1403
  • Lobsterman
    A tavalyi év legalulértékeltebb játéka. Mit mondhatnék még?
    Yahtzee-nak tetszett. Pedig nem szokott túl kedves lenni a játékokkal :D
  • Barny
    jaja jo game...csak az a kocsi irnayitas
  • DarknessX
    hajajj...csupa pozitív áradat :)
  • IMYke2.0.0.0
    Jó meglátás, nagyon! :)
  • 3Error #719
    ez a mass effect és massive attack kombinációja... :D
  • IMYke2.0.0.0
    Adj a gépednek egy kis plusz pagefile-t (régieknek: lapozófájl). Meghálálja!

Tom Evin-nek hála sikerült a MAGYARÍTHATÓSÁGÁT előremozdítani.
    560 ezer karakternyi csak a kiszolgáló környezete a játéknak (menü, tájékozató szövegek, testreszabás, fegyverek stb.)
    Közel 450 ezer a dialógusoké!
    Brutális mennyiségű szöveg!

Holnap hozok ingame képeket, magyar szöveggel.

Teljesen elfelejtettem a The Witcher-t és a Massive Effect-et... csak EZZEL játszok!
  • bgabor
    Jött már ki olyan javítás hozzá, ami az állandó meg-megállást kijavítja?

Az a program legnagyobb hibája. Hihetetlenül jó lenne egyébként, de ez a bug tönkreteszi.
  • haxoror
    Életben kell tartanod a haverodat amíg az bombákat telepít aztán hátrébb kell húzódnod hogy a robbanás hatókörén kívülre kerülj
  • Lobsterman
    Az az Ultor. Majd a játék végén kerülsz velük összetűzésbe csak. Bár előtte is előkerülnek néhány küldiben. Nem igazi banda, ők a nagy vállalat akik gyakorlatilag uralni akarják Stillwatert.
  • mans
    Az a hoteles küldetés melyik akar lenni?a szamurájkardosoknál az első?mert én azt egyszer elkezdtem ,bementünk a hotelba ahol vannak játékautómaták is és kikell írtani valami 15 embert de aztán kezd lejárni az idő és nemtudom mit kéne tenni.Valaki tudja hogy az melyik banda aminek az a csillag a jele?mert én láttam egy városrészt ami egyik bandáé se volt,ott ahol a fények az égbe érnek,ott volt az a jel a házon.
  • mans
    Én már próbáltam az menübe az egérnél de sajnos nem változott csak az egér mozgása lett lassabb,mármint a képé.Valaki tudna mondani egy oldalt amire feltehetem a képem mert megakarom mutatni a nőmet :)
  • ronaldo86
    nem lehet vhogy beallitani az auto iranyitását?...h ne kanyarodjon annyira hirtelen?..elore is koszi a valaszt :P
  • Indigo
    Hopsz, elfelejtettem kitenni az IMG tag-eket...

Frissen szabadulva

Péntek esti korzó

Zombie Uprising - játék a játékban :)

Face to face... Imásom a rendőrös üldözéseket :)

Reggeli jóga

Kivégzés

Kenshin és katana

A végén csak egy maradhat...

Heh? Hát ezt meg mire véljem? :D
  • Indigo
    Bassza meg! Ez a játék rohadt jó! Simán megüti bármelyik GTA szintjét, eszméletlenül szórakoztató és addiktív.

Most ott járok, hogy Johnny Gat-el (akit előzőleg kimenekítettem a bírósági tárgyalásról) egy leszámolás keretében elfoglaltuk a Samedi-k által birtokolt elhagyatott hotelt, és ez lett a főhadiszállásunk. Még nagyon az elején vagyok, és még sok munka vár rám, mire meghódítom a várost :) Lassan haladok, de jó ez így, nem sietek sehová. Annyira hangulatos és változatos a város, hogy sokszor csak mászkálok és nézelődöm... és közben mindig történik valami. Pl sétálok a városban, egyszercsak meglátok egy csajt katana-val a hátán, mondom ez kell nekem, és elvettem tőle... Csak akkor még nem tudtam, hogy ő egy Ronin volt, és azóta, ha a területükre megyek és kipécéznek maguknak, folyamatosan vadásznak rám... Sikerült egy elképesztően durva bandaháborúba keverednünk Gat-el, az valami fenomenális élmény volt :))

