1403
  • sambauer
    hát reskinnel meglehet oldani.
  • IMYke2.0.0.0
    El keserítselek. A THQ hivatalosan is közölte, hogy nem engedte meg a fejlesztőknek, hogy a "Streaker" és más MOD-ok, öltözékek alatt valóban ott legyenek a felnőtt tartalmak.
    Értsd: a kikozkázott részek alatt nincsenek elsődleges és másodlagos nemiszervek.
    Így a melltartók és bugyik alatt sem lenne semmi.

[Pl. Ken és Barbie baba]
  • mans
    Kéne egy mod amivel le lehet szedni a bugyit is róla,úgy divatosabb lenne,vagy a melltartót.
  • The Protector
    Lehet én is megmásznám azokat a dombokat.XD
  • mans
    link

Itt a csajom:)épp hegyet másztunk.
  • Indigo
    Hát, azért nem olyan régen jelent meg :)
    De ha tényleg csak nagyon kevesen veszik, akkor lehet hogy pár hónap, és fillérekért fogják vesztegetni.
  • IMYke2.0.0.0
    A baj csak az, hogy még mindig ~9.000 Ft a játék.... :(
  • mans
    Végre egy normális teszt,a pcguru ba is volt ott 86% ot kapott.Lehet ha több részre osztották volna a városokat akkor nem lenne ilyen szaggatás,bár nálam is fut élvezhetően.
  • Indigo
    Nálam a vezetés közbeni beszaggatásokon kívül nincs probléma, szépen fut (nálam sincs 50-60 fps, de nekem elég a 30-35 is). A beszaggatásokat meg úgy kerültem el, hogy lassabb járművekkel közlekedek (Betsy, Hollywood és tsai ), így nem szaggat (annyira), van ideje betölteni az új részleteket. De helinél sincs szaggatás (és nagyon szépen lehet vezetni - ellentétben a GTA-kkal).
  • Maxtreme
    4gb ddr2 + windows 7 64bit (persze nem emiatt tettem meg ezen lépéseket, csak kipróbáltam így a cuccost hátha játszhatóbb)
  • Lowosan
    Azt hogy sikerült elérned hogy vezetés közbe ne akadozzon annyira?
  • Maxtreme
    Hát ez elég nagy tévhit sajnos :)
    Nálam x2@6400+-al (+8800GT) nem mondhatnám hogy olyan hű de tökéletesen fut.
    Most már annyit sikerült elérnem hogy nincsenek a vezetés közbeni hülye akadozások/swappelések, de az fps szám enyhén szólva sem szökik az egekbe most sem..
    Nagyon eltoszták ezt a játékot, kár érte.
  • IMYke2.0.0.0
    Konzolos portálról a cikk. Ellenben, nagyon objektív. Érdemes ezzel támogatni az embernek a SR2 iránti rajongását (felsorolt és ismert hibái ellenére is):

Az idézet a Game4you.hu-ról származik:

