Saints Row 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3Error
jaja, joypad bekkattintja

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

The Protector
húzd ki a a joy-t!!!

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

IMYke2.0.0.0
Na sikerült letölteni és feltelepíteni.
Elindul rendesen, ám a menüben a menüpontok között folyamatosan "pörög" a cucc.
Érdekes mód, véletlenszerûen leütöm az Enter-t, akkor még mûködik a billentyûzet, és bejutok a menübe, de utána már semmit sem tudok tenni!!!

Ja, és a Logitech Dual Shock-omat sem tudom használni!

Mi az isten van ezzel?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

3Error
TÉK ! <#idiota><#ravasz1>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
kedves Shep, nem azt mondtam, hogy a TE géped szar, hanem általánosságban ez tény... ha félreértettél akkor ÉN kérek elnézést.
szutyok port tény és való, de szerencsémre (meg a gépemnek hála) én nem a gépigénnyel foglalkozom, hanem a játékkal magával.
a gta szebb, ez is igaz, de nem kötött le annyi idõre mint az sr.
egy szó, mint száz : Nekem a GTA4 száraz és steril lett, míg az SR2 pörgõsebb és a valóságtól távolabb álló. (de elkázelhetõ, hogy csak azért tetszik, mert luvnyát irányíthatok benne)
akit nem érdekel a véleményem, lapozzon... <#hawaii>

The Protector
olvass vissza.Több embernek volt ilyen baja már és megoldották.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

J i GS a W
sziasztok nem tudja valaki miért lép ki a gamespy-s video után??senkinek nem volt ilyen?"hibát észlelt ezért leált"

The Protector
de azért köszi h szóltál.rendes srác vagy te.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
ezt már régóta tudjuk.

Hali..

Nos, elvileg kijött a patch, Steamen keresztül lehet letölteni(hivatalos oldalról van)

*UPDATE* The patch is now live on Steam. Please remember to log out and then reconnect to Steam in order to download the patch.
Nem rossz gém. Új és sok dolog van amit hiányoltam a GTA-kból...bár ugyanolyan igénytelen ez is, de el lehet vele ökörködni😊

AZt nem tudja valaki, hogy miért dob ki folyton? És egy idõ után miért szaggat úgy mint az állat? (Újraindítás megoldja)
The Protector
Ezt aláírom.Nem vmi jó a garfika és szarabbul van optimalizálva mint pl a GTA4.De a játék nagyon jó.De én pl nem tudok vele játszani.

Shep
Nem mondta senki, hogy ne játszon vele aki akar, nem is szidtam senkit, csak azt mondtam, hogy a graf gyenge optimalizáltság 0, és számomra a játék sem egy nagy valami, csak volt egy illetõ aki azt mondta, hogy szerintem azért szar a graf, mert szar a gépem és különben is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

The Protector
Kidolgozott és klafa a maga módján.Aki erre vágyik az játszik vele.Aki nem az játszon mással és nem kell lefikázni.

Shep
Hát elmondanám neked, hogy nincs szar gépem. A grafika meg a karaktereket leszámítva igenis kidolgozatlan összecsapott valami,. Tehetnék be összehasonlító képeket GTA IV vs SR2, de felesleges.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

The Protector
Azt tudom h nem a legjobb.Hamarosan veszek vidókártyát újat.De nekem annyira le van épülve a win h a régebbi játékaim amiket végigtoltam full grafon,ezzel a géppel.Most mediumon is szaggatnak.A Mass Efectet highon vittem végig.Mostmeg mediumon is akadozott.Sajna ha a bátyám eléül minden t szétbasz.

Lobsterman
Hát nem csak azért van sajnos. Optimalizálatlan is(még), de a géped sem tûnik a legjobbnak hozzá. Szerintem várd meg a patchet.

Prince23
Na persze. a winyóm akkor mikor kijött még egy hetes sem volt. szal szar az egész port.

The Protector
Kurvajó játék.Csak nekem játszhatatlanul megy.Annak a számlájára írom h ráférne egy win reinstall a gépre.

Lobsterman
Mondjuk Shepnek annyiban igaza van hogy a GTA tényleg jobban fut(amin remélhetõleg a patch segít ha kijön steamtelen verzióban) és szebb is. Mondjuk nálam annyival szarabb a SR hogy bár rendesen megy max beállításokkal végre az új gépnek köszönhetõen, de beakad amikor tölti az új városrészeket.
A játékélmény meg nekem nem errõl szól amit te leírtál, hanem inkább az agyatlan mellékküldetésekrõl, és az alap õrületrõl amit lehet mûvelni a játékban, de ha nem jön be a játék valakinek, nem kell erõltetni.
De ettõl függetlenül SR2 FTW 😊

3Error
szar gépen, szar grafikával, persze, hogy szar... <#idiota>
nálam a GTA és SR kb. ugyanúgy megy.
ha nem szeretsz JÁTSZANI, (értsd: csinálsz csinibabát, adsz rá göncöt, fogsz pár komát, tuningolsz egy 4személyes kabriót és elmész vele krúzolni, bandát gyilkolni, stb.) akkor nem lesz a Te játékod... <#szomoru1>