Szóval nagyon beszipkázott a játék, van benne tartalom bőségesen, és látszik, hogy rengeteg munka van benne. Tényleg kár, hogy nem kapott sokkal nagyobb figyelmet, ill. sok helyen fikázzák alaptalanul és hülyeségekre hivatkozva...

Csináltam néhány hangulatkeltő képet:

Frissen szabadulva
    http://kepfeltolto.hu/i/?359812&t=img

Péntek esti korzó
    http://kepfeltolto.hu/i/?359813&t=img

Zombie Uprising - játék a játékban :)
    http://kepfeltolto.hu/i/?359814&t=img

Face to face... Imásom a rendőrös üldözéseket :)
    http://kepfeltolto.hu/i/?359815&t=img

Reggeli jóga
    http://kepfeltolto.hu/i/?359817&t=img

Kivégzés
    http://kepfeltolto.hu/i/?359819&t=img

Kenshin és katana
    http://kepfeltolto.hu/i/?359818&t=img

A végén csak egy maradhat...
    http://kepfeltolto.hu/i/?359820&t=img

Heh? Hát ezt meg mire véljem? :D
    http://kepfeltolto.hu/i/?359871&t=img
  • 3Error #709
  • Calver
    az énekesmadár nem Pierce?
  • IMYke2.0.0.0
    Az csárdás. :)
  • haxoror
    Asszem a 80-as évek rádión (Classic?) van egy szám ami ha megy akkor a karaktered elkezd közben énekelni, kurva nagy :)

Music storeban meg lehet magyar(cigány) zenét venni, a legjobb drive by-hoz!
  • IMYke2.0.0.0
    A "Négy Évszak" tényleg eszméletlen, mikor bandaháborúzol :)
  • mans
    Én a classic rádiót hallgatom,tökjó beethovenre meg vivaldira gázolni az embereket :D
  • IMYke2.0.0.0
    Music Store:
    Bemégy egybe, majd a korsárkás ikonba állsz, nyomsz egy "E" gombot és máris, külöböző zenei kategóriák közül válogatva - ahogy ugye a játék menüjét is használod Ctrl és Shift - tudsz számokat megvásárolni, amiket később hallgathatsz a játékban. Ergo, nem kell a rádiókkal babrálni.

Minijátékra én is találtam: az Egyetemi Negyedben pókergépeztem :)
  • Indigo
    Egy videójáték a játékban :) Ha az első lakásodban leülsz a TV elé, akkor elkezdődik a Zombie Uprising minijáték. Van ehhez hasonló több is esetleg?

Hogy működik ez a Music Store-os dolog?
  • IMYke2.0.0.0
    A garázsomban eddig 5 járgány van :)
  • IMYke2.0.0.0
    Zombie-kkal még nem is találkoztam! Basszus!
    Pedig már majdnem 18 órát nyomtam bele ma délutánig... Úristen!
    Engem nagypn elkapott a város hangulata.

A zenék is tökéletesek. Gyakorlatilag gyűlölöm a metál zenét, de van benne egy szám, ami kegyetlenül jó!
    S az egyik rock zenecsatorna is. [A bemondó közli is, hogy "és akkor szóljon a személyes kedvencem" és elkezdődik... annyira jó az a szám...)
    Ja, a Music Store-ben ezeket a kislemezeket potom pénzért meg is lehet venni!!!

• IMYke2.0.0.0
    Azt még nem csináltam meg.
    Mert ugye - s ez inkább a többieknek szól - a város különböző negyedeiben egy azon küldetés típusból más-más csomagot kell teljesíteni!
  • Indigo
    Nincs miért "dobni". Aki fikázza, az nem tudja miről beszél. Eddig nem tünik egy tucatszar GTA-klónnak, kifejezetten élvezem.