Írta: techi
    2008. november 29. szombat, 16:24

"Amikor ránézünk a Saints Row 2-re, azonnal a Grand Theft Auto jut az eszünkbe. Ez elkerülhetetlen. Hasonlóan bontakoznak ki, a jeleneteknek megvilágítása ugyanolyan és van néhány párhuzam a két játékmenetben. A fenébe, a küldetésekben a még a szövegek színe is hasonló. De ne felejtsétek el a legfontosabbat, hogy a Saints Row 2 nem a GTA.
    A hamisítványról szerencsére kiderült hogy több egy szimpla másolatnál. A Saints Row 2 játékmenete tulajdonképpen olyan mintha a GTA játékmenetét monster truckokkal meg nindzsákkal kevernék. Egy halom nindzsával.
    De mit jelent ez a változás a minőség tekintetében? Őrületesen jó szórakozást. A Saints Row 2 lehet hogy nem olyan szép mint a Rockstar sztárja, de több órányi őrületes szórakozást nyújt ami nagyon fog tetszeni a gengszteres játékok rajongóinak.
    A Saints pár évvel az első rész eseményei után kezdődik. Karakterünk egy yachtrobbantásban csúnyán megég és börtönkórházba kerül. Még jó hogy így történt, hiszen ezért nyílik meg előttünk a robosztus karakterelkotó. Három nő és három férfi karakter, valamint a szokásos rengeteg fizikai jellemzők közül választhatunk. Ezen kívül új személyiséget, ruhákat, kötekedési és verekedési stílusokat is szerezhetünk a játék későbbi részében. Óriási jeleneteknek lehetünk tanúi ha karakterünkre hot-dog ruhát vagy fürdőruhát húzunk.
    Persze ha már kijutottunk a börtönből, kiélhetjük ördögi terveinket is, kiszabadíthatjuk Johnny Gatet, régi cimboránkat aztán újjászervezhetjük a Saints-et hogy úgy tündököljön mint rég. Ami azt is jelenti hogy megszerezzük régi területeinket és ezzel együtt pár helytartót is aki irányítgatja a helybélieket.
    A Saints Row kicsit izgalmasabban kezdődik a tipikus nyitott világú játékoknál. Nem csináltak nagy gondot a tutorialból, nem kell unalmas feladatokat ismételgetnünk, nem kell senki barátnőjét kajálni vinnünk hogy aztán haza is vihessük. Csak kiszabadulunk a sittről, bepattanunk egy hajó hátuljába és elindulunk a városba néhány helikopterrel és rendőrcsónakkal a nyomunkban. Nagyon jó.
    Az első pár feladat teljesítése után megnyílik előttünk a játék. Nincsenek kinyitható szigetek vagy további kerületek, Stilwater egész területe a kezdetektől a miénk. A nagy szabadsággal együtt jön a feladatok és kikapcsolódások garmadája. Itt találjuk a Trail Blazert és Septic Avengert, de kipróbálhatjuk az analóg karokhoz írt szex-minijátékot is. Pont olyan jók, mint amilyen botrányosak elsőre.
    Egyértelmű hogy a Saints Row 2-ben a képtelen dolgoké a főszerep. Vezessetek a sztrádán egy lángoló ATV-t, robbantsatok kocsikat, hogy ne járjon le az idő, vagy erőtlen testeteket vessétek a szembejövő forgalom elé hogy jó drága legyen a kórházi számla, ilyen dolgokat még csak nem is láttok a többi játékban. A SR2-ben sokkal különösebbek, de egyben sokkal változatosabbak is a tevékenységek, mint az első részben. Ezúttal is vannak átlagos versenyek és helikopteres támadások, és nagyszerű hogy kitörhetünk a korlátokból.
    Bár a különleges tevékenységek során szerezhetünk elismerést, hogy végigvihessük a fő cselekmény küldetéseit, mégis a kampány lesz a szórakoztatóbb. Az első Saints-től eltérően az SR2-ban a legtöbb szinkron nagyon színvonalas. A karakterek szellemesek és mindig hajlandóak valamilyen sértést bemondani a gyanútlan járókelőknek. Csak a másodlagos karakterekről fogjátok azt gondolni, hogy kevésbé jók.
    A küldetés története szerint három bandát kell legyőznünk: a The Sons of Samedit, a The Brotherhoodot, a The Ronint, az Ultor Corporation pedig marad a végére. Minden gengben lesz egy helytartónk a három újonc közül, hogy jobban beleélhessük magunkat mindegyik történetbe. A karakterek meghalnak, kifejezésükből és a jelenetekből érzékeljük a drámát. A produkciós érték nem olyan jó, mint amilyennek szeretném, de azért elég sokszor letaglóztak a képernyőn látottak.
