1403
  • Indigo
    Király vagy! Hatalmas köszönet!
  • Calver

lehet újra neki is állok, GTA 4 gusztustalan főhőse és egyéb negatív tulajdonságai után nincs jobb egy kis szociopata "ökörködésnél"
    na jó, komolyra fordítva a szót... Saints Row 2 > GTA 4. el sem tudom mondani mennyire beelőzi.
  • Bence94
    textúra fordítás is lesz benne? lehetetlen vagy egyszer?
  • Bence94
    azaz kész?
  • mans
    Ö..akkor kábé mikorra lesz meg?Én lehet el se kezdek játszani addig :)
  • IMYke2.0.0.0
    Lektorálok, hangulatot csiszolok, befejezem az "Akciózások" néhány fordítandóját és megy publikusra a Saints Row 2 HUN MOD.
  • The Protector
    aha.régen a (3éve) a 9600-ról a radeon jutott eszembe.most már az nvidia.
  • Lobsterman
    Nvidiának nézted mi? :D
  • The Protector
    Bocs.Most látom h neked radeon 9600-asod van.Olyan régi kari h nem gondoltam h radeon.ez esetben a tiéd csak a 2.0-át tudja így a játék sem fog futni.
    Bocs.
  • The Protector
    1.A shader modell az egy efekt amit a videókártyába építenek.a videókártya shader és vertex egységeket mozgat meg.a modellt pedig a shader határozza meg.ez az úgynevezett (takony,csillogás,szép efekt pl mikor esik az eső és vizes az út a játékokban).Ezt nem kell letölténi és hozzányúlnod sem mert ez benne van a videókártyádban.
    2.Biztos hogy jól fog futni azzal nem lessz gond.
    3.a directx az pedig a megjelenés vezérlő.na ezt telepítened kell de a játékok végén megkérdezi h fel akarod-e telepíteni.és igent nyomsz h feltelepítsd.
    4.A videókártyád ismeri a shader model3.0-át és a 4.0-át is.Úgyhogy ezzel nem lessz gondod.Vmint vista alatt ismeri a directx10-et is.Ha valamit nem értesz akkor írj.
  • saintsrow2
    Sziasztok!!!!!!!!!!!!
    Szeretnék kérdezni bár dolgot tőletek:
    1.Mi az a Shader Model 3.0 és honnan lehet letőlteni?
    2.CONNECT 3D Radeon 9600 Series-es vidokártyán fut-e a Saint's Row 2 ?
    3. A DirectX 9 az a Shader Model 3.0?
    4. A videokártyámhoz kell-e a Shader Model 3.0?

ELŐRE IS KÖSZ ANNAK AKI VÁLASZOl!!!!!!!!!!! (erre a sok,buta kérdésre)
  • Isti005
    köszönöm!
    DirectX telepítéssel megoldódott a probléma!
    most már megy a game, és eddig nagyon bejön!
    üdv
  • Indigo
    Asszem a telepítő lemez DirectX mappájában megtalálható a fájl, ha nem, akkor keress rá neten, töltsd le, és tedd be a windows system32 mappájába. De szerintem a legegyszerűbb megoldás letölteni a legújabb DirectX-et, így más programokkal sem lesz gond.
  • Isti005
    Hello!
    ma letöltöttem a játékot, a Razor1911 féle verziót, feltelepítem, crackelem, majd indításkor ezt írja ki

"Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert d3dx9_39.dll nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát."

persze már újratelepítettem többször, újra kicsomagoltam, de semmi :/
    valakinek valami ötlet?
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm szépen [nem álszerényen pironkodik].
    :)
  • The Protector
    i2k neve egyet jelent a minőséggel.
  • sambauer
    Én boxon tolom bár különbség gondolom nincs, ez nagyon játék és emberfüggő. Van aki az életben nem tanul meg analoggal célozni, van olyan játék ami lehetőséget sem ad rá (előző generáció MOHÁI, meg COdjai többek között ezért voltak játszhatatlanok legalábbis nekem) Az SR2 (sőt már az 1) esetében hihetetlenül kényelmesen lett megoldva a dolog, gond nélkül osztom a head shotokat auto aim nélkül (minimális aim assist gondolom van de csak testre) és minden egyéb ilyen stílusú játéknak követnie kéne ezt a megoldást..
  • IMYke2.0.0.0
    Próbáltam Dual Shock-kal nyomni PC-n: halál.
    Hogy lehet ezt a játékot konzolon jászani? Nem értem.
    A program céloz helyetted? Odarántja az ellenségre a célkeresztet, és csak triggerelned kell?
  • sambauer
    a lényeg hogy a sok magyarítás közül mondjuk a Max payne 2-ből kiindulva biztosra veszem hogy ismét minőségi anyagot kapunk kezünk közé (vagyis kaptok, kétlem hogy én valaha pc-n fogom tolni.) szóval türelem rózsát terem :)
  • Indigo
    Ok, mondtam, hogy semmi probléma :)
  • IMYke2.0.0.0
    Évek óta nem adok ki a kezemből nem kész anyagot. Ne haragudj.
    Inkább adom ki akkor, amikor elkészültem vele, és egységesen tudom a visszajelzések alapján javítgatni, mint hogy azt kapjam minden 2. HSZ-ben, mailben, hogy ez-az még angol és nekem irogatnom kelljen, hogy de az még nincs is fordítás alatt...