Ma pl kiraboltam egy boltot (kellett a pénz, na :D), fegyverrel kényszerítettem az eladót, hogy nyissa ki a széfet. Persze hamarosan megjöttek a rendőrök is, lett is belőle egy kiadós üldözés :) Aztán megfigyeltem, hogy az egyik járókelőt le akarja kapcsolni egy rendőr, de az nem hagyta magát, verekedés lett belőle, aztán odament egy másik járókelő is (gondolom bandatag, mert hasonló cuccban volt), felkapott egy szemeteskukát, és azzal kezdte el ütlegelni a rendőrt... Miután sikerült elintézniük, meghajoltak egymásnak, és ment mindenki tovább a saját útjára. Szóval remek hangulata van a játéknak :)

A Zombie Uprising-el játszottatok már? Atyám, ekkora őrültséget :D Kegyetlen jó!
  • Lobsterman
    Fuzzban a a legnagyobb poén a Battle of the Century: Pirates vs Ninjas :D
  • Stefibaba
    Hmm szerintem le lehetne arról szállni hogy GTA Klón. A saint row nem gta klón, hanem a saints row, az a saints row. Semmibe (vagy amibe igen abba is alig) hasonlít a gta-ra :D
  • IMYke2.0.0.0
    Indigo:
    Örülök, hogy nem "dobod" a játékot.
    Nekem nem szaggat sehol. Igaz, mindenből a lehető legerősebb van a gépemben.
    Én 11 és fél órűnyi játék után kezdtem a küldetéseket :)))))))

Poén (ahogy észrevettem, nem egy helyen történik): Munkás leesik valahonnan, a magasból és kinyiffan :))))
    Ma kettővel is találkoztam.

A "Fuzz" és a "Hitman" küldetések is óriási poénok.

A "Fuzz" alatt pl. szeretkező párokkal kellett végeznem, vagy sztrájkoló kurvákkal, tomboló egyetemistákkal... :))))
  • sajtos
    kifagy az egyik Ronin egyik missionnél a game fekete képernyőre.
    amikor a reptérről kellene valakit kihozni és egy kiskocsival kellene a Roninok után menni. mikor kocsira vált, nyikkk. valaki?
  • Indigo
    Elkezdtem én is játszani vele, és bevallom, kicsit meglepett ez a játék. Olvastam már róla hideget-meleget, de nem gondoltam volna, hogy így el fog kapni a hangulata :) Tulajdonképpen még semmit nem csináltam (azon kívül, hogy megszöktem a börtönből), csak mászkáltam a városban, autókáztam egy kicsit (túl vagyok az első rendőrségi üldözésen és rendőrgyilkosságon :D ), meg felfedeztem egy cseppkőbarlangot...

A grafika olyan, amilyen. Mozgásban sokkal jobb, mint azokon az állóképeken, amiket láttam belőle, én meg vagyok vele elégedve. Nem egy Crysis szintű és részletességű graf, de hangulatos világot teremtettek a fejlesztők. A gépigény viszont lehetne kisebb. Mindent maxra húzva simán játszható ugyan (20-30 fps között ingadozik a városban), autózás közben viszont igencsak beszaggat néha. Remélem ezen patchek-el javítani fognak. Az átvezető animációkban a karakterek animációi rohadt jók, mint ahogy a szinkronhangok is, le a kalappal. Nagy hangulati lökést tud adni ez is.

Teljesen világos, hogy a Saints Row 2 egy GTA klón, de nincs is ezzel semmi baj, mert szerintem élvezetes játék (már amennyire egy órányi játék után meg tudom ítélni). Nagyon sok olyan részlet van, ami ideszegezett a monitor elé. Pl a szövegek és a beszólások, amik nagyon rendben vannak :) (férfi a nőnek: "you will be my next ex-wife", vagy véletlenül nekimentem egy rendőrnek, ő meg kioktató hangnemben figyelmeztetett, hogy "watch the uniform"...) Vagy baleset esetén a járókelők mobilon hívják a mentőket, meg ezer más apróság, amik élvezetessé teszik.

