem gondoltatok? (2000 Ft alatt van már darabja Pl. Itt!)

Rögtön nem kéne ilyen Hamachikkal meg Tunnglekkel szarakodni!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Donchicco
Helló!

1 próblémám van,nem tudok coop-ot indítani...
Vagyis hiába indítom el nem találjuk meg egymást barátommal,pedig mindenünk ugyan az...
Tunngle,Hamachi sem megy...mindíg ugyan az semmi!
Valaki megoldást tud?

Gigabyte GA-EP45 EXTREME,4GB 800MHz GAIL Black Dragon,Sapphire Radeon 4870,Intel Core 2 Duo E8500,Windows 7 64bit :-)

IMYke2.0.0.0
Nekem is E8400-asom van, és még csak nem is tuningoltam a CPU-t, amikor a 2. résszel játszottam = nem volt szükség rá.
Azt hiszem, csak az árnyékokat kellett visszavennem, a HD4850-es miatt. Ahogy a 3. rész esetében is.
Tökéletesen futott a játék - a "vezetési optimalizálatlanság"-bug mellett.

IMYke2.0.0.0
Nincs baj azzal, hogy PC-zik, ha mellette (és biztosan így van, hiszen vannak nagyobb testvérek is a közelében) ellátja a sulis/napi teendõit 😊

Calver
akkor jó játékot 😊
és grafika milyen? mennyire kellett megnyirbálni h normális FPS-el fusson?

ezen az e8400-ason húztam egy kicsit, mert az alap órajele 3ghz. tényleg gyönyörûen fut a játék, semmi grafikai hibát vagy fagyást nem tapasztaltam 2 óra játék alatt, pedig ezen a gépen mégcsak nem is friss driverek vannak... ja, nekem egy c2q q6600-as procim van, ami alapból 2,4-en ketyeg, annyit meg nem tudok rajta húzni, hogy élvezhetõen fusson a játék 😞 de mindegy, nem is pöcsölök vele, ha ezen a gépen megy simán.

Imyke:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
igen, van 😄 meg egy öcsém is, aki hozzám hasonlóan hatalmas kocka (11 évesen)...
Calver
heh, #1324-ben linkeltem faq-t, abban is pont ezt írták - minél közelebb vagy 3,2 Ghz-hez (xdoboz procijának sebessége), annál jobban fog futni SR2.

IMYke2.0.0.0
Nem is tudtam , hogy van egy húgod is. <#szeret>

hmm, megoldottam... húgom gépén tökéletesen fut 😊)) (e8400 @ 3.2ghz)
megpróbálkoztam a játékkal megint. feltettem, megörültem, hogy látszódnak az emberek, és a börtön egyenruha textúráján kívül nincs benne grafikai hiba... a speedhackes cucc nem mûködött, így anélkül kezdtem neki, de ismét kifagy, mikor kimennék a börtönbõl. akkor is, ha megcsinálom a "tutorialt", meg akkor is, ha nem 😞((
IMYke2.0.0.0
Jól emlékszel - ez a megoldás.

Calver
húzd ki az xbox controllert, emlékeim szerint másnál ez volt a gond.

Vírusirtó kinyomása esetleg? Vagy lehet, hogy rossz a törés.

Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy felraktam a Saints Row 2-t és el is indul de fõmenüben folyamatosan ugrál a menüpontok között. Ha véletlenül egybe be tudok lépni akkor két választás van: enter gomb ok, esc gomb kilép. Hiába nyomom bármelyiket nem tudok se tovább haladni a menübe, se kilépni onnan.
Esetleg valami ötlet valakinek? Elõre is kösz.
igen, pont ezt olvastam

felraktam a legújabb ati drivert, a directx pedig 2011 áprilisi, úgy láttam, hogy azóta nem jött ki új. vagy igen?

természetesen a probléma még mindig fennáll. :/
IMYke2.0.0.0
Hopp, rosszul emlékeztem.
De azt tudom, hogy szervesen összefüggnek.

