Saints Row 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
De nem ezért szerettem meg.
Nekem azért tetszik a játék, amiket Te magad is leírtál, s mert valóban szabadon csinálok benne azt, amit akarok.
Tegnap este loptam egy üzemanyagszállító kamiont. Szépen, lassan elindultam vele, minden közlekedési szabályt betartottam. Aztán gondoltam egyet, és az egész jármûvel levetettem magam a tengerbe... s akkor, nem purcant ki a fõhõsnõm, hanem - a program is felajánlotta - egyszerûen ki tudtam volna úszni vele, de akár azonnal a szárazföldön is teremhettem
A bandám verekedési stílusát az akció gomb
S még sorolhatnám.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Eset: valami albán csávót kell követni adott kocsival, és leölni. odamegyek, felmegyek az épületbe, leütöm a csávót kiesik az ablakon, de én is vele, egy féltetõn landolok, hát mondom meghalok ha nem a vízbe ugrok, hát beugrottam a vízbe. Erre a játék közli velem hogy elhagytam a kocsit, és buktam a küldetést, amikor kb 15 méterrel mentem odébb mint ahol a célszemély volt. Itt abba is hagytam a GTA4-es karrierem. Játsszon csak vele aki csak a grafikára izgul és 4 anyja van. Én játszani akarok, úgyhogy maradok mostmár a Saints Rownál egy darabig.
Hol lehet új ruhákat venni mert a ruha boltban csak a már meglévõ ruháimat tudtam megnézni.
Van valami tippetek?
A válaszokat elõre is köszi!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De miért hasonlitgatsz? 😉
Én igen. Remek ötlet!
Túszt nem lehet elengedni, vagy eldobod (amibe szinte 100% hogy belehal) vagy kivégzed jobb klikkel.
Van pár hiperaktívabb túsz is aki egy idõ után elkezd mocorogni és kiszabadítja magát ill. van olyan is hogy vmelyik társa leüt téged és a túsz ilyenkor is kiszabadul (ez elég praktikus mert te is meg tudod játszani mások ellen, ha egy haverodat túszul ejtik akkor odarohansz és jobb klikk-ütés hogy kiszabaduljon.)
Totál õrültnek fogtok tartani, de én rákattantam erre a játékra - a GTA 4-et még nem láttam a gépemen, de szerintem tojok is rá 😊)))
A Fõhõsnõm olyan brutálisan jó és változatos beszólásokat produkál hijack-ek alkalmával, hogy volt, hogy majd' fél órán át csak a jármûveket lopkodtam - meg persze a körözséi szint miatt menekültem...
Nekem semmi bajom a jármûvek irányításával - a WASD + Space irányítás teljesen kézreáll, tökéletesen driftelek, versenyzek ha kell, és karcolások nélkül is meg tudom úszni a szembeforgalmakat.
Az agyament "activity"-k nagyon jók. Igaz, némelyik kimaxolása nem ad nagy díjakat
A GTA3-al ellentétben ugye így egy-egy feladatod nagyon sokáig elkövethetsz, tökéletesíthetsz...
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
CTRL-t egyszer röviden megnyomod akkor megmarkolja és elhajítja az illetékest, ha pajzsnak akarod használni, nyomd meg szép hosszan - ofc elengedheted ha már magad elõtt tartod. ha késõbb rácsapsz még egyszer, megpróbálod az illetõt föld körüli pályára állítani, bár kevés sikerrel.
"The trees move. Do you not see it?"
Amikor magam elé szorítok 1 embert amivel fedezem magam azt hogy tudom elengedni?mert a küldetést mindig avval rontom el hogy eldobom a csajt,amikor megint megnyomom a gombot akkor mindíg eldobja és megpusztul.próbálgattam már 50 szer de nem tudom elengedni.
Mivel az SG.hu nem enged Képföltés.hu-s képeket, ezért így oldom meg.
A fegyver is jól áll neki: 01.jpg
Még a kiállása is félelmetes 😊 - 02.jpg
Hogy oldjuk a "feszültséget" - halálfej és virágos baseball sapesz: 03.jpg
...a halálfej: 04.jpg
...a baseball sapka: 05.jpg
Egy kis bug. A pasi
Amikor beszálltam, õ kiszállt, és nem tudtam a kormány mögé ülni. Végül, megszánt az ürge, s beszállt mellém.