    A küldetéseket, amikből rengeteg van, jól sikerült megvalósítani és a bandák mészárlása végig változatos. Vannak olyan küldetések, amikben tűzijátékot rendezünk a kocsink mögött, de olyanok is amikben teherautókat kell kerülgetnünk hogy elkerüljük a rögtönzött roncsderbit. Bár a küldetések a megszokott "menj el ide és ölj meg mindenkit, aztán menj el oda és ott ölj meg mindenkit" típusúak, amik egy idő után monotonná válnak, de a többségük mégis izgalmas és változatos. A Volition fejlesztőcsapata egy ügyes checkpoint-rendszert is tett a játékba, hogy kiküszöböljék az első játékban előforduló idegesítő pillanatokat.
    A korábban említett checkpoint rendszeren kívül van még pár újítás, amit nem árt megemlíteni. Az első a járműirányítás. A járműirányítás megkönnyítéséhez, a bal gombot nyomva tartva az autót sebességen tarthatjuk, így a jobb kezünk ujjával szabadon célozhatunk. A második, hogy úszáskor az egyik felső gomb lenyomásával azonnal a partra kerülünk. Úgy tűnik, egyetlen apró részlet maradt ki, a trófeák a PS3 játékosoknak.
    Szóval a játékmenet izgalmas, szokatlan és változatos. A produkciós érték lehet hogy nem olyan magas, mint a többi játéké, de a Saints Row 2 inkább egy kis költségvetésű Bruckheimer-fricska mint a Scorsese-stílusú Departed, tehát nem nagy ügy.
    A Saints Row 2 igazi negatívumai technikai eredetűek. A grafikától az AI-n át a hátterekig a SR 2 minden tekintetben hibás. Először is, a grafika nem olyan szép, mint a versenytársáé. A karaktermodellek és a környezetek nem olyan részletesek, mint kellene, a framerate itt-ott leesik (v-sync opcióval), az ütközésérzékelés pedig leginkább rozoga. Folyamatosan átmentem a járókelőkön vagy beleragadtam az autóm hűtőrácsába (nem vicc) és néha még magába az autóba is. Az utcákon kocsikázva látni fogtok néhány elmosódást és fényhiányt, és ide tartozik, hogy néhány autó bizonyos helyeken azonnal eltűnik. Egyszer embereket üldöztem egy bérgyilkosos küldiben, amikor autójuk egyszerűen eltűnt a radarról. Nem kúl.
    Azt nem mondhatjuk, hogy a Saints Row 2 mindig ronda, de gyakrabban az, mint ahányszor szép (lőjetek egy rakétát négy autó közé hogy megtudjátok miről beszélek), de amikor a dolgok rosszra fordulnak akkor tényleg nagyon csúnya ami tényleg lerontja az élményt.
    Az AI működik is meg nem is. Néha miközben lövöldöznek az ellenségek, túszként használják a nézelődőket, néha meg csak állnak a tűzharcok közepén és észre se vesznek. Minden egyes barátjuk próbált megölni, de lehettek volna kicsit óvatosabbak.
    A játékban a hangok enyhén szólva nagyon jók. A korábban említett szinkront hollywoodi tehetségek követték el, és nagyszerű munkát végeztek. A hang effektek jók, a félautomata fegyverét leszámítva, aminek olyan hangja van, mint egy kis kaliberű fegyvernek. A dalbetétek közül az egyikért néhányan teljesen odavannak, de a tizenegy rádióállomás se kutya. Van rap, R&B, metál és '80-as évek. Kell ennél több?
    Nos, néhányan többre vágynak egy szimpla single player kampánynál, és szerencséjükre a Saints Row 2 egyik legjobb része a multiplayer. Először is, van kooperatív játék. Az egész világ nyitott az online és a lanos játékosok előtt (bocsi, nincs osztott képernyő), ami azt jelenti, hogy a kampány bármelyik küldetését megcsinálhatjuk a haverunkkal. Az AI alkalmazkodik a plusz játékoshoz, ezért sokkal több rosszfiú kerül az utunkba. A Saints Row 2-ben mindent sokkal jobb egy haverunkkal együtt csinálni.
    Az egymás elleni multiplayer is hatalmas. Nem próbálhattuk ki az egészet, de az akciókat korlátozottság helyett egyediség jellemzi. Nyolc-tizenkét játékos (módtól függően) csatlakozhat a játékhoz és versenyezhet egymással a szokásos cél alapú módban vagy egymás gyilkolászásában. Pár multiplayer-exkluzív tevékenységgel bővítették az egyébként is lenyűgöző listát, amit persze a legnagyobb köteg lóvéért játszunk. Először azt gondoltam csalódást fog okozni a korlátozott játékvilágban az egymás elleni játék, de a területek korlátozott mérete tulajdonképpen egy helyre terelte az akciókat. Ezen kívül vannak még apróbb fejlesztések is, például a játékba épített módosítók, amik megnehezítik a kihívásokat az egyik csapatnak, és az egyszerű előrejutási rendszer, amiből kiderül hogy hol tartunk a ranglétrán."
  • grebber
    Itt vannak a tervei (2011-ben lesz csak )
  • sambauer
    Nagyon helyes, várjuk !
  • grebber
    THQ következő évi terveiben ott a Saints Row 3.
  • IMYke2.0.0.0
    Megnéztem én is a honlapjukon.
    Hát bekaphatják!