Calver
azért nem, a kettõ között van 5 év, egy felrobbanó hajó, meg egy kóma 😊
nem spoiler, ezzel indul a játék

IMYke2.0.0.0
Szerves folytatása az elsõ résznek - olyannyira, hogy gyakorlatilag az elsõ eseményeit követõ második héttõl indul a Saints Row 2.

Az SR2 - NÁLAM - minden szempontból elsöpri az összes eddig GTA-t.
Az SR3 pedig még magasabban!

köszi.
egyáltalán nem zavar, szeretem a beteg játékokat 😄 a 3. rész nagyon bejött, ezért gondoltam, hogy vetek erre is egy pillantást. szomorúan olvastam, hogy az elsõ rész nincs pc-re, hiszen ez annak a folytatása(?)
Calver
többek között... SR2 sajnos mint elég sûrûn volt emlegetve úgy, mint minden idõk legrosszabb pc portja, és hát... nincs messze a valóságtól, sõt.

viszont az optimizációt leszámítva hibátlan - és ezt nem úgy értem, hogy jó "iparosmunka", hanem úgy, hogy nálam a nagyon ritka (vele együtt kettõ) 10/10-es játékok egyike... egyszerûen minden tökéletes benne. a zenék, a történet, a mellékküldetések, a lövöldözés, a nagybetûs HANGULAT... minden. <#eljen>

btw itt nézelõdj, hátha megtalálod a megoldást a problémádra, és a késõbb felmerülõkre is, mert sajnos van rá esély, h lesznek. ennek ellenére nagyon megéri nekiugrani, feltéve ha az embert nem zavarja, hogy az általa irányított kétlábú egy szépen kifejlett, szadista hajlamokkal megáldott szociopata <#vigyor1>

szerintem meg a magyarázat az rá, hogy konzolport... 😊
grebber
Csak hiszed. Ez a számítógépek csodálatos és sajátos rejtélye.Hiába atom új atom friss a régi game nagyon hogy leszarja.
Nem egy olyan game van ami rühelli a full új drivereket.

Next PC upgrade: 2022

hát, szerintem annyira friss azért van, hogy egy 2009-es játék elfusson, ezért nem is akartam ezzel szórakozni. meg a gép is megvan hozzá bõven. de megnézem.
érdekes, a 3-nak meg semmi baja nincs
IMYke2.0.0.0
Próbáltad a videókártya driverét és a DirectX-et frissíteni?

hali
így néz ki nálam a játék, mit lehet ez ellen tenni?
Nagyon fontos hozzá, hogy a 2 progit, amit igényel rakjuk föl, mert különben nem mûködik a program (nem lassulnak a járókelõk... nekem egyébknét 90%-os sebesség elég is lett).

Maxtreme
http://saintsrowpowertools.com/

Hogy gyors?gyorsabban mennek az emberek meg ilyenek?nálam volt ilyen,újra kell rakni a gamet,lehet segít,nálam csak amikor kijött egy új nvidia driver az rakta rendbe,vagy még talán a javítást felrakni,mind a kettõt,valami volt még ami megoldotta,le van írva itt a topikba de már nem emlékszem mi-

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

Firerock
Biztos már ezren kérdezték de mit lehet tenni azellen hogy ne legyen ilyen irtózatosan gyors az egész játék,így élvezhetetlen teljesen😞

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

grebber

3Error
szerintem a végére értél a sztorinak... 100% csak akkor lesz, ha minden apróságot végigtolsz, mindent, nem csak a fõszálat !

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Solid Snake
#1241 reménykedjünk <#eplus2>
grebber
2,5 euró most steam-en!

mért nem tudsz?

hali midenkinek! elakadtam a játékban azt irja h 65%-ban van kész a játék de egyetlen fõ feladatot sem tudok csinálni csak mik az utcán találhatók! ha valaki tud léccike segitsen h mit csináljak
pedig elvileg már majdnem kész csak nincs idõ megcsinálni I2K nak.

grebber
Nincs hozzá!

Sziasztok ! Tudtok a játékhoz magyarítást ?
grebber
1 új üzenet.
Már kezdtem reménykedni hogy tölthetõ a magyarítás!

Várom már nagyon,remélem addig nem lesz atomháború.