1403
-
mans #803 Én újrakeztem az egészet:(valaki még mindig segíthetne mert nem találok sehol mentést:( -
Indigo #802 Az enyém is :)
Egyébként haladok, már 20%-nál járok... :D
A magyarítással kapcsolatban tudsz már mondani valamit? -
#801 Kedvencem, nénik mellett...
-
#800 Amikor tétlenkedem vele, a keedvencem ezt kezdi el csinálni... #buck
-
lac556 #799 másnál is jelentkezik ez a probléma ami nálam nevezetesen a ronin5.ik küldetésénél (orange treatlevel9 egszerűen fekete képernyő és nem csinál semmit ötletek? vagy van kod a köv misszihoz?: -
mans #798 Valaki megszánna egy mentéssel?:)mert most nem akarom újra kiirtani a fél világot.Kb a 45 küldetésből megcsináltam 28 at,már csak a sárgák vannak meg a tetovált főnök. -
#797 Falusi könyvtárból írok. Ide nem tudom behozni a monstrumomat, hogy a karakteremmel szétlőjem az ellenséges bandákat az oldalatokon :)
-
#796 Hát most is írsz valahonnan szóval van internet :D -
#795 Ejh, ha lenne internyetem...! Kapnátok! :))) -
#794 De akár egy kis bandaháborút is összedobhatnánk, bár ahhoz sztem nem lesz elég ember. -
#793 Nincs valakinek kedve co-op-olni? Tegnap kipróbáltam és jó volt xD -
#792 Látom, ugyanolyan tempóban haladsz, mint én :))))
Egyszerűen nem lehet elsietni ezt a játékot.
Én minden percét élvezem, amikor esténként elé ülök.
-
Indigo #791 Francokat se optimalizáltak rajta...
A rohadt racing activity-ket így képtelenség teljesíteni :S
Na mindegy. Egyébként már 11 játékórám van benne, és még csak 10%-nál járok... Az gáz? -
#790 A "tört" változatú patch nálam is azt okozza, hogy nem indul a játék.
Így maradt az 1. a helyén.
-
#789 Ha van eredetid, akkor mindenképp - sőt, ugye automatikusan települ is.
* Added 16:9 resolution support
* Changes to graphical settings: Users are able to customize specific graphical settings after choosing either High, Medium or Low
* NPC Tornado Helicopters will now attack the player during missions and/or notoriety situations
* Various other fixes (!!!!!!!!!) -
Indigo #788 Nah, megvan az eredeti :)
A második patch-et érdemes felrakni, hoz valami teljesítménybeli javulást? Valamint az eddigi mentéseimmel tudom majd folytatni a játékot? -
#787 Én azt mondom a kiadó látva hogy kidobták a gta4et és szépen fogy, azt mondta a fejlesztőknak/portolóknak hogy na most mi is mert kimaradunk.
Az a baj hogy sok bugos szar játékért, meg portolási hibákért a kiadók tehetők felelőssé. -
Indigo #786 Gyenge vigasz, hogy bevallják hogy elbaszták :( Hogy voltak képesek így kiadni egy játékot!? Bár... manapság már semmin nem lepődök meg.
Egyébként, ahogy haladok előre, egyre jobban tetszik, nagyon rendben van a hangulata :) -
Curesz #785 Kár hogy az autóvezetés ilyen gyenge... :S -
Curesz #784 ez a játék odabasz:D nemhittem volna h így bejön a gta után:D megcsináltam benne jason stathamet xD -
mans #783 Mentések is törlődtek,valaki tudna küldeni mentést?a zöldeket már kiirtottam,a tetováltaknál jártam,ott ahol egy hajóra kell repülni és túlélni 3 támadást,már csak 1-2 küldetés volt abból.a sárgákhoz még nem nyúltam.
[email protected] köszönöm -
#782 a mentések C:\Users\[felhasználónév]\AppData\Local\THQ\Saints Row 2 mappában vannak, legalábbis Vista alatt. XP-nél keress hasonló könyvtárstruktúrát documents & setting mappában. -
Curesz #781 xD xD xD -
mans #780 Véletlen letöröltem az egész gamet :(most megyek kiugrok az ablakon.valami szuahéli verzió van meg és a telepitő menü csupa kérdőjel volt. -
#779 -
mans #778 Dejó én meg telepiteni akartam az exe filet,nemcsoda hogy azt írta hogy nincs blink.Most ha letörlöm a gamt akkor megmaradnak a mentések? -
Curesz #777 köszi -
haxoror #776 Nem a lapozófájlon múlik, hivatalos fórumon írták hogy valamit elrontottak a portolásban és a játék ezért nem tud egyszerre több dolgot csinálni, pl amikor vezetsz egyszerre akarná betölteni az új városrészt és az újonnan megjelenő kocsik AI-ját is de ezt mégsem egyszerre teszi hanem egymás után, ezért akad be.
Vagy valami ilyesmi :) -
mans #775 Igen az elsőt felrakhatod,jó helyről lehehet szedni.A 32 megásat szedd le. -
#774 valószínűleg akkor patch változtatott valamit az SR2_pc.exe-n, és új crack kell majd hozzá. -
#773 Nem kell telepíteni semmit.Felül kell írni csak a fájlokat! -
Curesz #772 Ciao, ha most kezdem a gammát, akkor mit érdemes feltenni? A legelső patchet?
Köszi:) -
mans #771 telepitettem ezt a video izét de utána is hiányolja.Leszedtem sima blinkw32.dll filet,beraktam a system32 mapábba de így is se lehet telepíteni a pecst.Avval a shaders pc fájlokkal kell valamit csinálni? -
mans #770 felraktam ezt a toolt,megnézem él e a game,de lehet crack kell neki,bár asszem az első pecshez nem kellett. amúgy kössz
-
#769 Nekem nem indul a patchelés után a game. -
#768 hmmm... asszem ez a hátránya hogyha az ember válaszadás előtt kimegy rágyújtani - leelőzik -
#767 akad, errefelé nézz szét
binkw32.dll (l nélkül) a Bink Video codec része, valószínűleg a játék videói ezzel vannak tömörítve (nem jut eszembe a helyes kifejezés, sry). próbáld meg leszedni RAD Video Tools-t, az biztos felpakolja. -
#766 RAD Game Tools letölthető innen: KLIKK
Ennek a fájlját hiányolja. -
mans #765 Leszedtem ezt a második javítást,de telepítésnél blinkw32.dll t hiányol,azt leáll.5let? -
#764 Mire is mennék nélküled!
Holnap jelzem, okozott-e gondot a honosításnak.