Saints Row 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bemégy egybe, majd a korsárkás ikonba állsz, nyomsz egy "E" gombot és máris, külöbözõ zenei kategóriák közül válogatva - ahogy ugye a játék menüjét is használod Ctrl és Shift - tudsz számokat megvásárolni, amiket késõbb hallgathatsz a játékban. Ergo, nem kell a rádiókkal babrálni.
Minijátékra én is találtam: az Egyetemi Negyedben pókergépeztem 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Hogy mûködik ez a Music Store-os dolog?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Pedig már majdnem 18 órát nyomtam bele ma délutánig... Úristen!
Engem nagypn elkapott a város hangulata.
A zenék is tökéletesek. Gyakorlatilag gyûlölöm a metál zenét, de van benne egy szám, ami kegyetlenül jó!
S az egyik rock zenecsatorna is. [a bemondó közli is, hogy "és akkor szóljon a személyes kedvencem" és elkezdõdik... annyira jó az a szám...)
Ja, a Music Store-ben ezeket a kislemezeket potom pénzért meg is lehet venni!!!
Mert ugye - s ez inkább a többieknek szól - a város különbözõ negyedeiben egy azon küldetés típusból más-más csomagot kell teljesíteni!
Ma pl kiraboltam egy boltot (kellett a pénz, na 😄), fegyverrel kényszerítettem az eladót, hogy nyissa ki a széfet. Persze hamarosan megjöttek a rendõrök is, lett is belõle egy kiadós üldözés 😊 Aztán megfigyeltem, hogy az egyik járókelõt le akarja kapcsolni egy rendõr, de az nem hagyta magát, verekedés lett belõle, aztán odament egy másik járókelõ is (gondolom bandatag, mert hasonló cuccban volt), felkapott egy szemeteskukát, és azzal kezdte el ütlegelni a rendõrt... Miután sikerült elintézniük, meghajoltak egymásnak, és ment mindenki tovább a saját útjára. Szóval remek hangulata van a játéknak 😊
A Zombie Uprising-el játszottatok már? Atyám, ekkora õrültséget 😄 Kegyetlen jó!
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
Örülök, hogy nem "dobod" a játékot.
Nekem nem szaggat sehol. Igaz, mindenbõl a lehetõ legerõsebb van a gépemben.
Én 11 és fél órûnyi játék után kezdtem a küldetéseket 😊))))))
Poén (ahogy észrevettem, nem egy helyen történik): Munkás leesik valahonnan, a magasból és kinyiffan 😊)))
Ma kettõvel is találkoztam.
A "Fuzz" és a "Hitman" küldetések is óriási poénok.
A "Fuzz" alatt pl. szeretkezõ párokkal kellett végeznem, vagy sztrájkoló kurvákkal, tomboló egyetemistákkal... 😊)))
amikor a reptérrõl kellene valakit kihozni és egy kiskocsival kellene a Roninok után menni. mikor kocsira vált, nyikkk. valaki?
A grafika olyan, amilyen. Mozgásban sokkal jobb, mint azokon az állóképeken, amiket láttam belõle, én meg vagyok vele elégedve. Nem egy Crysis szintû és részletességû graf, de hangulatos világot teremtettek a fejlesztõk. A gépigény viszont lehetne kisebb. Mindent maxra húzva simán játszható ugyan (20-30 fps között ingadozik a városban), autózás közben viszont igencsak beszaggat néha. Remélem ezen patchek-el javítani fognak. Az átvezetõ animációkban a karakterek animációi rohadt jók, mint ahogy a szinkronhangok is, le a kalappal. Nagy hangulati lökést tud adni ez is.
Teljesen világos, hogy a Saints Row 2 egy GTA klón, de nincs is ezzel semmi baj, mert szerintem élvezetes játék (már amennyire egy órányi játék után meg tudom ítélni). Nagyon sok olyan részlet van, ami ideszegezett a monitor elé. Pl a szövegek és a beszólások, amik nagyon rendben vannak 😊 (férfi a nõnek: "you will be my next ex-wife", vagy véletlenül nekimentem egy rendõrnek, õ meg kioktató hangnemben figyelmeztetett, hogy "watch the uniform"...) Vagy baleset esetén a járókelõk mobilon hívják a mentõket, meg ezer más apróság, amik élvezetessé teszik.
