Saints Row 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Elindul rendesen, ám a menüben a menüpontok között folyamatosan "pörög" a cucc.
Érdekes mód, véletlenszerûen leütöm az Enter-t, akkor még mûködik a billentyûzet, és bejutok a menübe, de utána már semmit sem tudok tenni!!!
Ja, és a Logitech Dual Shock-omat sem tudom használni!
Mi az isten van ezzel?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
szutyok port tény és való, de szerencsémre (meg a gépemnek hála) én nem a gépigénnyel foglalkozom, hanem a játékkal magával.
a gta szebb, ez is igaz, de nem kötött le annyi idõre mint az sr.
egy szó, mint száz : Nekem a GTA4 száraz és steril lett, míg az SR2 pörgõsebb és a valóságtól távolabb álló. (de elkázelhetõ, hogy csak azért tetszik, mert luvnyát irányíthatok benne)
akit nem érdekel a véleményem, lapozzon... <#hawaii>#hawaii>
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Nos, elvileg kijött a patch, Steamen keresztül lehet letölteni(hivatalos oldalról van)
*UPDATE* The patch is now live on Steam. Please remember to log out and then reconnect to Steam in order to download the patch.
AZt nem tudja valaki, hogy miért dob ki folyton? És egy idõ után miért szaggat úgy mint az állat? (Újraindítás megoldja)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A játékélmény meg nekem nem errõl szól amit te leírtál, hanem inkább az agyatlan mellékküldetésekrõl, és az alap õrületrõl amit lehet mûvelni a játékban, de ha nem jön be a játék valakinek, nem kell erõltetni.
De ettõl függetlenül SR2 FTW 😊
nálam a GTA és SR kb. ugyanúgy megy.
ha nem szeretsz JÁTSZANI, (értsd: csinálsz csinibabát, adsz rá göncöt, fogsz pár komát, tuningolsz egy 4személyes kabriót és elmész vele krúzolni, bandát gyilkolni, stb.) akkor nem lesz a Te játékod... <#szomoru1>#szomoru1>
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
A San Andreas próbált keménykedni grafikailag is, de inkább felejtõs volt ezen a téren...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amúgy szerintem adj neki esélyt, mert a kis dolgok azok amik hatalmas pluszt adnak a játéknak, azokat meg 1-2-3 óra játék után fogod igazán megtapasztalni.
Nem szimulátor? Nem.
Nem FPS? Nem.
Akkor mi a fütyinek keresítek benne mindezen kategóriák hype-olt képességeit?
A Moorhun-ban sem azt nézitek ugye, hogy végtelen az ellenfelek száma?!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Kicsomagolod,felteszed,crack és ennyi az egész.
Viszont a razoros verzió nem mutatja a telepítõkockákat szóval majd automatikusan bezáródik.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
találtam egy Razor1911 verziót, amit szeretnék letölteni.
az lenne a kérdésem, hogyha letöltöm csak kicsomagolás, telepítés, crackelés vár rám, vagy kell vele szenvedni mint pl a gta iv-el, hogy regisztrálni Live-ra hasonlók? (az az igazság h kicsit tartok ettõl a tört verziótól)
Nagyon tetszik a játék, nem is hittem volna hogy ilyen lesz de kellemes csalódás. Lenne egy olyan kérdésem viszont, amivel nem tudok mit kezdeni, egy-két gyõztes küldetés után kiírta, hogy new combat style go to PLASTIC SURGON. (bocs a hülye kérdést, de ez hol van börtön? hogy kell combat stílust váltani? légyszi ha tudjátok mi ez és mire szolgál osszátok meg velem😊 elõre is kösz