1403
-
#763 Saint's Row 2 Patch 2
* Added 16:9 resolution support
* Changes to graphical settings: Users are able to customize specific graphical settings after choosing either High, Medium or Low
* NPC Tornado Helicopters will now attack the player during missions and/or notoriety situations
* Various other fixes -
#762 Kettőt ha visszaolvasol ott talán meg is látod! -
#761 ettől miben lessz jobb a game? -
#760 Patch 2 -
#759 "...Patch #2 (released 02/17/2009) which adds support for detection of 16:9/16:10 resolutions"
Megjeelnt egy 2. Patch is. - Remélem, nem kavar majd bele a magyarításba.
Valaki esetleg linket a Sötét Oldalas verzióhoz?
-
#758 igen lehet:)
Regen jatszottam GTA-val lehet,h azer mondom ezt...viszont en megvagyok vele elegedve,pont jo ehhez a jatekhoz:) -
#757 Nagyon szoktam védeni ezt a játékot, de azért szerintem a GTA4 grafikája sokkal jobb. Ez sem csúnya, de nem is olyan szép. Viszont szerintem is minden másban üti a GTA4-et, és hát a grafika az semmi ha nincs mögötte más :) -
lac556 #756 vki tudna adni egy serialt vagy ez nem az a topic?razor hoz -
#755 Ja es sok olyan dolog van benne amit hianyoltam a GTA4-bol..pl egyes jarmuvek:repulok stb...
A grafika nekem tetszik,ki hogy van vele,szerintem jobb mint GTA-nak grafikaja...valahogy az egesz game jobb...foleg a hangulata! -
Nalam ilyen:)
Elkepesztoen jo a game...rendesen magaval ragadott:)voltam mar repteren is helikopterrel es magangeppel egyarant mentem:)
9/10
25-50 FPS-el megy FRAPS szerint:D
De a laggolas nemszunt meg:(...beallitottam a lapozofajlt de nemlett sokkal jobb:)na mentem jatszani!
aszem 38-as atlaggal...jobban fut mint GTA4 valamivel es sokkal jobb is tole -
mans #753 Nálam kivan kapcsolva a lapozófile,4 giga ram van a gépbe,vistánál mennyit lehet adni neki maximum? -
Indigo #752 Én kizártam, adtam neki rendesen lapozófájlt, de rajtam nem segített :(
A fordításhoz pedig sok sikert kívánok, hátha többen elővennék magyar felirattal. -
#751 Nekem 1600x1200 legmagasabb élsimítással megy úgy nagyjából 30 FPSell de autózás közbe se fagy érdekes :O -
#750 Nincs konkrét megoldás.
Memória kezelési problémája van - kevesebb, mint a GTA4-nek, de van.
Adj neki nagy SWAP fájlt.
[Rendszer - Tulajdonságok - Speciális - Lapozófájl - Rendszer kezelje a lapozófájl méretét - OK - Kilép és Restart gép.]
[Ellenben: én manuális adtam neki 15 GB lapozófájlt. Na, az nem igazán fogy el :)]
[Nem csodaszer, de a SWAP-elést ki lehet így zárni.]
-
#749 Na meberek megvan eredetiben...feltettem+patch es nagyonkomolyan viszi minden max 1280x1024 2xAA tobbi max:)
NEmis oan veszes az iranyitas rajottem:)kifejezetten jo:P
nagyonkomoly game...egy bajom van..mitol akad be kb 10 masodpercenkent ha kocsival megyek?laggol naon..van erre valami megoldas?? -
#748 Nekem csak 9 :DD -
#747 :))))))))))
[Nekem eddig 21 játék van a gépemen.]
A Patch nekem helyből a játékon van, így nem tudom mi "változott" - én a GTA-sorozaton nőttem fel, talán ezért nem tűnnek fel az akadozások a sűrűbb forgalomban, vagy a nagyobb terület betöltésekkor...