Ezután ki tudtam rúgni onnan és így a bug is eltûnt.
A kép: 06.jpg
A képek linkjei ebben az anyagban: KLIKK
Ám, mintha érezte volna, este a program ELINDULT - pedig az ég világon semmit sem csináltam vele.
Minden High-on, amit csak fel lehet tolni, és eszméletlenül szakít a program!
A GTA3 óta nem élveztem ennyire a bandaháborút 😊)))
Én grafikai glich-et egyedül a bevezetõ "video"-ban vettem észre, meg a motorcsónakos eksönnél a híd alatt kétszer elõrébb helyezte a karaktereket. Ennyi.
Kifogástalanul fut a játék.
Igaz, még csak elején vagyok, így végsõ véleményt nem alkotok - de minden "Activity"-t minél hosszabb ideig csinálok, hogy a Respect Point-jaim magasak legyenek.
A szarfecskendezésnél megpróbáltam irányítani az autót, aztán észrevettem, hogy nem azzal kellene erõlködnöm, hanem a fecskendõ ikonját figyelnem, és a SPACE-t nyomva tartanom a helyszíneknél... Természetesen, 5x egymás után folytattam az akciózást, s ugyanígy tettem az ügyvédnõ megbízásával is, amikor piroslámpás negyedek közelében kellett minél nagyobb pusztítást véghez vinni...
Szóval, klubtag lettem végre 😊))
sajnos csak nvidiás tippeket tudnék adni, de igazából az sem sok.
hmmm... videókat normálisan játsza? XP-d van? Razorral telepítetted?
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Most, hogy a jó tanácsotokra, kihúztam a Logitech-et, a játék menüjében tudok bûvészkedni.
Ám, amikor New Gamef/b] - vagy bármi, ami a játék betöltését érinti: Windows Desktop bámul vissza rám... ami nem rossz, mert szép a háttérképem, meg az ikonok, de hát azért... 😊
Minden driver friss, DirectX 9.0c novemberi, monitor 17"-es, Radeon.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
Ez a játék arra tökéletes hogy az ember az összes szál haját kitépje..
Nem elég hogy bármilyen jármûvel kapcsolatos küldetést el lehet felejteni a "megyek 20 métert, és megállok swappelni" feature miatt, de közlekedni sem lehet velük a városban. Ugyanis az elõbb említett probléma miatt, tuti belerongyolok valakibe, és már jön is a rendõrség. Minél több a zsaru, annál jobban teker a HDD (3gb ddr2 ram, 8800GT/512; x2 6200+, winxp sp3, friss nv driver, és kb 2 napja volt defrag) ez ismételten remek az dolog.. nem elég az hogy fos az irányíthatóság..
Szal a játék pályafutása nálam itt valószínûleg örökre véget ért. A legnagyobb baj ezzel hogy maga a gameplay pedig nem lenne rossz, sõõt. Csak a trehány fosadék nem törõdöm munkával sikerült elb*szniuk az egészet. Ehhez képest a Mercenaries 2 1 programozói csoda, 1 etalon.. (de megkockáztatomhogy a GTA4 sem swappelt ennyire)
Amúgy ez konzolon is ekkora trágya? Mert ha nem, akkor fõleg grat a fejlesztõknek. Ott alig van memória, és mégsem esik ki a HDD a helyérõl a rengeteg töltés miatt?
Patch meg már ezen 100% hogy nem fog segíteni.
Patch elötti beállitásaim:
640x480 minden low
És most:
Medium graf,felbontás 1280x800
És hát mit mondjak....nekem egész szépen megy 😊 csak kicsit akad de ez türhetõ.
Legalábbis én igy vettem észre
Szóval szerintem megéri leszedni,aki fél hogy vírus az azért nyomasson egy vizsgálatot
"The trees move. Do you not see it?"
shaders_pc és az exe. Nem jelzett vírust a kaspersky.
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Amíg ITT nem látod, ne tölts le semmi ilyesmit!
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller