Saints Row 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lobsterman
Nem kilõni kell a felsõ szintet csak oda kell lebegni.

Lobsterman
És? Nem is titkolja a játék a felmenõit. Mégis jobb lett mint a GTA4. Bár a logódból ítélve errõl a büdös életben nem foglak meggyõzni 😄

Benny04
gta copy <#wow3>

Elnézést a karaktert ujra átalakitani,Plastic Surgeonnál lehet csak félre olvastam.
Egyébként nekem csak a brotherhoodos fight style van meg de biztos a többi is jó.<#vigyor>
A Fight Club activity a kedvencem,jól el lehet gyepálni az embereket<#vigyor0>

Stefibaba
Jaja, valahogy engem sokkal jobban leköt mint a GTA IV, azzal max 2 órát tudtam játszani, ezzel meg 2 óra óta játszok most hagytam abba 😄 Most ott tartok hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Brotherhoodos résznél, amikor a karakterem megégeti a tetkós pasinak a kezét a tüzijátékkal, és utána hogy megtámadnak. Na ott hagytam abba hogy maradjon holnapra is vmi 😄
De ezt a játékot tényleg csak ajánlani tudom 😄
Én azzal szoktam hülyülni, hogy elkezdem azt a surgeys küldit amikor össze kell törd magad, hogy fogok 1 kabriót és beleborulok meg ilyenek <#idiota>

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

Calver
NINJA! ...ööö izé, én a Ronin stílusát jobban szeretem <#nyes>

dobálás aranyos, nálam a rekord asszem dupla arany csillag volt, autópályáról Józsika le pár métert, kamionra rá, ahonnan még egy autón pattant... viccesen nézett ki, na <#vigyor1>

"The trees move. Do you not see it?"

Annál a küldinél ahol ki kell lõni a toronyház 4 rakétaállását közben a harci heliket kell leszedni-ezek után mit akar ,a felsõ szintet kellene kilõni,ha jól értelmezem?

Valóban jó játék 😊
Az biztos hogy elborult az egész de pont ez a jó benne
Folyamatosan azzal szórakozom hogy az embereket a kocsi elé dobom,és hát enyhén felkenõdnek a szélvédõre.<#idiota>
Mondjatok bármit de engem jobban leköt mint a GTA IV,és szerintem nem csak én vagyok így ezzel 😊.
Egyébként aki nem tudja annak szólok hogy a bandás küldetések felénél megkapod a harc stílusukat,és azokat lehet használni amikor mondjuk újból kipofozod a karaktered a Surgerynél.
Nekem a Brotherhoodos harc stílus nagyon bejön <#vigyor>

Stefibaba
Hát, most hogy belemélyültem a játékba, azt kell mondjam, hogy ehhez a játékhoz hasonlót nagyon rég (szinte soha) nem láttam. a grafika nagyon jó, irányítás néha lol, de ami a hab a tortán az nem más mint a történet! Ennyire részletesen kidolgozott, jó ötletekkel telezsúfolt játékot rég láttam. Tök jó lenne ha soha nem lenne vége 😊 Jó munkát végzett a THQ, bár az optimalizálás az hát õ 😄 (bár higon megy 25 fpssel, de néha lemegy 10 alá, de barnyval ellentétbe één nem 1024en játszom, hanem 1600-on 😄)

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

Na a patchel kapcsolatosan semmi hír?<#szomoru1>

Mi bugos a kocsik irányításában?

Lobsterman
Meg lehet enni õket, és kapsz hp-t. Nincs sok értelme a regenerációnak köszönhetõen, de néha jól jön(pl Fight Club activitynél). Használni meg úgy lehet hogy lenyomva tartod a q-betût, jobb alsó sarokban ott lesznek a kaják meg ilyesmik, és az egyik nyíl gombbal kiválasztod melyiket szeretnéd és a kari megeszi.

Warton
Na, végigvittem, viszont arra még mindig nem tudtam rájönni, hogy a játékban szereplõ étteremnek és kocsmáknak mi a szerepük, illetve a felvett hamburger meg különbözõ kajáknak mi értelmük van?

Az egyik ismerõsöm azt ajánlotta hogy a játékot ne úgy telepítsd fel hogy ,valami autorunnal hanem a cd-n lévõ razoros telepítõt használd.
És addig ne zárd be a telepítõt amíg nem fejezi be.(mivel a telepítõkockákat nem mutatja)

danny94
5%-nál megáll a töltés,nah még mindig nem jött senki rá, h mi lehet a baj???

Megkell verni a nõt,és amikor eltûnik a nyíl a feje felett akkor mehetsz a következõhöz.
A lényeg csak hogy megkell félemlíteni.
Üssed! 😄

Valaki nem tudja hogy mit kell csinálni amikor 4 helyen kell szétlõni az asztalokat meg székeket?mert miután szétlõttem egy helyen akkor kijön a shopból a tulajdonoscsaj és elkezd ölni,ha meg kinyírom akkor failed,valami olyat ír hogy osonjak be a shopos nõhöz de hogyan amikor lõnek rám és kijön a nõ a boltból?utána meg nem ölhetem meg.

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

Warton
Ha kinyírod Maerot akkor megkapod. Még mielõtt valaki megkérdezné: a Pimp sticket pedig az egyik Ultoros küldi után kaptam.

balee4
de mekkora már, hogy a nõi karaktereknek is lehet adni bajuszt, szakállt stb. xD

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Ezt a kocsit honnan szedted? 😊Én voltam már fent a hegyen,rohadt jól néz ki az egész,mindenkinek ajánlom.Raknák fel képet de csak 20kb-osat tudok😞
Akinek qvad procja van az megnézte már hogy mind a négy mag dolgozik játék közben?

Warton
<#hawaii>

Maxtreme
/verz :/ 😄

lehet :S de ha pont egy ilyen fos nem megy nem fogok belehalni eddig ugyanis minden más megy ami most jöt ki (az ugyancsak fos gta-n kivül) bár a Mirror-ra is ezt mondtátok anno és tesség mediumon vittem végig 😄
grebber
Boratos karaktert kéne csinálni fasza bajusszal meg azzal a ruhával amivel a strandon volt <#eplus2>

Next PC upgrade: 2022

Bence94
üdv akkor én is megmutatom a karakterem 😊

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

reaper4
jó neked...

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Fido4life
ja akkor tudom, az boxon is benne volt 😄

Barny
en csak kb mondtam xD..nemmertem meg...de tuti,h 20 ala nemmegy😊

Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM

Maxtreme
45 fps? Az jó mert patch nélkül 30 fps korlát van bent. (max 34-ig megy fel)

Barny
jaja..FPS meg javitva lesz😊....de nemhiszem,h sokat tudnak csinalni az iranyitassal😞>>>kar erte...de egyebkent osszssegeben 10/8 nalam a game😊

Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM

reaper4
"kocsik iranyitasa kisse bugos" na ez az 1ik ok amiért töröltem a játékot. a másik pedig az fps szám 😊. a gta 4 jobban fut (min 10fps-sel) , pedig sokkal szebb a graf és ismerjük mennyire hardwer zabáló... amúgy szívesen nyomtam volna.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Barny
HI...elso tapasztalatok😊
Jatekelmeny kivallo...grafika tetszik😛...kocsik iranyitasa kisse bugos😞...tortenet perfect...nalam ugymegy mint a GTA4 kb..full grafika 4xAA 1280x1024 es 23-45 FPS kb😊...remelem patch utan jobblesz a kocsik iranyitasa😄

Lobsterman
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor a kémikus asszonykát kell kiszabadítani a börtönbõl és a házibarkács bomba beesik Shaundi és a karakter alá. Szintén egy kedvenc jelenet 😄

Fido4life
a harmadik kép melyik cutscene-bõl való ? konzolon ilyenre nem emlékszem

Lobsterman
"Amúgy egész normális emberkét lehet bent alkotni."
Én inkább maradok az abnormálisaknál 😄

Legutóbbi akcióm...

...kicsit hamar elkurvult 😄

És az egyik dolog amin halálra röhögtem magam. "Do i look like i'm joking?!" xD

Maxtreme
Amíg nem jön a patch, customizálom a karakterem 😊)
Ahhoz nem kell sok fps xD

Jelenleg:

Amúgy egész normális emberkét lehet bent alkotni.

Lobsterman
Hát én végigtoltam egyszer a régi gépemen(athlon64 x2 [email protected], GeF 7900GS 256MB, 2GB RAM), úgy 18 fps körül mozgott, de sokat swappolt területbetöltésnél. Ezt minimum grafikával, 1024-ben.
Most vettem új gépet, ez már athlon64 x2 7750@3GHz, MSI Radeon R4830 1GB, 4GB RAM, max grafika, 1280-ban 25-26 fps, de még mindig swappol, és akkor lemegy 10-15re pár másodpercre.

Maxtreme
nálad azzal sem lesz jászható az 100. a p4 meg a 7600GS a patch után is karcsú lesz neki.

kijöhetne már a peccs
balee4
Attól függ milyen gépen tolod, nálam min-en is játszhatatlan

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

The Protector
nekem a gameban kocsikázás közben volt 10fps-em ha ahoz hozzáveszed a 20%-ot akkor az még mindíg csak 12fps<#eplus2><#eplus2>

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Warton
Ez azért túlzás.<#ejnye1>

Lobsterman
Azért annyira nem fut vészesen a játék, a legnagyobb baj vele hogy amikor száguldozol, beakadozik a következõ városrész betöltésénél. Úgy tûnik tök mindegy milyen géppel állsz neki.

Maxtreme
Jó hát csak ide nem 20, hanem minimum 200%-os performacne tweak kéne 😊

Helosztok

Szerintem durvajó ez a game,én már kiírtottam a zöldeket 😊amúgy hívtam a héten a 576 boltot és mondták hogy európába elvileg 31 .én jelenik meg és érdeklõdjek akkor ,vagy majd jövõhéten,úgyhogy csak jön majd dobozos ide is.

The Protector
Hát majd vhogy biztos meglessz oldva.Kéne vki olyat kérdezni aki patchel tolja(mert eredetije van és megteheti) h mennyivel jobban fut tõle.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Lobsterman
Hát igen. Nagyjából olyan jó az átirat mint a GTA4 esetében, de itt szerencsére nem szarják le a fejünket és csináltak patchet hogy jobban fusson. CSak valahogy le is kéne tudni szedni 😊

The Protector
Jöhetne a patch

Maxtreme
No nekiestem én is.
Enyim' karakter jelenleg így fest: 😊

Amúgy nem lenne ez a játék rossz, csak a jelenlegi állapotában az sajnos.
Épp ma fejeztem be a mercenaries 2-t, de az nem csak hogy minimum 3x jobban ment, sokkal korrektebbül is nézett ki.
Ezt még tetézi az hogy nálam elég sokszor kilép a játék szabálytalan mûvelettel..
Asszem várok én arra a patchre, mert ez ebben a formában használhatatlan.

danny94
hy all!
Lenne 1 kis gondom: A játék indításánál kéri a d3dx9_39.dll fájlt, letöltöm, bemásolom a játék mappájába, indítom a gémet és amikor elér a gamespy-ig, akkor azt írja ki, h "hibát észlelt, ezért leáll", ha nem kattintok semmire és visszalépek a játékba, akkor megy tovább, de 5%-nál megáll, ha viszont a mégsére kattintok, akkor rögtön leáll a játék...
mi lehet a baj???
elõre is köszi