-
#746 Hát nekem high beállítás mellett megy úgy 30fps körül, de lényegesen jobb lett tőle. Bár néha nekem is beakad :) -
#745 Na akkor a GTA 4 mellett ez is jegelődik amíg el nem készül hozzájuk a magyarítás!(Mondjuk végre mert van 70 telepített game aminek a végére kellene már érnem) -
Indigo #744 Sajna az a pecs nem orvosolja ezt a problémát... Vagy neked igen? -
#743 Már van 1 pecs és le is tölthető csak vissza kéne olvasni kb nemtom hány hszt :D 2-3 oldal környékén biztos ottvan -
Indigo #742 Engem a járművek irányítása nem zavar, olyan, mint bármelyik GTA-ban. Az már annál inkább, hogy vezetés köben 10 mp-enként beszaggat, mint állat... :S Nem hiszem el, hogy nem tudnak rá kiadni egy patch-et Remek játék lenne, de ez tényleg idegesítő tud lenni. -
#741 várjuk mester! -
#740 Hát nem szar, csupán ha mész előre egy idő után beáll egy 45°os szögbe (de lefele) és zuhansz lefele, viszont ha emelkedés közbe meg nem tudsz előre menni :D Bár lehet hogy csak az UFOnál meg a Gyro Daddynél van :D (igen csít volt de már végigvittem a játékot!) -
#739 c betűt megnyomod.az a cruise control és azzal már sokkal jobb a helyzet.nem vészes a kocsik irányítása. -
#738 majd valahogy hozzaszokok xP -
#737 A helikopter irányítás annyira nem volt szar. -
#736 Hi...ma delutan megveszem a jatekot eredetiben:)..mivel szerintem nagyon megeri azt a 15-20 eurot(nalunk csak annyi mer akcio van)xD...Eltekintek a hiperbrutalszar kocsi iranyitastol akkor nagyon kemenyen lealazza a GTA4-et....Az lenne a kerdesem,h a hajoknak illetve az osszes jarmunel ien szar az iranyitas?es lehet ezzel valamit csinalni?:D -
#735 gyenge a gepedxD -
#734 Kapott már valaki "Graphics reset" hibát? Első start után átállítottam a grafikát meg felbontást, restart, és folyton ezt dobja, felbontás marad 1024, grafika meg valami ótvar Medium... -
Indigo #733 Már a legvégén vagy, és még nem találkoztál ezzel a szöveggel? Az a lényeg, hogy a lila "respect bar"-t fel kell tölteni, azaz több tiszteletet kell szerezned magadnak, hogy elvégezhesd a missziót. Ezt sokféleképpen meg tudod tenni, leginkább az activity-k és a diversion-ök végrehajtását javaslom. -
rcsaby #732 Már a játék legvégén vagyok,idáig nem akadtam el.De most a plasaban a Vogeles küldetésre nem enged ramenni.Azt irja ki hogy (Fill up your respect bar to play this mission)Én rontottam el valamit, vagy mit kell csinálni. -
#731 Nem biztos, ebben a patch-ben sem változtak a szöveges fájlok.
Jól látom, hogy a készítők rövid ö-vel van írva? Mert nem feltétlenül kell ilyen módszerre rákényszerülni. -
#730 Ja, és az 1. Steam Patch-re készül az eddig fordítás.
Akkor leszek bajban, ha jön egy újabb... -
#729 Jól látod a helyzetet: a memória a bibi.
Nekem Core 2 Duo E 8400 (3.0 GHz - semmi tuning) + 2x1 GB (1066 MHZ, DDR2) + Sapphire Radeon HD 4850 (semmi tuning).
Ellenben: XP SP2 + 40 GB-os partíción végtelen swapfile a számára.
Így voltaképp rettentő minimális, azt kell mondjam, megszokhatóan kicsi akadással megy az egész játék, a legnagyobb tűzharcban is.
A játék elején még én is szívtam, amikor a még bejáratlan városrészeket térképeztem fel... akkor kicsit valóban szaggatott.
A magyarítással kapcsolatban: 960 ezer karakternyi szövege van.
Szétszórtan vannak a beszélgetések és az egyéb szövegek.
Ettől függetlenül most gyorsan tudtam haladni vele, mert ugye 14%-ig ismerem a játékot.
A következő napokban a 2 hivatalos fordítás teljes befejezésére koncentrálok, és aztán jöhet a szórakozás.
Az SR2 HUN MOD-dal kapcsolatban megjelenési időt nem tudok mondani.
-
Indigo #728 Nem mintha sürgetni akarnálak (pedig de :D), meg tudod saccolni, hogy mikorra várható a magyarítás? Jó lenne érteni teljes egészében a sztorit. Nem állok túlságosan hadilábon az angollal, de azért sok dolgot nem értek, mert sokszor túl gyorsan dumálnak... Olyankor fraps-ozok, és utólag fordítgatok :)
Egyébként nem tudom, neked milyen géped van, hogy nem szaggat be a városban kocsikázás közben... Nálam AMD 6000+-os procival, HD4830-as VGA-val és 4 GB memóriával beszaggat... :S És a legdurvább, hogy nem is a graf minőségétől függ a dolog, mert hiába veszek le mindent minimumra, akkor is ugyanúgy beszaggat, amikor újabb városrészeket töltene befelé... Röhejes. Szerintem alapvetően valami memóriakezelési probléma lehet a háttérben. -
-
#726 Készülget a magyarítása...
Mivel a szövegek szétszórt állapotban vannak az archívumából kinyert állományban, ezért csak úgy tudom fordítani, hogy minden felbukkanó szöveget le-FRAPS-elek, és majd később fordítok a szövegben.
Azt aztán visszakonvertálom a játékba, és kezdem az egészet újabb anyaggal...
A menürendszer és kismillió más is már magyar a játékban. -
#725 Jolvan nemfogok vitatkozni:D....nekem szar de nagyon:S....am a jatek jo csak ez nelenne// -
#724 Nem értem mi a bajod az autók irányításával?
Ez nem Need For Speed sínautók versenye... hál' Istennek!
S nem is egy Race Driver GRID / rFactor / Richard Burns Rally...
A GTA3 / GTA: Vice City és GTA: San Andreas-ban még szarabb volt az autók irányítása!