Benny04
rip 😞

Shep
Hát tök igénytelen az egész, üres utcák 1 textúrával lehúzva aztán annyi, házak is hogy néznek már ki, jármûvekrõl nem is beszélve. Egyedül a karakterek néznek ki normálisan. Ami tetszett, hogy a légkalapácsos brigádot simán ledarálta egy furgonos 😊 Egyébként letöröltem, mert nem találtam benne semmi olyat ami megfogott volna. Ráadásul szarabbul megy, mint a GTA és ez azért már nem semmi. Régi idõket idéz mikor 486-oson nyomtam a Blood-ot 😊

Fido4life
Szerintem az ég világon semmi gond nincs a grafikával... (Xboxon, de gondolom PC-n High-on ugyanaz)

Stefibaba
Igen eleinte én is úgy voltam, hogy ekkora 1 sz@rt, le is töröltem (delgomb xD) de adtam neki még 1 esélyt, mostmeg nemtom abbahagyni 😄D

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

IMYke2.0.0.0
Arról nem is beszélve, hogy a GTA, GTA: London 1969, GTA 2, GTA 3, GTA: Vice City is okádékul néztek ki a koruk játékaihoz képest, és mégis milyen jól elvoltunk, elvagyunk velük!
A San Andreas próbált keménykedni grafikailag is, de inkább felejtõs volt ezen a téren...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lobsterman
A grafika nem "irtó gyenge", csak olyan érdekes. Irányítás meg kinek milyen. Nekem pölö jobban fekszik mint a GTA4-é. Optimalizálás tényleg szar, de már van patch ami talán javít rajta, csak egyenlõre steam only.
Amúgy szerintem adj neki esélyt, mert a kis dolgok azok amik hatalmas pluszt adnak a játéknak, azokat meg 1-2-3 óra játék után fogod igazán megtapasztalni.

IMYke2.0.0.0
Miért vártok tõle világmegváltást?
Nem szimulátor? Nem.
Nem FPS? Nem.
Akkor mi a fütyinek keresítek benne mindezen kategóriák hype-olt képességeit?
A Moorhun-ban sem azt nézitek ugye, hogy végtelen az ellenfelek száma?!

Csak a cruise controll nélkül szar a kocsik irányítása ("C" gomb)

3Error
Ay elejen szinten igy voltam, adj neki egy eselyt, szvsz megeri... <#ravasz1>

Shep
Hát kipróbáltam eme "csodát". A grafika irtó gyenge, a kocsik irányítása elég érdekes leginkább a szar jelzõvel tudnám illetni. Azt már meg sem említem, hogy olyan szarul fut, hogy a GTA ehhez képest egy agyon optimalizált programozói csoda. Van benne pár jópofa ötlet pl.: beugró ütés, letérdelés, eldobás de összességében nagyon gyenge eresztés, azért adok még majd neki egy esélyt hátha.

Kit--Kat
Ez csak 1 komolytalan GTA klón, a GTA IV 1 másik kategória.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Benny04
ok.

Fido4life
nem kell tudnod, elég ha csak rákattintasz a jobb felsõ sarokban a szürke csillagra, és vissza mész Bowlingozni Romannal....ha már a való életben nincs kivel<#sniffles>

Benny04
Na azt én se tudom 😄

Lobsterman
Azt nem tudom te mit keresel itt. Egy értelmes, normális hangnemû hozzászólásodat nem láttam még itt...

Benny04
akkor mit keresel itt?😄

ok kösz, akkor kipróbálom!<#vigyor2>
Nem itt nincsen jelen semmi ilyesféle szenvedés.
Kicsomagolod,felteszed,crack és ennyi az egész.
Viszont a razoros verzió nem mutatja a telepítõkockákat szóval majd automatikusan bezáródik.

reaper4
sokan érzünk így 😊.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Hello!
találtam egy Razor1911 verziót, amit szeretnék letölteni.
az lenne a kérdésem, hogyha letöltöm csak kicsomagolás, telepítés, crackelés vár rám, vagy kell vele szenvedni mint pl a gta iv-el, hogy regisztrálni Live-ra hasonlók? (az az igazság h kicsit tartok ettõl a tört verziótól)
Stefibaba

Höhö fát másztam xD

Lobsterman
Na ez a trailer elég jól összefoglalja amit érzek 😊

Fido4life
Xbox verzió -.-

Stefibaba
Nekem ilyen a karakterem:

Sztem jó 😄

Benny04
screenshot mester <#wow3>

Fido4life

My Char 😄

Lobsterman
Ez a plasztikai sebész, olyan mint egy sima bolt, ugyanúgy fel is kell fedezni. Annyi a különbség hogy ott azokat a dolgokat lehet újrakeverni amiket karaktergenerálásnál(karakternkinézet, mozgás, és harci stílus is). Harci stílus nagyjából annyi hogy pusztakézzel hogyan harcolsz.

Sziasztok!
Nagyon tetszik a játék, nem is hittem volna hogy ilyen lesz de kellemes csalódás. Lenne egy olyan kérdésem viszont, amivel nem tudok mit kezdeni, egy-két gyõztes küldetés után kiírta, hogy new combat style go to PLASTIC SURGON. (bocs a hülye kérdést, de ez hol van börtön? hogy kell combat stílust váltani? légyszi ha tudjátok mi ez és mire szolgál osszátok meg velem😊 elõre is kösz
Lobsterman
Ez így van. Nem is értem miért tolja olyan rengeteg ember a GTA4 topicba, ide meg alig jár valaki. Mondjuk lehet aki elkezdett vele játszani abba sem tudja hagyni xD