Vannak persze hibái is, pl. a gépigény elég magas lett... A Crysis high beállításokkal elfut 35-45 fps-el, ez meg max 30-35-el... Aztán, miért nincsenek sehol a városban parkoló autók, amiket el lehetne kötni? Ennyire drága a parkolójegy Stillwater-ben? Amúgy némelyik autó irányítása elég "fura" lett, pláne rossz, hogy vezetés közben nagy forgalomnál képes piszkosul beszaggatni.
Node nem a negatívumokból kell kiindulni, mert azt minden játékban lehet találni. Akik átkozzák a játékot, azoknál vagy nem fut rendesen, és nem tudják élvezhetõen játszani, vagy nem vevõk az ilyen GTA-féle "ámokfutásokra". De simán azt mondani rá, hogy sz.r... ez így nem fedi a valóságot...
Hirtelen ennyi, szerintem szépen lassan elkezdem én is játszogatni (bár jövõ héttõl már kevesebb idõm lesz rá). Lehet, hogy meg is tartom az eredetit 😊
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
Lehet, hogy halál egyszerû a megoldás.
A telefonba hogy írom be ezt: 555-OOPS?
Mert a számokkal nincs gond, de a betûket nem tudom elõcsalogatni a billenytûzetén...
Kérlek, segítsetek!
Tegnap a "Hitman" küldetést emiatt nem tudtam folytatni a Nukleáris Központ Szigetén.
FPS/akciónál nem szokott úgy megizzadni a tenyerem, mint tegnap, amikor 3 oldalról is püffölték a kicsimet, s a kicsit furcsa - erõsen konzolos - de kellõen kézreálló, ügyességi gombkezelés (egér + 1-2 gomb) a kivégzésekhez még izgalmasabbá tette.
Mivel ezt a kihívást teljesen elvégeztem, azt hiszem, ma este kell keresnem egy újabb ilyen ringet 😊))
//A ring befejezésével EszterkE olyan bivaly erõs ütésekkel bír, hogy csak na! 😊
A GTA4 "realisztikus" irányításáról meg annyit, ha zuhogó esõben 50nél szénné kopott nyári gumikkal nem csúszik meg a trabant derékszögû kanyarban, akkor nehogy már egy sportkupé rendes gumikkal kicsússzon egy egész utcaszélességet, legyalulva 3 autót meg 8 gyalogost kb ilyen sebességnél 😊
Akkor már inkább a SR2 "szar" irányítása.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Mindkettõben láttam hogy milyen az autóvezetés és NEKEM a SR2 féle cruise controll sokkal jobban bejön mint a GTA4 "realizmusa", nem értem miért panaszkodnak annyian a SR2 kocsijaira <#fejvakaras>#fejvakaras>
Az irányításra pedig tényleg csak azt tudom mondani, hogy próbáld ki azt, hogy GTA4-et és SR2-t felváltva játszd. Rögtön érezned kell a különbséget és azt, hogy a GTA4-ben mennyire jobban megoldották a vezetést. Az SR2-ben talán a reakcióval van baj. Nehéz megfogalmazni, mert ezt leginkább érezni lehet. Még a Mercenariesnek is jobb az irányítása.
No offense:
A grafikai igényeid az egekben vannak? Egy mini Crysis-t vártál ekkora, folyamatosan jelenlévõ városterület mellett?
Én rögvest a patch-et használva kezdtem neki és bizony nem tapasztaltam irányítási és grafikai problémákat.
Sima billentyûzettel és egérrel játszom, mint egy FPS-t
Menetközben, ha úgy tartja kedvem, megnézem a jármûvem, a Fõhõsnõm.
Verekedés közben nem idegesítõ ahogy elvégzi a kombókat.
A leírt véleményed többi részével tökéletesen egyet tudok érteni.