Rohadt konzol.
  • IMYke2.0.0.0
    [Indigo[/b]:
    Hát pedig, az elrontott port kategóriában a GTA 4-et rohadt nehéz megverni.
    Kétmagos CPU-val ez a játék gyönyörűen fut. Próbáld meg ugyanezt a GTA4-el...
    Ráadásul, ez a játék MOD-barátabb. GTA4? (nem tudom, lehet tévedek)

mans:
    Saját zenét én eddig nem tudtam beletenni - a SR2 Community oldalán kérdeztek hasonlókat, Gibbed ígérte a komolyabb buherátorokat és a textúra fordításhoz segítséget.
  • Indigo
    Sajnos. Ez valószínűleg annak is köszönhető, hogy túl sok olyan írás jelent meg róla, amiben "lehúzták" az elrontott portolása miatt.
  • grebber
    Még szép mivel pc-re kb kutya sem vette meg!
  • mans
    Ja konzolra,rákért kell ez a dlc mánia,inkább csinálnának egy kieget.
    Valaki próbált meg berakni saját zenét a gameba?tök jó lenne ha valamelyik rádióba belehetne rakni.
  • Indigo
    The first DLC pack for Saints Row 2, titled Ultor Exposed, will have gamers return to Stilwater to expose the Ultor Corporation’s latest plans while trying to bring down the evil company once and for all. Players will battle through three all new co-op enabled missions starring adult film star Tera Patrick, while commandeering new air and ground vehicles such as an attack aircraft and a luxury sports car.

Ez is csak konzolosoknak
  • Gando
    vagy a vallásos graffiti... lásd Sixtusi kápolna :D
  • Lobsterman
    Az a graffiti ami művészet, azt hívják freskónak :D
  • Indigo
    "A graffity - közel sem művészet, hiába rinyál egy-egy készítője - sokkal szebb, de attól még fal- és felületrongálás."

Tökéletesen egyetértek.
  • IMYke2.0.0.0
    # Expanded Multiplayer options - Along with a compelling singleplayer mode, enjoy a variety of multiplayer play options including:

* Strong Arm: A team-based multiplayer mode batching together prominent activities from the singleplayer campaign into one series of timed events, with the goal to earn the most cash as a team at the end of the events.
    * Gangsta Brawl: A standard deathmatch mode with the single player with the most kills winning.
    * Team Gangsta Brawl: A standard team deathmatch mode with the team with the most kills winning.
    * Co-Op Mode: Full drop in/drop out coop support and ability to play through the full single player campaign with buddies and with the ability to set online co-op games to public, friends-only or invite-only status.

• IMYke2.0.0.0
    A valóságban a TAG sajnos egyenlő a falfirkával... amit akár Budapesten, s minden nagyvárosban a falakra felfirkantva láthatsz.

A graffity - közel sem művészet, hiába rinyál egy-egy készítője - sokkal szebb, de attól még fal- és felületrongálás.
    Ha nem falra/szabadtéri felületre festik, akkor pedig már nem graffity.

A játékban a bandák neveit ill. azok jelképeit festik a falakra. Azaz: tag-elnek.
    Ezek a TAG (teg)-ek tartalmaz(hat)nak alakot és feliratot, és szimpla nonfiguratív ábrát is.

