1403
  • mans
    Én újrakeztem az egészet:(valaki még mindig segíthetne mert nem találok sehol mentést:(
  • Indigo
    Az enyém is :)
    Egyébként haladok, már 20%-nál járok... :D

A magyarítással kapcsolatban tudsz már mondani valamit?
  • IMYke2.0.0.0
    Kedvencem, nénik mellett...

• IMYke2.0.0.0
    Amikor tétlenkedem vele, a keedvencem ezt kezdi el csinálni... #buck

• lac556
    másnál is jelentkezik ez a probléma ami nálam nevezetesen a ronin5.ik küldetésénél (orange treatlevel9 egszerűen fekete képernyő és nem csinál semmit ötletek? vagy van kod a köv misszihoz?:
  • mans
    Valaki megszánna egy mentéssel?:)mert most nem akarom újra kiirtani a fél világot.Kb a 45 küldetésből megcsináltam 28 at,már csak a sárgák vannak meg a tetovált főnök.
  • IMYke2.0.0.0
    Falusi könyvtárból írok. Ide nem tudom behozni a monstrumomat, hogy a karakteremmel szétlőjem az ellenséges bandákat az oldalatokon :)
  • Lobsterman
    Hát most is írsz valahonnan szóval van internet :D
  • IMYke2.0.0.0
    Ejh, ha lenne internyetem...! Kapnátok! :)))
  • Lobsterman
    De akár egy kis bandaháborút is összedobhatnánk, bár ahhoz sztem nem lesz elég ember.
  • Lobsterman
    Nincs valakinek kedve co-op-olni? Tegnap kipróbáltam és jó volt xD
  • IMYke2.0.0.0
    Látom, ugyanolyan tempóban haladsz, mint én :))))
    Egyszerűen nem lehet elsietni ezt a játékot.
    Én minden percét élvezem, amikor esténként elé ülök.
  • Indigo
    Francokat se optimalizáltak rajta...
    A rohadt racing activity-ket így képtelenség teljesíteni :S

Na mindegy. Egyébként már 11 játékórám van benne, és még csak 10%-nál járok... Az gáz?
  • IMYke2.0.0.0
    A "tört" változatú patch nálam is azt okozza, hogy nem indul a játék.
    Így maradt az 1. a helyén.
  • IMYke2.0.0.0
    Ha van eredetid, akkor mindenképp - sőt, ugye automatikusan települ is.

* Added 16:9 resolution support
    * Changes to graphical settings: Users are able to customize specific graphical settings after choosing either High, Medium or Low
    * NPC Tornado Helicopters will now attack the player during missions and/or notoriety situations
    * Various other fixes (!!!!!!!!!)
  • Indigo
    Nah, megvan az eredeti :)

A második patch-et érdemes felrakni, hoz valami teljesítménybeli javulást? Valamint az eddigi mentéseimmel tudom majd folytatni a játékot?
  • Lobsterman
    Én azt mondom a kiadó látva hogy kidobták a gta4et és szépen fogy, azt mondta a fejlesztőknak/portolóknak hogy na most mi is mert kimaradunk.
    Az a baj hogy sok bugos szar játékért, meg portolási hibákért a kiadók tehetők felelőssé.
  • Indigo
    Gyenge vigasz, hogy bevallják hogy elbaszták :( Hogy voltak képesek így kiadni egy játékot!? Bár... manapság már semmin nem lepődök meg.

Egyébként, ahogy haladok előre, egyre jobban tetszik, nagyon rendben van a hangulata :)
  • Curesz
    Kár hogy az autóvezetés ilyen gyenge... :S
  • Curesz
    ez a játék odabasz:D nemhittem volna h így bejön a gta után:D megcsináltam benne jason stathamet xD
  • mans
    Mentések is törlődtek,valaki tudna küldeni mentést?a zöldeket már kiirtottam,a tetováltaknál jártam,ott ahol egy hajóra kell repülni és túlélni 3 támadást,már csak 1-2 küldetés volt abból.a sárgákhoz még nem nyúltam.

[email protected] köszönöm
  • Calver
    a mentések C:\Users\[felhasználónév]\AppData\Local\THQ\Saints Row 2 mappában vannak, legalábbis Vista alatt. XP-nél keress hasonló könyvtárstruktúrát documents & setting mappában.
  • Curesz
    xD xD xD
  • mans
    Véletlen letöröltem az egész gamet :(most megyek kiugrok az ablakon.valami szuahéli verzió van meg és a telepitő menü csupa kérdőjel volt.
  • Barny
  • mans
    Dejó én meg telepiteni akartam az exe filet,nemcsoda hogy azt írta hogy nincs blink.Most ha letörlöm a gamt akkor megmaradnak a mentések?
  • Curesz
    köszi
  • haxoror
    Nem a lapozófájlon múlik, hivatalos fórumon írták hogy valamit elrontottak a portolásban és a játék ezért nem tud egyszerre több dolgot csinálni, pl amikor vezetsz egyszerre akarná betölteni az új városrészt és az újonnan megjelenő kocsik AI-ját is de ezt mégsem egyszerre teszi hanem egymás után, ezért akad be.

Vagy valami ilyesmi :)
  • mans
    Igen az elsőt felrakhatod,jó helyről lehehet szedni.A 32 megásat szedd le.
  • Calver
    valószínűleg akkor patch változtatott valamit az SR2_pc.exe-n, és új crack kell majd hozzá.
  • grebber
    Nem kell telepíteni semmit.Felül kell írni csak a fájlokat!
  • Curesz
    Ciao, ha most kezdem a gammát, akkor mit érdemes feltenni? A legelső patchet?
    Köszi:)
  • mans
    telepitettem ezt a video izét de utána is hiányolja.Leszedtem sima blinkw32.dll filet,beraktam a system32 mapábba de így is se lehet telepíteni a pecst.Avval a shaders pc fájlokkal kell valamit csinálni?
  • mans
    felraktam ezt a toolt,megnézem él e a game,de lehet crack kell neki,bár asszem az első pecshez nem kellett. amúgy kössz
  • grebber
    Nekem nem indul a patchelés után a game.
  • Calver
    hmmm... asszem ez a hátránya hogyha az ember válaszadás előtt kimegy rágyújtani - leelőzik
  • Calver
    akad, errefelé nézz szét

binkw32.dll (l nélkül) a Bink Video codec része, valószínűleg a játék videói ezzel vannak tömörítve (nem jut eszembe a helyes kifejezés, sry). próbáld meg leszedni RAD Video Tools-t, az biztos felpakolja.
  • IMYke2.0.0.0
    RAD Game Tools letölthető innen: KLIKK
    Ennek a fájlját hiányolja.
  • mans
    Leszedtem ezt a második javítást,de telepítésnél blinkw32.dll t hiányol,azt leáll.5let?
  • IMYke2.0.0.0
    Mire is mennék nélküled!
    Holnap jelzem, okozott-e gondot a honosításnak.