Vannak persze hibái is, pl. a gépigény elég magas lett... A Crysis high beállításokkal elfut 35-45 fps-el, ez meg max 30-35-el... Aztán, miért nincsenek sehol a városban parkoló autók, amiket el lehetne kötni? Ennyire drága a parkolójegy Stillwater-ben? Amúgy némelyik autó irányítása elég "fura" lett, pláne rossz, hogy vezetés közben nagy forgalomnál képes piszkosul beszaggatni.

Node nem a negatívumokból kell kiindulni, mert azt minden játékban lehet találni. Akik átkozzák a játékot, azoknál vagy nem fut rendesen, és nem tudják élvezhetően játszani, vagy nem vevők az ilyen GTA-féle "ámokfutásokra". De simán azt mondani rá, hogy sz.r... ez így nem fedi a valóságot...

Hirtelen ennyi, szerintem szépen lassan elkezdem én is játszogatni (bár jövő héttől már kevesebb időm lesz rá). Lehet, hogy meg is tartom az eredetit :)
  • haxoror
    3 hullám jön, azt éld túl és vége a küldetésnek
  • mans
    Ha már ennyien írtak erről biztos tudja valaki hogy miután a helikoptereket is kilöttemakkor mit jelent az a zöld kocka amire van asszem 5 másodpercem mert ha elrontom jön a másik roham.képet nemtudok berakni.
  • Warton
    Nehéz küldetés volt, de én a fedélzeten maradtam és sok hajót meg helikoptert lőttem le még mielőtt kiugráltak volna belőle az emberek. Tanács: a küldetéshez vigyél magaddal egy-két csapattagot, sokat tudnak segíteni.
  • Lobsterman
    Fuhh én annál a küldinél szoptam rendesen, mert ha letelt az idő két hullám közt nem tudtam felvenni a lőszert a raktárból úgyhogy csak a legelején feltankolt lőszerrel tudtam hadakozni, és hát elég sok rpg-t ellőttem a helikre míg sikerült eltalálni őket(az annihilator jól jött volna :P), a végén már pisztollyal lőttem a heliket, mert nem volt más :)
  • haxoror
    Több hullámban jönnek de a raktérben végtelen RPG és assault ammo van, a raktérből felfelé ne menj ki a fedélzetre hanem állj meg az utolsó ajtóval szemben és kempelj, aki bejön vagy elmegy az ajtó előtt azt lődd le, egy idő után megfogyatkoznak, ilyenkor már nyugodtan kiállhatsz az ajtó elé lelőni a helikoptereket (assaulttal könnyebb mint a rakétákkal, 2-3 tár és lent van a helikopter)
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor segíthetnék - még nem tartok ott - ha begépelned, lefotóznád, hogy mi a feladat.
    [ESC - majd INFO menüpont - Objectives - kiválasztod a feladatod és FRAPS-szel lefotózod, majd ide belinkeled.]

Lehet, hogy halál egyszerű a megoldás.
  • mans
    Én megzakkanok már,most a tetováltakat irtom és egy helikopterrel kell leszállni egy hajón amin ki kell irtani egy halom embert meg a helikoptereket kilőni,mikor mindenki meghalt akkor zöld háromszög jelöl valami helyet és van rá 5 vagy 10 másodpercem hogy csináljak valamit de nem tudom mit,aztán letelik az idő és megint jönnek 600 an repülővel csónakkal.Valami 5 let?
  • IMYke2.0.0.0
    Nagyon köszönöm! Este akkor nyomom a bérgyilkolást tovább :)
  • Stefibaba
    Figy 555 OOPS = 555 6677 mert a betű=számmal, épp azért van a telón alatta a betű is :D Én is vagy 5 percig gondolkodtam mire rájöttem :P