Gyorsan meg lesz a cucc.
  • Indigo
    Át tudod passzolni nekem ami eddig elkészült? (De persze nem haragszom meg, ha nem akarod :))
  • Calver
  • IMYke2.0.0.0
    Őszintén szólva, nem tudom.
    De elhiheted, ha valamire rákattanok... :)
  • koj
    az tök jó hogy megcsinálod a magyarosítást:D grutálok.
    és kb mikor lesz kész?
  • IMYke2.0.0.0
    Annyira csak idő kérdése, hogy tegnap este fejeztem be a sztorivonalat [72% teljes teljesítés]. Így a fel-FRAPS-elt átvezetők szövegeinek bevitele után voltaképp teljesen magyarul végignyomható a játék.
    Ugyanakkor - és ehhez látnotok kell az egyik munkaanyagot - rengeteg "kis" szöveg ismétlődik, és angol, és az említett átvezetők közül is sok.

[Könyvtári, új gépnél ülök...]

Ezért, még egy kicsit várni kell a cuccra.
    Addig is, elkezdem az Akciózásokat játszani tesztelés közben :)

Megközelítőleg most áll a teljes szöveges projekt 50%-on.
  • Indigo
    Semelyik verzióban nincs magyar nyelv. IMYke most készít hozzá magyar feliratot, csak idő kérdése.
  • koj
    Ha letöltöm a reloaded verziót abban van magyar nyelv?
  • IMYke2.0.0.0
    Az én nénim is basszus, kész vagyok tőle. Tökéletes a szinkron hangja.
    A fordítás során rögzített filmekből majd összerakok egy kisebb szösszenetet, vagy majd a magyarítással készülő tesztelésből... magyar feliratos film lesz belőle :)
  • mans
    Szerintem már akkor se nagyon mert elterjedt hogy milyen szar,mindenki megváltást várt a gta után,de szerintem hosszabb távon élvezhetőbb ez mint a niko a sötét öccsével.Főleg hogy ilyen jó nénit lehet gyártani
  • IMYke2.0.0.0
    Mélyen egyetértek.
  • Indigo
    Xbox-os DLC-k helyett koncentrálhatnának egy kicsit a PC-s verzióra, ha mást nem, ezt a szaggatást küszöböljék ki egy patch-el. Lehet, hogy még fogyna is a játék.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem a grafika miatt szaggat a játék.
    A memória optimalizálása gyenge - a mozgás (főleg gyors autózás/motorozás) közbeni terület és AI (Mesterséges Intelligencia) betöltések szaggatják meg a játékmenetet.
    2 magos gép, 2 GB RAM és egy Radeon 4xxx-as géppel máshol és máskor nem szaggat.
  • mans
    Igen,pedig már 2 bandát eltüntettem,csak múltkor töröltem a mentést is valahogy:(1 jobb textúra mod jó lenne ha lenne,csak akkor még jobban szaggatna a gém.
  • IMYke2.0.0.0
    Még az elején jársz?
  • mans
    Romantika :)

Margitszigeti halastó:)
  • IMYke2.0.0.0
    [Értem. Már megijedtem, hogy nem figyeltem eléggé a sorozatra :)))]
  • sambauer
    [Hát izé, ez úgy jött hogy van a 24 sorozatra kisértetiesen hasonló Splinter Cell nevű játék (legalábbis a Double Agent). Na és abban ugye Sam Fisher olyan Jackesen viselkedett hogy így összeraktam a kettőt.]
  • IMYke2.0.0.0
    [Miért is "sambauer"? Jack Bauer, Kim Bauer ezekre emlékszem. A felesége nevére már. Csak az első 5 évadot sikerült megnéznem, régen. ]
  • IMYke2.0.0.0
    Meg lehetne, csak az már nem az igazi...
    Ezért utálom a Nude MOD-okat is.