Sõt, amit eddig megtapasztaltam a játékból, bõven megvásárolhatóbbá teszi számomra, mint a GTA4-et.
Az a mennyiségû ötlet, poén, ami ebbe a játékba bele van építve szerintem 2 külön játéknak is elégséges lenne.
Lejjebb már írtam: néhány apróbb kivétellel nem találta fel a spanyolviaszt, de amit a fejlesztõk összeállítottak benne, az így, NEKEM, tökéletes.
Nekem nem kell a realizmus - nem akarok valóban fényesen csillogó stukkereket, meg lõporfüstöt, meg retinán megcsillanó fényeket...
Mennyiért passzolnád el?
Én - Budapesthez képest - vidéken lakom.
Anno összehasonlítottam a két játékot:
http://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=141460&st=180
Szerintem, az év egyik legelhanyagoltabb játéka lett ez.
Sajnos, nincs a közelemben olyan emberke, aki játszana a GTA-el, így nem tudom igaz-e, de szerintem az nem jobb ennél a játéknál.
Az sem volt tökéletes - sõt!
Ez a játék sem az. Ellenben, újabb és éppen ezért, a nagy elõdökbõl hiányolt összes tulajdonság benne van. Rengeteg olyan nüansznyi apróság teszi jóvá, amit nem tudom, hogy a GTA 4-rõl elmondhatnék-e
A kamerakezelés és irányítás nekem tökéletes - az utóbbi idõben végigjátszott játékaimban is ilyen volt
A jármûvek vezetése is bejön nekem - mindegyik másként viselkedik, méghozzá nagyon.
Ha úgy tartja kedved, simán város szimulátorozhatsz vele: ha nem lõsz le egyetlen ellenséges bandatagot / rendõrt sem, és betartod a közlekedési szabályokat, akkor a teljes várost gond nélkül bejárhatod.
A város szép.
Nagyon sokat dolgozhattak vele a fejlesztõk!
A szobrok, a hidak, az épületek, az utak... a nyomornegyedek, a kertvárosok mind-mind egyediek.
A hidakat különösen ajánlom figyelmedbe! Az egyik képemen láthatod, milyen szép a kilátás róla. Nem olyan, mint a GTA3-ban vagy a San Andreas-ban volt [ha megmozgattad az egeret és így a kamerát, akkor a fordulás közben a távoli épületek szépen kezdtek eltûnni a láthatárról.
Itt minden ott marad.
A jármûvedet ott találod, ahol hagytad, ha kiugrasz belõle, és gyalogosan bandaháborúzol.
A jármûvek nem robbannak fel 4-5 golyólövéstõl, vagy egy komolyabb borulástól.
S sorolhatnám.
Ma értem el a 10%-os teljesítettséget a karrierben, de idõközben beletettem 16 és fél órányi játékot. Egyetlen városrész híján az egész területet bejártam.
Negatívumok.
===============
Rendhagyó módon a rosszal kezdeném.
1 - Kisebb hibák mindenhol akadnak a játékban. A Havok-fizika jól mutat, ám a szokásos módon néha a rongybaba effektus érdekes eredményekkel jár
2 - Az egyedi játék motor néha nem bír a nagy területekkel - az akadások akkor szembetûnõek amikor a város újabb, addig még nem látott területére kerülünk.
3 - A menü konzolosan átgondolatlan. Az "ESC" gomb kezelése kaotikus.
4 - A játékbeli M.esterséges I.ntelligenciás forgalom kicsit anti-KRESZ-es...
5 - Tárgyak összeolvadása.
6 - A Minimap (térkép, bal alsó sarok) csak "Rotational" (Forgó) módban használható - a "Static" módban éppen ellenkezõleg mûködik, mint a megszokott
POZITÍVUMOK
* - A számomra - eddig - örök etalont, a GTA 3-mat MINDENBEN lekörözi, s nem csak azért, mert ez a játék vagy 10 évvel megelõzte az említettet.
* A SR2 grafikai motorja a hiányosságai ellenére tökéletesen kezeli a város napszakjait, a manapság már megszokott shader/bloom és shining effekteket. Persze, ezt csak erõs Rendszer mellett.