Példa: Egy leszórandó falfirka
  • Evin
    Én sem bandajelekről beszéltem, hanem a készítőjének nevéről.
    Azt nem tudom a játékban mi hogy van, mert nem nagyon játszottam vele, csak tudtommal az életben így van.
  • Lobsterman
    Ezek nem bandajelek, hanem különböző szimbólumok, hogy milyen bónuszt adnak, szóval single-ben tag van, multiban graffiti...ezek szerint xD
  • Evin
    Nem mondhatom, hogy nagyon járatos vagyok a graffitik világában, de én úgy tudom, hogy a tag (magyarul jel/jelölés) egy egyéni "azonosító", lényegében a készítő beceneve/aláírása. Minden egyéb a graffiti/falfirka.
  • IMYke2.0.0.0
    Köszi. Így már valamelyest tiszta a dolog.
    Egyébiránt, a játékban nem graffity-k, hanem tag-ek vannak.

[A kettő közötti különbség nem is kicsi. Igaz, a játékban művészi tag-eket látunk, de attól még azok. Sőt, a játék is így hívja azokat. Azaz: tag = falfirka.]
  • Lobsterman
    Hát, van a Gangsta brawl, ami gyakorlatilag egy deathmatch, meg van a strong arm amiben az a lényeg hogy van 2 csapat egymás ellen egy elkerített területen, ahol gyilkolhatják egymást, meg egymás ellen mennek activitykben pontokért, és az a csapat aki elér bizonyos pontot, az nyer. Meg vannak graffitik amik megkönnyítik a te csapatod dolgát, vagy megnehezítik a másikét, ha kontrollálod őket.
  • IMYke2.0.0.0
    Tudom. Nem is véletlenül szúrtam be - a kiemelés volt a lényeg.
  • IMYke2.0.0.0
    Meghatároznád nekem a "Strong Arm"-ot?
    [Nem a jelentését, hanem a feladatot, a lényegét a játékban.]

Sőt, a többi általad ismert multis elemet is... mert a fordítás szövegében szerepelnek, de - értelemszerűen warez verzióval és otthoni net hiányában - nem tudom tesztelni a helyességüket.

Köszi.
  • Indigo
    Ez PS3-ra és Xbox360-ra vonatkozik. Új PC-s patch-ről sajna még semmi hír.
  • Lobsterman
    Kár is a sok cheaterért. Pedig a Strong Arm nagy móka tud lenni.
  • IMYke2.0.0.0
    PS3 Patch and Upcoming Xbox 360 Patch
    Mar 23 2009 by Mattze Filed

General

* Implemented protection against disc read errors. May reduce or eliminate crashes experienced by some users.
    * Players will no longer be able to change the “Friendly Fire” setting during the Cat & Mouse diversion.
    * Players will no longer be able to access the weapon radial menu during the Demolition Derby activity, including all Special Derbies.
    * Correcting an issue with scripted attack helicopters not firing missiles during missions.
    * Added in code support for upcoming DLC. (Players will not notice anything different for this)

Multiplayer

* Pipe Bombs will be removed from the default MP weapon loadout when a game begins.
    * The default time / score limit for Team Gangsta Brawl will change from “5 min / 25 kills” to “10 min / 50 kills”.
    * A 5 second period of invincibility will be applied to respawning players. Once an invulnerable player performs an attack, the effect will be removed. Invulnerability will be displayed by a special health bar indicator.

===================================================
    Hát ezért nem sok értelme volna beszerezni...
    A MP meg kukit sem érdekli - sok a cheater minden multis játékban.
  • VLove
    Jó,ha nem hát nem:)
  • VLove
    Hát jó.Az nem lehetséges,hogy egy fájlban elküldesz mittomén egy pár oldalnyi szöveget?
  • IMYke2.0.0.0
    Nagyon jól esik, hogy segítenél, de sajnos, nem tudok 'leválasztani' szövegelemeket.

Ezért:

Evin szuper progijának hála megkaptam a teljes szövegállományt egy 990 kb-os fájlban [dialógusok és a menü másik része külön-külön fájlban] és bizony - nem Evin, hanem a játék hibájából - az egész ömlesztve, sorrend nélkül van benne.

Így, bizony, játszani kell a játékkal és FRAPS segítségével rögzíteni a kétséges, vagy szlenges megfogalmazást igénylő szavak, mondatok fordításához.