* A város kevés kivétellel NEM az orrunk elõtt töltõdik be, hanem szinte folyamatosan létezik elõttünk, amennyiben a PC-nk (CPU + RAM + VGA) engedi a nagy látótávolság beállítását a Fõmenüben.
* Napszakok.
* A járókelõk élnek, nem ragadnak be, változatosan reagálnak.
* A FÕHÕS minden tekintetben testreszabható - majdnem 1 órát állítgattam a csajszit, mintha magam is az lennék
* A FÕHÕS beszólásai eszméletlenül el vannak találva.
Én nõi fõhõssel nyomulok
A tolvajláskor elhangzó kedvenceim:
- "Leave the keys!"
- "Why did you leave the keys in it?"
- "Time to go!"
A harcokhoz kapcsolódóan:
- Amikor a Fõhõsnõmet támadják meg: "You start with the wrong girl!"
- "I'm the Best!" <Én vagyok a legjobb!>Én vagyok a legjobb!> - amikor egy lövéstõl meghal az ellenfele.
- "See what can I do?!
- "You Lose!"
- "Should stayed at home!"
Amikor tétlenül áll:
- "Whats have the money, if you cant fun to spend it?" - Miért van a pénzed, ha nem leled örömed az elköltésében?
* Ha fél percig nem mozgatod a gyalogos Fõhõsödet, akkor az önállóan lépkedve odamegy egy járókelõhöz / bandataghoz és hevesen gesztikulálva beszélgetni kezd vele!
* Ha lelõsz valakit, akkor a járókelõk - láthatod is - mobilon hívják a rendõrséget!
* Két kézbe is vehetünk fegyvert (azonos típusú kis kézi löfegyvereket).
* Nem kell illúzióromboló lebegõ tárgyakat felvennünk a városban - az Életerõ a pihenéssel visszagyógyul [persze, a valóságban is jól jönne ilyesmi 😊
* Az autók között láthatóan vannak elsõ- és hátsókerék meghajtásúak. Az elsõkerekeseket természetesen nehezebben csúsztathatod (Powerslide), mint a hátsó meghajtásúakat.
* A forgalomnak fizikája van - nem tudsz elrepíteni egy szimpla ütközéssel egyetlen nagyobb súlyú jármûvet sem
* Az autók nagyon jól néznek ki - némelyik tuningolt csodát még az utcán is szívesen látnám!
* Amikor kiszállsz, és elhagyod a jármûved, az nem tûnik el, amikor messzire mész tõle.
* A rádió adiók nagyon jók
* Amennyiben más járókelõk vétenek a törvény ellen, akkor azokat látványosan lekapcsolják a kihívott rendõrök. Bandatagokat pedig egyszerûen lelõnek. 😊
* A Fõhõs az átugorható peremeket a "Space" lenyomásával átugorja.
Persze, szinte minden elem látható, játszható volt máshol - de nekem itt, EGÉSZNEK tûnik.
Addikt lettem.
A kis hölgyike pofásan néz ki és mozog 😊)
Ma délelõtt találtam. Olyan, mint a GTA SA-ban volt a "Hot Coffe", csak WC-ben, sejtelmesen.
Ja, és persze egyben ügyességi játék is - ellenben, én már 9. szintig megcsináltam és nem ért úgy véget, mint a többi Activity.
vörös = Brotherhood
zöld = Sons of Samedi
A Testvériség jár sárga autókkal, meg kardokkal - japánok, jakuzák.
Személyes dobás rekordom története...
A hídról ledobás elõtt:
A hídról ledobás után:
A bal sarokban: 214,9 ft = 65,50 méter
😊))))))))))))))
Rengeteg hely van, ahová még autóval is fel lehet így menni. A híd pillérekre is - így onnan egy 163 fokos pördüléssel zuhantam pl.
Így, amolyan maszkulin terminátornõ 😊
Akcióban nem ismer lehetetlent 😊))
Amint lesz rá lehetõség, biztosan mûködõ módszer, beindulhat a magyarítása.